Η Σελήνη από 13 -15 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη από 13 -15 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη από 13 -15 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια. Από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη θα διασχίσει το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης, δημιουργικότητας και συναισθηματικής εξισορρόπησης. Αυτή η ιδιαίτερη διέλευση έχει τη δύναμη να επηρεάσει σημαντικά τη συναισθηματική μας κατάσταση, τις σχέσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εσωτερικό μας κόσμο. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτήν τη διέλευση θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε σημαντικές προσωπικές εξελίξεις, με έμφαση στις σχέσεις, τη δημιουργικότητα, αλλά και την προσωπική τους αναγέννηση.

Παράξενο – Stars Land

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο:

Αυτή η διέλευση της Σελήνης θα προσφέρει ιδιαίτερη εύνοια σε τρία ζώδια, τα οποία θα βιώσουν έντονα συναισθήματα και θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

Ιχθύες: Επαναπροσδιορισμός και Προσωπική Ανάπτυξη

Οι Ιχθύες είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, καθώς η Σελήνη κινείται στο δικό τους ζώδιο, ενεργοποιώντας τον εσωτερικό τους κόσμο και ενισχύοντας τις συναισθηματικές τους δυνάμεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθούν με τις προσωπικές τους αξίες και τα όνειρά τους. Οι Ιχθύες θα αισθανθούν μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό τους, κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Αυτές οι μέρες προσφέρονται για ενδοσκόπηση, αυτοκριτική και αναθεώρηση προσωπικών στόχων. Αν υπάρχει κάτι που οι Ιχθύες επιθυμούν να διορθώσουν ή να αλλάξουν στη ζωή τους, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το κάνουν. Είτε πρόκειται για νέες σχέσεις είτε για επαγγελματικές ευκαιρίες, η Σελήνη τους καλεί να δράσουν με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Παράλληλα, οι Ιχθύες θα βρουν στήριξη από το περιβάλλον τους και μπορεί να δουν νέες πόρτες να ανοίγουν σε θέματα καριέρας ή προσωπικής ανάπτυξης.

Σκορπιός: Δημιουργικότητα και Ρομαντισμός

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στους Ιχθύες θα φέρει μια αύξηση της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με έναν δημιουργικό τρόπο. Η διέλευση αυτή ευνοεί επίσης τις σχέσεις, ειδικά τις ρομαντικές, καθώς οι Σκορπιοί θα νιώσουν πιο ανοιχτοί να εκφράσουν την αγάπη τους και να βιώσουν στιγμές οικειότητας και πάθους με τον σύντροφό τους.

Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα, είτε μέσα από την ενδυνάμωση μιας υπάρχουσας σχέσης είτε μέσα από την έναρξη μιας νέας. Η δημιουργικότητα και το συναίσθημα είναι στενά συνδεδεμένα αυτήν την περίοδο, κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε καλλιτεχνικές επιτυχίες ή σε έντονες συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι τους. Είναι η στιγμή να αφεθούν στην ροή των συναισθημάτων και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να απολαύσει τις χαρές της ζωής.

Ζυγός: Εξισορρόπηση και Ευημερία στην Καθημερινότητα

Οι Ζυγοί θα βιώσουν μια περίοδο κατά την οποία η Σελήνη στους Ιχθύες θα τους βοηθήσει να βρουν την ισορροπία στην καθημερινότητά τους. Η ενασχόληση με την υγεία και την ευεξία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες, και οι Ζυγοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν βελτιώσεις σε αυτούς τους τομείς. Η Σελήνη αυτή ευνοεί επίσης τα επαγγελματικά θέματα, φέρνοντας νέες ευκαιρίες ή βελτιώσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Αυτή είναι η στιγμή για τους Ζυγούς να κάνουν τακτοποιήσεις στην καθημερινότητά τους, να φροντίσουν τις υποχρεώσεις τους και να δημιουργήσουν ένα πιο ευχάριστο και υγιές περιβάλλον γύρω τους. Η αρμονία και η ισορροπία, χαρακτηριστικά που οι Ζυγοί πάντα αναζητούν, θα είναι πιο εφικτά αυτή την περίοδο, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν το άγχος και τις ευθύνες με πιο δημιουργικό τρόπο.

Ζώδια που ευνοούνται λιγότερο:

Παρότι η Σελήνη στους Ιχθύες θα φέρει ευκαιρίες και σε άλλα ζώδια, κάποια από αυτά θα βιώσουν την επιρροή της με λιγότερη ένταση, αλλά θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να επωφεληθούν σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους.

Καρκίνος: Εσωτερική Εξέλιξη και Πνευματικότητα

Οι Καρκίνοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με πιο βαθιές, πνευματικές αναζητήσεις, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες ενισχύει τον ενδοσκοπικό τους χαρακτήρα. Ενώ δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξωτερικές αλλαγές, θα υπάρξει μια βαθύτερη σύνδεση με το πνευματικό κομμάτι της ζωής τους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσουν, να κάνουν ταξίδια ή να εξερευνήσουν νέες ιδέες και φιλοσοφίες.

Οι Καρκίνοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τη σοφία και την ενσυναίσθησή τους, ενώ μπορεί να εμφανιστούν και ευκαιρίες για αυτογνωσία μέσω πνευματικών δραστηριοτήτων ή νέων γνωριμιών που θα τους βοηθήσουν να διευρύνουν τον ορίζοντά τους.

Αιγόκερως: Ενδυνάμωση Επικοινωνίας και Νέες Γνώσεις

Ο Αιγόκερως θα ευνοηθεί κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και εκπαίδευσης. Η Σελήνη στους Ιχθύες θα τους δώσει την ευκαιρία να εκφράσουν τις ιδέες τους με μεγαλύτερη ευχέρεια και να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να δικτυωθούν με τους ανθρώπους γύρω τους. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθουν κάτι νέο, να εξερευνήσουν καινούριες δεξιότητες ή ακόμα και να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς σκοπούς.

Αν και δεν πρόκειται για έντονη περίοδο αλλαγών, η επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Επίσης, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις ή μικρά ταξίδια που θα προσφέρουν νέες εμπειρίες.

Ταύρος: Κοινωνική Δικτύωση και Νέα Σχέδια

Οι Ταύροι θα νιώσουν την επιρροή της Σελήνης στους Ιχθύες κυρίως στον τομέα των κοινωνικών επαφών και των φίλων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με ομάδες ή συλλόγους και να δικτυωθούν με άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον τους. Οι κοινωνικές τους συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες ή φιλίες που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν σε νέα σχέδια.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν νέα έργα, ειδικά αν σχετίζονται με κοινωνικούς ή ομαδικούς στόχους. Αν και οι ευκαιρίες μπορεί να είναι πιο διακριτικές, οι Ταύροι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σημαντικές βάσεις για το μέλλον.

Ήλιος τρίγωνο Δίας, τετράγωνο Άρη 14 Οκτωβρίου. Ο Πολεμιστής του φωτός – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Πολεμιστής του Φωτός: Ήλιος Τρίγωνο Δίας, Τετράγωνο Άρης (14 Οκτωβρίου)

Ήλιος τρίγωνο Δίας, τετράγωνο Άρη 14 Οκτωβρίου. Ο Πολεμιστής του φωτός. Στις 14 Οκτωβρίου, το ουράνιο σκηνικό σχηματίζει μια ιδιαίτερα ισχυρή σύνθεση, με τον Ήλιο στο Ζυγό να σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους και μια έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Καρκίνο. Αυτή η αστρολογική διαμόρφωση υποδηλώνει μια διπλή πρόκληση, όπου οι θετικές δυνατότητες και οι συγκρούσεις συνυπάρχουν, απαιτώντας ισορροπία μεταξύ επέκτασης, σοφίας και αποφασιστικής δράσης. Η ημέρα αυτή καλεί τον Πολεμιστή του Φωτός, έναν ήρωα που μάχεται με το φως της γνώσης και της δικαιοσύνης, ενώ αντιμετωπίζει εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις.