Ημερήσιες προβλέψεις 24 Φεβρουαρίου – Από την ψυχική ένταση στην ηρεμία

Ημερήσιες προβλέψεις 24 Φεβρουαρίου – Από την ψυχική ένταση στην ηρεμία

Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες 6 μοίρες του Κριού, έχοντας συμπληρώσει όψεις με τον Ερμή και τον Άρη, που τόνισαν θέματα επικοινωνίας και δράσης. Με το στοιχείο του Κριού να υπάρχει αρκετά αυτή την περίοδο, η ενεργητικότητα, ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός για επικοινωνία και δράση, θ’ αποκτήσουν μια πιο γειωμένη χροιά, καθώς η Σελήνη θα μπει στον Ταύρο στις 10.30 το πρωί. Η Σελήνη έχει την έξαρσή της στον Ταύρο, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη έκφρασή της, με πιο γλυκό, γαλήνιο και βοηθητικό τόνο. 

Όμως πριν νιώσει «σαν στο σπίτι της», η Σελήνη στον Κριό θα έχει κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο με το που ξυπνήσουμε, φροντίζοντας να μας εξοπλίσει με την συναισθηματική ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο που ίσως χρειαστούμε τις επόμενες ώρες. Κι αυτό επειδή λίγο μετά, μια ανάσα πριν μπει στον Ταύρο, η Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Όσο μικρής διάρκειας κι αν είναι η όψη, ένα πάθος, μια δυνατή συναισθηματική ένταση μπορεί να την προκαλέσει. Προσοχή λοιπόν σε ξεσπάσματα κι εντάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε, αλλά και ας προστατευτούμε από την ένταση που υπάρχει τριγύρω. 

Ένα τρίγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με την Λίλιθ στον Λέων, θα φέρει επίσης μια έξτρα εσάνς φωτιάς και πάθους. 

Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με έναν απλανή αστέρα, τον Deneb Adige, ο οποίος εντός των συναισθηματικών πλαισίων του Ιχθύ, δίνει ισχυρή θέληση και ιδιοσυγκρασία, αρκετά ταιριαστό στο προφίλ της μέρας. Κατά το βράδυ ο Ήλιος θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, μια όψη που ξυπνά επιθυμία για συναισθηματική αλληλεπίδραση με φίλους, συγγενείς και άλλους ανθρώπους γύρω μας. Η μέρα θα κλείσει με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, φωτίζοντας πόσο έχουμε ανάγκη από κατανόηση και γαλήνη, στέλνοντάς μας για όνειρα γλυκά. 

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης. 

Τα 12 ζώδια σήμερα

Κριός

Η Σελήνη φωτίζει τα οικονομικά σας για τις επόμενες μέρες και σας στρέφει την προσοχή στο σπίτι σας. Καθώς αυτό τον καιρό έχετε παράλληλα λίγο στραμμένο το βλέμμα σας προς τα έσω, προσέξτε για πιθανή παρόρμηση που θα φέρει ένταση στις φιλίες ή την καριέρα σας. Επικοινωνήστε με συγγενείς, αν έτσι νιώσετε, σε ήρεμους και γλυκούς τόνους. 

Ταύρος

Ιδανική μέρα για να δείτε φίλους και συγγενείς, να επικοινωνήσετε, να καλέσετε αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι σας. Αν σας αρέσει το διάβασμα, η φιλοσοφία και η απόκτηση γνώσης, επίσης θα το απολαύσετε σήμερα. Διατηρήστε την ψυχραιμία και γείωση του Ταύρου αν προκύψει κάποια μικρή διαφωνία με το έτερον ήμισυ ή κάποιον συνεργάτη σας. 

Δίδυμοι

Έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας για μικρο-διενέξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και φερθείτε στο σώμα σας σήμερα με αγάπη. Η μέρα ενδείκνυται για πνευματική αποφόρτιση και ηρεμία, αλλά και για να συλλογιστείτε με μεθοδικότητα οικονομικά θέματα σας. 

Καρκίνος

Λίγη προσοχή το πρωί σε θέματα που αφορούν συνεργάτες και καριέρα. Αφήστε όποια ένταση να καταλαγιάσει. Έτσι θ’ απολαύσετε το τριήμερο γαλήνια, με φίλους και αγαπημένους σας ανθρώπους. Σήμερα μάλιστα, είναι καλή μέρα για εποικοδομητικές συζητήσεις με το/τη σύντροφο σας.  

Λέων

Πιθανές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσαν να χαλάσουν την διάθεσή σας για τις επόμενες μέρες, κι είναι κρίμα. Οικογένεια και σπίτι, όμως και τα οικονομικά τρίτων, ίσως σας απασχολήσουν. Ελέγξτε το πάθος σας, βάζοντας μπροστά την γενναιόδωρη ψυχή σας, αν χρειαστεί να τακτοποιήσετε θέματα με συγγενείς και όλα θα κυλήσουν γλυκά και ομαλά. 

Παρθένος

Ίσως τις προηγούμενες μέρες αντιληφθήκατε κάποια βαθιά συναισθήματά και αισθήσεις σας, και τώρα θέλετε να τα βγάλετε στην επιφάνεια και να τα εκφράσετε σε φίλους και κοντινούς σας ανθρώπους. Αυτό θα είναι πολύ ωραίο, ελέγχοντας και το πάθος, την ορμή με την οποία θα τα εκφράσετε. 

Ζυγός

Κι αν αυτές τις μέρες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες φαίνονταν να έχουν αρπάξει φωτιά, τώρα η Σελήνη θα φροντίσει να σας ηρεμήσει ψυχικά για το τριήμερο. Ειδικά αν φροντίσετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία όποια πιθανή ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον ή κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, κατά τις πρωινές ώρες. Κληρονομικά θέματα προς συζήτηση ευνοούνται. 

Σκορπιός

Λίγη προσοχή στις μετακινήσεις και την εργασία σας για να μην εκτεθείτε, όπως και ψύχραιμη διαχείριση θα βοηθήσει αν έχετε κληρονομικά ζητήματα προς επίλυση. Το τριήμερο θα το απολαύσετε με το/τη σύντροφό σας, και τα παιδιά αν έχετε, αλλά και όποια εκδρομή κάνετε θα είναι ευχάριστη και θα σας γειώσει. 

Τοξότης

Μην επιτρέψετε σε οικονομικά ζητήματα να σας πάρουν από κάτω, αλλά και προσέξτε πιθανή παρορμητική σπατάλη χρημάτων. Νιώθετε την ανάγκη να φροντίσετε την υγεία σας αυτές τις μέρες, γι’ αυτό οι λαγάνες και οι χαλβάδες με μέτρο. Άλλωστε είναι ιδανικές μέρες για φλερτ, χρόνο με το έτερον ήμισυ ή άλλες ψυχαγωγίες, κι αυτά είναι πιο απολαυστικά όταν νιώθουμε σωματικά ισορροπημένοι. 

Αιγόκερως 

Πάθη και εντάσεις σε προσωπικό, εργασιακό ή οικογενειακό επίπεδο θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στις φιλίες και την σχέση σας. Ο Κρόνος με το εξάγωνο με την Σελήνη σας έχρισε το πρωί με ψυχραιμία ώστε να περάσει η όποια ένταση και να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε το τριήμερο εξασκώντας χόμπι και καλλιτεχνίες. Ακόμα περισσότερο με τον/την σύντροφο. 

Υδροχόος

Ίσως ξυπνήσετε με λίγο ψυχικό βάρος, κάτι που θα περάσει όμως σύντομα. Ως τότε να είστε ξύπνιοι σε εργασία, μετακινήσεις και κοινωνικές συναναστροφές. Ζητήματα οικονομικά ή θέματα σπιτιού θα βρουν ευχάριστες λύσεις, ενώ εσείς θα νιώσετε ήρεμοι ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να πάτε κάποια εκδρομή. 

Ιχθύς

Προσοχή σε διαφωνίες με φίλους ή αδέρφια, καθώς είναι θέματα που εύκολα θα επιλυθούν στην συνέχεια. Όμορφες εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε σε εργασιακά, υγεία και καθημερινότητα, αλλά και ενδιαφέρουσες ιδέες για δημιουργίες, καλλιτεχνία και προπάντων την αυτό-έκφρασή σας. 

Διαβάστε επίσης:

Η Σελήνη στο Ταύρο από 24 Φεβρουαρίου μέχρι και 26 φέρνει σημαντικές προοπτικές σταθερότητας για 3 ζώδια.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου, Άγχος  αλλά και τύχη!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)