Αφροδίτη στον Κριό 20 Φεβρουαρίου-16 Μαρτίου 2023: Έρωτας ή τίποτα!

Αφροδίτη στον Κριό 20 Φεβρουαρίου-16 Μαρτίου 2023: Έρωτας ή τίποτα! Έτσι προστάζει αυτή η Αφροδίτη και η αλήθεια είναι, ότι με αυτή της τη διέλευση έως τις 16 Μαρτίου δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!

Η Αφροδίτη στον Κριό, αγαπά το πάθος, την αδρεναλίνη και σιχαίνεται τα ημίμετρα! Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες με την Αφροδίτη σε αυτό το φλογερό ζώδιο. Θα πρέπει να τολμήσεις μαζί της. Ακόμα και αν ξέρεις ότι μπορεί να πληγωθείς, η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη. 

Η Αφροδίτη λοιπόν, ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς αλλά και  των οικονομικών θεμάτων, αφήνει το ζώδιο των Ιχθύων που τόσο πολύ αγαπά και μπαίνει στο πολεμοχαρές ζώδιο του Κριού, στο σπίτι δηλαδή που κατοικοεδρεύει ο αιώνιος εραστής της κατά τη μυθολογία, ο Άρης. 

Στο ζώδιο του Κριού, η Αφροδίτη θα μπορέσει να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να καταφέρουμε να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας, είτε αυτοί είναι ερωτικοί, είτε οικονομικοί.  Θα γίνουμε πιο αυθόρμητοι και θα θελήσουμε να πάρουμε περισσότερα ρίσκα. Τέλος, πολλοί από εμάς θα θελήσουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, είτε με το να συνάψουμε μια νέα σχέση είτε μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία.  

Το διάστημα που βρισκόταν η Αφροδίτη στους Ιχθύς βρισκόταν σε αυτό που αποκαλούμε εμείς οι Αστρολόγοι, σε «έξαρση», τώρα στον  Κριό η Αφροδίτη θα είναι σε «αδυναμία». Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Αφροδίτη όταν είναι σε έξαρση μπορεί και εκφράζεται και λειτουργεί στην ανώτερη βαθμίδα των δυνατοτήτων της. Στην αδυναμία της από την άλλη, δεν είναι ότι δεν μπορεί να δώσει τα δώρα της, απλά το κάνει ΄΄ατσούμπαλα΄΄ και με περιορισμό.

Η αλήθεια είναι ότι με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό από τον ονειροπόλο Ιχθύ, είναι σαν να παίρνει τα όνειρα που κάναμε εκείνη την περίοδο και να τα κάνει τώρα πραγματικότητα!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν  από την Αφροδίτη στον Κριό, είναι τα ζώδια της Φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και του Αέρα: Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Κριού, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τις παρακάτω όψεις:

Αφροδίτη ημιτετράγωνο Ουρανός 20 Φεβρουαρίου

Με επαναστατικές διαθέσεις μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού. Η όψη ημιτετραγώνου θα μας κάνει ενθουσιώδεις και θα θέλουμε να μοιραστούμε την ενέργειά μας με τους άλλους, αλλά από την άλλη θα υπάρχει η αίσθηση της κοινωνικής «αναπηρίας», η αίσθηση του «άβολου», σαν να θέλουμε να εκφραστούμε και να …βγαίνει παρεξηγήσιμο.  

Αφροδίτη σύνοδος Δίας 2 Μαρτίου

Πολύ ωραία όψη αυτή, ιδανική για ξεκίνημα σχέσης η οποία έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί. Αυξημένη κοινωνικότητα, έντονο φλερτ, με τη σύνοδο αυτή όλα και όλοι μας φαίνονται όμορφα και ελκυστικά. Επικρατεί το αίσθημα της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης. 

Αφροδίτη σύνοδος Χείρωνας 3 Μαρτίου

Αν κάποιος μας είχε πληγώσει στο παρελθόν, τώρα είναι η στιγμή, να γιατρέψουμε την πληγή αυτή με το να τον συγχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Αυτή η σύνοδος θα μας κάνει να κατανοήσουμε τα γεγονότα και τις πράξεις των άλλων και μέσα από τη διαδικασία της συγχώρεσης να ωριμάσουμε.

Αφροδίτη ημιτετράγωνο Κρόνος 4 Μαρτίου

Yπάρχει μια συστολή και ίσως και ένα αίσθημα απόρριψης. Ίσως να νιώσετε ότι οι γύρω σας δίνουν περισσότερο σημασία στο ΄΄φαίνεσθαι΄΄ και όχι στο ΄΄είναι΄΄ και αυτό να σας απογοητεύσει. 

Αφροδίτη εξάγωνο Άρης 11 Μαρτίου

Μέρα δράσης σήμερα! Η όψη εξαγώνου κάνει την οποιαδήποτε δραστηριότητα να εξελίσσεται πιο εύκολα ενώ υπάρχει παντού η αίσθηση του φλερτ. Θα έχουμε μια πιο «παιχνιδιάρικη» και ερωτική διάθεση. 

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνα 16 Μαρτίου

Τελευταία μέρα για την Αφροδίτη και είπε να μας αφήσει με μια μέρα εντάσεων και πάθους. Εάν η σχέση που έχετε, έχει προβλήματα τότε είναι πιθανόν να υπάρξουν σήμερα καυγάδες και ρίξεις. Εάν θελήσετε να τελειώσετε ένα δεσμό οποιασδήποτε φύσης, σήμερα είναι η μέρα.

Αφού είδαμε τις όψεις, πάμε να δούμε μαζί ξεχωριστά πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Κριό

Από την Βάλια Παγίδα

 Αφροδίτη στον Κριό 20 Φεβρουαρίου-16 Μαρτίου 2023: Έρωτας ή τίποτα! 3

Κριός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο σας, μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς. Εκμεταλλευτείτε  το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο σας, αγαπημένοι μου φίλοι Κριοί. Είναι μια περίοδος που σας υπόσχεται πολύ μεγάλη επιτυχία, ειδικά σε θέματα αισθηματικών, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, απλά εσείς γίνεστε ακαταμάχητοι. Φλερτάρετε  έντονα αλλά και σας φλερτάρουν .

Oι άλλοι έλκονται από εσάς καθώς σας  βρίσκουν γοητευτικούς  αλλά και πρόσχαρους. Εξαιτίας αυτού, είναι ιδανική περίοδος για έναρξη συνεργασιών. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να θέλετε να αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, είτε με το αλλάξετε εντελώς με ένα νέο κούρεμα, ή να αλλάξετε το στυλ σας αγοράζοντας νέα γκαρνταρόμπα. 

Ταύρος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο γενέθλιο οίκο σας αγαπημένοι μου Ταύροι.  Ίσως να νιώσετε ότι θέλετε να αποτραβηχτείτε αυτή το διάστημα και να μείνετε μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει μια περίοδο περισυλλογής, κατά την οποία θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα. 

Πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε αποτοξίνωση και μέσα από μια σωστή διατροφή να βάλετε τις σωστές βάσεις για μια υγιή μελλοντική ΄΄βερσιόν΄΄ του εαυτού σας.  Στα αισθηματικά, ακριβώς επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των μυστικών μας, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κάτι, σαν σχέση, το οποίο ίσως επειδή θα είναι ακόμα αρχή να θέλετε να το κρατήσετε κρυφό. 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 11ο γενέθλιο οίκο σας, γεγονός που θα σας κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς.  Είναι κατάλληλη περίοδος να εξασκήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να καταφέρετε  να κάνετε καινούργιους φίλους που ενδεχομένως να μπορούν να σας φανούν και χρήσιμοι για κάποια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, δεν αποκλείεται ο φτερωτός θεός του έρωτα να σας βρει μέσω διαδικτύου, μέσα από site γνωριμιών, ή από το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. Τέλος, δεν αποκλείεται και μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό αυτή την περίοδο, ή ακριβώς το αντίθετο, να καταλάβετε δηλαδή ότι τα αισθήματα που έχετε για τον σύντροφό σας είναι μάλλον… φιλικά

Καρκίνος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο γενέθλιο οίκο σας, άρα τα θέματα τα οποία θα ενεργοποιήσει είναι αυτά της καριέρας… κυρίως.  Ενδεχομένως να κάνετε μια συζήτηση με τους ανωτέρους σας για κάποια αύξηση, ή να προκύψει μια ευκαιρία καριέρας αν ψάχνετε για εργασία. Με την Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας, αυτό που πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα είναι οι μικροεντάσεις και οι διαφωνίες που μπορούν να προκύψουν πάνω σε συζητήσεις, είτε με το σύντροφό σας, είτε με το αφεντικό σας. Μην υπερβάλλετε με τα νεύρα σας, αντιθέτως εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Αφροδίτης για κάτι δημιουργικό και εποικοδομητικό! 

Λέων

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 9ο γενέθλιο οίκο σας, ευνοώντας σπουδές αλλά και επαφές με το εξωτερικό. Ιδιαίτερα όσοι σκέφτεστε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος ώστε να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό ή σεμινάριο το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας… στο μέλλον. Επιπλέον, αν είχατε κάποιο νομικό διαδικαστικό θέμα και αυτό τώρα σιγά σιγά μπορεί να το δείτε να παίρνει το δρόμο του. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια νέα γνωριμία με άτομο το οποίο είτε δεν μένει στη χώρα είτε έχει καταγωγή από το εξωτερικό. 

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο  γενέθλιο οίκο σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανόν να λάβετε  μια οικονομική ενίσχυση, είτε μέσω τρίτων, είτε  μέσω του συντρόφου σας. Μια σχέση που ίσως ξεκινήσει τώρα, θα μπορούσε να είναι αναζωογονητική και ακόμη και θεραπευτική. Την περίοδο αυτή, θα έχετε την τάση να θέλετε να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων και να προσπαθήσετε στους τομείς ιδιαίτερα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας να βρείτε οριστικές λύσεις.

  Ίσως να επιδιώξετε εσείς να ζητήσετε βοήθεια από άλλους για να φροντίσετε τα θέματα αυτά.  Στα αισθηματικά, δεν αποκλείεται να κάνετε καταθέσεις ψυχής στο σύντροφό σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αυτή την περίοδο θα θελήσετε οποιαδήποτε ερωτική επαφή και γνωριμία να έχει και κάποια ουσία και να μη σπαταλήσετε άδικα ενέργεια.

Ζυγός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 7ο γενέθλιο οίκο σας, ευνοώντας ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων.  Συγκεκριμένα για εσάς τους Ζυγούς, εάν είστε σε σχέση, η διέλευση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα που πρέπει να λύσετε με το σύντροφό σας προκειμένου να επέλθει αρμονία και ανανέωση. Ακόμα, όσοι είναι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται αυτή τη περίοδο να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με πολλές προοπτικές για το μέλλον.

Φυσικά, είναι ένα ιδανικό διάστημα και στα επαγγελματικά αφού μέσα από πετυχημένες συνεργασίες που μπορείτε να ξεκινήσετε, να δείτε και σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σας.  Γενικά είναι μια περίοδος, που αν προσέξετε λίγο την κυκλοθυμία σας, θα καταφέρετε να κάνετε αρκετές καρποφόρες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε στη δουλειά. 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο γενέθλιο οίκο σας, σας ευνοεί σε θέματα καθημερινότητας αλλά και ευεξίας.  Στο διάστημα που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Κριό, δεν αποκλείεται να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε ένα θέμα οικονομικό το οποίο χρειαζόταν άμεσες και δραστικές κινήσεις.

Σας έρχονται νέα projects στη δουλειά σας και γενικά είναι μια περίοδος όπου θα δείτε μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο. Από την άλλη, είναι μια εξαιρετική περίοδος αν θέλετε να πάτε να κάνετε ένα γενικό check up ώστε να μην σκέφτεστε …άλλα πράγματα με το μυαλό σας. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο φλερτ μέσα από το χώρο εργασίας. Αν είστε σε σχέση, θα καταφέρετε να βρείτε μια αρμονία στην καθημερινή ρουτίνα σας και να ανανεωθείτε. 

Τοξότης

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο γενέθλιο οίκο σας, σας ευνοεί σε θέματα ερωτικά και παιδιών. Συγκεκριμένα, εσείς φίλοι μου Τοξότες κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο Κριό, θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε και ίσως όχι μόνο ένα άτομο! Αν είστε σε σχέση, θα μπορείτε να περάσετε μοναδικές στιγμές και να νιώσετε πάλι όπως όταν ήσασταν στην αρχή της γνωριμίας σας. Δεν αποκλείεται, όσοι το θέλετε, να ξεκινήσετε  προσπάθειες να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με την απόκτηση ενός παιδιού. Ευνοϊκή περίοδος για όσους είναι ακόμα ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς μέσα από καλές συμφωνίες θα έχουν σημαντική άνοδο οικονομική. 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο οίκο σας που ευνοεί θέματα κυρίως σπιτιού αλλά και καριέρας. Στο διάστημα αυτό είναι πιθανό να θελήσετε και εσείς οι ίδιοι να περάσετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι.  Είναι μια καλή περίοδος αν ψάχνατε μια ευκαιρία για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να βρείτε μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε σπίτι.

Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με μέλη της οικογένειας σας γιατί μπορεί να μεταφέρετε την ένταση και στον εργασιακό χώρο ή και το αντίστροφο. Πολύ καλή ευκαιρία αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με τους ανώτερούς σας για να διαπραγματευτείτε κάτι καλύτερο στην υπάρχουσα εργασία σας ή να ξεκινήσετε νέες συζητήσεις για μια νέα δουλειά που έχει καλύτερες προοπτικές για εσάς. 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 3ο  γενέθλιο  οίκο σας και ευνοεί την επικοινωνία αλλά και τις καθημερινές επαφές. Συγκεκριμένα φίλοι μου Υδροχόοι, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και να καταφέρετε να αποφορτιστείτε. Είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε φίλους σας και να οργανώσετε μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια μηνύματα ευχάριστα από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα, θα μπορέσετε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσετε και εσείς τα συναισθήματά σας και ίσως να ξεκινήσετε κάτι πολύ όμορφο. 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο γενέθλιο οίκο σας και ευνοεί θέματα οικονομικών. Δεν είναι απίθανο αυτό το διάστημα να  καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, είτε μέσω μιας νέας συνεργασίας είτε μέσω μιας νέας πηγής εισοδήματος. Είναι μια πολύ κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε οτιδήποτε γραφειοκρατικό έχετε, το οποίο κυρίως να εμπλέκει Τράπεζες.

Ακόμα, μη διστάσετε να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από άτομα που έχουν την δυνατότητα να την δώσουν.  Aυτή η περίοδος μπορεί να γίνει αρκετά γόνιμη για εσάς. Οποιοδήποτε είδος καλλιτεχνικής έκφρασης, θα σας ωφελήσει πολύ, καθώς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για οικονομικούς σκοπούς. Στα ερωτικά μπορείτε να περάσετε δημιουργικές στιγμές με το σύντροφό σας ο οποίος ίσως σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.