Η Σελήνη στο Zυγό φέρνει ευκαιρίες για θέματα σχέσεων σε αυτά τα 3 ζώδια από 8 – 11 Μαρτίου.

Η σελήνη στο Zυγό φέρνει ευκαιρίες για θέματα σχέσεων σε αυτά τα 3 ζώδια

Σημαντικές ευκαιρίες που θα έρθουν το ερχόμενο τριήμερο και που θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο στο να μπορέσει να χαλαρώσει αλλά και να μπορέσει να εκφράσει με όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικό τρόπο τα συναισθήματά του προς τους αγαπημένους του. 3 όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα ξεχωρίσουν μέσα από αυτή την περίοδο και είναι τα παρακάτω.

Ζυγός

Η Σελήνη στο Zυγό φέρνει ευκαιρίες για θέματα σχέσεων σε αυτά τα 3 ζώδια από 8 - 11 Μαρτίου. 3

Η Σελήνη θα σας γεμίσει η χάρη και η ιδιαίτερη ευχάριστη διάθεση, κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να κερδίσετε τις πολύ θετικές απόψεις των ανθρώπων γύρω σας. Θα είστε ιδιαίτερα μαγνητικοί, ενώ ταυτόχρονα αρκετοί θα μαγευτούν από την υπέροχη προσωπικότητά σας. Δώστε προσοχή στο συναισθηματικό σας κόσμο, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά και γιατί όχι να μην ανανεώσετε μια υπάρχουσα σχέση, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό.

Κριός

Η Σελήνη στο Zυγό φέρνει ευκαιρίες για θέματα σχέσεων σε αυτά τα 3 ζώδια από 8 - 11 Μαρτίου. 5

Είσαστε από τους πλέον κερδισμένους στα ερωτικά ζητήματα το επόμενο χρονικό διάστημα και ο συνδυασμός των πλανητών είναι τέτοιος που μπορεί να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε πολύ εύκολα να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση αλλά και να ανανεώσετε μια σχέση που μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί καιρό. Ευνοείστε ιδιαίτερα για επανασυνδέσεις και είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να δείξετε τις δυνατότητές σας, αλλά και να ξεπεράσετε αρκετούς από τους φραγμούς που είχατε χωρίς λόγο και ουσιαστικά σας περιόριζαν κατά πολύ την έκφρασή σας.

Δίδυμοι 

Η Σελήνη στο Zυγό φέρνει ευκαιρίες για θέματα σχέσεων σε αυτά τα 3 ζώδια από 8 - 11 Μαρτίου. 7

Η σελήνη θα βρίσκεται στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο και θεωρείται προφανώς μια περίοδος απίστευτης τύχης και εύνοιας, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας τις επόμενες μέρες, αλλά και να μπορέσετε να γίνετε περισσότερο αγαπητοί. Μια περίοδος όπου θα έχετε πάρα πολύ μεγάλη όρεξη να εκφραστείτε και σίγουρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε μια πολύ έντονη ανάγκη για να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε σημαντική αναγνώριση το ταλέντο σας από τρίτους, όπως επίσης και σε μία σημαντική επαγγελματική επίτευξη.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από 7 Μαρτίου

Ο Κρόνος στον Ιχθύ

Ο Κρόνος είναι ένας μεγάλος δάσκαλος, ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσουμε να δούμε καθαρά στο τι γίνεται στη ζωή μας και με μεγάλη αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα να μπορέσουμε να αλλάξουμε τελικά τη ζωή μας. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης μαθητείας, ο οποίος μέσα από αρκετή δουλειά και πίεση μας αναγκάζει να ωριμάσουμε και να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μεγαλύτερους στόχους από αυτούς στους οποίους είχαμε μέχρι στιγμής στη ζωή μας για να μπορέσουμε να τους επιτύχουμε. Ο Κρόνος μας πιέζει σε όλα τα επίπεδα να εξελιχθούμε και να μπορέσουμε να δουλέψουμε σε νέες κατευθύνσεις. Η φοβία, η ανωριμότητα αλλά και η έλλειψη αποφασιστικότητας για αλλαγές οδηγούν τον Κρόνο να αντιδρά με ιδιαίτερη αυστηρότητα, κάτι το οποίο πάντα φαίνεται με αρκετές δυσκολίες στη ζωή του κόσμου, που αρνείται να εξελιχθεί και να προσπαθήσει περισσότερο σε νέες κατευθύνσεις ώστε να επιτύχει πράγματα. 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια εδώ

 Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από 7 Μαρτίου μέχρι 13 Φεβρουαρίου 2026. Ευκαιρίες, δυνατότητες, παγίδες και ψέματα. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  13 έως 19 Μαρτίου

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 13 έως 19 Μαρτίου 2023. Δυσαρμονία αλλά και ευκαιρίες! Έτσι ακριβώς ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Θετική για κάποιους και με αρνητικά συμβάντα για κάποιους άλλους. Και ας δούμε κάποιες από τις βασικές όψεις που θα μας επηρεάσουν. 

Στις 15 του μήνα ο Άρης από την 25η μοίρα των  Διδύμων, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στην 25η μοίρα των Ιχθύων. Τα γ΄ δεκαήμερα των μεταβλητών – Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες – θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα. Αφού η όψη, θα τους αποσυντονίσει. Κάποιοι θα πρέπει να φτιάξετε ένα πιο δομημένο πρόγραμμα, για κάποιους άλλους οι εξαπατήσεις στα οικονομικά και επαγγελματικά σας, δεν θα λείψουν ενώ προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε πιθανά επαγγελματικά λάθη, που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η  Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σε μια δύσκολη θέση για την ίδια. Κάποιοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις πράξεις τους, γιατί μπορεί να «σπιλωθεί» η φήμη τους. Κάποιοι άλλοι θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο έκφρασής τους, αφού πολύ εύκολα θα οδηγηθούν σε παρεξηγήσεις και εχθρότητες. 

Στις 16 του μήνα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα , στην 25η μοίρα των Ιχθύων, συνεχίζει να «μπερδεύει», το ήδη επιβαρυμένο αστρολογικό σκηνικό, αφού μια γενικότερη σύγχυση, επικρατεί στα οικονομικά και εργασιακά για το γ δεκαήμερο των μεταβλητών.

Εδώ θα λέγαμε,  πως με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, να μπαίνει  στο ζώδιο εξουσίας  της, στον Ταύρο, θα πρέπει να περιμένουμε  οικονομικές βοήθειες. Σίγουρα κάτι θετικό, αφού στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη αγαπά τα υλικά αγαθά. Με κόπο για κάποιους και λιγότερη δουλειά για κάποιους άλλους, σίγουρα θα ενισχύσει και θα βοηθήσει, ώστε, τουλάχιστον τα σταθερά ζώδια, αρχικά του Α’ δεκαήμερου και κατ’ επέκταση και των υπολοίπων,  θα έχουν μία οικονομική ανάταση.

Στις 7 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, μας καλεί να δώσουμε την προσοχή μας. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις ή επιλογές.  Ακόμη και συμφωνίες ή λόγια που μπορεί να ειπωθούν, είναι ικανά να μας φέρουν στην δύσκολη θέση μιας φιλονικίας, αλλά ακόμη και υπερβολικού εκνευρισμού.  Αφορά ξανά το γ’ δεκαήμερο των μεταβλητών.

Στο τέλος της εβδομάδας, Ερμής θα μπει στο ζώδιο του Κριού, όπου θα ανατρέψει το κλίμα «σύγχυσης» που υπάρχει. Πιο δυναμικός και διόλου συναισθηματικός, θα λειτουργήσει σαφώς καλύτερα στα θέματα που μας απασχολούν.  Ρεαλιστής αλλά και ανυπόμονος λόγω της παρόρμησης του, θα ωθήσει πολλούς για μικρά ή μεγάλα επιτεύγματα.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  13 έως 19 Μαρτίου 2023. Δυσαρμονία αλλά και ευκαιρίες! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)