Τα 12 ζώδια μέχρι 2 Νοεμβρίου

Τα 12 ζώδια μέχρι 2 Νοεμβρίου

Τα 12 ζώδια μέχρι 2 Νοεμβρίου

Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από σημαντικές πλανητικές όψεις, που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας με απρόσμενες αλλαγές και εσωτερικές ανακαλύψεις. Ο Άρης σχηματίζει ένα δυναμικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ ο Ερμής βρίσκεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ουρανό, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε θέματα που μας απασχολούν αλλά και να δούμε νέες προοπτικές.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Άρης, κυβερνήτης σας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη διαίσθησή σας. Μπορεί να νιώσετε έντονη έμπνευση και τάση για δημιουργία. Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η αντιπαράθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις με φίλους ή συναδέλφους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η αντίθεση Ερμή και Ουρανού φέρνει αναταραχές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Ίσως χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις ή να προσαρμοστείτε σε ξαφνικές αλλαγές. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε καλά πριν δράσετε. Ο Άρης σας βοηθά να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, φέρνει έντονες συζητήσεις και ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Κάποια νέα μπορεί να σας σοκάρουν, αλλά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την πραγματική κατάσταση. Η έμπνευση που θα νιώσετε μέσω του Άρη θα σας καθοδηγήσει σε νέες δημιουργικές ιδέες, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τους στόχους σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας ενισχύουν τη φαντασία σας και σας κάνουν πιο δημιουργικούς στην εργασία. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες διεξόδους που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα από το εξωτερικό ή από μακρινούς συγγενείς που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ανακαλύψεις για τις σχέσεις σας. Ο Άρης σε αρμονία με τον Ποσειδώνα φέρνει ρομαντικές στιγμές, αλλά και βαθύτερες συνειδητοποιήσεις για τα συναισθήματά σας. Προσέξτε, ωστόσο, γιατί η όψη του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα ή οικονομικές εκπλήξεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής στον Σκορπιό σας καλεί να δείτε τα πράγματα βαθύτερα, ενώ η αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να δείτε τα πράγματα με νέα προοπτική και να βρείτε λύσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας βοηθά να ξεπεράσετε εμπόδια, ενώ η επίδραση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ευκαιρίες μέσα από φαντασία και δημιουργικότητα. Η όψη του Ερμή με τον Ουρανό σας προτρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας αναστατώσουν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, νιώθετε βαθιά διαίσθηση και έμπνευση, κάτι που σας δίνει την ώθηση να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας με τους άλλους, απαιτώντας προσαρμοστικότητα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να εστιάσετε σε εσωτερικές αναζητήσεις και σε πνευματικά θέματα. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή σε ζητήματα υγείας, κάτι που απαιτεί προσοχή. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σας δίνουν την ώθηση να επεκταθείτε δημιουργικά, ειδικά αν ασχολείστε με τέχνες ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Ωστόσο, η όψη του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει απρόβλεπτα νέα από φίλους ή σχετικά με τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πως βρίσκεστε εκτός ελέγχου. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα χωρίς να αντιδράτε παρορμητικά. Η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα σας βοηθά να δείτε με νέα ματιά τις προτεραιότητές σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας ενισχύουν την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σας, ενώ μπορεί να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με την πνευματική σας πλευρά. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει ανατροπές σε σχέδια ή συζητήσεις για ταξίδια ή εκπαίδευση, απαιτώντας γρήγορες αποφάσεις και ευελιξία.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/10/2024 – 27/10/2024 – Μοναδικός δρόμος η Αγάπη – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)