Τυχερές ημερομηνίες και ζώδια από 21/10 – 27/10

Τυχερές ημερομηνίες και ζώδια από 21/10 – 27/10

Τυχερές ημερομηνίες και ζώδια από 21/10 – 27/10.Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει σημαντικές αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τη δυναμική και την ενέργεια διαφόρων ζωδίων, προσφέροντας ευκαιρίες για τυχερές στιγμές, ειδικά για τον Καρκίνο, τον Ταύρο, τον Τοξότη και τον Σκορπιό. Ας δούμε τις κύριες όψεις και τις ευνοϊκές ημερομηνίες:

1. 25 Οκτωβρίου: Άρης στον Καρκίνο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο

Αυτή η όψη φέρνει έντονη ενέργεια, δράση και ξαφνικές ευκαιρίες. Ο Άρης στον Καρκίνο συνδυάζεται αρμονικά με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αναπάντεχες αλλαγές που οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, κυρίως σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και σταθερότητας.

  • Ευνοϊκά ζώδια:
    • Καρκίνος: Οι Καρκίνοι θα έχουν τη δυνατότητα να δράσουν με θάρρος και να φέρουν αλλαγές που θα τους ωφελήσουν. Είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσουν σε πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσουν τις ξαφνικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
    • Ταύρος: Οι Ταύροι θα νιώσουν την ενέργεια αυτή στην πρακτική τους ζωή, ίσως μέσα από μια ανανεωτική προσέγγιση σε καθημερινές καταστάσεις. Ευκαιρίες για αλλαγές που θα τους προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα.

2. 21 Οκτωβρίου: Αφροδίτη στον Τοξότη σε αντιπαραλληλία με Άρη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει διάθεση για περιπέτεια, αισιοδοξία και αναζήτηση νέων εμπειριών στον έρωτα, ενώ ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει ενέργεια προστατευτική αλλά και παθιασμένη. Η αντιπαραλληλία αυτών των πλανητών μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, κυρίως στα ερωτικά, με δυναμικές εξελίξεις.

  • Ευνοϊκά ζώδια:
    • Τοξότης: Οι Τοξότες θα νιώσουν έντονα την ανάγκη για ανεξαρτησία και νέες εμπειρίες στον τομέα των σχέσεων. Η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ και ενθουσιασμό στα αισθηματικά τους.
    • Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα είναι ευνοημένος στα ερωτικά, με τη δυνατότητα να εμβαθύνει στις συναισθηματικές του σχέσεις, απολαμβάνοντας ασφάλεια και πάθος. Η δυναμική αυτή όψη μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες για ρομαντικές εξελίξεις.

Τυχερές Ημερομηνίες

  • 21 Οκτωβρίου: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε αντιπαραλληλία με τον Άρη, είναι μια εξαιρετική ημέρα για ρομαντικές επαφές και ερωτικές ανατροπές, ειδικά για Τοξότες και Καρκίνους.
  • 25 Οκτωβρίου: Η θετική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού φέρνει δυναμικές αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες για Ταύρους και Καρκίνους. Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να αγκαλιάσετε την καινοτομία.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ιδιαίτερη ευνοϊκή ενέργεια στους Καρκίνους και τους Ταύρους, ενώ οι Τοξότες και οι Καρκίνοι θα απολαύσουν σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των συναισθημάτων.

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 21 έως 27 Οκτωβρίου 2024 – Ακραίες Αντιπαραθέσεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Συμπρωταγωνιστής της εβδομάδας αυτής είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, της επικοινωνίας και της πληροφορίας,  που κάνει σκληρές όψεις με αποτέλεσμα τις έντονες και ακραίες αντιπαραθέσεις με συγγενικά άτομα και άτομα που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας.

     Συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις επιζητούν την επίλυση σημαντικών προβλημάτων. 

    Επηρεάζεται το 1ο Πενθήμερο Κριού, Τοξότη το 4ο Πενθήμερο Κριού, Διδύμων, Σκορπιού, το 6ο Πενθήμερο Κριού, Ταύρου, Καρκίνου, Ζυγού, Σκορπιού, Αιγόκερω.

   Επίσης προσοχή σε εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις πρέπει να δώσει το

  3ο Πενθήμερο Σκορπιού και το 6ο Πενθήμερο Ιχθύων.

  Επιτυχημένες επαγγελματικές επαφές και επίτευξη στόχων θα έχει το 3ο Πενθήμερο Καρκίνου, Ιχθύων.

   Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, o  Ήλιος στον Ζυγό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

   Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον χώρο της εργασίας. Λειτουργείτε κάτω από πίεση και εργάζεστε πολύ χωρίς να αμείβεστε ανάλογα. Νιώθετε κουρασμένοι και είστε κοντά στα όρια υπερκόπωσης. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας απαιτούν επίλυση και απομυζούν την ενέργεια σας. Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε από όλους και να «απομακρυνθείτε» από τον σύντροφο σας. 

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 27η, 28η, 29η  μοίρα του Ζυγού και στην 

12η, 13η, 14η  μοίρα των Ιχθύων.

   Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, ο Ερμής στον Σκορπιό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς: