Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  14-20  Οκτωβρίου.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  14-20  Οκτωβρίου.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  14-20 Οκτωβρίου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έχουμε τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στην 21η μοίρα Ζυγού/Διδύμων, με την επιρροή να αφορά κυρίως 5ο πενθήμερο και την 20η, 21η και 22η μοίρα των ζωδίων του αέρα, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Παράλληλα λίγο αργότερα από την ίδια μοίρα του Ζυγού κορυφώνει το τετράγωνό του με τον Άρη στην 21η μοίρα του Καρκίνου, επηρεάζοντας  το 5ο πενθήμερο των παρορμητικών ζωδίων, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Αναγνώριση και επαγγελματική επιτυχία,  όπως και χαρές ή κάποια μπόνους μπορεί να πάρετε, ενώ χρειάζεται προσοχή για παρεξηγήσεις ή διαφωνίες ή ακόμη και υπερβολικές απαιτήσεις από τη μεριά σας ή τους γύρω σας.

Στις 15 του μήνα, η Αφροδίτη από την 26η μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει όψη  αντίθεσης με τον Ουρανό στην 26η μοίρα του Ταύρου. Κάποιοι θέλετε να «σπάσετε» τα  επαγγελματικά δεσμά ή ορισμένες συνεργασίες. Προσέξτε επίσης τις κινήσεις σας, διότι μπορεί να έχετε ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επηρεάζεται το Γ’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, κυρίως το 6ο πενθήμερο στην 25η, 26η και 27η μοίρα.

16 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στην 27η μοίρα Σκορπιού/Ιχθύων, βοηθώντας να ξεπεραστούν οι δυσκολίες του χθεσινού τετραγώνου της με τον Άρη, μέσα από κατανόηση για τις επαγγελματικές σχέσεις και καταστάσεις. Έμπνευση, δημιουργία και γενικότερα διάθεση για επέκταση, φέρνουν θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας. Προσέξτε μόνο την εξιδανίκευση ατόμων ή καταστάσεων. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, του Γ’ δεκαημέρου, κυρίως του 6ου  πενθημέρου, στην 25η, 26η, 27η, 28η και 29η μοίρα.

Στις 17 Οκτωβρίου η Πανσέληνος κορυφώνεται στην 24η μοίρα Ζυγού/Κριού, επηρεάζοντας τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του Γ’ δεκαήμερου, κυρίως η 23η, 24η και 25η μοίρα.  Από την μία, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διεισδύσετε στους τομείς που θέλετε και μάλιστα με τρόπο που να εδραιώσετε ή να οριστικοποιήσετε την θέση σας. Από την άλλη πρέπει να προσέξετε εμπόδια, όσον αφορά τον τρόπο σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Δεν βλέπουν όλοι «φιλικά» τις κινήσεις σας.

Εξάλλου μαζί με την Πανσέληνο, κορυφώνεται και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον  Πλούτωνα, στην 29η μοίρα Σκορπιού/Αιγόκερω. Οι ευκαιρίες θα σας έρθουν, πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε. Αποφύγετε τις πιέσεις και το να γίνετε χειριστικοί. Οι καλλιτέχνες, θα διαπρέψετε! Μπορείτε  να επιτύχετε πολλά, αρκεί να κινηθείτε σωστά. Η επιρροή αφορά κυρίως το 6ο πενθήμερο Σκορπιού/Αιγόκερω, αλλά και την 29η μοίρα Ταύρου και Καρκίνου, όπως επίσης και την 0η κι 1η μοίρα Τοξότη και Υδροχόου.

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  14-20  Οκτωβρίου. 3

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Έχετε μια ήρεμη εβδομάδα, δίνοντας έμφαση σε επαγγελματικά ταξίδια ή και συνεργασίες, εντός ή εκτός συνόρων. Όπως επίσης και στις νομικές σας υποθέσεις. Γενικά οι μέρες είναι καλές για να κάνετε σωστή διαχείριση τέτοιων θεμάτων.

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις και σχέσεις που αφορούν τη δουλειά σας, ίσως λειτουργήσουν περισσότερο παρασκηνιακά. Είστε σε θέση να διαχειριστείτε καλά τις καταστάσεις, ακόμη κι αν η παρορμητική σας φύση πιέζεται.

Γ’ δεκαήμερο: Κύκλοι ολοκληρώνονται, όσον αφορά συνεργατικές σας σχέσεις και νέοι ανοίγουν. Θέματα εγγράφων, μπορούν να έχουν θετική τροπή, όπως και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Είτε αφορά μια επέκταση, είτε  μια θέση εργασίας. Όσοι εργάζεστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση, προσέξτε τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν, σε σχέση με τα οικονομικά.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή, σας δίνει την δυνατότητα να «δαμάσετε» τις οικονομικές σας οφειλές ή γενικότερα υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με όσα σας προβληματίζουν σ’ αυτό τον τομέα και δείτε πως μπορείτε να έχετε μια διεύρυνση επαγγελματική, η οποία μακροπρόθεσμα ίσως σας φέρει καλύτερο εισόδημα.

Β’ δεκαήμερο: Χωρίς να έχετε ιδιαίτερα γεγονότα τις μέρες αυτές, φροντίστε τις κοινωνικές/επαγγελματικές σας σχέσεις. Αν κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον, αντιμετωπίστε τις σοβαρά και υπεύθυνα. Γενικότερα οι μέρες σας προσφέρουν άνεση, αφού δεν σας απασχολούν ιδιαίτερες καταστάσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Θέματα της καθημερινότητας, αλλά και πράγματα τα οποία δεν γνωρίζατε, φωτίζονται και ζητούν επίλυση. Κάποιες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε τώρα, ίσως σας δώσουν λύσεις για οικονομικές καταστάσεις ή ακόμη και μια δίοδο όσον aφορά την τακτοποίηση οφειλών. Προσέξτε τις ξαφνικές αλλαγές καταστάσεων στις σχέσεις σας με τους άλλους και αποφύγετε τις συζητήσεις, ειδικά αν αφορούν συνεργάτες σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Μια ήρεμη εβδομάδα είναι για εσάς, ενώ εστιάζετε σε συνεργασίες, αφού είστε αποφασισμένοι να κάνετε ανακατατάξεις. Εξάλλου, δεν θα λείψουν οι προτάσεις, αλλά και οι γνωριμίες, όπως και η συμμετοχή σας μέσα σε ομάδες, που προάγουν τη δουλειά σας.

Β’ δεκαήμερο: Σοβαρότητα και υπευθυνότητα δείχνετε, και πολύ καλά κάνετε, στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Ενώ γενικά, είναι μια εβδομάδα, η οποία θα είναι λιγότερο πιεστική για εσάς. Όταν ο στόχος  σας είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, τότε είστε έτοιμοι να  δημιουργήσετε θεαματικούς «τυφώνες».

Γ’ δεκαήμερο: Η δημιουργικότητά σας, οι ελπίδες, οι στόχοι σας, αλλά και η σχέση με το πελατειακό σας κοινό, επιδέχονται αλλαγές. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις για κάποιες καταστάσεις. Δημιουργείτε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας και η δουλειά σας θαυμάζεται. Προσέξτε κάποιες απρόσμενες καταστάσεις που μπορεί να αφορούν νομικά θέματα ή επεκτατικά πλάνα.  Όσο για τα οικονομικά σας, αποφύγετε εντελώς τις επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια, αν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Οι σχέσεις σας με τους  συναδέλφους σας καλυτερεύουν κι έτσι νιώθετε κι εσείς αρκετά θετικά. Αν και η εβδομάδα δεν κρατά έντονα πράγματα για εσάς στα κιτάπια της, προσανατολίζεστε προς επεκτάσεις, αλλά και στο να καλλιεργήσετε όμορφες σχέσεις. Μην μείνετε άπραγοι, είναι ευκαιρία να κατευθύνετε τα θέλω σας.

Β’ δεκαήμερο: Σκεφτείτε σοβαρά και υπεύθυνα τις κινήσεις που κάνετε όσον αφορά, ένα ταξίδι, μια συνεργασία, ίσως και στο εξωτερικό,  αλλά και κάποιο νομικό θέμα που πιθανόν να αφορά ορισμένους από εσάς. Μην κρατηθείτε αποστασιοποιημένοι, κάντε τις κινήσεις για να αλλάξετε το μέλλον σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ιδιαίτερα καλές προοπτικές θα έχετε την εβδομάδα αυτή, όμως «δεινόν το γήρας ου γαρ έρχεται μόνο». Πρέπει να βάλετε σε τάξη και να δώσετε στους οικείους σας να καταλάβουν, για ποιο λόγο θέλετε να κάνετε συγκεκριμένα επαγγελματικά βήματα. Έχετε πιθανότητες επιτυχίας και επίτευξης των στόχων σας, όμως υπάρχουν καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Προσέξτε τις ξαφνικές ανατροπές, όσον αφορά τις ελπίδες σας και την δημιουργικότητά σας σε σχέση με τους ανθρώπους. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά, αρκεί να κατευθύνετε σωστά τις σκέψεις σας για να γίνουν πράξεις.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Αναπτύσσετε τις σχέσεις σας και γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και επικοινωνιακοί. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα, με τους συναδέλφους αλλά και τους ανωτέρους σας. Εξάλλου πως να περάσει απαρατήρητη τόση θέληση για δημιουργία!

Β’ δεκαήμερο: Θέλετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, αλλά προσανατολίζεστε και προς μια διεύρυνση της δουλειάς σας. Επειδή για εσάς η εβδομάδα είναι ήρεμη, έχετε τον χρόνο να εξετάσετε τις κατευθύνσεις που θέλετε να πάρετε. Οι καλές σχέσεις με άτομα σε υψηλές θέσεις, σας βοηθούν με κάποιο τρόπο.

Γ’ δεκαήμερο: Προσέξτε τον επικοινωνιακό σας τομέα, αλλά και τις μετακινήσεις σας τις μέρες αυτές. Κάτι το οποίο δεν γνωρίζατε, έρχεται στην επιφάνεια και σας βάζεi στη διαδικασία ενός καυγά. Όσοι εργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα, ίσως το βιώσετε αυτό έντονα. Στον αντίποδα, μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές, αλλά και να καθιερώσετε την παρουσία σας. Αν η εργασία σας έχει να κάνει με κόσμο, έχετε επιτυχία. Καλή εβδομάδα για τακτοποίηση υποθέσεων με το δημόσιο ή άλλους οργανισμούς.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Εστιάζετε στον επικοινωνιακό σας τομέα, για να δείτε πως θα εξελιχθούν οικονομικές υποθέσεις αλλά και μετακινήσεις. Συζητήσεις κι επαφές θα έχετε για την διεύρυνση της δουλειάς σας ή ακόμη και για μια σημαντική αλλαγή. Σκέπτεσθε σε βάθος αυτές τις μέρες κι αυτό θα προσθέσει πολλά στις αναλυτικές σας σκέψεις.

Β’ δεκαήμερο: Θα ήταν μια αρκετά ήρεμη εβδομάδα για εσάς, αν δεν είχατε τον Κρόνο να σας πιέζει, ως γνωστόν. Εστιάζετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ειδικά στις συνεργασίες σας και σίγουρα την εβδομάδα αυτή, μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα από ό,τι ίσως νομίζατε!

Γ’ δεκαήμερο: Αφιερώνετε μπορούμε να πούμε στις οικονομικές σας υποθέσεις και κυρίως σε θέματα με οργανισμούς ή δημόσιο. Φροντίστε να κλείσετε έναν κύκλο, ο οποίος πιθανόν σας έχει ταλανίσει. Εξάλλου, είναι μια εβδομάδα, στην οποία μπορείτε να επιτύχετε μέσα από τις κινήσεις σας, ένα καλύτερο οικονομικά μέλλον, αλλά και πιο ποιοτικές συνεργασίες. Προσοχή στα κοινωνικά σας δρώμενα, όπως και σε θέματα εγγράφων.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Η επικοινωνία σας αποκτά περισσότερη «φλόγα» αλλά και διεύρυνση, μιας και δεν σταματούν οι συζητήσεις όσον αφορά την τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων. Θέματα εγγράφων αλλά και μικρές μετακινήσεις, είναι αναπόφευκτα για κάποιους από εσάς. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, διότι σπατάλες ή έξοδα που δεν είχατε κατά νου, μπορεί να σας βγουν μπροστά σας.

Β’ δεκαήμερο: Αρκετά καλή και ήρεμη είναι η εβδομάδα για εσάς. Οι συναδελφικές σας σχέσεις εξελίσσονται θετικά, ενώ λίγη προσοχή θα δώσετε όσοι από  εσάς έχετε συνεργάτες. Όσοι έχετε οικονομικές οφειλές, δείτε τι λύσεις μπορεί να βρεθούν αυτές τις μέρες.

Γ’ δεκαήμερο: Φυσικά η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα και «φωτίζει» τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και όλα όσο πρέπει να φύγουν και να γίνουν παρελθόν. Διαφωνίες προκύπτουν στον  επαγγελματικό σας χώρο. Από την άλλη, αρκετοί θα στρέψετε τα μάτια στο εξωτερικό ή στο διαδίκτυο. Προσέξτε τα οικονομικά σας, και τις απρόσμενες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Όσοι ασχολείστε με μετοχές ή τυχερά παιχνίδια, αυτή την εβδομάδα μην κινήσετε τίποτα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Εστιάζεsτε στα οικονομικά  σας, κυρίως σε θέματα οφειλών αλλά και των κοινωνικών επαγγελματικών σας επαφών. Με πάθος  λειτουργείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, προσπαθώντας να δώσετε λύσεις σε αυτά τα οποία σας απασχολούν. Η εβδομάδα σας κρατά ήρεμους και άνετους, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε.

Β’ δεκαήμερο: Έντονα δημιουργικοί και παθιασμένοι, εμβαθύνετε στο όνειρο για να βγει μια καλύτερη πραγματικότητα, μέσα από κάτι δημιουργικό. Και τα καταφέρνετε! Καλή έκφραση και καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεταίρους σας, σας φέρνουν μπροστά σε μια καλύτερη καθημερινότητα.

Γ’ δεκαήμερο: Μυστικά ή καταστάσεις οι οποίες σας προβλημάτιζαν, έρχονται στην επιφάνεια και βλέπετε με διαφορετική οπτική κάποια πράγματα γύρω σας. Ταξίδια ή επαγγελματικές επεκτάσεις όπως και θέματα νομικά, μην τα κινήσετε αυτές τις μέρες. Προσοχή  για διαφωνίες και διασπάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Εν αντιθέσει, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για οικονομικά ζητήματα αλλά και να γίνεται έντονα δημιουργικοί. Αυτό σας βοηθά και να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε ένα καλύτερο εισόδημα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 17 του μήνα, αποκτάτε καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και μια πιο ευδιάθετη καθημερινότητα. Θέλετε να επεκταθείτε και να γίνετε παράλληλα το κέντρο του ενδιαφέροντος. Φαίνεται με κάποιο τρόπο να τα καταφέρνετε.

Β’ δεκαήμερο: Αρκετά δημιουργικοί αλλά και με καλύτερες σχέσεις όσον  αφορά τους συνεργάτες  σας, θα βιώσετε την εβδομάδα αυτή. Γενικά είστε ήρεμοι και μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε για τα επαγγελματικά σας. Αν εργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα, εκεί ίσως νιώθετε λίγη πίεση.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν έχετε να κάνετε λόγω επαγγέλματος με πολύ κόσμο, πρέπει να βρείτε μια «φόρμουλα» η οποία δεν θα δυσαρεστεί ούτε εσάς, ούτε τον κόσμο. Επίσης, οικονομικές υποθέσεις που αφορούν διάφορους οργανισμούς, ίσως σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Στον αντίποδα, μέσα από φιλικά σας άτομα ή γενικά επαγγελματικές συναντήσεις, μπορείτε να βρείτε πραγματικά καλούς συνεργάτες. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε  μια πρόταση ή να έχετε ιδέες και έμπνευση από τον συγγενικό σας κύκλο, κάτι που θα σας βοηθήσει  αρκετά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αλλά και εστιασμένοι σε θέματα εγγράφων είστε τις ημέρες αυτές. Όμως και έντονα δημιουργικοί, με καλές ιδέες  και θετική διάθεση. Γενικά η εβδομάδα είναι καλή, σχεδιάστε τις  επόμενες κινήσεις σας ή εργαστείτε πιο χαλαρά.

Β’ δεκαήμερο: Μια καλή εβδομάδα έχει το δικό σας δεκαήμερο, με μικρές μετακινήσεις λόγω δουλειάς, οι οποίες όμως θα είναι ευχάριστες. Γενικά,  έχετε ελευθερία κινήσεων, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, αφού είστε περισσότερο ξένοιαστοι. 

Γ’ δεκαήμερο: Κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν κι εσείς καλείστε να αφήσετε στο παρελθόν θέματα τα οποία σας ανεβοκατεβάζουν την ζυγαριά,  μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, διαφορά απόψεων με συνεργάτες ή συνεταίρους σας. Έντονα καλές σχέσεις μπορείτε να αναπτύξετε με ανωτέρους σας αλλά και συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, συμμετέχοντας σε προσκλήσεις που θα λάβετε. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Α’ δεκαήμερο: Μια ήρεμη σχετικά εβδομάδα έχετε εσείς οι Υδροχόοι του Α’ δεκαημέρου.  Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι καλές, ενώ από τις 17 του μήνα και μετά, γίνεστε περισσότερο  κοινωνικοί αλλά και δέχεστε   επαγγελματικές προσκλήσεις. Κάτι το οποίο σας κάνει να νιώθετε όμορφα και σας ανοίγει νέους δρόμους.

Β’ δεκαήμερο: Χαλαρή η εβδομάδα αυτή για το δικό σας δεκαήμερο. Τα έσοδά σας, αλλά και θέματα εγγράφων ή μετακινήσεων σας τραβούν την προσοχή. Είναι ένα διάστημα, το οποίο μπορείτε να κινηθείτε, βάζοντας ως προτεραιότητα τα δικά σας  θέλω. Κάντε τα βήματά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στις μετακινήσεις σας, σε θέματα εγγράφων, αλλά και στον επικοινωνιακό σας τομέα. Κάποιες καταστάσεις δεν βοηθούν. Όσον αφορά επεκτάσεις η εβδομάδα δεν είναι βοηθητική και μπορεί να βρεθείτε εν μέσω διαφωνιών. Εστιάστε σε συνεργασίες, οι οποίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, μέσα από την δημιουργικότητα σας και τις ικανότητές σας. Εξάλλου, μπορεί να υπάρξουν θέματα, όμως οι ημέρες είναι καλές για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να καλλιεργήσετε καλές  σχέσεις.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Μια καλή εβδομάδα για εσάς, για όσα θέλετε να κάνετε αλλά και για τα οικονομικά σας, αφού μπορεί κάποιες ευκαιρίες να σας φέρουν συνεργασίες. Εξάλλου είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και μπορείτε να ανοίξετε ορίζοντες, είστε μέσω διαδικτύου, είτε με φυσικό τρόπο. Κάντε κινήσεις οι οποίες ευνοούν τα έσοδά σας.

Β’ δεκαήμερο: Μια σχετικά καλή εβδομάδα είναι για το δικό σας δεκαήμερο, αφού ο Κρόνος αποφάσισε να κάνει διάλειμμα. Ναι, νιώθετε πιεσμένοι, αλλά λειτουργήστε υπεύθυνα και θα δείτε πως όλα θα είναι πραγματικά καλά. Εξάλλου,  αυτό που έχετε να σκεφτείτε, είναι το πως πραγματικά θέλετε να  είναι το μέλλον σας.

Γ’ δεκαήμερο: Προσοχή στα οικονομικά σας, σε οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν και να μείνουν στο παρελθόν. Κάποιες διαφωνίες είναι πιθανό να προκύψουν και να περιορίσουν την δημιουργική σας διάθεση και τις ελπίδες που μπορεί να είχατε. Συγγενικά σας πρόσωπα σας βοηθούν και δεν αποκλείεται να λάβετε μια κληρονομιά ή ένα «δώρο». Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα μπορέσετε να έχετε μια θετική εξέλιξη σε νομικά θέματα ή ένα ταξίδι ή ακόμη και επέκταση.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Ερμής στο Σκορπιό 13 Οκτωβρίου: Σκέψη σε βάθος – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)