Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023 – Τολμήστε – Αγαπήστε και Αγαπηθείτε      

Προβλέψεις Εβδομαδιαίες

  Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται εβδομάδα τολμηρής διεκδίκησης στον έρωτα και στην αγάπη.  

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2023 – Τολμήστε – Αγαπήστε και Αγαπηθείτε       3

  Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη μισού εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, μας προσδίδει έντονη διαίσθηση και δημιουργική φαντασία, θετική σκέψη και επικοινωνία.  

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Υδροχόου, Ιχθύ, Λέοντα, Παρθένου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (23η, 24η, 25η) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Δία στον Κριό. Ιδέες, εμπνεύσεις, επιχειρηματικές κινήσεις χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Δίας δεν βοηθά στην υλοποίησή τους. Είναι καλύτερο να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να επανεξετάσετε αυτά που θέλετε να κάνετε.

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Ζυγού) και όσοι έχουν πλανήτες στην (10η, 11η, 12η) μοίρα των ζωδίων αυτών και το 3ο δεκαήμερο (Υδροχόου, Λέοντα) και όσοι έχουν πλανήτες στην (25η, 26η, 27η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, η Αφροδίτη και ο Δίας είναι σε σύνοδο στον Κριό, είναι μία υπέροχη όψη που φέρνει τον έρωτα, την χαρά, την ευτυχία. Θα νιώσετε υπέροχα καθώς θα γοητεύσετε τους γύρω σας με μεγάλη ευκολία. 

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου, Λέοντα, Τοξότη) και όσοι πλανήτες είναι στην (11η, 12η, 13η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα, ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, και φέρνει περιορισμό στην σκέψη και την φαντασία, δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε με σωστό τρόπο αυτά που θέλουμε, οπότε μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην συνεννόηση και στην επικοινωνία με τους γύρω μας.

  Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο (Υδροχόου, Λέοντα, Σκορπιού, Ταύρου) και όσοι πλανήτες είναι στην (28η, 29η, 30η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς, μία θέση αδυναμίας για τον Ερμή καθώς βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο κυβέρνησης του, τον Παρθένο. Δεν ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε αγοραπωλησίες και κλείσιμο συμβολαίων. Ο Ερμής στην θέση αυτή ευνοεί ότι σχετίζεται με την τέχνη (την φωτογραφία, τον κινηματογράφο, το τραγούδι).

  Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό, ο έρωτας και η αγάπη έρχεται με την ορμή και το πάθος που χαρακτηρίζει την Αφροδίτη στον Κριό. Αφεθείτε στο μαγικό συναίσθημα του έρωτα.  

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στις (12η, 13η, 14η ) μοίρες των ζωδίων αυτών.

  Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει ψυχρότητα συναισθημάτων, απογοητεύσεις στα ερωτικά και πιθανή οικονομική δυσχέρεια. Σχέσεις που έχουν φτάσει σε ένα σημείο καμπής είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο σημείο του χωρισμού. 

  Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο (Υδροχόου, Λέοντα) και όσοι έχουν πλανήτες στην (28η, 29η, 30η) μοίρα των ζωδίων αυτών και το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Ζυγού) και όσοι έχουν πλανήτες στην (13η, 14η, 15η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, ο Ήλιος στους Ιχθύς κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι μία δύσκολη όψη καθώς φέρνει υπερένταση, εμμονές και τάσεις αυτοκαταστροφής. Θα νιώσουμε την τοξικότητα και την επιβολή της «εξουσίας» από άλλους ανθρώπους. Διαχειριστείτε όσο γίνεται με υπομονή και σκέψη θετική τα εμπόδια που θα προκύψουν. 

  Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο (Αιγόκερου, Καρκίνου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (28η, 29η, 30η) μοίρα των ζωδίων αυτών και το 2ο δεκαήμερο (Ιχθύ, Παρθένου, Τοξότη, Διδύμου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (13η, 14η, 15η) μοίρα των ζωδίων αυτών.

Διαβάστε επίσης:

Οικονομικές προβλέψεις Μαρτίου 2023 – Μήνας μεγάλων αλλαγών αλλά και αρκετού μπερδέματος     – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα 4 πιο τυχερά ζώδια για το Μάρτιο του 2023! Ποια θα ξεχωρίσουν και γιατί;  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Δείτε επίσης τις όψεις τις εβδομάδας:

αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου 2023, αστρολογικές προβλέψεις για