Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου 2024. Στις 22 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο, φέρνοντας αυξημένη ευαισθησία και έμφαση στα προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένταση και ανάγκη για μεταμόρφωση, ενώ ο Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει ένα σταθερό τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, δίνοντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις επικοινωνίες μας. Οι επιρροές αυτές θα μας ωθήσουν να αντιμετωπίσουμε δύσκολα συναισθήματα, αλλά και να διαχειριστούμε τις σχέσεις και τις προκλήσεις με ωριμότητα.

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει τις οικογενειακές ευθύνες και τις εσωτερικές ανάγκες. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει προκλήσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Πρόσεξε να μην εμπλακείς σε διαμάχες εξουσίας. Ο Ερμής και ο Κρόνος σε βοηθούν να χειριστείς οικονομικά ζητήματα με σύνεση.

Ταύρος
Η επικοινωνία και οι κοντινές σου σχέσεις φωτίζονται από τη Σελήνη στον Καρκίνο. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σε ταξίδια ή σπουδές. Εργάσου με σύστημα και θα ανταμειφθείς, καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και τη λήψη αποφάσεων.

Δίδυμοι
Οικονομικά και πρακτικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματική ευαισθησία στα έξοδα και τις αξίες σου. Η ένταση που δημιουργεί το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει αλλαγές σε οικονομικές συμφωνίες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να βρεις λύσεις σε εργασιακά ζητήματα.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, τα συναισθήματά σου γίνονται πιο έντονα. Οι προσωπικές σου σχέσεις δοκιμάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, όμως μπορείς να βρεις ισορροπία αν αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με διαφάνεια. Ο Ερμής και ο Κρόνος ευνοούν τις συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φέρνοντας σταθερότητα.

Λέων
Η εσωστρέφεια της Σελήνης σε οδηγεί να επικεντρωθείς στη ψυχική σου ηρεμία και να εξετάσεις τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι εντάσεις με συνεργάτες μπορεί να είναι έντονες λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, αλλά ο Ερμής και ο Κρόνος βοηθούν να βρεις λύσεις που θα στηρίξουν την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Η κοινωνική σου ζωή αναζωογονείται με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει συγκρούσεις με φίλους, αλλά η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που φέρνει το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να επικοινωνήσεις ουσιαστικά τις απόψεις σου και να επιλύσεις διαφορές.

Ζυγός
Με την ένταση ανάμεσα στον Ήλιο στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και στην οικογενειακή ισορροπία. Παρά τις αναταράξεις, ο Ερμής και ο Κρόνος σε βοηθούν να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με προσοχή και μακροπρόθεσμη σκέψη.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ενδοσκόπηση και φιλοσοφικές αναζητήσεις, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου ζητά να εξετάσεις τα λόγια σου προσεκτικά, αποφεύγοντας τις έντονες αντιδράσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου και τον Κρόνο σε αρμονία, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σοβαρά και δομημένα τις σκέψεις σου.

Τοξότης
Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια πιο ευαίσθητη προσέγγιση στα οικονομικά σου, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τονίζει την ανάγκη να μεταμορφώσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα κοινά οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Ο Ερμής και ο Κρόνος ευνοούν την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον απέναντί σου Καρκίνο φέρνει έμφαση στις σχέσεις σου, ενώ το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ανακαλύψεις νέες δυναμικές στις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες με σοφία.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει επικέντρωση στην υγεία και την καθημερινή σου ρουτίνα. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Με τον Ερμή και τον Κρόνο να συνεργάζονται, μπορείς να βάλεις σε τάξη τα πρακτικά σου ζητήματα με ακρίβεια.

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζωογονεί τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και τις ερωτικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις με φίλους, αλλά το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεών σου και των δημιουργικών σου σχεδίων​​​​.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2024 – Χρήστος Άρχος