Ήλιος σύνοδο Πλούτωνα 18/1: Παιχνίδια Εξουσίας και δύναμης!

Ήλιος σύνοδο Πλούτωνα: Παιχνίδια εξουσίας και δύναμης

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντήσει και θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια φιλοξενεί το ζώδιο του Αιγόκερω. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18-1-2023 και ώρα 16:30 για την Αθήνα, στην 28:13° του Αιγόκερω.

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω,  τις οποίες  κυβερνά ο Άρης (θεός του πολέμου). Στοιχείο που μας προϊδεάζει για τη μεγάλη ενεργειακή δύναμη αυτής της συνόδου.

Οι δύο πλανήτες, συμπορευόμενοι και συνεργαζόμενοι, θα ξυπνήσουν έντονα την ανάγκη των ανθρώπων για επίδειξη δύναμης, απόκτηση εξουσίας, σκληρής επιβολής και κυριαρχίας πάνω σε ανθρώπους. Είναι μία όψη η οποία βγάζει στην επιφάνεια σκοτεινά ένστικτα, πάθη κι επιθυμίες.

Η σύνοδος αυτή προκαλεί και γιγαντώνει τα παιχνίδια εξουσίας, αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά αναγνωρίσιμων και αναγνωρισμένων ανθρώπων και δημιουργεί εμμονές, εντάσεις και συγκρούσεις, ενώ δε λείπουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες. Στον αντίποδα μπορεί να φέρει μεγάλα οικονομικά κέρδη, κοινωνική άνοδο, υλοποίηση και επιτυχία σχεδίων, ενώ ευνοούνται οι παρασκηνιακές κινήσεις και διαπραγματεύσεις.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει πολύ το τρίτο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού, Κριούς -Ζυγούς, Καρκίνους – Αιγόκερους και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στην 27°,28°,29° μοίρα των ζωδίων που προαναφέραμε ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές. Ευνοημένοι από την όψη αυτή θα είναι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Ήλιος σύνοδο Πλούτωνα 18/1: Παιχνίδια Εξουσίας και δύναμης! 3
Ήλιος Σύνοδο Πλούτωνας

Ας δούμε όμως αναλυτικά, τι γεγονότα μπορεί να έχουν και τα 12 ζώδια.

Απο την Άννα Αλεξανδρινού!

Κριός : Για σας τους παρορμητικούς και δυναμικούς Κριούς είναι μία περίοδος που μπορείτε να καταστρώσετε, να υλοποιήσετε και να πετύχετε τα σχέδια σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Όμως χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε πισώπλατα μαχαιρώματα και πικρόχολα σχόλια. Φανείτε προσεκτικοί, σε ποιους μιλάτε και ποιους εμπιστεύεστε.

Ταύρος : Για σας τους πρακτικούς και προσγειωμένους Ταύρους ήρθε η στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε μία δουλειά στο εξωτερικό η οποία θα διεύρυνε τους ορίζοντές σας και θα σας γέμιζε με δύναμη και αυτοπεποίθηση. 

Αν τυχόν έχετε κάποια δικαστική διαμάχη μπορείτε να περιμένετε θετικά αποτελέσματα, εφόσον κινηθείτε προσεκτικά και με μεθοδικότητα. Οι νεότεροι θα μπορούσατε να εστιάσετε και να εμβαθύνετε στις σπουδές σας. Ευνοούνται τα επαγγελματικά – οικονομικά και επιμορφωτικά ταξίδια. 

Δίδυμος : Για σας τους εύστροφους και αεικίνητους Διδύμους είναι η ώρα που πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες έναντι τρίτων, για να μην έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις που ελλοχεύουν στο παρασκήνιο. Δείξτε μεγάλη προσοχή στις δοσοληψίες και φροντίστε να καλύψετε τα νώτα σας. Δώστε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σας και αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και δύναμης με το σύντροφο σας. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν θέματα με κάποια κληρονομιά.

Καρκίνος : Για σας τους συναισθηματικούς και παραπονιάρηδες Καρκίνους, αυτή η περίοδος ξυπνά τη ζήλεια και την καχυποψία απέναντι στο σύντροφο σας. Νιώθετε την ανάγκη να του επιβληθείτε και να τον ελέγξετε προκειμένου να αισθανθείτε δυνατοί.

Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στις συνεργασίες σας, γιατί καραδοκούν κίνδυνοι. Ενδεχομένως κάποιοι συνεργάτες σας να εποφθαλμιούν τη θέση σας και να δρουν υπογείως και παρασκηνιακά προς όφελος τους. Δεν αποκλείονται τα πισώπλατα μαχαιρώματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι περίοδος μεταμόρφωσης και αναγέννησης όλων των ειδών των σχέσεων σας.

Λέων : Για σας τους λαμπερούς και γενναιόδωρους Λέοντες είναι η στιγμή που θα πρέπει να εστιάσετε στην καθημερινότητα σας, στην εργασία και την υγεία σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια επιβολής στον εργασιακό σας χώρο και μη δίνετε αφορμές για σχόλια.

Καλό είναι να δείξετε σύνεση και υπομονή αυτήν την περίοδο, γιατί παρόλο που εργάζεσθε σκληρά και προσπαθείτε πάρα πολύ, βλέπετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως εσείς θα θέλατε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιέζετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας και να αισθάνεστε εξάντληση και αδυναμία. Διαφυλάξτε την υγεία σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Σε περίπτωση που νιώσετε κάποια ενόχληση, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Παρθένος : Για σας τους εργατικούς και αναλυτικούς Παρθένους, προσέξτε αυτόν τον καιρό να μην είστε καταπιεστικοί και απαιτητικοί απέναντι στο σύντροφο και τα παιδιά σας, γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν σοβαρές ρωγμές και εντάσεις. Θα έχετε την τάση να θέλετε να ελέγξετε το σύντροφο σας και να του επιβληθείτε, προσπαθώντας να γίνετε το επίκεντρο.

Αν δεν έχετε σύντροφο μπορεί να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο, ο οποίος θα σας συνεπάρει ερωτικά και θα βιώσετε έντονα πάθη, σε βαθμό να μεταμορφωθείτε και να αναγεννηθείτε. Ευνοείστε στην υλοποίηση και προώθηση δημιουργικών σχεδίων.

Ζυγός : Για σας τους ευγενείς και διπλωματικούς Ζυγούς ήρθε η ώρα να επιδείξετε το πηγαίο διπλωματικό σας ταλέντο και ως ισορροπιστές που είστε, προσπαθήστε να λειάνετε τυχόντες ανταγωνισμούς και διαμάχες που θα προκύψουν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να ελέγξετε την επιθυμία σας να επιβληθείτε στους οικείους σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ούτως ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφο σας,  γιατί τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα είναι πολύ δυσάρεστα και δυσοίωνα για το κοινό σας μέλλον.

Σκορπιός : Για σας τους μαγνητικούς και διαισθητικούς Σκορπιούς, σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε το ένστικτο σας και μέσω της επικοινωνίας να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι μία περίοδος όπου ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια και οι συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη και εξουσία. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Προσέξτε την αδιαλλαξία και την καχυποψία σας, όπως επίσης, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τα αδέλφια σας, γιατί οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα είναι δυσάρεστες. Μη δίνετε αφορμή για κακόβουλα και σκληρά σχόλια.

Τοξότης : Για σας τους αισιόδοξους και καλοδιάθετους Τοξότες, είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα και τις προσωπικές σας αξίες – πεποιθήσεις. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας προτού προβείτε σε οικονομικές επενδύσεις και επιλέξτε την πιο ασφαλή.

Μην πάρετε αποφάσεις που εγκυμονούν μεγάλο οικονομικό ρίσκο, γιατί ο κίνδυνος «καραδοκεί» και μπορεί να έλθετε προ εκπλήξεως. Είναι μια περίοδος, όπου καλείσθε να εξετάσετε προσεκτικά τις προσωπικές σας αξίες – πεποιθήσεις και να αφήσετε πίσω τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, ώστε να αναγεννηθείτε.

Αιγόκερω : Για σας τους ρεαλιστές και πειθαρχημένους Αιγόκερους είναι μία περίοδος που ξεχειλίζει από δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η σιγουριά που εκπέμπετε μαγνητίζει τους γύρω σας αλλά ταυτόχρονα τους προκαλεί φόβο. Το πλανητικό σκηνικό «αποφάσισε», γι’ αυτήν την περίοδο, να χρήσει εσάς πρωταγωνιστές, δίνοντάς σας μεγάλη δύναμη και επιβολή. Πρέπει όμως να τιθασεύσετε την ανάγκη σας να κυριαρχήσετε και να επιβάλετε τα θέλω σας.

Έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Προσοχή στις εμμονές, στη ματαιοδοξία και στον εγωκεντρισμό. 

Υδροχόος : Για σας τους προοδευτικούς και ανεξάρτητους Υδροχόους είναι ώρα ενδοσκόπησης, έρευνας και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων. Είναι αλήθεια ότι διανύετε μια περίοδο όπου αισθάνεστε ανασφάλεια, φόβο για την αποκάλυψη κρυμμένων μυστικών και άγχος για κάποια σχέδια, τα οποία τα δουλεύετε εδώ και καιρό.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και δράστε παρασκηνιακά. Ερευνήστε σε βάθος τις προθέσεις των ανθρώπων με τους οποίους συνομιλείτε και εργάζεσθε από κοινού για κάποια σχέδια, τα οποία δεν είναι ακόμα η εποχή να κοινοποιηθούν.

Ιχθύες : Για σας τους ρομαντικούς και ευαίσθητους Ιχθύες, σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε και να έχετε, έμπρακτα, τη βοήθεια ισχυρών φίλων, για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μπορείτε μέσα από ομάδες και συλλόγους, στους οποίους συμμετέχετε, να αναγνωριστείτε για τις προσπάθειες σας για το κοινό κάλο και να αποκτήσετε δύναμη και κύρος.

Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε, γιατί μερικές φορές «τα φαινόμενα απατούν» και μπορεί να πληγωθείτε. Εάν ασχολείστε με μεγάλες επιχειρήσεις ενδέχεται να προκύψουν μεγάλα κέρδη.

Διαβάστε επίσης για τη Νέα Σελήνη στις 21/1

Νέα Σελήνη 21 Ιανουαρίου στον Υδροχόο 2023: Νέες σχέσεις και οικονομικές πιέσεις για το Κόσμο, σημαντικές κρίσεις για Ελλάδα και Κύπρο! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Απο την Άννα Αλεξανδρινού