Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 27 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 27 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Mesha είναι ο Κριός και Vrishampa ο Ταύρος και ούτω καθεξής, κρατήσαμε όμως τις ονομασίες στα αγγλικά έτσι ώστε να μη μπερδευτείτε και βάλαμε δίπλα τις ημερομηνίες γεννήσεων για κάθε Ινδικό ζώδιο για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Mesha (13 Απριλίου – 14 Μαίου): Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στη δουλειά και στο σπίτι. Φροντίστε την υγεία και τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις. Λάβετε συμβουλές από τους μεγαλύτερους σας.

Vrishampa (15 Μαιου – 14 Ιουνίου), θα έχετε μια ευημερούσα και ήσυχη εβδομάδα. Τα κέρδη και οι αποταμιεύσεις σας ενδέχεται να αυξηθούν. Μπορεί να λάβετε βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Mithuna (15 Ιουνίου – 14 Ιουλίου): Μπορεί να βιώσετε μια ασταθή εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα. Στη δουλειά, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο ανταγωνισμό και ένταση. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τον σύζυγό σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αισιόδοξοι.

Karkata (14 Ιουλίου – 14 Αυγούστου): Θα μπορούσατε να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες και επιτεύγματα. Μπορεί να έχετε επιτυχία στη δουλειά και τις σπουδές σας. Μπορεί επίσης να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Θα μπορούσατε να είστε ευχαριστημένοι και σίγουροι με εργασιακά θέματα που εξελίσσονται θετικά.

Simha (15 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου): Μπορεί να έχετε μια δύσκολη εβδομάδα γεμάτη με εμπόδια και καθυστερήσεις. Οι άλλοι μπορεί να διαφωνούν μαζί σας και να σας επικρίνουν. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με την διάθεση και τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και επίμονοι.

Kanya (16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου): Θα μπορούσατε να απολαύσετε μια παραγωγική εβδομάδα γεμάτη εξέλιξη και επιτεύγματα. Οι ικανότητες και η εξειδίκευσή σας μπορεί να εκπλήξουν τους άλλους. Μπορεί επίσης να λάβετε αναγνώριση και βραβεία για τις προσπάθειές σας. Μπορεί να είστε ικανοποιημένοι και με ευκαιρίες εξέλιξης.

Τula (16 Οκτωβρίου – 14 Νοεμβρίου): Θα μπορούσατε να ζήσετε μια ισορροπημένη εβδομάδα γεμάτη αρμονία και σταθερότητα. Μπορεί να διατηρήσετε ισχυρές σχέσεις με όλους τους γύρω σας. Μπορεί επίσης να σας αρέσουν κάποιες ψυχαγωγικές ασχολίες όπως η μουσική, η ζωγραφική ή ο αθλητισμός.

Vrishchika (15 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου): Η εβδομάδα θα σας προσφέρει νέες προοπτικές για χαρά και ευτυχία. Όλη η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς. Οι μη παραδοσιακές επιχειρήσεις θα έχουν επιτυχία. Το όνομά σας θα συσχετιστεί με έξυπνους και έξυπνους ανθρώπους.

Dhanu (15 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου): Θα μπορούσατε να έχετε μια συναρπαστική και ενθουσιώδη εβδομάδα. Θα μπορούσατε να επισκεφτείτε νέες περιοχές και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Θα μπορούσατε επίσης να μάθετε κάτι νέο και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να είστε αισιόδοξοι και περίεργοι και να μάθετε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Makara (14 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου): Θα μπορούσατε να απολαύσετε μια καλή εβδομάδα με λίγη σταθερότητα και άνεση. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχέδια για τους μελλοντικούς σας στόχους και όνειρα. Μπορεί να είστε πραγματιστές και πειθαρχημένοι που θα σας οδηγήσει σε επίτευξη στόχων.

Kumbha (13 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου): Θα μπορούσατε να έχετε μια δημιουργική και πρωτότυπη εβδομάδα. Μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και αληθινά. Θα μπορούσατε επίσης να θέλετε να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε αυτάρκεις και χειραφετημένοι.

Meena (13 Μαρτίου – 12 Απριλίου): Θα μπορούσατε να ζήσετε μια πνευματική εβδομάδα γεμάτη με διορατικότητα και συμπόνια. Μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με τον εσωτερικό σας εαυτό και την ανώτερη δύναμη. Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε όσους έχουν ανάγκη και να προωθήσετε την καλή θέληση σε όλο τον κόσμο.

Να νοιώθετε ευχάριστα και όμορφα! ..

ινδικη αστρολογια προβλεψεις,