Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 6 έως 12 Μαρτίου 2023 – Μετά την Καταιγίδα – Αγάπη και Ενσυναίσθηση

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδος  6 έως 12 Μαρτίου 2023 – Μετά την Καταιγίδα – Αγάπη και Ενσυναίσθηση

  Αστρολογικές όψεις  εβδομάδος 6 έως 12 Μαρτίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς προβλέπεται Εβδομάδα περισυλλογής 

για εβδομαδιαίες προβλέψεις ανα ζώδιο εδώ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 Μαρτίου μέχρι 12 Μαρτίου: Νέες ευκαιρίες! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Απο τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 6 έως 12 Μαρτίου 2023 – Μετά την Καταιγίδα – Αγάπη και Ενσυναίσθηση 3

  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023: ο Ήλιος στον Ιχθύ κάνει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μία ευχάριστη είδηση θα σας φτιάξει το κέφι και την διάθεση,ζ θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία επιθυμία που έχετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.  

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο ( Ιχθύ, Παρθένου, Ταύρου, Σκορπιού) και όσοι  έχουν πλανήτες στην 14η , 15η , 16η  μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Την ίδια ημέρα ο Ερμής στον Ιχθύ κάνει όψη εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο. Θα έχετε την επιθυμία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς και να ανταλλάξετε σκέψεις και ιδέες  που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε όμως να προχωρήσετε σε οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές. Ευνοούνται  πολύ όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

  Επηρεάζεται το 1ο δεκαήμερο Ιχθύ, Παρθένου, Ταύρου, Σκορπιού και όσοι έχουν πλανήτες στην(5η, 6η , 7η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Τρίτη 7 Μαρτίου 2023:  έχουμε την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ. Η Σελήνη βρίσκεται στις 16.40’  μοίρες της Παρθένου και ο Ήλιος στις 16.40΄ μοίρες του Ιχθύ. Είναι μία δύσκολη πανσέληνος καθώς το τετράγωνο Άρη και Ποσειδώνα επηρεάζουν τον Ήλιο και την Σελήνη. Χρειάζεται να κάνουμε όσο το δυνατό οργανωμένες κινήσεις, να προσέχουμε την υγεία μας και να πιστεύουμε τα μισά από αυτά που θα μας λένε…καθώς οι πράξεις απάτης και αυταπάτης θα είναι αισθητές.

  Επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια ( Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).  

  Την ίδια ημέρα ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ, και σηματοδοτεί την αλλαγή πεδίου δυσκολιών και καθυστερήσεων που θα φέρει στην ζωή μας.   

  Σάββατο 11 Μαρτίου 2023:  ο Ερμής στον Ιχθύ, κάνει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένα χαρούμενο γεγονός , μία ευχάριστη είδηση θα μας κάνει να ενεργοποιηθούμε θετικά και να επιλύσουμε θέματά μας.

  Επίσης, καθώς ο Ερμής την ίδια ημέρα, κάνει όψη μισού εξαγώνου με τον Δία και τον Χείρωνα στον Κριό, η  είδηση που θα λάβουμε, θα λειτουργήσει «θεραπευτικά» και θα απαλύνει τον «πόνο» για ένα θέμα που μας απασχολεί και μας δυσκολεύει.  

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Ιχθύ, Κριού, Παρθένου, Ζυγού και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η , 14η , 15η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,

Θα πρέπει να χειριστούμε την είδηση που θα λάβουμε με σύνεση. Πρέπει να περιορίσουμε τις απερίσκεπτες κινήσεις, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ευνοϊκά και θετικά αποτελέσματα.   

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Ιχθύ και Παρθένου  και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η , 14η , 15η  μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς και το 3ο Δεκαήμερο  Αιγόκερω και Καρκίνου και όσοι έχουν πλανήτες στην 28η , 29η , 30η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Κυριακή 12 Μαρτίου 2023:  ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό. Μας βοηθάει να απαλύνουμε τον «πόνο» της ψυχής και να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε ώστε να μεταβούμε στο επόμενο βήμα που απαιτείται και να κάνουμε μία νέα αρχή.   

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες 

στην 13η , 14η , 15η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, μας τονώνει την ερωτική διάθεση και φουντώνει την ερωτική μας επιθυμία. Θα γίνει άραγε ο έρωτας πραγματικότητα ή απλά θα μείνει στην φαντασία μας; 

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο Κριού, Ζυγού, Παρθένου, Ιχθύ και όσοι έχουν πλανήτες 

στην 23η , 24η , 25η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, προβλέψεις Μάρτιος 2023,