Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023 – Ερωτικές και Οικονομικές αναταραχές     

  Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδος 6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται Εβδομάδα ερωτικών και οικονομικών ανατροπών.

Απο τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 6 έως 12 Φεβρουαρίου 2023 – Ερωτικές και Οικονομικές αναταραχές      3

  Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, η Αφροδίτη στον Ιχθύ, κάνει όψη ημιεξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, μας δίνεται η ευκαιρία της βαθιάς εσωτερικής κατανόησης των δικών μας θέλω που αφορούν σχέσεις, ομορφιά, οικονομική ευμάρεια και όλα τα καλά που πρεσβεύει η Αφροδίτη. Μας βοηθά να προσδιορίσουμε τους ανθρώπους, τις καταστάσεις και τα δικά μας λάθη που έχουν «μπλοκάρει» την προσωπική μας ευτυχία. Ας μη μείνουμε όμως μόνο στον προσδιορισμό και ας κάνουμε έστω μία μικρή αρχή που θα οδηγήσει στην επούλωση των πληγών και την ανάταση της ψυχής μας.   

Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Ζυγού, Ιχθύων, Παρθένου) και όσοι έχουν πλανήτες στην 11η , 12η , 13η  μοίρα των ζωδίων αυτών. 

Την ίδια ημέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ.

Η όψη βοηθάει στην ανάπτυξη της αισιόδοξης σκέψης με αποτέλεσμα να νιώθουμε καλά και να μεταδίδουμε την θετική μας ενέργεια στους γύρω μας. Επίσης βοηθάει στην  

ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας και δίνει ώθηση στα άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, φωτογραφία, χορό κ.α. να προωθήσουν το ταλέντο τους.

Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)  και όσοι έχουν πλανήτες στην (22η, 23η , 24η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, η Αφροδίτη στον Ιχθύ, κάνει μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη φέρνει εμπόδια, καβγάδες, ένταση και ζήλια στις ερωτικές σχέσεις,  προσπάθεια επιβολής των «θέλω» από εμάς ή προς εμάς. Να θυμάστε την αξία του εαυτού σας και μην αφήνετε τοξικούς ανθρώπους να επιβάλλουν τα θέλω τους επάνω σας. Εμπόδια και ανατροπές θα υπάρξουν και στα οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τα ρίσκο γιατί το πιο πιθανό είναι να έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο (Ιχθύ, Παρθένου) και όσοι έχουν πλανήτες στην 12η  ,13η, 14η μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η , 25η  μοίρα του ζωδίου αυτού.  

  Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, η Αφροδίτη στον Ιχθύ κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μας δίνει τον αέρα της ανεξαρτησίας και την ευκαιρία να ξεκινήσουμε καινούργιες σχέσεις, να βρεθούμε στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή ώστε να τακτοποιήσουμε θέματα που είχαν παραμεληθεί ή δεν μπορούσαν να τακτοποιηθούν λόγω αρνητικών συγκυριών.

Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο  Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερου, Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύ και όσοι έχουν πλανήτες στην 14η , 15η, 16η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου  2023, ο Ερμής στον Αιγόκερω  κάνει μισό εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, βοηθάει να κάνουμε έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις και να μπορέσουμε να κλείσουμε συμφωνίες και συνεργασίες που θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.  

Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο (Αιγόκερου, Υδροχόου, Τοξότη) και όσοι  πλανήτες είναι στην 

24η , 25η, 26η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα,  και κινητοποιεί την δύναμη της σκέψης που γίνεται πράξη. Ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια. Παιχνίδια εξουσίας, εμμονικές σκέψεις και εγωιστικές συμπεριφορές δεν θα αποφευχθούν.  

Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο Αιγόκερω, Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και όσοι έχουν πλανήτες στις 27η, 28η, 29η  μοίρες των ζωδίων αυτών.

  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, ο Άρης στον Δίδυμο κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Άρη, η όψη αυτή μας δίνει την ώθηση να δραστηριοποιηθούμε για να επιλύσουμε θέματα που μας ενοχλούν σε σχέση με άλλους ανθρώπους και να απεμπλακούμε από καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν.

Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Διδύμου, Κριού, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην 12η , 13η , 14η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής φεύγει από τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Η θέση αυτή θα ευνοήσει θετικά  Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο, Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό.