Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2024!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2024!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2024!. Χρόνια σας πολλά Σκορπιοί μου! Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκίνησε και θα είναι αρκετά γενναιόδωρος με τους περισσότερους από εσάς.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο σας μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα στις 2/11 θα εισέλθει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος της χρονιάς λόγω της αναδρομής του. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μέσω μιας καλής διαπραγμάτευσης ή μιας νέες επαγγελματικής συμφωνίας. Ταυτόχρονα είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως ένα κληρονομικό ζήτημα ή οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε με τρίτους. 

Κυρίαρχη επιρροή θα είναι η είσοδος του κυβερνήτης σας του Άρη, στο ζώδιο του Λέοντα στις 4/11, αν και θα επηρεάσει μόνο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο μέχρι το τέλος της χρονιάς ή όσους από εσάς έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις πρώτες μοίρες. Ο τομέας της καριέρας αποκτά βαρύνουσα σημασία την επόμενη περίοδο καθώς επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες και  αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας τις πιο απαιτητικές υποθέσεις. Η σχέση αντίθεσης που θα έχει με τον Πλούτωνα, δηλώνει ότι θα βιώσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης καθώς θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις προς τα μέλη της οικογένεια σας. 

Παράξενο – Stars Land

Η Νέα Σελήνη την 1η Νοεμβρίου, επηρεάζει τους γεννημένους τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Μιλάει για μελετημένα και σταθερά νέα ξεκινήματα ενώ παράλληλα θα μάθετε ένα νέο για κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Μια ημέρα πριν στις 31/10 θα έχει ολοκληρωθεί η αντίθεση Ερμή/Ουρανού που επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και προμηνύει συγκρούσεις στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Η Πανσέληνος της 15ης Νοεμβρίου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας το τελικό «ξεκαθάρισμα» σε σχέσεις προσωπικές ή/και επαγγελματικές για το τρίτο δεκαήμερο.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2024! 3

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω από 11/11 έως 7/12, τονώνει την κοινωνική σας ζωή και ευνοεί τα ταξίδια και τις μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Παράλληλα ανεβάζει τη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες.

C:\Users\User\Desktop\viber_image_2024-07-28_12-36-41-681.jpg

Από την Ειρήνη Αθανασίου 

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια τον μήνα που ακολουθεί. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κριοί μου σιγά σιγά τελειώνουν τα βάσανα σας. Στις 28/10 πιθανό να σας απασχολήσουν κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον αλλά τις επόμενες ημέρες θα γίνουν αποκαλύψεις και πιθανό να μάθετε ότι άλλοι έχουν υποκινήσει καταστάσεις. Στις 4/11 επιτέλους ο Άρης εγκαταλείπει τον Καρκίνο και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο σας όπου θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή ενώ θα αισθανθείτε και πολύ πιο δημιουργικοί καθώς θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Στις 11/11 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και τον δέκατο οίκο σας όπου θα παραμείνει έως τις 7/12. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας, στρέφοντας τους προβολείς επάνω σας. Είναι η ευκαιρία σας να αναδειχθείτε και να εισπράξετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού «φωτίζει» τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και στρέφει την προσοχή στους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη την 1η Νοεμβρίου συνοδεύεται από νέα ξεκινήματα και σας περιμένει μια νέα πρόταση συνεργασίας. Ο Άρης στις 4/11 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο σας. Είναι  μια αρκετά δύσκολη θέση καθώς προκαλεί εντάσεις με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα ενώ μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποιες βλάβες που θα σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού σαν οίκημα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, ίσως και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες με τρίτους με ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς μέχρι τις 11/11. Ιδιαίτερη μνεία στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου που βάλλονται από την αντίθεση Ερμή/Ουρανού στις 31/10 αλλά και τη Νέα Σελήνη στις 15/11. Οι σημαντικές σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές θα περάσουν μια περίοδο με αρκετές εντάσεις και είναι σημαντικό να ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν βγάλετε συμπεράσματα ή πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Δίδυμοι μου στις 28/10 σχηματίζεται ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Είναι μια όψη που προκαλεί τριβές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας. Παρεξηγήσεις και απρόοπτα στο χώρο της εργασίας, σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Τις επόμενες ημέρες το κλίμα βελτιώνεται αρκετά και με την Αφροδίτη απέναντι σας ως τις 11/11 θα έχετε τύχη στον έρωτα.

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στις 4/11 και τον τρίτο οίκο σας. Από εκεί θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή αλλά πιθανότατα θα χάσετε μέρος της διπλωματίας που σας χαρακτηρίζει και ίσως τα λόγια ή η συμπεριφορά σας να ξενίσει τους οικείους σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μετακομίζει απέναντι σας στον Τοξότη από τις 2/11 και για το υπόλοιπο της χρονιάς! Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αναθεωρήσετε πολλές από τις υφιστάμενες σχέσεις -φιλικές ή ερωτικές- αλλά και τις συνεργασίες σας. Κάποιες θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και νέες θα γεννηθούν.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Καρκίνοι μου τα καλά έρχονται αρκεί να έχετε υπομονή. Ο Άρης εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο σας στις 4/11 αλλά πριν από αυτό θα σας ταλαιπωρήσει λόγω της αντίθεσης του με τον Πλούτωνα. Καυγάδες, συγκρούσεις και ένταση με το ταίρι ή τους στενούς συνεργάτες σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα μετανιώσετε γι’αυτό κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Από τις 4/11 και μετά με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά ενώ θα έχετε την τάση να κάνετε περισσότερα έξοδα. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό την πρώτη του μήνα, πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σας και μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, μια σημαντική νέα γνωριμία. Η Αφροδίτη έρχεται απέναντι σας στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 11/11 έως τις 7/12 και βάζει σε προτεραιότητα να αναζωογονήσει την προσωπική σας ζωή και την διάθεσή σας με νέες γνωριμίες.  

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Λιονταράκια μου ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον Άρη στο ζώδιο σας στις 4/11 ο οποίος θα τονώσει τον δυναμισμό και την αγωνιστική σας διάθεση. Αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια για να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας και ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις για καταστάσεις που εκτυλίσσονταν πίσω από την πλάτη σας το προηγούμενο διάστημα.

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό την 1η Νοέμβρη μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη αν σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου ή αν επιθυμείτε να οργανώσετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 11/11 αναστατώνει θετικά την ερωτική σας ζωή. Στην συνέχεια μετακομίζει στον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του μήνα σας καλεί να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. 

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Παρθένοι μου ο Ήλιος μετακομίζει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τρίτο ηλιακό σας οίκο. Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζεται με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς να τους εμπιστευτείτε. Νέες γνωριμίες αλλά και συζητήσεις για επαγγελματικές συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν, ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη της 1ης Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας δυσκολέψει λίγο προς το τέλος Οκτωβρίου και ίσως χρειαστεί να κάνετε και κάποια έξοδα σχετικά με το χώρο του σπιτιού.

Οι αρχές Νοεμβρίου είναι πολύ πιο ευνοϊκές για εσάς και θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολεί. Στις 11/11 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο για περίπου ένα μήνα. Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα λάβετε ένα ευχάριστο νέο για ένα πρόσωπο που ίσως έχετε απομακρυνθεί.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ζυγοί μου επιτέλους ο Άρης που σας δημιούργησε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα αποχωρεί από τον Καρκίνο στις 4/11 και εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα. Από τη νέα του θέση ευνοεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα βοηθήσει να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που διαταράχθηκαν όσο βρισκόταν στον Καρκίνο.

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας αλλά θα δώσει και ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας, ιδίως με την Νέα Σελήνη της πρώτης Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και έχετε αρκετές προσκλήσεις για να περάσετε όμορφα με φίλους μέχρι στις 11/11. Στη συνέχεια περνάει στον Αιγόκερω που θα μείνει έως τις 7/12. Από αυτή τη θέση σας ωθεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να πραγματοποιήσετε μικρές αλλαγές για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Έχει προηγηθεί αφιέρωμα στην αρχή του άρθρου! 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τοξότες μου το τέλος Οκτωβρίου σας επιφυλάσσει κάποιες δυσκολίες λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες βλάβες στο χώρο του σπιτιού ή ένα κοντινό πρόσωπο να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Τις επόμενες μέρες όμως το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά και μέχρι τις 11/11 θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας ενώ ευνοείται και η ερωτική σας ζωή. Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Από τη νέα της θέση θα δώσει μικρές τονωτικές ενέσεις στο πορτοφόλι σας. Η πιο σημαντική επιρροή για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 2/11 καθώς η παραμονή του εκεί θα κρατήσει έως τις αρχές του 2025. Αυτό σημαίνει ότι ξετυλίγεται μπροστά σας μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων που αφορά τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις που συνοδεύεται όμως και από ευκαιρίες για νέα ανοίγματα σε αυτούς τους τομείς.  

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αιγόκεροι μου από τις σημαντικότερες επιρροές του μήνα είναι ότι αποχωρεί ο Άρης από τον Καρκίνο και τον έβδομο οίκο σας. Πριν από αυτό όμως στις 3/11 κάνει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα και δυναμιτίζει καταστάσεις που ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν δώσει δείγματα για τις σαθρές βάσεις τους, πρόκειται να οδηγηθούν σε οριστικές ρήξεις.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει κοντά σας πρόσωπα που σας εκτιμούν και έχουν τη διάθεση να σας στηρίξουν ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ευνοϊκά και για θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε υποθέσεις που μπορεί να σχετίζονται με κληρονομικά ζητήματα, δάνεια ή άλλες υποχρεώσεις.  Στις 11/11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7/12. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει την καριέρα σας φέρνοντας σας σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα σχέδια σας. 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Υδροχόοι μου έχετε έναν αρκετά ενδιαφέροντα μήνα μπροστά σας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί το φλερτ αλλά και τα ταξίδια μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Ο Άρης θα περάσει απέναντι σας στο ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2025. Εγκαινιάζει μια αρκετά απαιτητική περίοδο που θα επηρεάσει σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και θα χρειαστεί να επιδείξετε αρκετή ψυχραιμία μπροστά στις υπερβολικές απαιτήσεις με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι.

Από την άλλη ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείτε στον επαγγελματικό στίβο και να προβάλετε τις ικανότητες και τα επιτεύγματα σας. Από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 7/12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον δωδέκατο οίκο σας. Από αυτή τη θέση σας καλεί να είστε πιο επιφυλακτικοί σχετικά με αυτούς που εμπιστεύεστε για να κοινοποιήσετε σημαντικές αποφάσεις αλλά και τα επόμενα σχέδιά σας.  

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ψαράκια μου το τέλος του Οκτώβρη έχει κάποιες δυσκολίες λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου στις 28/10. Κάποια απρόοπτα προβλήματα ή προστριβές με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Ο Νοέμβρης όμως είναι πολύ πιο θετικός για θέματα που αφορούν την καριέρα σας και μέχρι τις 11 του μήνα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε σημαντικούς στόχους.

Η θέση του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού φέρνει αναγνώριση της αξίας και υποστήριξη από πρόσωπα που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 4/11 μέχρι και το τέλος της χρονιάς σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για την ξεκούραση σας καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα αυξηθούν. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 11/11 μέχρι αρχές Δεκεμβρίου τονώνεται η κοινωνική σας ζωή και έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. 

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από την Ειρήνη Αθανασίου 

Τα 4 Ζώδια που Μετά από μία Αποτυχία Ανεβαίνουν και Πάλι στην Κορυφή – Χρήστος Άρχος