Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτήν την εβδομάδα ορισμένοι θα καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε χώρο στην ζωή μας για να έρθει ο έρωτας και η αγάπη.

 Η ψυχή μας είναι το ιερό μας καταφύγιο και πρέπει να την σεβόμαστε. Αδειάστε την λοιπόν από όλες τις περιττές και βρώμικες καταστάσεις για να την γεμίσετε ξανά με αγάπη, ελπίδα και ηρεμία. Καθώς έγραφα τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας ήρθε στο μυαλό μου η εξής φράση του Πάολο Κοέλιο:”Σε αγαπώ γιατί όλο το Σύμπαν -ποιητική αδεία θα πω όλοι οι πλανήτες- συνομώτησαν στο να με βοηθήσουν να σε βρω”.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη 3

 Πάμε μαζί να δούμε μαζί λοιπόν πως συνομότησαν για εσάς οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα.

 Στις 22 Οκτωβρίου ο Ερμής, από την 13η μοίρα του Σκορπιού, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, στην 13η μοίρα των Ιχθύων. Η όψη αυτή βοηθά τις σημαντικές αποφάσεις και τις ουσιαστικές συζητήσεις. Οι δεσμεύσεις μπορούν να γίνουν πιο σοβαρές και οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν μπορούν να κρατήσουν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα ο Ήλιος, από την 29η μοίρα του Ζυγού, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, από την 29η μοίρα του Αιγόκερω. Η διέλευση αυτή θα πυροδοτήσει εντάσεις στις σχέσεις και θα βγουν στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένοι φόβοι. Παιχνίδια ελέγχου, χειραγώγηση, ζήλια, ψυχολογική ή και σωματική βία είναι πιθανά, ιδίως για όσους δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν. Το καλό αυτής της συνάντησης είναι ότι κάποιοι θα βρουν την δύναμη να φύγουν από δυσλειτουργικές σχέσεις και μακροχρόνια να αναγεννηθούν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι το Γ δεκαήμερο και περισσότερο τις τρεις τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου. 

 Στις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη, από την 07η μοίρα του Τοξότη, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, από την 07η μοίρα του Κριού. Η συνάντηση αυτή σημαίνει ότι το Σύμπαν δίνει την ευλογία του στην αγάπη και στις σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ενώνει κάτι βαθύ και ουσιαστικό. Οι νέες σχέσεις θα είναι γραφτό να κρατήσουν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του Α δεκαημέρου.

 Στις 25 Οκτωβρίου ο Άρης, από την 26η μοίρα του Καρκίνου, θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό, από την 26η μοίρα του Ταύρου. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές στην σχέση σας, ακόμα κι αν αυτές είναι ξαφνικές και απρογραμμάτιστες. Ευνοούνται και η ανανέωση του πάθους, αλλά και οι χωρισμοί για όσους νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία σχέση που σας πνίγει.  Οι ελεύθεροι κάντε το πρώτο βήμα αν ποθείτε ένα πρόσωπο. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε έλξη για άτομα ασυνήθιστα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του Γ δεκαημέρου. 

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη 5

Instagram:  Ioanna Ziampiri https://www.instagram.com/ioannaziampiri/

TikTok: Ioanna Ziampiri https://www.tiktok.com/@astro_ioanna

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 20/04) Ακραίες διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη για τη συντροφική σας σχέση. Φαίνεται ότι μπορείτε να κάνετε ένα πανέμορφο ταξίδι το οποίο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Ορισμένοι αποφασίζετε ένα γάμο ή μια συμβίωση ή την δημιουργία οικογένειας. Αυτή την εβδομάδα δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Η αγάπη είναι με το μέρος σας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι απίθανες για τα ερωτικά σας. Το να πω απλά καλές, είναι λίγο. Νέοι έρωτες θα μπουν στη ζωή σας και θα σας συγκλονίσουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με άτομα που ζουν μακριά ή που μπορεί να σας παρουσιάσουν ακόμα και μέλη της οικογένειάς σας. Από όπου όμως και αν έρθει η αγάπη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθει και θα κρατήσει.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου,,, εσείς αυτές τις μέρες μπορεί να σκέφτεστε τρόπους να λύσετε περιορισμούς που έχετε στα κοινά οικονομικά με το σύντροφο. Οι καλύτερες στιγμές για την αγάπη, έρχονται προς το τέλος της εβδομάδας. Τότε μπορείτε να διευθετήσετε θέματα που είχατε με τον καλό σας, σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια ή τα παιδιά.

 Eλεύθεροι, αυτές τις ημέρες δεν μπορώ να σας πω να βγείτε και να κυκλοφορήσετε για να κάνετε νέες γνωριμίες γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε πολύ εύνοια. Ωστόσο την Παρασκευή, θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες όμορφες γνωριμίες, ίσως μέσα από μέλη της οικογένειάς σας, που θα τονώσουν την ερωτική σας διάθεσή.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 20/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να δείξετε προσοχή στην σχέση σας αυτήν την εβδομάδα. Φόβοι καλά ριζωμένοι μέσα σας που έχουν σχέση με τον γάμο και την σχέση σας βγαίνουν στην επιφάνεια. Παιχνίδια ελέγχου με τον σύντροφο, ζήλια και γενικά έκρυθμες καταστάσεις θα κυριαρχήσουν. Αν προκύψουν χωρισμοί αυτοί να είστε έτοιμοι ότι θα είναι δραματικοί, αλλά κάποιοι απαραίτητοι και λυτρωτικοι.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι καταστάσεις που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα οδηγήσουν εύκολα σε λειτουργικές σχέσεις. Ιδιαίτερα πρέπει να προσέχετε οι γυναίκες Σε ραντεβού με άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (21/04 – 20/05) Καλή και ήρεμη εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (21/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήσυχη για τα ερωτικά σας. Σίγουρα σας απασχολούν τα οικονομικά σας αλλά και η εργασία σας. Η καλύτερη μέρα για εσάς και τον αγαπημένο σας είναι η Κυριακή. Θα περάσετε υπέροχα οι δύο σας, είτε διασκεδάζοντας είτε περνώντας στιγμές αγάπης στην θαλπωρή του σπιτιού σας.

 Ελεύθεροι, εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει μάλλον το Σαββατοκύριακο. Όσο και αν έχετε κουραστεί την εβδομάδα, την Κυριακή δεχτείτε προσκλήσεις φίλων ή μελών της οικογένειάς σας. Μέσω αυτών ίσως κάνετε μια όμορφη ερωτική γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες συνεργάζεστε άψογα με το σύντροφό σας για πρακτικά θέματα που αφορούν την σχέσης σας, τα οικονομικά σας αλλά και τα παιδιά σας. Μπορεί να ασχολείστε επίσης με γραφειοκρατικά ζητήματα της σχέσης ή του σπιτιού.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές, ασχολείστε με συνεργασίες ή αναζητάτε συμβουλές ισχυρών προσώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα από αυτές τις δραστηριότητες να κάνετε και μια γνωριμία. Αν αυτή προκύψει, μην περιμένετε πεταλούδες στο στομάχι. Μπορεί όμως να  οδηγήσει σε μια σχέση με γερές δομές.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες η καριέρα σας είναι για εσάς το πιο σημαντικό κομμάτι και επηρεάζει άμεσα τη συμπεριφορά σας αλλά με κάποιον τρόπο και την εικόνα σας. Σας περιμένουν λοιπόν ευχάριστες και ξαφνικές εξελίξεις. Θετικές επίσης αλλαγές μπορεί να παρουσιαστούν και με τα οικονομικά του συντρόφου.

 Ελεύθεροι, αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να βρείτε το κουράγιο και να εκμυστηρευτείτε τον ανομολόγητο πόθο σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Γενικά τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση αν κάποιος σας ενδιαφέρει.  

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 21/06) Ήσυχη εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα έρχεστε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας, δράτε σαν φίλοι και σαν ομάδα. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε για παλιούς σας φόβους ή και θλίψη που μπορεί να είχατε σχετικά με τη σχέση σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σας. Αρκετοί θα νιώσετε ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

 Ελεύθεροι , αυτές τις ημέρες ένας έρωτας θα μπει στη ζωή σας και θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Είναι πιθανό το πρόσωπο αυτό να έχει σχέση με το παρελθόν σας. Εναλλακτικά μέσω μιας νέας γνωριμίας θα βάλετε ένα τέλος σε ένα ερωτικό παρελθόν σας είχε πονέσει.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα δεν σας επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις στην σχέση σας. Ωστόσο κάποιες εντάσεις θα είναι σχεδόν αναπόφευκτες κυρίως την ημέρα της Κυριακής. Πιθανές αιτίες μπορεί να είναι οι υπερβολικές ευθύνες σε σπίτι και οικογένεια. Επιπλέον, μπορεί να μη μιλάτε ανοιχτά με τον αγαπημένο σας για κάτι που σας προβληματίζει ή να έχετε και κάποια ανησυχία για τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να κάνετε κάποια γνωριμία, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Ίσως από την πολύ σας ανάγκη να μπείτε σε μια σχέση, να χαμηλώσετε πολύ τα στάνταρ σας. Επίσης μπορεί να έχετε περίεργη συμπεριφορά προκειμένου να αρέσετε στον άλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 21/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα δεν φέρνει πολλές εξελίξεις για εσάς. Σίγουρα σας απασχολεί η καριέρα σας αλλά και ο γάμος σας. Θα πω βέβαια ψέματα αν πω ότι δεν σας ενδιαφέρουν και τα οικονομικά σας. Στην σχέση σας δεν πρέπει να περιμένετε εξελίξεις. 

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές μάλλον δεν ψάχνετε τον έρωτα ή εκείνος αποφάσισε να σας δώσει μια μικρή ανάπαυλα. Όμως βρείτε φίλους, αδέρφια και συγγενείς γιατί θα περάσετε όμορφα μαζί τους. Η ζωή μπορεί λοιπόν να είναι ωραία και χωρίς ερωτική έξαψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06 – 22/07) Προσοχή το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις στην σχέση σας θα σας βρει αυτή η εβδομάδα. Όμως το ερωτικό κλίμα στο σύνολό του είναι καλό. Αφεθείτε στην πιο ξέγνοιαστη πλευρά του έρωτα και βάλτε περισσότερη διασκέδαση και δημιουργία στην ζωή σας. Αν έχετε παιδιά θα περάσετε πολύ χρόνο μαζί τους. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και επειδή νιώθετε πιο καλά με τον εαυτό σας, είστε πιο αποδοτικοί στο φλερτ. Γενικά οι μέρες είναι καλές. Μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κάνετε πολλές νέες γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07) 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σας σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Σίγουρα θα πάρετε σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να αφορούν και τα παιδιά σας ή το να γίνετε γονείς. Επίσης μπορείτε να ξεπεράσετε πράγματα που σας είχαν πληγώσει είτε στον έρωτα είτε στην σχέση με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ετοιμαστείτε να κάνετε μια γνωριμία η οποία μπορεί να γίνει και με κάποιο άτομο μεγαλύτερό σας ή πολύ σοβαρό. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, θα βάλουν γερές ρίζες και θα είναι σωστά δομημένες. Ορισμένοι όμως μπορεί να θελήσετε να κρατήσετε τη σχέση αυτή μυστική. Άλλοι ξεκινάτε ξανά την επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, έντονες και δύσκολες εξελίξεις σας περιμένουν αυτές τις ημέρες στην σχέση σας, ιδίως αν είστε παντρεμένοι. Μπορεί να προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο πολλών καταστάσεων σε σπίτι και οικογένεια στα χέρια σας και να δημιουργούνται έτσι δραματικές διαφωνίες με το σύντροφο. Σε κάποιες εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις, μπορούν να παρουσιαστούν ακόμα και φαινόμενα ψυχολογικής ή δυστυχώς και φυσικής βίας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές ερωτικών συντρόφων. Η κατάσταση μπορεί εύκολα να βγει εκτός ελέγχου. Προσέξτε λοιπόν τις επαφές σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα όσους έχετε απέναντί σας. Έχετε κατά νου ότι οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, ίσως να εξελιχθούν σε τοξικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Οι προβολείς στο Α δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεχεστε άφθονα τα δώρα της αγάπης και του έρωτα. Ένα ταξίδι, ευχάριστες στιγμές, αλλά και επισημοποιήσεις δεσμών είναι μέσα στο παιχνίδι. Μια επιθυμία σας που ίσως κρατούσατε καλά μέσα σας, σχετική με την σχέση σας μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα.

 Ελεύθεροι, είστε από τους πιο ευνοημένους στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Γεννιούνται σχέσεις που θα μοιάζουν καρμικες και που μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια ονειρεμένη μελλοντική πορεία. Κάποιοι χάρη σε μια νέα αγαπη μπορείτε να ξεπεράσετε μια στεναχώρια που κρατούσατε μέσα σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε ευκαιρίες να περάσετε πιο όμορφα με τον αγαπημένο σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί μαζί. Κάποια καλή έκβαση υποθέσεων σχετικών με εξωτερικό ή επαγγελματικούς στόχους σας ανακουφίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τονωθεί η ψυχολογία σας και να σας κάνει να θέλετε να διασκεδάσετε με τον καλό σας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα είναι όμορφη για εσάς. Μπορεί να μην υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά σας βρίσκει σε μια καλή στιγμή για την ζωή σας. Σίγουρα θα φλερτάρετε και θα αφεθείτε στην διασκέδαση και τις καλές στιγμες

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 –22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, ξεκινάτε την εβδομάδα με έντονη κοινωνικοποίηση και ευχάριστες επαφές με δικούς σας ανθρώπους. Το καλό κλίμα ισχύει και στην συντροφική σας σχέση. Βγείτε και διασκεδάστε μαζί, ενώ καλές στιγμές περιμένουν και τους γονείς.

Ελεύθεροι, οι φίλοι και οι συγγενείς δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία αυτές τις ημέρες. Θα σας ξεσηκώσουν σε μια εβδομάδα όμορφων συναναστροφών. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες. Δε σας υπόσχομαι νέες σχέσεις, αλλά σίγουρα όμορφες στιγμές.

Παράξενο – Stars Land

https://starsland.gr/category/paraxeno

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 22/09) Καλές προοπτικές για το Β δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου , η εβδομάδα αυτή δεν φέρνει πολλές εξελίξεις στην συντροφικής σας ζωή. Μπορεί να σας απασχολούν θέματα δανείων και κοινών οικονομικών. Μπορεί επίσης να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε σπίτι και οικογένεια.

 Ελεύθεροι , μάλλον δεν έχετε μεγάλη διάθεση να ερωτευτείτε αυτές τις ημέρες. Όλα είναι πιο ήσυχα για εσάς. Ανασυντάξτε  λοιπόν τις δυνάμεις σας για την επόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, όπως λένε και οι Αμερικάνοι :”no news is good news”.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, πολλές συζητήσεις σας περιμένουν με τον αγαπημένο σας για τον δεσμό σας και τα παιδιά σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε έναν γάμο από αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια σημαντική βελτίωση στην εργασία του συντρόφου σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνετε λεπτομερή σχέδια τα οποία μπορεί να ολοκληρωθούν μετά από καιρό. 

 Αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε σοβαρές γνωριμίες με πρόσωπα ώριμα ή ακόμα και μεγαλύτερα από εσάς ηλικιακά. Είναι επομένως πιθανό να μπείτε σε μια νέα σχέση η οποία δεν θα χαρακτηρίζεται από τρελό και παράφορο πάθος.  Μπορεί λοιπόν οι ερωτικές σας επιλογές να είναι αποτέλεσμα λογικής επεξεργασίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 22/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε μπερδεμένοι και έχετε περίεργα συναισθήματα σχετικά με την σχέση σας. Καθώς προχωρούν οι ημέρες το κλίμα βελτιώνεται. Ίσως ένα ξαφνικό ταξίδι για να συναντήσετε μέλη της οικογένειάς σας, σας τονώσει. Φίλοι επίσης μπορεί να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την σχέση σας.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε απογοητευμένοι από την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε εξαπατηθεί από κάποιον. Προσέξτε λοιπόν τις νέες γνωριμίες γιατί δεν καταφέρνετε να κρίνετε σωστά τους ανθρώπους. Καθώς όμως το προχωρούν οι μέρες, δεν αποκλείεται να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ (23/09 – 23/10) Προσοχή το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, μία υπέροχη εβδομάδα ξεκινάει για την σχέση σας. Ορισμένοι ξέρετε πολύ καλά πια τι θέλετε από τη ζωή σας και αυτό είναι να την περάσετε με τον αγαπημένο σας. Οι ημέρες μιλούν ξεκάθαρα για ευλογημένες ενώσεις και όμορφες κοινωνικές στιγμές. Σε πιο πρακτικά ζητήματα, μπορεί να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο μαζί με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον έρωτα στην ζωή σας. Δικά σας πρόσωπα μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με τον επόμενο σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κατά την διάρκεια ταξιδιών. Τέλος, ευνοούνται και οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, εσείς αυτές τις μέρες περνάτε ήσυχα, τουλάχιστον όσον αφορά τα θέματα της αγάπης. Κατά τα άλλα, η εργασία και η καθημερινότητα σας βαραίνει και σας αγχώνει. Ωστόσο αφήστε τα για λίγο στην άκρη, πάρτε το σύντροφό σας από το χέρι βγείτε και διασκεδάστε κυρίως προς το σαββατοκύριακο και θα περάσετε καλά.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ ισχύει για τα ερωτικά σας και δεν υπόσχεται νέους έρωτες. Όμως την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα μαζί με φίλους. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτούς να κάνετε και μια γνωριμία, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 23/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα η ένταση που υπάρχει σε σπίτι και οικογένεια αλλά και στη σχέση με το σύντροφο, θα κορυφωθεί. Έλεγχος, διαφωνίες και έντονοι καβγάδες έρχονται με βία στην επιφάνεια και θα σας παρασύρουν σε δύσκολες στιγμές. Το μόνο θετικό είναι ότι οι αν προκύψουν χωρισμοί θα είναι σίγουρα λυτρωτικοί για εσάς,

 Ελεύθεροι, οι μέρες δεν ευνοούν νέες σχέσεις και γνωριμίες. Μάλιστα αν αυτές προκύψουν θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όσο και αν νομίζετε ότι σας παρασέρνει ένα βαθύ και έντονο πάθος, δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε μια τοξική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 22/11) Ξαφνικό πάθος για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (24/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, εσείς όλη την εβδομάδα περνάτε ήσυχα και χαλαρά στην ερωτική σας σχέση γιατί όπως φαίνεται μάλλον περιμένετε το σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για να βγείτε μαζί με τον αγαπημένο σας αλλά και καλούς φίλους και να περάσετε πολύ όμορφα.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα είναι ήσυχη για τα ερωτικά σας. Εσείς όμως είστε μια χαρά με τον εαυτό σας και κάνετε και ψώνια για την εμφάνισή σας και την ομορφιά σας. Πολύ καλά κάνετε, γιατί το Σάββατο πρέπει να βγείτε με φίλους αφού δεν αποκλείεται μέσα από αυτούς να κάνετε μια όμορφη γνωριμία. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε πολλές ιδέες και σκέψεις για τον έρωτα σας και αυτές αφορούν το πώς θα σταθεροποιήσετε το δεσμό σας. Μπορείτε λοιπόν τώρα να δρομολογήσετε μακροχρόνια σχέδια και θα μιλήσετε πολύ με τον καλό σας για αυτά. Για όσους βρίσκεστε ήδη σε ένα γάμο, τις ημέρες αυτές θα σας απασχολήσουν  τα παιδιά σας. 

 Ελεύθεροι, οι μέρες μιλούν για έναν σοβαρό έρωτα οποίος θα μπει στη ζωή σας μάλλον από τον κοντινό σας περίγυρο. Επομένως μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας κάνουν αδέρφια, συγγενείς και φίλοι για να σας γνωρίσουν κάποιον. Ευνοούνται επίσης οι έρωτες με πρόσωπα μεγαλύτερα ηλικιακά από εσάς. 

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις μέρες το βασικό συστατικό της ερωτικής σας σχέσης είναι το ξαφνικό και το αναπάντεχο. Μην τρομάζετε στο άκουσμα της λέξης “ξαφνικό”. Στην δική σας περίπτωση τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Ο έρωτας με τον αγαπημένο σας ανανεώνεται ίσως χάρη σε ένα ταξίδι και η καθημερινότητά σας αλλάζει προς το καλύτερο. Για κάποιους ένας χωρισμός από μία σχέση που σας καταπίεζε, θα σας ανακουφίσει.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ένας ξαφνικός και αναπάντεχος έρωτας γεμάτος πολύ πάθος θα μπει στη ζωή σας. Αυτός μπορεί να προκύψει μέσα από ένα ταξίδι ίσως για εργασιακούς λόγους. Επίσης, αν επισκεφτείτε τους γονείς σας στο σπίτι σας ή στη γενέθλια πόλη σας, μπορεί εκεί να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Ωραίες ερωτικές μέρες

΄Α Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, χαράς ευαγγέλια για εσάς αυτή την εβδομάδα! Ο έρωτας με τον αγαπημένο σας είναι πιο δυνατός από ποτέ. Πολλοί από εσάς κάνετε όνειρα για το γάμο σας ή για να υποδεχτείτε στη ζωή σας τον καρπό του έρωτά σας. Έχετε ίδια οράματα και οι ίδιες ελπίδες για το μέλλον. Η καθημερινότητα σας ομορφαίνει και το πάθος ανανεώνεται.

 Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να βάλετε στη ζωή σας έναν έρωτα πολύ δυνατό αυτή την εβδομάδα γνωριμίες μπορεί να γίνουν από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και από το χώρο της εργασίας και της καθημερινότητάς σας γενικότερα. Αυτές τις μέρες μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό!

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Αν όμως είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου, ένα ταξίδι μπορεί να σας συναρπάσει ενώ δεν αποκλείεται μια επιτυχία του συντρόφου σας, να τονώσει την διάθεσή σας. Την Κυριακή όμως μπορεί να πέσει η διάθεσή σας κυρίως λόγω οικονομικών διαφωνιών σχετικά με σπίτι και οικογένεια.

 Ελεύθεροι, για όσους από εσάς αναζητούν τον έρωτα, οι καλύτερες ημέρες για να γίνει αυτό είναι κοντά στο κλείσιμο της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή. Τότε μπορεί να κάνετε μια ερωτική γνωριμία ίσως μέσα από το χώρο των συνεργασιών σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε έναν παλιό.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες είναι ήρεμες. Μπορούν όμως να σας δώσουν τη δυνατότητα να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας και να αντιμετωπίσετε θέματα που στο παρελθόν ίσως σας είχαν πονέσει. Αυτά δεν αποκλείεται να έχουν σχέση με τα παιδιά σας ή την προσπάθειά σας να κάνετε ένα παιδί. Προς το τέλος της εβδομάδας στη διάθεση σας θα ανέβει και μπορείτε να επενδύσετε στο ερωτικό πάθος.

 Ελεύθεροι, προς το κλείσιμο της εβδομάδας ίσως έρθει στη ζωή σας μια γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε μια παλιά ερωτική απογοήτευση. Ακούστε την ψυχή σας και δείτε καλά το νέο πρόσωπο που μπαίνει τώρα στην καρδιά σας, γιατί μπορεί να σας δώσει πολλή αισιοδοξία για ένα όμορφο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 20/01) Προσοχή το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η οικογένειά σας και το σπίτι σας, σας απασχολούν αρκετά. Οι γονείς σας, τα πεθερικά σας ή τα παιδιά σας μπορεί να ζητήσουν την προσοχή σας. Επίσης κάποιοι θα πρέπει να προσπαθήσετε να αντισταθείτε σε έναν κρυφό έρωτα.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα σκέφτεστε τη ζωή σας, τι έχετε καταφέρει και τι όχι και ορισμένοι μπορεί να δέχεστε πίεση από την οικογένειά σας για την ερωτική σας πορεία. Κάποιοι, ίσως παρασυρθείτε σε ένα παράνομο ερωτικό πάθος.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν θα σας φέρει πολλές εξελίξεις στις σχέσεις σας. Μάλλον ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασιακά οι καταπιάνεστε με συμβόλαια και νέα επαγγελματικά εγχειρήματα τα οποία ευνοούνται.

 Ελεύθεροι, είστε δοσμένοι ψυχή και σώμα σε εργασιακές κινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αυτές τις ημέρες. Επειδή φαίνεται ότι εκεί συμβαίνει κάτι εξαιρετικά καλό, αφήνετε τον έρωτα να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 20/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ απαιτητική για εσάς. Θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση στην καριέρα σας ή στο γάμο σας. Τα κοινά σας οικονομικά με το σύντροφο αποτελούν πεδίο μάχης. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και κάποιες κρυφές καταστάσεις οι οποίες θα βγουν τώρα με βία στην επιφάνεια και θα προκαλέσουν έντονους καβγάδες.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν ευνοούν τους νέους έρωτες. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ζητήματα καριέρας καθώς δεν αποκλείεται εκεί να υπάρχει παρασκήνιο. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε τυχόν νέα πάθη γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 – 19/02) Όμορφη εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα δεν θα σας φέρει πολλές εξελίξεις στην σχέση σας,ωστόσο το συνολικό κλίμα θα είναι ευχάριστο. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας είναι καλή, ενώ μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με φίλους και συγγενείς. Ίσως  κάνετε ένα ταξίδι έστω και κάπου κοντά.

Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται πολλές εξελίξεις με εξαίρεση την Τετάρτη. Τότε μπορεί να κάνετε γνωριμίες από κοντινό περίγυρο ή φίλους ή κατά την διάρκεια μετακινήσεων μάλλον για εργασιακούς λόγους.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, σκέφτεστε πολύ την καριέρα σας αλλά και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Πάντως ερωτικά είστε καλά και περνάτε ωραία. Μπορεί κάποιοι να θέλετε να γίνετε γονείς ή να ασχολείστε πολύ με τα παιδιά σας.

Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται νέους έρωτες αλλά δεν είναι με τίποτα απαγορευτικές. Ειδικά την Παρασκευή, μπορεί να έρθετε κοντά με κάποιον συνεργάτη σας ή κάποια γυναίκα συνάδελφος να σας παρουσιάσει ένα πρόσωπο.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 19/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ καλό για εσάς. Ίσως έχετε καλά νέα από μακριά που αφορούν τον δεσμό σας. Αν είστε γίνεις μπορεί να πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από ζητήματα των παιδιών σας.  Γενικά οι ημέρες είναι καλές και ευνοϊκές για την σχέση και τον γάμο σας.

 Ελεύθεροι, καλές ημέρες είναι αυτές και για εσάς. Μπορεί να μην μετράτε κατακτήσεις στο πέρασμά σας, όμως σίγουρα έχετε επιτυχίες και όχι μόνο ερωτικές. Αν κάνετε τώρα γνωριμίες αυτές μπορούν να εξελιχθούν καλά. Αρκεί να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην ζωή σας.

 ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) 

Α΄ Δεκαήμερο (20/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή είναι καλή στο σύνολο για την σχέση σας. Μπορεί μεν να σας απασχολούν κοινά οικονομικά, δάνεια ή χρέη που έχετε με τον σύντροφό. Αυτό όμως σε τίποτα δεν σας στερεί τον έρωτα και την αγάπη μεταξύ σας. Η Κυριακή είναι για εσάς η καλύτερα μέρα, αφού θα περάσετε υπέροχα με τον αγαπημένο σας και δεν αποκλείεται να σκέφτεστε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

 Ελεύθεροι, είστε καλά αυτές τις ημέρες, οι οποίες ίσως να μην είναι ακραία ερωτικές αλλά προς το Σαββατοκύριακο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Μπορεί να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάνετε σοβαρές σκέψεις για ένα νέο μελλοντικό εγχείρημα. Αυτό θα έχει σχέση με το σπίτι σας, τον γάμο σας και την οικογένειά σας. Μπορεί να σχεδιάζετε έναν πολιτικό γάμο ή μια μετακόμιση. Επίσης ο σύντροφός σας ίσως σημειώσει μία επαγγελματική επιτυχία. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, μια αρκετά σημαντική γνωριμία μπορεί να έρθει στην ζωή σας. Ίσως πέσετε θύμα της εγκεφαλικής γοητείας που σας ασκεί ένας συνεργάτης ή ένα πρόσωπο που έχει σχέση με το εξωτερικό ή τον νομικό κλάδο. Οι έρωτες των ημερών δεν θα είναι κεραυνοβόλοι, αλλά μπορεί θα κρατήσουν.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες είναι ήσυχες με θετικό στο τέλος για εσάς πρόσημο στην ερωτική σας ζωή. Ιδίως στα μισά της εβδομάδας, μπορεί να περιμένετε ευχάριστα νέα ή ξαφνικές προσκλήσεις για εσάς και τον σύντροφο. Περάστε λοιπόν όμορφα μαζί και χαλαρώστε.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη ερωτική στιγμή για όσους από εσάς αναζητάτε τον έρωτα, είναι τα μισά της εβδομάδας. Τότε δεν αποκλείεται να κάνετε μια όμορφη γνωριμία από τον στενό σας περίγυρο ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Καρμικό ωροσκόπιο 21 – 27 Οκτωβρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)