Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023 

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023 

Τρία είναι τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες πιέσεις για το Μάρτιο του 2023 και αυτό έχει να κάνει με το οτι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένες ομάδες και προκαλούν σημαντικά θέματα. 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ξαφνικές πιέσεις είναι 

Δίδυμοι 

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023  3

Αν και θα έχετε και τις καλές σας στιγμές η είσοδος του Κρόνου στον Ιχθύ και οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη μέσα στον Μήνα θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να θέλετε λίγο ξεκούραση. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να εχετε βάλει ένα πλαίσιο στη ζωή σας και στη δουλειά σας καθότι οι πιέσεις θα είναι αρκετές και θα βρεθείτε με κίνδυνο την υπερκόπωση. Επί των επαγγελματικών σχέσεων προβλέπονται σημαντικές επιτυχίες και ανάπτυξη αλλά απο την άλλη είναι μία περίοδος σημαντικής κούρασης που όμως θα σας οδηγήσει στην αναγνώριση σας. 

Παρθένος 

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023  5

Οι Διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές που θα δεχτούν τα περισσότερα χτυπήματα μέσα στο Μάρτιο ειδικά για όσους έχετε μακροπρόθεσμες σχέσεις. Ενώ οι Παρθένοι που είσθε ελεύθεροι θα έχετε και ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να μπορέσετε να διώξετε απο πάνω σας πολλούς ανθρώπους που σας πίεσαν, όσοι έχετε επαφές με ανθρώπους χρόνια θα βρεθείτε σε μία μουδιασμένη κατάσταση πίεσης και ψυχολογικής έντασης που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά. Επίσης προσοχή θα πρέπει να δείξετε αυτό το μήνα σε συνεργασίες καθότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και ταραχές. 

Τοξότης 

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023  7

Μέσα στο σπίτι θα περάσετε δύσκολα με ξαφνικές ζημιές που θα σας ταράξουν την καθημερινότητα και δυσκολίες που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σας επαφές με την οικογένεια. Έτσι ο χώρος των οικογενειακών σχέσεων θα είναι ένας τομέας σύγκρουσης και έντασης ενώ την ίδια στιγμή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τοξικές καταστάσεις του παρελθόντος και συντρόφους που μπορεί να αναζητούν επανασύνδεση αλλά περισσότερο είναι μία επιστροφή σε δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος παρά κάτι το δημιουργικό και όμορφο.  Προσοχή επίσης στις σχέσεις σας με τους γονείς καθότι μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσέξτε όμως και τα πιο πιεσμένα ζώδια θα είσθε ταυτόχρονα και απο τα πιο τυχερά για άλλους λόγους!

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου, Άγχος  αλλά και τύχη!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου, άγχος αλλά και τύχη! Έτσι ακριβώς θα  εξελιχθεί η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας. Φυσικά οι καταστάσεις είναι πάντα  μοιρασμένες και πρέπει να  θυμόμαστε ότι ούτε η εύνοια αλλά ούτε και η ατυχία είναι μόνιμοι παράγοντες! 

Το τρίγωνο Ηλίου Σελήνης την 1η του Μάρτη θα βοηθήσει το 2ο δεκαήμερο, αλλά και το 2ο πενθήμερο του 1ου δεκαήμερου, των ζωδίων του νερού για να επιτύχουν αρκετούς από τους στόχους τους, αφού η εύνοια θα είναι μεγάλη και από διαφορετικούς παράγοντες! 

Στις 2 Μαρτίου η Αφροδίτη στην σύνοδό της με  τον Δία στην 12η  μοίρα του Κριού βοηθά για οικονομική άνεση, καλή φήμη, κοινωνικότητα, τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής στη σύνοδό του με τον Κρόνο στην 29η μοίρα του Υδροχόου, δίνει ώθηση και ισχυρή θέληση σε όλα τα 6α πενθήμερα του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, να ασχοληθούν πολύ σοβαρά και δομημένα με τα επαγγελματικά τους, έχοντας μια πραγματικά καλή οργάνωση, που κατ’ επέκταση θα φέρει καλές συνεργασίες ή συναλλαγές.

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί όταν λίγο αργότερα την ίδια μέρα ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο των  Ιχθύων. Η συναισθηματική νοημοσύνη δεν  είναι κακή, αλλά αφαιρεί την λογική από θέματα που είναι αν μη τι  άλλο πρακτικά. Απλά μην  εξιδανικεύετε καταστάσεις και ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε στην αντίπερα όχθη και να είστε μόνιμα καχύποπτοι! 

Εξάλλου για  τους καλλιτέχνες του χώρου η πνευματική διέγερση είναι γεγονός, για τους υπόλοιπους… ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας όπως μπορούμε!