Η Σελήνη στο Ταύρο από 17 – 19 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Ταύρο από 17 – 19 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Ταύρο από 17 – 19 Οκτωβρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια. Η Σελήνη στον Ταύρο, από τις 17 έως τις 19 του μήνα, θα φέρει θετική ενέργεια σε τρία ζώδια: τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Ας εξετάσουμε πώς μπορεί να εκφραστεί αυτή η εύνοια για καθένα από αυτά τα ζώδια:

  1. Ταύρος: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Ταύροι θα νιώσουν αυξημένη αυτοπεποίθηση και ενεργοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιό τους θα τους προσφέρει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Θα αισθανθούν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και θα μπορέσουν να επιδιώξουν προσωπικούς στόχους με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να επικεντρωθούν στις δικές τους ανάγκες και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους πορεία.
  2. Παρθένος: Για την Παρθένο, αυτή η σεληνιακή φάση φέρνει έμπνευση και διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα. Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες για να ανακαλύψουν νέες φιλοσοφίες, να ασχοληθούν με γνώσεις και να εξετάσουν νέες εμπειρίες που ενισχύουν την προσωπική τους ανάπτυξη. Ευνοείται η επαφή με τη φύση ή δραστηριότητες που τους προσφέρουν ψυχική γαλήνη, καθώς και η ενασχόληση με εκπαιδευτικά έργα ή ταξίδια.
  3. Αιγόκερως: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει δημιουργικότητα και ευκαιρίες για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι θα βρουν κίνητρο για να ασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες, που όχι μόνο θα τους προσφέρουν χαρά, αλλά θα τους επιτρέψουν να εκφραστούν ελεύθερα. Η ενέργεια αυτής της περιόδου μπορεί να προσφέρει επίσης ενίσχυση στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και στην αίσθηση χαράς και εκπλήρωσης μέσα από τις προσωπικές σχέσεις.

Παράξενο – Stars Land

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ταύρο, εκτός από τις κύριες επιρροές, υπάρχουν και δευτερεύουσες θετικές επιρροές που θα ευνοήσουν τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους:

  1. Σκορπιός: Οι Σκορπιοί μπορεί να βιώσουν μεγαλύτερη αρμονία στις σημαντικές σχέσεις τους. Αυτή η περίοδος προσφέρει ευκαιρίες για συνεργασία, επίλυση συγκρούσεων και εμβάθυνση σε σχέσεις που παίζουν κεντρικό ρόλο στη ζωή τους. Μπορεί να υπάρξει θετική ενέργεια στην επίτευξη ισορροπίας, κάνοντάς τους να νιώσουν περισσότερο συνδεδεμένοι με τους άλλους.
  2. Καρκίνος: Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την κοινωνική δικτύωση και τις φιλικές σχέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να διευρύνουν τους κύκλους τους, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να εμπλακούν σε δραστηριότητες που τους προσφέρουν μια αίσθηση κοινότητας και στήριξης. Τα ομαδικά εγχειρήματα μπορούν να προχωρήσουν θετικά και να τους φέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης.
  3. Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν δημιουργική ενέργεια, η οποία τους επιτρέπει να εκφράσουν τα ταλέντα τους και να βρουν χαρά σε δραστηριότητες που αγαπούν. Επιπλέον, αυτή η περίοδος μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση, που θα τους βοηθήσουν να ξεφύγουν από τις καθημερινές υποχρεώσεις και να αναζωογονηθούν ψυχικά και συναισθηματικά.

Καρμικό ωροσκόπιο 21 – 27 Οκτωβρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Καρμικό ωροσκόπιο 21 – 27 ΟκτωβρίουΑπό τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024, το αστρολογικό σκηνικό είναι έντονα επηρεασμένο από τρεις σημαντικές όψεις που επηρεάζουν όλα τα ζώδια με ένταση και μεταμορφωτικές δυνατότητες. Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πυροδοτώντας συναισθηματικές εντάσεις και αναγκάζοντας μας να αναμετρηθούμε με βαθιά κρυμμένες αλήθειες. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Σκορπιό, ενισχύοντας τη διάθεση για αλλαγή και αναγέννηση, ενώ στις 25 Οκτωβρίου, ο Άρης στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προωθώντας δυναμικές αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις που μας καλούν να αντιδράσουμε με αποφασιστικότητα και εφευρετικότητα.Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από έντονες εξελίξεις σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, προσκαλώντας μας να αντιμετωπίσουμε το παρελθόν και να κάνουμε δραστικές επιλογές για το μέλλον μας. Ας εξετάσουμε πώς οι ενέργειες αυτές θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο.