Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023. Χωρισμοί, νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις. 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023

Το 2023 είναι ένα έτος το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στα θέματα των διαπροσωπικών επαφών, για αυτό και θα δούμε πολλά ζώδια να έχουν σημαντικές αλλαγές επί των ερωτικών τους καταστάσεων. 4 όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα έχουν τις μεγαλύτερες εξελίξεις στο 2023.

Δώστε μεγάλη προσοχή στον ωροσκόπο σας.

Παρθένος – Χωρισμοί 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023. Χωρισμοί, νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις.  3

Είσαστε το ζώδιο που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο για θέματα χωρισμών. Ο Κρόνος από τις 7 Μαρτίου φέρνει τις μεγαλύτερες εντάσεις και δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και όσες τελικά επαφές δεν είναι βασισμένες σε ώριμες αποφάσεις και κατασταλαγμένα συναισθήματα, θα περάσουν από σημαντικές κρίσεις και εν τέλει θα οδηγηθούν σε χωρισμούς. Μια περίοδος όπου θα πρέπει να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά σας αγαπάνε, αλλά και να μπορέσετε να βγείτε από τοξικές καταστάσεις, οι οποίες θα τραβούσανε πίσω και σας οδηγούσαν τελικά σε πολύ σημαντικά σφάλματα.

Ζυγός – Νέες Σχέσεις 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023. Χωρισμοί, νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις.  5

Προφανώς και εσείς είσαστε οι τυχεροί των ερωτικών θεμάτων για το 2023, με σημαντικές νέες σχέσεις να σας βοηθούν στο να μπορέσετε να κάνετε καινούργια πράγματα και να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε ακόμη και σε έναν γάμο στο ΠΙ και φι.  Έτσι λοιπόν, σίγουρα είστε οι πρωταγωνιστές των νέων ερωτικών κατακτήσεων για το 2023 και θα έχετε μεγάλες δυνατότητες στο να μπορέσετε όχι μόνο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά και να μπορέσετε να ανανεώσετε τις υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις και να τις κάνετε να μπορέσουν να είναι πολύ πιο ουσιαστικές και με μεγαλύτερο βάθος.

Σκορπιός – Χωρισμοί και σοβαρές σχέσεις 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023. Χωρισμοί, νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις.  7

Στο μεταίχμιο πολύ μεγάλων αλλαγών στη ζωή σας το επόμενο διάστημα. Όσοι από εσάς έχετε κουρασμένες σχέσεις και δεν μπορείτε από εδώ και στο εξής να συνεχίσετε μια κατάσταση η οποία είναι τοξική, θα χωρίσετε, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν και σημαντικές προοπτικές για να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Έτσι, παρόλο που θα έχετε αρκετοί από εσάς ιδιαίτερες αναταραχές στο επόμενο χρονικό διάστημα, αυτές οι αναταραχές θα σας βοηθήσουν στο να φύγετε από μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση βασισμένη στο πάθος και στην αγάπη.

Τοξότης – Επανασυνδέσεις 

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στις σχέσεις τους το 2023. Χωρισμοί, νέες σχέσεις και επανασυνδέσεις.  9

Πέρα από τη γενική εύνοια σας στα αισθηματικά ζητήματα με νέες σχέσεις που πραγματικά θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα αυτό το χρονικό διάστημα σας ευνοεί στο να μπορέσετε να κάνετε σημαντικές επανασύνδεσεις της ζωής σας. Έτσι λοιπόν, εάν χωρίσατε με κάποιο πρόσωπο άδοξα χωρίς λόγο ή λόγω παρέμβασης τρίτου προσώπου, τώρα είναι η ευκαιρία για να μπορέσετε να έρθετε ξανά κοντά με τον άνθρωπο, τον οποίον απομακρυνθήκατε και να μπορέσετε να δώσετε και οι 2 μια ακόμη ευκαιρία σε μία σχέση που θα μπορούσε να οδηγηθεί σε κάτι πολύ πιο όμορφο.

Διαβάστε επίσης:

  Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις, 6 έως 12 Μαρτίου. Νέα σχέδια κι εντάσεις, είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν τις ημέρες που διανύουμε. Θετικά ή αρνητικά, θα μας αναστατώσουν. Για κάποιους θα δοθεί ένα έναυσμα νέων ξεκινημάτων, ενώ για κάποιους άλλους θα  υπάρξουν μικρές εντάσεις κι ίσως κάποιες ανατροπές σε σχέδια που κάνουν, ή και στην καθημερινότητά τους.

  Η εβδομάδα ξεκινά,  με τον Ήλιο  από την 15η μοίρα των Ιχθύων, να κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, στην αντίστοιχη μοίρα, στο ζώδιο του Ταύρου. Πρωτοποριακές ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τα επαγγελματικά σας και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σας, έρχονται στο προσκήνιο. Για κάποιους, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή σχέδια για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.  Πρόοδος και βελτίωση διαφαίνονται στον ορίζοντα, κι  επειδή οι ευκαιρίες δεν έρχονται πάντα, μην τις αφήσετε να φύγουν.

  Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός, ότι στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο των  Ιχθύων, επηρεάζοντας όλα τα Α’ δεκαήμερα του μεταβλητού σταυρού.  Συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ξεκαθαρίσματα για όλους τους μεταβλητούς  και κυρίως για τους Ιχθύς. 

  Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και αυτό θεωρείτε θετικό. Όσο κι αν σας δυσκολέψει, η είσοδος του Κρόνου στο  δικό σας ζώδιο, βοηθά να «πετάξετε» κυριολεκτικά, ό,τι είναι στα πλαίσια του φανταστικού. Θα σας ωθήσει να δείτε ρεαλιστικά τις επαγγελματικές και οικονομικές σας συνθήκες. Θα κάνετε σχέδια με δυνατότητα εκπλήρωσης, τα οποία μάλιστα μπορεί να σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον!

  Στις 11 του μήνα  τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Άρη και του Ερμή με τον Ουρανό, δίνουν αρκετές βοήθειες για νέα ξεκινήματα εργασιακών σχέσεων. Δυνατότητες  επιτυχίας, αφού η δημιουργικότητα θα είναι σε υψηλά επίπεδα και οξυδέρκεια επίσης. Εφευρετικότητα, πολύ καλή αντίληψη  ατόμων και  καταστάσεων αλλά και κατανόηση των στόχων σας,  θα  είναι βοηθοί σας, για περισσότερες ή καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες και οικονομικούς στόχους. Ιδιαίτερη  εύνοια από αυτό, θα έχουν τα Γ’ δεκαήμερα  Κριών και Διδύμων αλλά και τα Β’ δεκαήμερα Ιχθύων και Ταύρων.

  Προς το τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Ηλίου Σελήνης από το ζώδια των  Ιχθύων/Σκορπιού, σας βοηθά να αναπτύξετε καλές σχέσεις με συνεργάτες, συνεταίρους ή και πελάτες ή ακόμη και να βελτιώσετε κάποιες που προϋπάρχουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 6 έως 12 Μαρτίου. Νέα σχέδια και εντάσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)