Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 – Ταραχές – Ερωτισμός και Επανάσταση!

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4 και 5 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στις 4 του μήνα με τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί ταραχές και έντονους διαξιφισμούς οπότε και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο τρόπο με τον οποίο κινήστε.  Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε παραλληλία με τον Άρη λίγο αργότερα φέρνει εκνευρισμούς και ακυρώσεις για αυτό και θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή στο τι λέμε και τι κάνουμε.

 Στις 5 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη με τον Άρη δημιουργούν νέες και παθιασμένες σχέσεις που όμως λόγω του Τετραγώνου θα προκαλέσουν συγκρούσεις σε υπάρχουσες σχέσεις και οικονομικές δυσκολίες. Η Αντιπαραλληλία του Ήλιου με τον Ουρανό είναι ακόμη μία ένδειξη έντασης και τη Κυριακή και Η πανσέληνος που συμβαίνει φέρνει έντονες ανατροπές και συγκρούσεις.

 Καταλήγουμε λοιπόν σε ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές εντάσεις αλλά και ξαφνικές θετικές ευκαιρίες που θα μας εκπλήξουν θετικά για τους λίγους τυχερούς!

Κριός

 Προσοχή θα χρειαστείτε επι των οικονομικών σας θεμάτων μιας και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ταραχές και συγκρούσεις ενώ από την άλλη κάποια ερωτικά σας απωθημένα θα γίνουν πραγματικότητα και θα σας ενθουσιάσουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Μία καλή είδηση εξ αποστάσεως θα σας αναστατώσει θετικά!

Ταύρος

 Αρκετά νεύρα αυτό το Σαββατοκύριακο για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπως επίσης και τις σχέσεις που έχετε με ανθρώπους μέσα από την εργασία σας.  Το θετικό είναι ότι κάποια ξαφνικά χρήματα θα σας ηρεμήσουν την καθημερινότητα.  

Δίδυμοι

 Προσοχή στα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα που μπορεί να είναι πολύ έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ την ίδια περίοδο μπορεί να έχετε μία σημαντική ερωτική γνωριμία που θα σας αναστατώσει τρομερά και μπορεί να είναι και μέσα από το χώρο της εργασίας σας

Καρκίνος

 Με εκνευρισμούς με φίλους και γνωστούς και συγκρούσεις σε ομάδες θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά από την άλλη είναι μία πολύ καλή στιγμή για να μπορέσετε να κλείσετε μία νέα δουλειά αλλά και να μπορέσετε να πάτε ένα ταξίδι που θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα θετικά.

Λέων  

 Η Καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα θα έχουν κάποια προβλήματα ενώ και με το σύντροφο σας θα πρέπει να περιμένετε κάποιες συγκρούσεις. Όσοι περιμένετε μία νέα σχέση αυτό το διήμερο είναι το κατάλληλο ενώ έρχονται κάποια χρήματα που θα σας ξελασπώσουν από κάποια σημαντική πίεση.

Παρθένος

 Προσοχή σε θέματα σπουδών καθότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δύσκολες ειδήσεις. Από την άλλη σημαντική περίοδος για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας η να κάνετε μία καινούρια ενώ και στα επαγγελματικά σας θέματα αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και ωραίες επαφές.

Ζυγός

 ‘Ένα γλυκό σαββατοκύριακο για θέματα σχέσεων και νέων επαφών με πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις και πολύ ωραία γεγονότα να συμβαίνουν στη ζωή σας. Θα πιεστείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και ειδικά αν σχετίζονται με τρίτους με δυσάρεστες ειδήσεις.

Σκορπιός  

 Περίοδος κρίσεων στις σχέσεις σας και για αυτό θα χρειαστεί να είσθε πολύ προσεκτικοί στο τρόπο που εκφράζεστε. Την ίδια στιγμή και μέσα στο σπίτι θα έχετε κάποιες ταραχές και η δουλειά θα έχει ξαφνικά εμπόδια. Θετική η περίοδος για νέες σχέσεις και παθιασμένες νέες γνωριμίες ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!

Τοξότης

 Ιδιαίτερα ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο με ξαφνικές σχέσεις και επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο τι κάνετε στην εργασία σας καθότι θα υπάρξουν αυξημένες πιέσεις και ίσως να παρουσιαστούν κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους συνεργάτες σας.

Αιγόκερως

 Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για θέματα δουλειάς και στα επαγγελματικά σας θέματα θα έχετε σημαντική αναγνώριση και επιτυχία που θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Συναισθηματικά μπερδέματα όμως και εντάσεις με το ταίρι σας θα υπάρξουν όπως και δυσκολίες στις σχέσεις σας με τα παιδιά!

Υδροχόος

 Η περίοδος αυτή είναι αρκετά έντονη και φέρνει αναστατώσεις στη ζωή σας. Θα πρέπει να είσθε πολύ προσεκτικοί στο τρόπο που κινείστε καθότι μπορεί να υπάρξουν κρίσεις στις σχέσεις σας και στο σπίτι σας ενώ και στη δουλειά σας θα πιεστείτε αρκετά. Ο έρωτας ευτυχώς θα σας χτυπήσει τη πόρτα με κάτι καινούριο ενώ και οικονομικά παίρνετε μία ανάσα.  

Ιχθύες

 Είσαστε στο επίκεντρο αυτής της περιόδου με ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Από την άλλη σε θέματα σπιτιού μπορεί να υπάρξουν κάποιες πιέσεις και εντάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα λόγια σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ενώ και ψυχολογικά πρέπει να γίνεται πιο ευδιάθετοι κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς.