Πανσέληνος στο Κριό 17 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στο Κριό 17 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στο Κριό 17 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Έχουμε μπροστά μας μια Πανσέληνο στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου, η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και φυσικά, θα πρέπει να τη μελετήσουμε και να κατανοήσουμε την επιρροή της για τις επόμενες περίπου 14 ημέρες, τόσο όσο διαρκεί δηλαδή η επίδραση μιας Πανσελήνου. Η επιρροή της έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή εδώ και 4 ημέρες, δηλαδή ήδη βιώνουμε τα vibes από αυτήν την ιδιαίτερη Πανσέληνο.

Είναι μια δύσκολη Πανσέληνος, η οποία έρχεται να μας ξυπνήσει πολλά συναισθήματα και σκέψεις. Είναι μια Πανσέληνος που πρέπει να μας προβληματίσει, να μας κάνει να σκεφτούμε και να μάθουμε να την διαχειριζόμαστε καλύτερα. Έχει τη δική της σημειολογία, τα δικά της σύμβολα, τα δικά της αρχέτυπα και τις δικές της προκλήσεις.

Πανσέληνος στο Κριό 17 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια 3

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τους παρορμητικούς, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Είστε οι πιο ευαίσθητοι σε αυτή την επιρροή και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, όπως φέρνει και η έκλειψη που προηγήθηκε. Η Πανσέληνος για την Ελλάδα θα γίνει στις 2:26 και 21 δευτερόλεπτα το μεσημέρι, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε την ώρα ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεστε.

Μια νέα Πανσέληνος, λοιπόν, ενεργοποιεί Άρη και Χείρωνα. Αυτή την περίοδο, ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο, και οι μοίρες που ενεργοποιούνται είναι ιδιαίτερες. Θα δούμε την αναδρομή του Άρη στον Καρκίνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κάτι που θα επηρεάσει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια.

Σίγουρα, η Πανσέληνος αυτή είναι γεμάτη ένταση, φέρνει αρκετά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε υπερβάσεις. Θέλω να προσέχετε τον εαυτό σας, να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας και να μην επιτρέπετε σε επιθετικές συμπεριφορές να σας καταβάλλουν. Αν βλέπετε κάποιον να σας φέρεται επιθετικά, διαχωρίστε τη θέση σας και προστατέψτε την ψυχολογική σας ισορροπία.

Παράξενο – Stars Land

Αν η αστρολογία σας προκαλεί άγχος, κλείστε το και δείτε κάτι πιο χαλαρό. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάποιες φορές, τα μηνύματα των άστρων είναι για να μας καθοδηγήσουν και όχι για να μας τρομοκρατήσουν.

Η Πανσέληνος αυτή θα επηρεάσει περισσότερο όσους γεννήθηκαν στις εξής ημερομηνίες: 10 με 15 Απριλίου (Κριοί), 12 με 17 Ιουλίου (Καρκίνοι), 12 με 17 Οκτωβρίου (Ζυγοί) και 10 με 15 Ιανουαρίου (Αιγόκεροι). Αν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς η Πανσέληνος αυτή είναι ακριβώς πάνω σας και φέρνει την ανάγκη για διαχείριση και επίλυση.

Τέλος, η επιρροή της Πανσελήνου αυτή φέρνει και ευκαιρίες για να κλείσουμε κύκλους στη ζωή μας, να δούμε τα πράγματα από μια πιο ολιστική σκοπιά και να κάνουμε θετικές αλλαγές. Είναι μια περίοδος ανατροπών και νέων ξεκινημάτων, ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί σημαντικές πλανητικές όψεις, όπως η σύνδεση του Άρη και του Χείρωνα, που φέρνουν στην επιφάνεια παλιές πληγές. Αυτές οι όψεις ανακινούν τραυματικές εμπειρίες και συναισθηματικά βάρη που ίσως δεν έχουν επιλυθεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για όσους έχουν Άρη στον Καρκίνο, καθώς το συγκεκριμένο ζώδιο συνδέεται με τις οικογενειακές σχέσεις και τα βαθιά συναισθήματα.

Όσοι έχουν πλανήτες στις μοίρες από την 20η έως την 27η του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου θα νιώσουν την επιρροή αυτής της Πανσελήνου πιο έντονα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε πλανήτες ή σημεία όπως τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, ή τον Ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες, μπορεί να βιώσετε ισχυρές αλλαγές ή εσωτερικές συγκρούσεις.

Θέλω να προσέξετε ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την ψυχολογική σας υγεία. Εάν βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση ή περιβάλλον, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να εντείνει τις εντάσεις και να σας ωθήσει να κάνετε αλλαγές. Αν υπάρχουν παλιά τραύματα που δεν έχετε αντιμετωπίσει, τώρα είναι η ώρα να τα αναγνωρίσετε και να ψάξετε τρόπους για να τα θεραπεύσετε. Η ενέργεια της Πανσελήνου σε συνδυασμό με τον Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια ακριβώς αυτές τις δυσκολίες.

Για όσους δεν έχουν τέτοια ιστορικά προβλήματα, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει απλώς καθημερινές εντάσεις, μικροπροβλήματα ή παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Η συμβουλή μου είναι να διαχειριστείτε τις επικοινωνίες σας με προσοχή, να αποφεύγετε τις άσκοπες συγκρούσεις και να μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας ταράξουν.

Προσοχή, επίσης, στα θέματα που αφορούν μηχανές, οχήματα ή συσκευές που μπορεί να εμφανίσουν ξαφνικά προβλήματα αυτήν την περίοδο. Η ενέργεια του Άρη και της Πανσελήνου μπορεί να φέρει βλάβες και αναποδιές στην καθημερινότητα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε οργανωμένοι και έτοιμοι για τέτοιου είδους απρόοπτα.

Για τα ζευγάρια, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει εντάσεις σε ήδη εύθραυστες σχέσεις. Αν η σχέση σας έχει ανισορροπίες ή ζητήματα που έχουν μείνει ανεπίλυτα, αυτή η περίοδος μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και κατανόηση.

Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος αυτή φέρνει και κάποιες θετικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, όσοι επηρεάζεστε από αυτήν έχετε την ευκαιρία να δείτε τη ζωή σας με νέα μάτια και να κλείσετε κύκλους που σας κρατούσαν πίσω. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει και πώς μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Η Πανσέληνος αυτή λειτουργεί σαν καθρέφτης που σας δείχνει τις πληγές σας, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει και τη δυνατότητα να τις θεραπεύσετε. Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο, μπορείτε να αναγνωρίσετε τι σας εμποδίζει και να κάνετε το βήμα που θα σας οδηγήσει σε μια πιο αρμονική και ισορροπημένη ζωή.

Θα ήθελα, επίσης, να σας υπενθυμίσω ότι αν ανήκετε στα ζώδια που επηρεάζονται έντονα από αυτή την Πανσέληνο, δηλαδή στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα αυτά με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ζείτε υπό την σκιά των παλιών σας πληγών και να κάνετε το βήμα προς την ελευθερία και την αυτοπραγμάτωση.

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει, επίσης, την επιλογή. Όπως ο Ήλιος βρίσκεται στο Ζυγό, το ζώδιο της ισορροπίας και της δικαιοσύνης, έτσι και εσείς καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα στο να μείνετε σε μια τοξική κατάσταση ή να απομακρυνθείτε από αυτήν και να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά να θυμάστε ότι το να παραμένετε σε μια κατάσταση που σας πληγώνει δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε.

Για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, η περίοδος του κορονοϊού από το 2019 έως το 2022 σας επηρέασε πολύ έντονα και τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα με ωριμότητα. Αυτή η Πανσέληνος σας καλεί να σπάσετε τον κύκλο των δυσκολιών και να κάνετε υπερβάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο ελεύθερη και αυθεντική ζωή.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, θέλω να σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε σοβαρά τις επιλογές που έχετε μπροστά σας. Σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας για όσα έχετε περάσει και πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας. Έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε, να ξεφύγετε από την τοξικότητα και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς.

Η Πανσέληνος αυτή, λοιπόν, δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από εσάς να κάνετε μια υπέρβαση. Αυτή η υπέρβαση αφορά το να ξεπεράσετε παλιές πληγές, τοξικές σχέσεις, προβληματικές καταστάσεις ή περιορισμούς που σας κρατούν πίσω. Δεν υπάρχει Πανσέληνος ή Νέα Σελήνη που από μόνη της να φέρνει μόνο κακά. Στην πραγματικότητα, όλα είναι μαθήματα για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σας θέσει το ερώτημα: “Μπορείς να προχωρήσεις και να απελευθερωθείς από τις δυσκολίες ή θα παραμείνεις παγιδευμένος σε αυτές;”

Για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αυτή η Πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να σταματήσετε να αναβιώνετε το παρελθόν με παθητικότητα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πληγές σας, είτε αυτές προέρχονται από την οικογένεια, τις σχέσεις, ή την εργασία. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αλλάξετε τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ριζική αλλαγή, να βγείτε από τον κύκλο της τοξικότητας και να ανοίξετε νέες πόρτες για τον εαυτό σας.

Αν είστε ένα από τα ζώδια που έχουν περάσει από τη “μεγάλη θύελλα” της πανδημίας, τότε ξέρετε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα. Πολλοί από εσάς βρεθήκατε στο χείλος της καταστροφής και μπορεί να νιώθατε ανίσχυροι. Αλλά αυτή η Πανσέληνος σας καλεί να δείτε ότι τα χειρότερα πέρασαν. Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν ή σε τίποτα να σας κρατήσει πίσω.

Πολλοί από εσάς ίσως χρησιμοποιείτε τις πληγές σας ως δικαιολογία για να αποφύγετε την εξέλιξη. Λέτε στον εαυτό σας ότι επειδή περάσατε δύσκολες καταστάσεις, δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Πανσέληνος αυτή σας λέει ξεκάθαρα: “Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και προχώρα.” Μπορεί να πονέσατε, μπορεί να τραυματιστήκατε, αλλά τώρα είναι η στιγμή να σταματήσετε να ζείτε με την ταυτότητα του “πληγωμένου” και να προχωρήσετε μπροστά με δύναμη.

Μην ξεχνάτε ότι ο πόνος είναι μέρος της ζωής, αλλά δεν είναι η ζωή σας ολόκληρη. Οι πληγές που κουβαλάτε δεν θα εξαφανιστούν, αλλά μπορούν να σας διδάξουν σημαντικά μαθήματα και να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Αυτό είναι το νόημα της Πανσελήνου: να πάρετε αυτά τα μαθήματα, να τα κάνετε δύναμή σας και να προχωρήσετε.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας σε αυτή την Πανσέληνο είναι η έννοια της πίστης. Όχι απαραίτητα θρησκευτικής πίστης, αλλά πίστης στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας και στη ζωή. Πολλές φορές, η πίστη μπορεί να είναι η κινητήριος δύναμη που μας επιτρέπει να υπερβούμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε. Αν νιώθετε χαμένοι, αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, θυμηθείτε ότι η πίστη – στον εαυτό σας ή σε κάτι μεγαλύτερο – μπορεί να σας δώσει τη δύναμη να συνεχίσετε.

Μέσα από την ένταση αυτής της Πανσελήνου, μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία για αλλαγή. Ειδικά για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, ήρθε η στιγμή να κάνετε μια μεγάλη επιλογή: να μείνετε σε μια τοξική κατάσταση ή να πείτε “φτάνει” και να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό να μην αφήνετε το φόβο να σας ελέγχει. Ο φόβος συχνά μας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις που δεν μας κάνουν καλό, επειδή φοβόμαστε την αλλαγή.

Αυτή η Πανσέληνος, λοιπόν, σας καλεί να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να αποφασίσετε ότι δεν θα παραμείνετε θύματα του παρελθόντος. Ανοίξτε την πόρτα στο μέλλον και αφήστε πίσω σας ό,τι σας κρατούσε πίσω. Κάντε μια επιλογή που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία, στην ευτυχία και στη νέα ζωή που τόσο καιρό περιμένατε.

Είναι μια περίοδος υπέρβασης, μια στιγμή που καλεί όλους μας να αντιμετωπίσουμε τις πληγές μας με θάρρος και να βρούμε τον δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου, αρκεί να τολμήσετε να κλείσετε το προηγούμενο και να προχωρήσετε μπροστά με αποφασιστικότητα.

Η Πανσέληνος αυτή, λοιπόν, είναι μια από τις πιο σημαντικές φάσεις για να κάνετε την αλλαγή που επιθυμείτε, να σπάσετε τους κύκλους των δυσκολιών και να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Για πολλούς από εσάς, η ζωή μπορεί να ήταν γεμάτη εμπόδια, φόβους και περιορισμούς. Όμως, η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, ιδιαίτερα για τα παρορμητικά ζώδια, είναι μια ώθηση για να πάρετε τον έλεγχο και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό σας καλεί να είστε δυναμικοί, να έχετε αυτοπεποίθηση και να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα βάρη του παρελθόντος.

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε βιώσει δυσκολίες κατά την περίοδο του κορονοϊού, και αυτή η Πανσέληνος σας υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από την τοξικότητα και να κάνετε το βήμα προς τη θεραπεία και την αναγέννηση. Μπορεί να νιώθετε ότι όλα ήταν δύσκολα και ότι οι εμπειρίες σας ήταν υπερβολικά τραυματικές, όμως η ενέργεια της Πανσελήνου σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε την πορεία σας.

Δεν χρειάζεται πλέον να ζείτε στη σκιά του πόνου. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την υπέρβαση και να επιλέξετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, να χτίσετε μια ζωή που σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόφαση να προχωρήσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σας ωφελούν.

Η Πανσέληνος στον Κριό είναι φωτιά, είναι δράση, είναι κίνηση. Δεν είναι η στιγμή για παθητικότητα ή φόβο. Είναι η στιγμή για δυναμικές αποφάσεις και για να πάρετε το τιμόνι της ζωής σας στα χέρια σας. Η ενέργεια του Άρη που συνδέεται με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να φέρει εντάσεις, αλλά αυτές οι εντάσεις είναι εδώ για να σας ωθήσουν προς την αλλαγή, όχι για να σας καταστρέψουν.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μην φοβηθείτε τις εντάσεις αυτές. Αντί να τις δείτε ως απειλή, δείτε τις ως μια ώθηση να προχωρήσετε μπροστά. Οι συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα των δυναμικών αλλαγών που απαιτούνται. Μερικές φορές, για να κάνουμε το επόμενο βήμα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να δούμε κατάματα τι δεν λειτουργεί πια στη ζωή μας.

Όσοι επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο, ειδικά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε εκείνοι που καλείστε να κάνετε τις μεγαλύτερες υπερβάσεις. Σκεφτείτε την ζωή σας ως έχει αυτή τη στιγμή: υπάρχουν τοξικές σχέσεις, περιβάλλοντα ή συνθήκες που σας κρατούν πίσω; Αυτή είναι η στιγμή να πείτε “φτάνει”. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παραμείνει σε καταστάσεις που σας πληγώνουν.

Η ενέργεια του Χείρωνα, που επίσης επηρεάζει αυτή την Πανσέληνο, σας καλεί να θεραπεύσετε τις πληγές σας, είτε αυτές είναι συναισθηματικές είτε ψυχολογικές. Ο Χείρωνας, ως ο “πληγωμένος θεραπευτής”, φέρνει στην επιφάνεια όλα εκείνα που χρειάζονται θεραπεία, και σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε την εσωτερική δουλειά που απαιτείται για να προχωρήσετε. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε τις πληγές σας, διότι μόνο τότε μπορείτε πραγματικά να τις θεραπεύσετε.

Μην ξεχνάτε, η Πανσέληνος αυτή φέρνει και την έννοια της επιλογής. Είναι η στιγμή να επιλέξετε τι θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω. Κάποιες φορές, το να αφήσουμε πίσω κάτι που μας κρατά πίσω μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι αναγκαίο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Μην αφήνετε τον φόβο της αλλαγής να σας παραλύσει. Αντιθέτως, αγκαλιάστε την αλλαγή ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη και ανανέωση.

Τέλος, αυτή η Πανσέληνος είναι ένα κάλεσμα να πάρετε στα σοβαρά την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία. Μην περιμένετε να έρθουν οι άλλοι να σας σώσουν. Εσείς έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, στις σχέσεις σας, ή στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Συνολικά, αυτή η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει μια έντονη ενέργεια υπέρβασης και αλλαγής. Αλλά δεν είναι μια περίοδος για να φοβηθείτε. Αντίθετα, είναι η στιγμή να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω ό,τι σας κρατά πίσω. Αυτό είναι το κάλεσμα της Πανσελήνου: να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να προχωρήσετε με δύναμη και θάρρος προς το μέλλον.

Πανσέληνος στο Κριό 17 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Kριός:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή θα είναι σχετικά ήπια για εσάς, χωρίς μεγάλες προκλήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα και να ολοκληρώσετε θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η ενέργεια σας βοηθά να λύσετε ό,τι έχετε αφήσει στη μέση και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας.
  • 2ο δεκαήμερο: Εδώ η επιρροή του Κρόνου είναι εμφανής, καθώς μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση στις επαγγελματικές και προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, με σωστή οργάνωση και ψυχραιμία, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύψει. Η Πανσέληνος σας δίνει τη δύναμη να κάνετε αλλαγές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με μεγάλες αλλαγές, κυρίως στις σχέσεις σας. Είναι η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αφήσετε πίσω ό,τι σας κρατά πίσω. Παλιές πληγές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, αλλά αυτή η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να τις θεραπεύσετε και να προχωρήσετε μπροστά με νέα δύναμη.

Ταύρος:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος δεν θα έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις σε εσάς. Θα είναι μια περίοδος κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείτε και να προχωρήσετε σε επαγγελματικές ή προσωπικές επιδιώξεις. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να κλείσετε θέματα που έχετε αφήσει ανοιχτά.
  • 2ο δεκαήμερο: Αυτή η περίοδος φέρνει κάποιες μικρές προκλήσεις στον τομέα της δουλειάς, αλλά με την υπομονή σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όποια εμπόδια εμφανιστούν. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση ή την εργασία σας. Κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε τώρα μπορεί να είναι καθοριστικές για το μέλλον σας, οπότε σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

Δίδυμοι:

  • 1ο δεκαήμερο: Η ενέργεια της Πανσελήνου σας δίνει ώθηση να ασχοληθείτε με τις κοινωνικές σας σχέσεις και να κάνετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Είναι μια καλή περίοδος για συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας.
  • 2ο δεκαήμερο: Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Ωστόσο, με καλή διάθεση και διπλωματία, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι προκύψει.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος σας ωθεί να κλείσετε κύκλους στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν κάτι δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές. Μην φοβάστε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω.

Καρκίνος:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε αυτά τα πεδία, αλλά με την καλή σας διάθεση, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.
  • 2ο δεκαήμερο: Ο Άρης στο ζώδιό σας φέρνει μια δυναμική ενέργεια, αλλά παράλληλα αυξάνει και τις εντάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην εμπλακείτε σε καυγάδες, καθώς η επιρροή της Πανσελήνου μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις.
  • 3ο δεκαήμερο: Είναι η στιγμή να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με θάρρος. Παλιά τραύματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, αλλά αυτή η Πανσέληνος σας καλεί να πάρετε αποφάσεις και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί πια. Οι σχέσεις που δεν σας ωφελούν πρέπει να αλλάξουν ή να τερματιστούν.

Λέων:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος σας βοηθά να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε στόχους και να οργανώσετε την πορεία σας. Οτιδήποτε αφορά την καριέρα σας μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία.
  • 2ο δεκαήμερο: Υπάρχουν κάποιες μικρές προκλήσεις στον τομέα της εργασίας, αλλά με υπομονή και επιμονή θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αφήνετε τις δυσκολίες να σας καταβάλλουν.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος φέρνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε ή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Κάποιες αποφάσεις μπορεί να είναι καθοριστικές για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε.

Παρθένος:

  • 1ο δεκαήμερο: Θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε τη δουλειά σας και να προχωρήσετε σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος σας βοηθά να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες και να θέσετε νέους στόχους.
  • 2ο δεκαήμερο: Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με συνεργάτες και συναδέλφους. Η ενέργεια της Πανσελήνου μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις, αλλά με ψυχραιμία θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε.
  • 3ο δεκαήμερο: Αυτή η Πανσέληνος φέρνει την ανάγκη για αλλαγές, ιδιαίτερα στον τρόπο που διαχειρίζεστε την εργασία σας ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βρείτε καλύτερες λύσεις.

Ζυγός:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος θα είναι σχετικά ήρεμη για εσάς. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις και να κάνετε κάποιες βελτιώσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά την ισορροπία και τη δικαιοσύνη στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να επαναξιολογήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες σας.
  • 2ο δεκαήμερο: Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου φέρνει κάποιες μικρές εντάσεις στις σχέσεις σας, κυρίως στις πιο στενές συνεργασίες ή στο γάμο σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές ή να βάλετε κάποια όρια σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Μην αφήσετε τις παρεξηγήσεις να σας επηρεάσουν υπερβολικά.
  • 3ο δεκαήμερο: Για εσάς, η Πανσέληνος αυτή φέρνει μεγαλύτερες αλλαγές και προκλήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις, είτε πρόκειται για το αν θα συνεχίσετε μια σχέση ή συνεργασία, είτε για το πώς θα αντιμετωπίσετε συναισθηματικές πιέσεις. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά τις ανάγκες σας και να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα ωφελήσουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Σκορπιός:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας ή καθημερινότητας που χρειάζονται την προσοχή σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, να οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην παραμελήσετε τη φυσική σας κατάσταση.
  • 2ο δεκαήμερο: Ο τομέας της δουλειάς μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις ή πιέσεις, αλλά με την οργανωτικότητα και την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με επιτυχία. Προσπαθήστε να μην αφήνετε το άγχος να σας επηρεάσει υπερβολικά και να διατηρήσετε την ηρεμία σας.
  • 3ο δεκαήμερο: Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας ή στην επαγγελματική σας ζωή. Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί πλέον, τώρα είναι η στιγμή να το αλλάξετε. Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά απαραίτητες για την ευημερία σας.

Τοξότης:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος φέρνει δημιουργικότητα και νέες ευκαιρίες. Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας έργα και να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ. Η ενέργεια σας δίνει ώθηση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να εκφραστείτε δημιουργικά.
  • 2ο δεκαήμερο: Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με προσοχή, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή μικρές εντάσεις. Ωστόσο, με καλή διάθεση και επικοινωνία, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε σε πιο αρμονικές καταστάσεις.
  • 3ο δεκαήμερο: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν λειτουργεί, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Μην φοβηθείτε να κάνετε δύσκολες επιλογές αν αυτό σημαίνει καλύτερη εξέλιξη για εσάς.

Αιγόκερως:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος δεν φέρνει μεγάλες προκλήσεις για εσάς. Θα είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας και να θέσετε νέους στόχους. Αν είστε σε φάση λήψης αποφάσεων, η ενέργεια της Πανσελήνου θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές.
  • 2ο δεκαήμερο: Αυτή η περίοδος φέρνει κάποιες πιέσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα και να βρείτε λύσεις σε προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει, καθώς έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή φέρνει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές, ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν κάτι δεν λειτουργεί, είναι η κατάλληλη στιγμή να το αλλάξετε ή να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε το απαραίτητο βήμα.

Υδροχόος:

  • 1ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα, ειδικά σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας ζωή ή τις συνεργασίες σας. Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κοινωνικοποιηθείτε και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις.
  • 2ο δεκαήμερο: Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με διπλωματία, καθώς η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μικρές εντάσεις ή παρεξηγήσεις. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει, και επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων με ηρεμία.
  • 3ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος φέρνει την ανάγκη για αλλαγές, ειδικά στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αντιμετωπίσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ιχθύες:

  • 1ο δεκαήμερο: Αυτή η Πανσέληνος φέρνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να οργανώσετε τα οικονομικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθώσεις ή να σκεφτείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.
  • 2ο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιες οικονομικές πιέσεις ή απρόοπτα. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αφήσετε τον πανικό να σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.
  • 3ο δεκαήμερο: Αυτή η περίοδος φέρνει την ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή θέματα που σας απασχολούν, τώρα είναι η στιγμή να τα επιλύσετε. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν προχωρήσετε σε νέες οικονομικές επενδύσεις ή συμφωνίες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 14-20 Οκτωβρίου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Οκτώβριος Οι μηνιαίες προβλέψεις για μάς μαθαίνει να διεκδικούμε όσα μαθαίνει να διεκδικούμε όσα μας να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν