Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου εως 05 Φεβρουαρίου 2023 – Ερωτικά πάθη και ανατροπές!

  Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου εως 05 Φεβρουαρίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται Εβδομάδα ερωτικού πάθους και οικονομικών ανατροπών 

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 30 Ιανουαρίου εως 05 Φεβρουαρίου 2023 – Ερωτικά πάθη και ανατροπές! 3

  Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, η εβδομάδα ξεκινάει θετικά με τον Ερμή στον αιγόκερο να κάνει τρίγωνο με τον ουρανό στον ταύρο και μας φέρνει ευχάριστα νέα που θα μας χαροποιήσουν, η διορατικότητα μας  είναι ανεπτυγμένη και επικοινωνούμε τις ιδέες και απόψεις μας με ευκολία. 

Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου, Ιχθύς) και όσοι έχουν πλανήτες στην (13η , 14η , 15η , 16η ,17η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος στον  Υδροχόο κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους διδύμους, μία όψη που θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια, φιλοδοξία και θα μας κινητοποιήσει να δράσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να καταπιαστούμε με υποθέσεις που έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Επηρεάζεται το τέλος του 1ου δεκαημέρου και αρχές του 2ου Δεκαημέρου (Κριού, Διδύμου, Λέοντα, Ζυγού, Τοξότη,  Υδροχόου) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

(8η, 9η, 10η , 11η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, ο Ποσειδώνας στους ιχθύς κάνει μισό τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον ταύρο, μας κάνει να αντιληφθούμε ένα εμπόδιο, κάποια «υπόγεια» κίνηση που προέρχεται μέσα από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Καλούμαστε να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν και υποθάλπουν τα σχέδια μας και την ψυχική μας ηρεμία. 

Επηρεάζεται το 1ο Δεκαημέρου (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (7η , 8η, 9η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο 

( Ιχθύων, Παρθένου, Διδύμων, Τοξότη) και όσοι έχουν πλανήτες στην (22η, 23η,24η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.  

  Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, Ήλιος στον Υδροχόο εξάγωνο με τον Χείρωνα στον κριό μας βοηθάει να «θεραπεύσουμε τον εαυτό μας». Η ενσυναίσθησή μας είναι ανεπτυγμένη συμπονούμε,  κατανοούμε και συγχωρούμε ανθρώπους που μας πλήγωσαν.

Επηρεάζεται η  αρχή του 2ου Δεκαημέρου ( Κριού, Υδροχόου, Λέοντα, Ζυγού) και όσοι έχουν πλανήτες στην (10η , 11η, 12η, 13η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου  2023, η Αφροδίτη στον Ιχθύ κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο, η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία και βοηθά να πάρουμε θάρρος για να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το οικογενειακό θέμα που μας απασχολεί.

Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Αιγόκερου) και όσοι πλανήτες είναι στην 

(7η , 8η, 9η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και 1ο Δεκαήμερο (Καρκίνου, Ιχθύ,) και όσοι πλανήτες είναι στην ( 3η , 4η, 5η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, ο Ήλιος στον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον ταύρο. Είναι μία δύσκολη όψη όπου το εγώ μας, τα θέλω μας που αντιπροσωπεύονται από τον ήλιο έρχονται αντιμέτωπα με την «άρνηση» του ουρανού. Θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και καταστάσεις στην ζωή μας είτε αυτά αφορούν μία σχέση μας, την εργασία μας, θέματα του σπιτιού μας. 

Ο ουρανός θα μας φέρει αντιμέτωπους με δυσάρεστες ξαφνικές καταστάσεις που θα μας ωθήσει να δράσουμε και να σκεφτούμε τρόπους αντιμετώπισης άμεσα. Η ψυχραιμία και η στάση υπομονής θα βοηθήσει να προσπεράσουμε την δυσκολία. Σχέσεις που εδώ και καιρό έχουν «ραγίσει» είναι πολύ πιθανό να τερματιστούν. Δώστε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε, στον τρόπο που οδηγείτε. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές καθώς μπορεί να προκύψουν οικονομικά προβλήματα και ανατροπές των σχεδίων που έχετε στο μυαλό σας.  

Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου) και όσοι πλανήτες βρίσκονται στην (14η, 15η, 16η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023,  Έχουμε την Πανσέληνο του «Χιονιού» στις 16 μοίρες και 40 λεπτά του Λέοντα ο Ήλιος βρίσκεται στις 16 μοίρες και 40 λεπτά του Υδροχόου στο ζώδιο της αδυναμίας του και το Φεγγάρι απέναντι στο ζώδιο του Ήλιου. Τα φώτα δηλαδή ο Ήλιος και η Σελήνη εκτός της αντίθεσης που κάνουν μεταξύ τους, κάνουν και την δύσκολη όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

 Η πανσέληνος και η όψη  τετραγώνου με τον Ουρανό, προκαλεί μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες στις σχέσεις μας. Όλα προέρχονται από την εσωτερική μας δυσαρέσκεια που «βράζει» μέσα μας αρκετό διάστημα και είναι έτοιμο να εκραγεί με το παραμικρό. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, δεν θέλουμε να κάνουμε καμία παραχώρηση σε αυτά που εμείς επιθυμούμε. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικές διαμάχες και συγκρούσεις οι οποίες θα οδηγήσουν στην διάλυση σχέσεων και συνεργασιών. 

Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο ( Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, υδροχόου) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 14η , 15η, 16η, 17η ) στα ζώδια αυτά καθώς και ( 1η, 2η ) μοίρα ( Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου) 

 Η Αφροδίτη στον Ιχθύ κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η όψη φέρνει έντονα ερωτικά πάθη ζήλιες και αντιζηλίες. Προσοχή σε παράλληλες σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αποτυχία και να δημιουργήσουν πρόβλημα στις προυπάρχουσες σχέσεις που δεν «αξίζει» να διαλυθούν για ένα πάθος μιας βραδιάς.   

Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο ( Διδύμου, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύ) και όσοι έχουν πλανήτες στην (10η , 11η , 12η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

Από τη Μαρία Σβύνου