Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19 Μαρτίου – Φανατικοί έρωτες!

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/03/2023 – 19/03/2023. Βρισκόμαστε στα μισά του Μαρτίου. Μέχρι στιγμής ο Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, δεν στάθηκε ευγενικός. Παρά τα όσα προβλήματα έχουμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, πάντα στο τέλος της ημέρας στηρίζουμε τις ελπίδες μας στον Έρωτα για να έρθει στην ζωή μας και να μας χαρίσει  την ευτυχία. Και αυτό είναι συγκινητικό. Μας κάνει όμως πολλές φορές να ξεχνάμε ότι η αγάπη έχει πολλές μορφές και είναι σε όλες της τις όψεις ζωοδόχος πηγή για εμάς. Ας μην ξεχνάμε πόσο πολύτιμη είναι κι ας μην την υποτιμούμε εάν δεν είναι ερωτική. 

 Νομίζουμε ότι μόνο μέσω του έρωτα γινόμαστε ευτυχισμένοι και ξεχνάμε πόση ευτυχία μας δίνουν οι δικοί μας άνθρωποι. Πόσο ευλογημένες είναι στιγμές που οι μεγαλύτεροι από εμάς μπορούμε να χαρούμε τους γονείς μας που μεγαλώνουν. Οι γονείς που κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, το μωρό τους, ακόμα κι αν αυτό το μωρό είναι 50 Μαιών. Μία φιλική αγκαλιά στα δύσκολα και γέλια μέχρι δακρύων στις χαρές! Πόσο δυνατά χτυπά η καρδιά και γεμίζει όλο το κορμί ζεστασιά όταν οι θείοι σφίγγουν στην αγκαλιά τα ανιψάκια τους. Αγάπη για αυτό που κάνουμε, αγάπη για την ζωή και τελικά…αγάπη για εμάς.

 Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές ενδιαφέρουσες όψεις, κάποιες αρνητικές και κάποιες θετικές. Εγώ θα σας μιλήσω για την μόνη ίσως ερωτική όψη που θα σημειωθεί στις 16 Μαρτίου και δεν είναι άλλη από το τετράγωνο που θα κάνει η Αφροδίτη από την 29η μοίρα του Κριού με τον Πλούτωνα από την 29η μοίρα του Αιγόκερω. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

 Η όψη αυτή μιλά για την σκοτεινή πλευρά του έρωτα. Τον έρωτα που μοιάζει με αισθηματικό σοκ για την καρδιά μας. Η σεξουαλική επιθυμία θα εκφραστεί με τεράστια ενέργεια. Η επιθυμία για αισθησιακές και σαρκικές απολαύσεις θα κορυφωθεί. Παράνομες σχέσεις, μυστικά, χειριστικές συμπεριφορές. Αλλά και αλλαγή στις ανάγκες και τις αξίες. Εστίαση στην εκπλήρωση των αναδυόμενων επιθυμιών μας και εύρεση ζωτικής δύναμης για να τις εκπληρώσουμε. Εύχομαι να την διαχειριστείτε σωστά.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

για το γενικό ωροσκόπιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13 – 19 Μαρτίου: Πάθη και χάσιμο στόχων.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

για το οικονομικό: Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  13 έως 19 Μαρτίου 2023. Δυσαρμονία αλλά και ευκαιρίες! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Απο την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19 Μαρτίου – Φανατικοί έρωτες! 3

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας, από ερωτική σκοπιά, θα είναι ήρεμη. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό για έναν φλογερό Κριό. Για να σας δώσω κουράγιο μπορεί να είναι ήρεμη αλλά όχι βαρετή. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και να ξεπεράσετε προβληματα στην σχέση σας που μέχρι τώρα φαίνονταν τεράστια και δίχως λύση. Η επαφή και η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, σας γεμίζει χαρά αυτήν την εβδομάδα. Νιώθετε πολύ ερωτευμένοι, αισιόδοξοι και πλήρεις από την σχέση σας. Μπορεί μαζί να δείτε κοντινούς φίλους και συγγενείς ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κι ένα πολύ κοντινό αλλά ευχάριστο ταξίδι.

 Ελεύθεροι Κριοί, αυτήν την εβδομάδα θα παρατηρήσετε βελτίωση στις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σας και η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί. Προβλέπεται μία εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε. Ανοιχτοί όπως θα είστε συναισθηματικά θα μπορέσετε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, αφενός μεν γιατί θα εκπέμπετε ερωτισμό και θετική ενέργεια, αφετέρου δε, γιατί είναι κάτι που θέλετε πολύ. Δείξτε όμως προσοχή πριν μπείτε σε μία νέα σχέση. Απολαύστε το χωρίς εγωισμούς και αφού πρώτα είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας . Αυτό γιατί μπορεί να σας εξιτάρει η χαρά της κατάκτησης και όχι το άτομο που γνωρίσατε.

Β΄ Δεκαήμερο

 Για εσάς Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται θετική και τυχερή στα ερωτικά σας, αλλά και στις συνεργασίες σας και στον ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Αφήνετε πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος στην σχέση σας. Αυτό που σας ενδιαφέρει τώρα είναι το μέλλον σας και έχετε πίστη ότι όλα θα λειτουργήσουν θετικά. Θα έρθετε λοιπόν πιο κοντά με το ταίρι σας και θα νιώσετε ζεστασιά και αγάπη. Δεν αποκλείεται να θέσετε τώρα μαζί κάποιον κοινό μεγαλεπήβολο στόχο ο οποίος με κάποιον τρόπο μάλλον αφορά το εξωτερικό. Επέκταση λοιπόν παντού! Προσέξτε μόνο οικονομικές απερισκεψίες και υπερβολές με το φαγητό, γιατί αυτήν την περίοδο ίσως πάρετε παραπανίσιο βάρος. 

 Ελεύθεροι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, σαν γνήσια παιδιά του Άρη, έχετε μέσα σας ορμητική διάθεση να ερωτευτείτε και να φλερτάρετε. Μπορεί όμως να οδηγείστε με μόνο κριτήριο το πάθος, το οποίο ίσως σβήσει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Γεγονός όμως μένει, ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μία νέα σχέση. Επειδή θα έχετε μία έντονη κοινωνική ζωή και συχνές μετακινήσεις, ο έρωτας μπορεί για εσάς να κρύβεται οπουδήποτε. Από κοινές ομάδες και το διαδίκτυο, μέχρι το να πάτε για μία ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο και να φύγετε τρελά ερωτευμένος, όλα μπορούν να συμβούν. Εάν ξεκινήσετε μία σχέση τώρα, ίσως για κάποιους λόγους να πρέπει να μείνει κρυφή.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να σχεδιάζετε με ενθουσιασμό τις μελλοντικές κινήσεις σας. Θα αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από την ρουτίνα  και θα νιώθετε έντονη ερωτική διάθεση. Στα μέσα της εβδομάδας όμως το κλίμα αλλάζει. Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υπερβολικά αισιόδοξη στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας αλλά και στον χώρο της εργασίας σας. Μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες κινήσεις επαγγελματικά και ερωτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακόμα και απώλειες. 

 Με το ταίρι σας, ίσως είστε έντονα κτητικοί, ζηλιάρηδες και αν δεν προσέξετε την στάση σας, η σχέση μπορεί να περάσει από την κόψη του μαχαιριού. Μην ενδώσετε σε παράνομες σχέσεις. Από την άλλη μπορεί να είστε εσείς ο δέκτης μίας όχι και τόσο σωστής συμπεριφοράς από την πλευρά του συντρόφου σας. Ηρεμήστε καθώς το πλανητικό γρήγορα αλλάζει και σταδιακά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

 Ελεύθεροι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σας διάθεση χτυπά κόκκινο. Σαγηνευτικοί, γοητευτικοί, ευχάριστοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα που θα εξάψουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Δεν θέλετε όμως να κάνετε μία σταθερή σχέση και αν κάτι ξεκινήσει τώρα, μπορεί γρήγορα να τελειώσει. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς κυριαρχεί μια τάση να εμπλακείτε σε ερωτικά παρασκήνια και ίντριγκες και οι κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές σας μπορεί να είναι ισχυροί και να σας βλάψουν υπογείως. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι, έχετε καιρό που νιώθετε ότι κάνατε επιλογές ζωής με γνώμονα του τι ήταν το σωστό και ίσως αποδεκτό από τους άλλους. Εδώ και καιρό έχετε μπει σε μία εσωτερική διαδικασία όπου αναζητάτε το τί θέλετε εσείς για εσάς. Ποιές είναι οι αληθινές επιθυμίες σας; Ποιον δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε για να είστε ευτυχισμένοι; Οι δεσμευμένοι βρίσκετε στο πρόσωπο του συντρόφου σας έναν δυνατό σύμμαχο στα όνειρά σας. Η σχέση σας μοιάζει ευλογημένη, σχεδιάζετε το μέλλον μαζί και κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

 Ελεύθεροι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, ακολουθείτε την εσωτερική σας φωνή και νιώθετε ότι θέλετε έναν σύντροφο ο οποίος θα αλλάξει το μοτίβο που μέχρι τώρα είχατε στις ερωτικές σας επιλογές. θέλετε μία σοβαρή δέσμευση και αυτήν την εβδομάδα έχετε τους πλανήτες με το μέρος σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία σοβαρή ερωτική γνωριμία σε κάποια κοινωνική σας δραστηριότητα ή να εξελίξετε μία φιλία σε έρωτα. 

 Μπορεί ακόμη να πρέπει να ασχοληθείτε με την διαχείριση οικονομικών υποχρεώσεων και κάπου εκεί ανάμεσα σε υπηρεσίες, εφορίες και τράπεζες να προκύψει μία ερωτική φλόγα. Πιθανό επίσης με κάποιον τρόπο να σας ξυπνήσει ο έρωτας για ένα πρόσωπο το οποίο ζει στο εξωτερικό ή είναι ξένος ή που με κάποιο τρόπο νιώθετε ότι διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ευνοούνται γνωριμίες με άτομα που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς, καθώς και σχέσεις με διαφορά ηλικίας και με οικονομικά ισχυρούς συντρόφους.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή η προσοχή σας στρέφεται στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται μέσα σας και που αφορούν τις προοπτικές της ζωή σας και τον τρόπο που θα τις προβάλετε στις σχέσεις σας. Σας απασχολούν τα οικονομικά της σχέσης σας και θέλετε να βάλετε στην ζωή σας περισσότερα υλικά αγαθά και πολυτέλεια. Θα είστε κοινωνικοί μαζί με το ταίρι σας, ενώ αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε πολύ μαζί τους. Αν από την άλλη σκέφτεστε να χωρίσετε, αυτήν την περίοδο δεν θα το κάνετε εύκολα, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται οικονομικές απώλειες και περισσότερες θυσίες από όσες είστε διατεθειμένοι να κάνετε.

 Ελεύθεροι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, θέλετε αλλαγές στην ζωή σας. Στην εμφάνισή σας, στα οικονομικά σας, στην κοινωνική σας θέση και φυσικά στην αγάπη. Αυτήν την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα  εκδηλώνετε άμεσα τη προσωπικότητά σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και χάρη στην θετική συναισθηματικά διάθεση που έχετε θα φλερτάρετε και θα καταφέρετε να δημιουργήσετε νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Εάν είστε χωρισμένοι κι έχετε προχωρήσει σε μία νέα σχέση, τότε δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να σκεφτείτε να την επισημοποιήσετε.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα ασφάλειας υλικής και συναισθηματικής αλλά και οι κοινωνικές σας συναναστροφές, καθώς και θέματα εξωτερικού. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως νιώσετε αισθήματα ζήλειας ή ακόμα και κτητικότητας τα οποία μπορεί να καταπιέσουν τον σύντροφό σας. Η αντίληψή σας δεν είναι καθαρή, μάλλον δράτε ενστικτωδώς και όχι κατόπιν λογικής σκέψης και δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε μαζί του. Ίσως σας απασχολεί κάποιο οικονομικό θέμα από το παρελθόν και για αυτό αποτραβιέστε από τον σημαντικό Άλλον της ζωής σας. Αντί να κλείνεστε στις σκέψεις σας πλησιάστε το ταίρι σας με διπλωματική διάθεση και μιλήστε του για τους προβληματισμούς σας. 

 Ελεύθεροι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, έχετε έντονη διάθεση να ενωθείτε σε μία σταθερή σχέση αγάπης αυτήν την εβδομάδα και επειδή θα είστε έντονα κοινωνικοί, δεν αποκλείεται καθόλου να κάνετε μία σημαντική γνωριμία μέσω φιλικών συναναστροφών. Προσέξτε μόνο μήπως μπλέξετε σε παιχνίδια αυταπάτης καθώς η κρίση σας δεν θα είναι καθαρή. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν αποκλείεται κάπου μακριά απο τον τόπο διαμονής σας να γνωρίσετε τον έρωτα. Αν έχετε κάποιο νομικό θέμα που σας απασχολεί, ίσως εν μέσω δικαστικών διαμάχων, κερδίσετε εκτός από την υπόθεση και την καρδιά κάποιου δικηγόρου ή δικαστικού. Αν ο έρωτας αργεί να έρθει, μην πέσετε ψυχολογικά και μην αρχίσετε να αναπολείτε το παρελθόν.  Πολύ σύντομα η διάθεσή σας θα φτιάξει και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, τα θέματα της καριέρας σας και της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την ομάδα. Φαίνεται ότι βάζετε υψηλούς στόχους και έχετε σκοπό να καθιερωθείτε τώρα στον χώρο σας με συνέπεια και σοβαρότητα. Αποτέλεσμα θα είναι να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας. Αν είστε σε μία υγιή σχέση τότε θα απολαύσετε με τον σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές μαζί καθώς τον βλέπετε και σαν φίλο σας. Βγείτε και διασκεδάστε. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να βρίσκεστε σε μία προβληματική σχέση στην οποία τα προβλήματα θα ενταθούν. Αν αντιμετωπίζετε ένα διαζύγιο μπορεί να έχετε διαμάχες αναφορικά με περιουσιακά στοιχεία. 

  Όσοι είστε σε ερωτική αναζήτηση δεν αποκλείεται να κάνετε πολλές και συναρπαστικές γνωριμίες από τον ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο. Επίσης διόλου απίθανο να ερωτευτείτε έναν φίλο σας με τον οποίον μοιράζεστε τις ίδιες αντιλήψεις και τα ίδια ιδανικά. Όσο βέβαια σας το επιτρέπει η απαιτητική εργασία σας. Θα έχετε λοιπόν ερωτική διάθεση. Ωστόσο, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις του εργασιακού στίβου μπορεί να μην σας επιτρέψει να κυκλοφορήσετε όσο θα θέλατε. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως παρασυρθείτε σε κρυφά πάθη και μυστικές καταστάσεις. 

Β΄ Δεκαήμερο 

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, δουλειά, υποχρεώσεις, έντονη καθημερινότητα και κοινωνική ζωή, είναι όλα όσα σας απασχολούν αυτήν την εβδομάδα. Έχετε μεγάλη ορμή και ενέργεια να πετύχετε πράγματα, αλλά και πολλά πράγματα να κάνετε. Για αυτό προσέξτε μην το παρακάνετε και εξαντληθείτε. Ωστόσο δεν θα παραμελείσετε την σχέση σας. Απεναντίας είστε εκδηλωτικοί με τον άνθρωπό σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για την μεταξύ σας επικοινωνία και κοινωνικοποίηση. Θέλετε να τον φροντίσετε και να μοιραστείτε μαζί του οικογενειακές στιγμές σταθερότητας και ηρεμίας.

 Για εσάς που είστε ακόμα ελεύθεροι, προβλέπεται να δώσετε πολύ ενέργεια στις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος σας. Σας απασχολούν πολύ έντονα αυτοί οι τομείς και αν για κάποιο λόγο στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να πετύχετε όσα θέλατε, αυτήν την εβδομάδα θα κινηθείτε προς την επιτυχία. Στα ερωτικά σας όμως φαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε κάποια σχέση η οποία θα πρέπει να παρεμείνει κρυφή ή να νιώσετε αισθήματα για κάποιο πρόσωπο μη διαθέσιμο. Μπορεί ακόμη να βγαίνετε από έναν δύσκολο χωρισμό ο οποίος σας έχει φθίρει με αποτέλεσμα να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις με νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, για εσάς οι εξελίξεις θα είναι αρκετές αυτήν την εβδομάδα. Oι σκέψεις σας στρέφονται σε προσωπικά ή συναισθηματικά ζητήματα, αλλά είναι μπερδεμένες λόγω της έντονης πνευματικής εμπλοκής σας σε θέματα καριέρας ή ενδεχομένως σε δικαστικές διαμάχες. Θα αλλάζετε συχνά γνώμη, οπότε είναι καλύτερο να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας μέχρι να είστε πιο ξεκάθαροι και αντικειμενικοί. Η ενέργειά σας θα πέσει. Ακόμα κι αν υποψιάζεστε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν σας είναι πιστό, μην αντιμετωπίσετε το θέμα τώρα γιατί ο ανταγωνιστής μπορεί να σας βλάψει. Αποστασιοποιηθείτε και αφήστε τα όλα για την επόμενη εβδομάδα. 

 Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, δεν θα έχετε διάθεση να κυνηγήσετε τον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Με τα νεύρα και την ένταση που θα έχετε, είναι καλύτερα να αποφύγετε ερωτικές γνωριμίες. Είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι καθώς δέχεστε πίεση σε θέματα εργασιακά και κοινωνικά. Είστε ασταθείς και αν συσχετιστείτε με κάποιον ίσως η σχέση για κάποιους λόγους να παραμείνει κρυφή. Προσέξτε γιατί μπορεί αυτό να βλάψει την φήμη σας. Αν πάρετε τώρα ρίσκα προκειμένου να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, υπάρχει κίνδυνος να σας προκαλέσουν τελικά μεγάλα προβλήματα. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας, όχι μόνο στα ερωτικά αλλά σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, συνεχίζετε να ψάχνετε το μεγάλο νόημα της ζωής σας. Πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις καταστάσεις για να περιορίσετε το χάος που επικρατεί γύρω σας και να βάλετε σε μια τάξη την σχέση σας. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας και την οικογενειακή ζωή, αντιμετωπίστε τα με σοβαρότητα και μην προσπαθείτε να ενοχοποιήσετε τον σύντροφό σας για όλα όσα δεν πάνε καλά. Αντίθετα θυμηθείτε τους κοινούς στόχους σας και μιλήστε με ειλικρίνεια ούτως ώστε να μην υπάρχει περιθώριο για μνησικακίες και απωθημένα επειδή κάτι δεν έχει εκφραστεί. Στα θετικά της εβδομάδας είναι το ότι το πάθος και η σεξουαλικότητα μέσα στον γάμο σας αυξάνονται.

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, έχετε επικεντρώσει τις δυνάμεις σας σε μία μεγάλη επερχόμενη αλλαγή ζωής που θέλετε όσο ποτέ πριν να κάνετε. Αυτό δεν μπορείτε όμως να το κάνετε όσο έχετε πάντα στο μυαλό σας το παρελθόν, σωστά; Επειδή λοιπόν οι πλανήτες σας ωθούν προς μία μεγάλη αλλαγή, δώστε χώρο στον έρωτα να μπει στην ζωή σας. Είστε γοητευτικοί και η αναζήτηση του έρωτα τώρα έχει ως στόχο την εξεύρεση της αγάπης που θα μείνει για πάντα κοντά σας. Γι΄αυτό αποφύγετε εμπλοκές σε κρυφές σχέσεις, ιδίως αν αυτές γεννιούνται στο περιβάλλον της εργασίας σας. Πιθανό να γοητευτείτε από κάποιον με τον οποίον έχετε αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Εσείς Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε με θέματα ανώτατης εκπαίδευσης και μεγάλων ιδεών καθώς και με θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και την κοινωνική σας θέση. Αν η σχέση σας εδώ και καιρό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, ίσως αυτήν την εβδομάδα καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι παρά ο καθρέφτης των δικών σας εσωτερικών παρορμήσεων. Επομένως δεν είναι εκείνος υπεύθυνος για τις δικές σας δυστυχίες και της μη μέχρι στιγμής εκπλήρωσης των στόχων σας. Εάν πάλι είστε σε μία υγιή σχέση, τότε μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας τα άγχη που έχετε λόγω έντασης στον τομέα των συνεργασιών σας.

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, ποθείτε όσο ποτέ να έρθετε κοντά με κάποιον και να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση. Θέλετε και επιθυμείτε αλλαγές όχι μόνο των καθημερινών συνηθειών αλλά ολόκληρης της ζωής σας. Αν ο έρωτας δεν έχει ακόμα έρθει στην ζωή σας, αναζητήστε τον  μέσα από τις ασχολίες σας και τα ενδιαφέροντά σας. Η συμμετοχή στον αθλητισμό, το χορό, το θέατρο, την τέχνη και τη μουσική είναι τα μέσα για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτήν την εβδομάδα. Βέβαια για άλλη μία εβδομάδα ευνοούνται οι έρωτες στον εργασιακό χώρο αλλά και με πρόσωπα διαφορετικής εθνικότητας. Μην πείτε όχι σε μία γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Για εσάς δεσμευμένοι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα θα είναι πιο έντονη. Η θολωμένη συναισθηματική σας κατάσταση και η ψυχολογία σας, επηρεάζουν την απόδοση και την παραγωγικότητά σας. Μπορεί να υπερεκτιμάτε την δύναμη που ασκείτε στον σύντροφό σας και να νομίζετε ότι η επιρροή σας είναι πιο σημαντική από όσο στην πραγματικότητα είναι. Μην είστε σίγουροι για όλα όσα ακούτε και κυρίως για όσα διαισθάνεστε, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε ψευδαισθήσεις που θα βλάψουν την σχέση σας. 

 Αποφύγετε κρυφές καταστάσεις ιδίως αν εμπλέκεται και ο επαγγελματικός τομέας. Η κρίση σας δεν είναι καθαρή, η υπεραισιοδοξία μπορεί να είναι προιον δικής σας αφελούς εκτίμησης των καταστάσεων. Είναι μία εβδομάδα όπου οι σχέσεις σας βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. 

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, θέλετε πολύ να ερωτευτείτε και να αλλάξει η ζωή σας. Αυτήν την εβδομάδα όμως είστε επιρρεπείς σε λάθη λόγω της ζωηρή φαντασίας σας και της τάσης σας να βλέπετε τα πράγματα όπως θα θέλατε να ήταν. Πιθανές γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας χώρο οι οποίες όμως δένονται με μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις. Πρέπει να προφυλαχθείτε από την σχεδόν ψυχαναγκαστική ανάγκη σας να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να είστε μαζί του. Η ερωτική έλξη θα είναι σίγουρα σφοδρή όμως μην κάνετε ακόμη μεγαλεπίβολα σχέδια για το μέλλον της γνωριμίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου η ενέργειά σας είναι συγκεντρωμένη σε οικονομικά θέματα και στην προσπάθεια να βελτιώσετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας. Για τους δεσμευμένους, είναι μία περίοδος όπου υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον άνθρωπό σας. Έχετε έντονη ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με την εργασία σας γεγονός που μπορεί να σας ρίξει την διάθεση αφού θα προτιμούσατε να χαρείτε με τον άνθρωπό σας.

 Ελεύθεροι Λέοντες, είστε φλογεροί, ερωτικοί και ακαταμάχητοι αυτήν την εβδομάδα. Παρόλο που σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα και κάποιοι περιορισμοί στο εισόδημά σας, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον έρωτα. Μάλλον οι θαυμαστές σας δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε εσάς. Στην εργασία σας και στον ευρύτερο επαγγελματικό σας περίγυρο θα κάνετε πολλούς να καρδιοχτυπήσουν για εσάς. Χαρείτε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα. Η διάρκεια των γνωριμιών δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι μακροχρόνια αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Απολαύστε το.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για διασκέδαση και έκφραση αγάπης ως προς το ταίρι σας παρόλα τα οικονομικά άγχη. Όσο ελεύθερο χρόνο έχετε θα θέλετε να τον περάσετε μαζί του. Θα ασχοληθείτε με τα κοινά σας χόμπυ και θα διασκεδάσετε μεταξύ σας αλλά και με κοινές παρέες. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά θα έχετε έμπνευση και στήριξη από το ταίρι σας. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση υπάρχει δυνατότητα η κατάσταση να λήξει ήρεμα χωρίς να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Σχεδιάστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια και τώρα είναι μία καλή περίοδος για εσάς και τον αγαπημένο σας να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

 Ελεύθεροι Λέοντες, η ανάγκη για ελευθερία και περισσότερο προσωπικό χρόνο, σας κάνει να έχετε μία παιχνδιάρικη διάθεση. Θα βγείτε έξω και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μιλάτε για σημαντικά πράγματα στη ζωή.  Ίσως επισκεπτείτε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. Αν αυτό συμβεί τότε σίγουρα κάπου εκεί καραδοκεί ο έρωτας. Δεν αποκλείεται, παρόλο που θεωρείται ότι θέλετε να είστε ελεύθεροι και ωραίοι, ο έρωτας να είναι πολύ πιο δυνατός και να καταλάβετε ότι αυτό ήταν που τελικά χρειάζεστε. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας και πιθανές αντιπαλότητες με Τράπεζες και Εφορία. 

 Γ΄ Δεκαήμερο   

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου αυτή θα είναι μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θέλετε να βάλετε τάξη στο σπίτι σας, στα πράγματά σας και στην καθημερινότητά σας. Με τον σύντροφό σας, μπορεί να έχετε βαθιά συναισθηματική σχέση και να μοιράζεστε μαζί του τα θέματα που παρουσιάζονται στην δουλειά σας. Μπορεί όμως  να νιώσετε πιο κτητικοί ή ζηλιάρηδες από ό,τι συνήθως. Μην αφήσετε αυτή σας την τάση να χαλάσει το όμορφο κλίμα και την ήρεμη ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ σας. Τα όποια θέματα θα είναι περαστικά και δεν θα αφήσουν σημάδια στο δέσιμό σας.

 Ελεύθεροι Λέοντες, θα είναι απλό για εσάς αυτήν την εβδομάδα να κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σας κύκλου και της δουλειάς σας. Σας ελκύουν ασυνήθιστα και δημιουργικά άτομα. Δεν θα κρίνετε τους άλλους γιατί θα μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι. Το ερώτημα είναι αν ο έρωτας θα διαρκέσει. Μπορεί επίσης να ερωτευτείτε κάποιον που πιστεύετε ότι είναι υπεύθυνος ή που είναι πολύ μεγαλύτερος από εσάς. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι αυτή η σχέση αγάπης είναι αποδεκτή από την κοινωνία. Επικεντρωθείτε στη δημιουργία δεσμών με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά αλλά προσέξτε να μην είναι ιδιοτελές το κίνητρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς, διαισθητικούς και ενδοσκοπικούς και ίσως αναπολείτε το παρελθόν σας. Μπορεί να παρουσιαστούν μικροπαρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας οι οποίες αφορούν πρόσωπα της οικογένειας του ενός ή του άλλου ή οφείλονται σε λόγια δικά τους. Η κατάσταση όμως γρήγορα φτιάχνει με σύμμαχο την καλή διάθεση και την απασχόλησή σας με τα παιδιά σας για όσους έχετε. Προχωρώντας η εβδομάδα, θα συμβιβάσετε όλες σας τις διαφορές και θα θέλετε να φροντίσετε τον σύντροφό σας. Στο τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας και θα έχετε διάθεση να νιώσετε ασφαλείς μαζί του.

 Ελεύθεροι Παρθένοι, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει εσωστρεφείς και κλεισμένους στον εαυτό σας και στην ασφάλεια του σπιτιού σας.  Ίσως παλιές πληγές σας κρατούν επιφυλακτικούς απέναντι σε νέες γνωριμίες. Ωστόσο σιγά σιγά η διάθεσή σας φτιάχνει ίσως και μέσω μίας καλής οικονομικής έκβασης σε κάποιο θέμα που σας απασχολούσε. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία ακόμη κι αν δεν το επιθυμείτε. Αυτήν την εβδομάδα αν προχωρήσετε σε μία νέα σχέση, αυτή θα στηρίζεται περισσότερο στη σταθερότητα και την ειλικρίνεια και λιγότερο στα συναισθήματα. Θα είναι όμως μία σχέση σοβαρή και σταθερή.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου η δική σας εβδομάδα θα είναι ήρεμη ερωτικά. Σας απασχολούν έντονα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας και οικονομικές υποχρεώσεις. Ίσως η επαγγελματική σας ζωή απαιτεί από εσάς χρόνο τον οποίον στερείτε από τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας κάνει να νιώθετε εσωτερική πίεση. Ωστόσο βρίσκετε τον χρόνο να ασχοληθείτε σοβαρά και εποικοδομητικά με τα παιδιά σας εάν έχετε. Αν είστε σε έναν προβληματικό γάμο ίσως προβληματίζεστε πολύ για το μέλλον του. Από την άλλη αν η σχέση σας είναι λειτουργική τότε θα δείτε ότι το πάθος θα φουντώσει και θα έρθετε κοντά με το ταίρι σας.

 Εσείς Παρθένοι που έχετε ανάγκη να ερωτευτείτε, αυτήν την εβδομάδα έχετε έντονη σεξουαλική διάθεση αλλά δεν σας ενδιαφέρουν οι εφήμερες σχέσεις. Προσελκύετε άτομα που παρουσιάζουν μυστήριο, έχουν έντονο μαγνητισμό και ένα αδιόρατο στοιχείο πρόκλησης. Γνωριμίες μπορούν να έρθουν μέσω των συνεργασιών σας ή της ενασχόλησής σας με οικονομικούς φορείς και νομικές υπηρεσίες. Επαφές και γνωριμίες που θα αρχίσουν τώρα, μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις, θα είναι έντονες και θα  έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή σας. Αν από την άλλη, έχετε στο μυαλό σας κάτι που τέλειωσε, γρήγορα θα καταλάβετε ότι ήταν για το καλό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου σας προβληματίζει η στάση και η συμπεριφορά η δική σας, αλλά και της σχέσης σας. Εξετάζετε τον τρόπο με τον οποίο συνυπάρχετε συναισθηματικά ως ζευγάρι, αλλά και το πώς μοιράζεστε τα υλικά αγαθά. Ίσως νιώθετε ότι δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ σας. Προσέξτε γιατί πολύ πιθανό να λέγονται κάποια ψέματα αυτήν την εβδομάδα είτε από εσάς προς τον σύντροφό σας, είτε από εκείνον προς εσάς. Όπως και να έχει είναι μία εβδομάδα στην οποία υπάρχουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις όχι μόνο στην σχέση σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Μπορεί ακόμη να έχετε την τάση να ηγηθείτε στην σχέση καταπιέζοντας τον σύντροφό σας. Δείξτε προσοχή στην στάση σας και αποφύγετε διενέξεις και αψιμαχίες. 

 Για εσάς Παρθένοι που έχετε ανάγκη να ερωτευτείτε στην αρχή της εβδομάδας, οι πλανήτες δεν ευνοούν τις ερωτικές επιτυχίες. Τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα. Νιώθετε πίεση η οποία μπορεί να οφείλεται σε μία δύσκολη οικογενειακή κατάσταση ή σε ένταση και πισώπλατα χτυπήματα σε στενές σχέσεις και συνεργασίες. Η σκέψη σας είναι έρμαιο των πεποιθήσεων σας και η λογική σας δεν είναι καθαρή. Ίσως σας βασανίζει ένας χωρισμός. Γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα, θα έχουν μία απόχρωση ερωτικής εμμονής. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχική σας αποσυμπίεση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, η προσοχή σας στρέφεται στην εργασία σας, στην καθημερινότητάς σας και ίσως και στην ευεξία σας. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για γενικό τσεκ απ καθώς και για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης ή για την καθιέρωση νέων πιο ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών. Θέλετε ίσως να βάλετε σε μία σειρά όλους τους παραπάνω τομείς οι οποίοι σας απασχολούν αρκετά. Η σχέση σας προχωρά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απολαμβάνετε μια αγάπη που συμμερίζεται τις προσωπικές σας αξίες. Πιθανές διαφορές τώρα εξαφανίζονται και σας περιμένει μία όμορφη εβδομάδα. Τέλος, μπορεί με τον σύντροφό σας, να αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.  

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα η ευγένεια, η γλυκύτητα και η γοητεία που αποπνέετε σας βοηθούν αποτελεσματικά σε δημόσιες σχέσεις και σε επαφές στην δουλειά σας αλλά και σε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Εκφράζετε με ευκολία, άνεση και ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας και αναζητάτε ευχάριστες και αρμονικές σχέσεις. Αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνετε αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες στην εργασία σας ή ακόμα στο γυμναστήριο και γενικότερα σε χώρους τους οποίους επισκέπτεστε για την διεκπεραίωση των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Αν λοιπόν κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σας μην διστάσετε να το εκδηλώσετε γιατί ο έρωτας είναι με το μέρος σας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Για εσάς τους δεσμευμένους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου το ενδιαφέρον σας μοιάζει εστιασμένο σε θέματα εργασίας και υγείας. Προσπαθείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να βελτιώσετε την απόδοσή σας στη δουλειά σας. Θα πάρετε ικανοποίηση όταν διεκπεραιώνετε καθημερινές υποθέσεις σας ακόμα και για μικρά και ασήμαντα γεγονότα για εσάς και την οικογένειά σας. Έτσι δείχνετε την αγάπη σας και την φροντίδα σας στον σύντροφό σας. Στο τέλος της εβδομάδας το πάθος μεταξύ σας θα ζωηρέψει και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.  

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μάλιστα σε πολλούς χώρους. Η διάθεσή σας είναι όμορφη παρόλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αυτές δεν σας κουράζουν, αντίθετα σας κάνουν να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Μέσω των αδελφών σας αν έχετε, ή σε κοντινές σας μετακινήσεις ή στην δουλειά σας ή στο γκισέ της τράπεζας, ο έρωτας δεν θα σας αντισταθεί. Αν ενδώσετε σε ένα φλερτ λοιπόν θα είναι κάτι το πολύ ερωτικό και όμορφο για εσάς. Τολμήστε το.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Οι δεσμευμένοι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου ζείτε μία εβδομάδα όπου θα έρθετε σε επαφή με πάρα πολλές υποχρεώσεις όπως και τα άλλα δύο δεκαήμερα. Η διαφορά είναι ότι μπορεί να καταλάβετε ότι υπάρχει εσωτερική ένταση ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οποιεσδήποτε υπάρχουσες εντάσεις δεν μπορούν να αγνοηθούν και η αντίδρασή σας θα μπορούσε τώρα να είναι άγρια και καταστροφική για την σχέση. Παρατηρήσετε προσεκτικά την σχέση σας, για να είστε σε θέση να γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξει ή να ανανεωθεί. Αποφύγετε τη χρήση ανατρεπτικών τακτικών και επίσης μην αφήνετε τον εαυτό σας να χειραγωγείται από τα παιχνίδια του συντρόφου σας. 

 Ελεύθεροι Ζυγοί, έχετε μπροστά σας μία εβδομάδα όπου έρχεστε σε επαφή με τις κρυφές και απωθημένες σας δυνάμεις με άμεσο και απρόβλεπτο τρόπο. Έρχονται στην επιφάνεια από τα βάθη του ψυχισμού σας το άγχος, οι φοβίες και οι δυνατές σας ερωτικές επιθυμίες που ήταν μέχρι τώρα καλά κρυμμένες και προστατευμένες. Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να γοητευτείτε από ορισμένους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν ιδιότητες που εσείς θέλετε να αναπτύξετε περαιτέρω μέσα σας. Σίγουρο είναι ότι θα είναι μία γνωριμία με πολύ πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε βαθιά ερωτευμένοι με τον αγαπημένο σας. Θα προτιμήσετε να περνάτε χρόνο μαζί μόνοι παρά να βγαίνετε έξω με φίλους. Ο γάμος και οι επιχειρηματικές συνεργασίες είναι και οι δύο καλύτερες αυτή τη στιγμή. Θα έχετε έντονη επιθυμία να φροντίζετε τους άλλους και να αισθάνεστε ασυνήθιστα προστατευτικοί με τα μικρά παιδιά και τα αξιολάτρευτα κατοικίδιά σας αν έχετε. Θα απολαύσετε πραγματικά τη συντροφιά των ανθρώπων με τους οποίους έχετε στενή σχέση και, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον άνθρωπό σας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για συμφιλίωση.

 Εάν είστε ελεύθεροι, θα είστε πρόθυμοι να βρείτε έναν νέο σύντροφο και να ξεκινήσετε μια νέα, υγιή σχέση. Θα επιστρατεύσετε την κολακεία στις σχέσεις με όσους γνωρίζετε για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Θα εξετάσετε τα χόμπι σας, τι σας κάνει μοναδικούς και τι σας κάνει ευτυχισμένους. Επίσης, θα σκεφτείτε πώς να αξιοποιήσετε το εγώ σας για να πετύχετε τους στόχους σας στη ζωή και να χρησιμοποιήσετε το δώρο της. Δεχτείτε λοιπόν προτάσεις για ρομαντικά ραντεβού για να εκμεταλλευτείτε την γλυκιά ερωτική ενέργεια που σας χαρίζεται αυτήν την εβδομάδα. 

Β΄ Δεκαήμερο 

 Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, συγκεντρώνετε την προσοχή σας στον έρωτα, στην δημιουργικότητα, στην προσωπική σας έκφραση, στην ανάληψη ρίσκων, στα χόμπι και στα παιδιά σας. Αυτήν την εβδομάδα θα είστε δημιουργικοί και θα κάνετε τα πάντα για να περάσετε όμορφα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και την οικογένειά σας.  Η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη και παρόλο που έχετε διάθεση να διασκεδάσετε δεν σημαίνει ότι αυτό θα το κάνετε εις βάρος των υποχρεώσεών σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι σας, να αλλάξετε την αισθητική στο χώρο σας, αλλά και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Απολαύστε λοιπόν αυτήν την όμορφη εβδομάδα που σας περιμένει στην συντροφιά του αγαπημένου σας ανθρώπου. 

 Οι ελεύθεροι Σκορπιοί αυτήν την εβδομάδα αναζητάτε ευχάριστους τρόπους για να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε άνετα και μακριά από την πίεση και τις ευθύνες. Θα βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στις ερωτικές σας επιδιώξεις και δεν αποκλείεται να έχετε αρκετές ερωτικές επιτυχίες. Όμως θα βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε στο άλλο πρόσωπο και δεν θα επεξεργάζεστε τα γεγονότα λογικά. Ο ρομαντισμός, μπορεί να σας οδηγήσει εύκολα σε απογοήτευση εξαιτίας της αυταπάτης και αυτό γιατί αυτή την εβδομάδα δεν θα είστε ερωτευμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά περισσότερο με την ιδέα του έρωτα. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι καθόλου βαρετή για εσάς. Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα και θέματα που άπτονται της ασφάλειάς σας γενικότερα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο   μπορεί να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας, ο οποίος μπορεί να νιώσει ότι ασφυκτιά από την κυκλοθυμική σας διάθεση και την παραπονιάρικη φύση σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να είστε παρασυρμένοι από δική σας πλάνη και να δραματοποιείτε την κατάσταση χωρίς λόγο. Ηρεμήστε και αν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας αυτοί αργότερα θα φανούν. Επενδύστε στην καλή επικοινωνία και κάντε ίσως μία κοντινή εκδρομή με τον άνθρωπό σας για να πέσουν οι τόνοι.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε έντονη ρομαντική διάθεση και ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα που θα νομίζετε ότι είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για εσάς. Λέω θα νομίζετε, γιατί μπορεί για παράδειγμα να ερωτευτείτε κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος, που δεν κάνει εύκολα σχέσεις ή που είναι μακρινός και άπιαστος. Ή μπορεί να ερωτευτείτε και να συνδεθείτε με κάποιον που νιώθετε ότι χρειάζεται να τον σώσετε και να τον βοηθήσετε μέσα από την αγάπη σας. Την εβδομάδα αυτή οι πλανήτες μπορεί να σας δημιουργήσουν μπερδέματα και σύγχυση με τα ερωτικά σας και καλό είναι να είστε σίγουροι ότι όλα είναι ξεκάθαρα προτού πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι πολύ όμορφη για εσάς από ερωτική σκοπιά. Ανάλαφροι και χαρούμενοι, αναζητάτε την διασκέδαση μαζί με τον σύντροφό σας. Ίσως σκέφτεστε ακόμη να προχωρήσετε σε μία εγκυμοσύνη, αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.  Ίσως συμμετέχετε στα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σας και κάνετε τα πάντα για να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες του. Όσοι έχετε μία σοβαρή σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Το μόνο αγκάθι είναι κάποιος περιορισμός στα οικονομικά σας ο οποίος μπορεί να αφορά κάποια έξοδα που κάνετε για το σπίτι σας ή για την οικογένειά σας

 Ελεύθεροι Τοξότες, αυτήν την εβδομάδα προσελκύετε το αντίθετο φύλο χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες με την εμφάνισή σας, αλλά και με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας και ανεβάζετε την γοητεία σας. Μπορεί λοιπόν να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, αν και μπορεί να μην είναι απαραίτητα το πρόσωπο που έχει το κατάλληλο υλικό για μακρόχρονη και σταθερή σχέση. Αυτό βέβαια θα φανεί στην πορεία. Γεγονός μένει ότι είστε πολύ ευνοημένοι τώρα. Απολαύστε λοιπόν μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου. Τα συναισθήματα είναι στην πρώτη γραμμή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι από το κανονικό αυτή τη στιγμή και θα είναι πιο εύκολο για εσάς να επικοινωνήσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Έχετε όμως στο μυαλό σας ότι οι αποφάσεις σας θα επηρεάζονται συχνά από τα συναισθήματά σας. Ευκαιρίες για διασκέδαση, αγάπη και καλλιτεχνική έκφραση είναι εδώ για εσάς τους δύο! Μαζί, θα ζήσετε πολλές διασκεδαστικές και κοινωνικά συναρπαστικές καταστάσεις. Σε αυτό βοηθά το ότι νιώθετε σχετικά απελευθερωμένοι από τις υποχρεώσεις, κάτι που σας διευκολύνει να περάσετε όμορφα με τον άνθρωπό σας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τα παιδιά σας, αν έχετε, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες αυτή την εβδομάδα. 

 Ελεύθεροι Τοξότες έχετε την δυνατότητα τώρα να ξεπεράσετε θέματα από προηγούμενες σχέσεις που σας κρατούσαν πίσω στον έρωτα. Έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον που θα σας μάθει κάποια εξαιρετικά πολύτιμα πράγματα. Να είστε προετοιμασμένοι για πολλά θελήματα, σύντομα ταξίδια και συχνή επικοινωνία. Θα είστε πιο εξωστρεφείς από το συνηθισμένο και θα ασχολείστε με τα χόμπι σας και τις παρέες σας. Κάπου εκεί, ιδίως μέσω κάποιας ενασχόλησής σας με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει.

 Γ΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου για εσάς η κατάσταση είναι πιο πιεστική σε αρκετούς τομείς αλλά θα περιοριστούμε στις ερωτικές σας ανησυχίες. Η εξάρτηση από τα συναισθήματα και τις διαθέσεις καθώς και η υπερβολική ειλικρίνειά,  ίσως σας οδηγήσουν σε διαφορές με τον σύντροφό σας. Είστε εξαιρετικά εύθικτοι στις αντιδράσεις του αγαπημένου σας και τις εκλαμβάνετε όλες σαν επιθετικές και απαιτητικές. Θα καυγαδίσετε συχνά και οι εντάσεις στην σχέση σας μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και χωρισμό. Προσέξτε ψέματα και εξαπατήσεις καθώς και υπερβολική κούραση. Ίσως μέλη της οικογένειάς σας επιδρούν καταλυτικά στο γάμο σας και κάνουν ζημιά. Κάντε υπομονή και μην οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα. 

 Ελεύθεροι Τοξότες, η εβδομάδα κρύβει την ίδια ένταση και για εσάς. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές επιτυχίες και γνωριμίες, οι οποίες ίσως προκύψουν μέσω της οικογένειάς σας. Θα είστε ακαταμάχητοι αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο θα απαιτείτε δυναμικά να έχετε πλήρη αφοσίωση από το αντικείμενο του πόθου σας. Πρέπει να ελέγξετε την ένταση, να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας χρειάζεται την βοήθειά σας και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να κάνετε κάποιες θυσίες από την δική σας ζωή και να μην έχετε χρόνο για ρομαντικές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας θα απολαύσετε σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική, κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή. Η συναισθηματική ωριμότητα και η αυτοπειθαρχία καθιστούν αυτή την εβδομάδα μία εξαιρετική στιγμή για να χειριστείτε σύνθετα ή σοβαρά ζητήματα που είχατε να αντιμετωπίσετε. Υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, υπομονετικοί και προσεκτικοί μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις κοινές ευθύνες της σχέσης σας με αποτελεσματικότητα. Είναι μια καλή περίοδος για να μοιραστείτε βαθύτερα και πιο σοβαρά συναισθήματα με τον αγαπημένο σας. Η δέσμευση, η αφοσίωση και το οικογενειακό σπίτι είναι τώρα όσα σας ενδιαφέρουν.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, θέλετε να αναπτύξετε οικείες οικογενειακές σχέσεις και να οικοδομήσετε γερά θεμέλια με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα χόμπι σας και τα ενδιαφέροντά σας επιδιώκονται στην ησυχία του σπιτιού σας και μέσα σ’ αυτό είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Μπορεί να βρείτε έναν έρωτα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με κάποιον που προέρχεται από το ίδιο πολιτιστικό υπόβαθρο με το δικό σας. Ευνοούνται επίσης γνωριμίες μέσω στενών φίλων. Νέες σχέσεις τώρα θα σας φέρουν τα δώρα της σταθερότητας θα είναι ισότιμες σχέσεις και θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε συνθήκες εμπιστοσύνης και την σταθερότητας.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένειά σας, τους γονείς σας και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον. Σας απασχολεί το σπίτι σας το οποίο μαζί με τον άνθρωπό σας θέλετε να ομορφύνετε. Δεν αποκλείεται επίσης να σχεδιάζετε την αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Ασχολήστε με την ανάγκη σας να έχετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και ο σύντροφός σας σας στηρίζει σε όλα αυτά. Καθώς περνά η εβδομάδα θα διασκεδάσετε μαζί σε κοινές δραστηριότητες.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε κάποιον που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας μέσω της οικογένειάς σας, των στενών συγγενών σας ή στα πλαίσια της γειτονιάς σας. Είστε συγκρατημένα κοινωνικοί και αντλείτε ικανοποίηση από τον ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας. Δεν έχετε όμως ιδιαίτερα ερωτική διάθεση, ωστόσο αν κάποιος κινήσει το ενδιαφέρον σας δώστε μία ευκαιρία.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα προσπαθήσετε να δείτε το πραγματικό νόημα της ζωής και τι παρακινεί τους άλλους να κάνουν αυτό που κάνουν, πράγμα που σημαίνει ότι θα αυξήσετε το επίπεδο οικειότητας σε πολλές από τις σχέσεις σας. Τα συναισθήματά σας θα έχουν ένταση και βάθος, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Οποιεσδήποτε υπάρχουσες εντάσεις στην σχέση σας δεν μπορούν να αγνοηθούν και η αντίδρασή σας θα μπορούσε τώρα να είναι βίαιη και καταστροφική. Είναι μια καλή στιγμή να ακούσετε προσεκτικά τον σύντροφό σας και έτσι να είστε σε θέση να γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξει ή να ανανεωθεί για να μην ρισκάρετε το μέλλον της σχέσης σας. 

 Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχετε κοφτερό μυαλό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να διστάσετε αν χρειαστεί να αναλάβετε δράση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η οποία μπορεί να αφορά οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Στον έρωτα εάν γνωρίσετε κάποιον θα πρέπει να προφυλαχθείτε από την ανάγκη σας να είστε ψυχαναγκαστικά μαζί του. Αν ξεκινήσετε μία σχέση λοιπόν αυτήν την εβδομάδα είναι πιθανό να χαρακτηρίζεται από κτητικότητα, ανασφάλεια, έντονη σεξουαλική έλξη και χειριστικούς μηχανισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, εσείς εστιάζετε την προσοχή σας στην προσωπική σας αξία και στα χρήματά σας. Ανησυχείτε πάρα πολύ για την οικονομική σας ευρωστία και σκέφτεστε τις οικονομικές σας κινήσεις. Αν αισθάνεστε ότι η συναισθηματική και νοητική σας κατάσταση είναι μπερδεμένη, προσπαθήστε να αποφύγετε  να πάρετε μεγάλες αποφάσεις στον τομέα αυτόν καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή κοροϊδίας. Μπορεί να δείτε τον σύντροφό σας ως προσωπική σας ιδιοκτησία, γεγονός το οποίο μπορεί να ασκήσει πίεση στο ταίρι σας με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί. Ως εκ τούτου η διάθεσή σας θα πέσει. Κρύβετε τα συναισθήματά σας από τον άνθρωπό σας και μπορεί να αναπολείτε το παρελθόν σας όταν είχατε πιο ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Η διάθεση αυτή είναι παροδική.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σας, τις φιλοδοξίες σας, την καριέρα σας, την εσωτερική σας ολοκλήρωση και την έννοια της επιτυχίας στη ζωή μοιάζουν να σας απασχολούν αλλά και να σας αγχώνουν ιδιαίτερα. Μετράτε την προσωπική σας αξία με βάση του πόσα χρήματα κατέχετε και του πόσα πράγματα έχετε επιτύχει. Δεν έχετε διάθεση για ερωτικές γνωριμίες. Απεναντίας, αφήνεστε στον κόσμο των αναπολήσεων μιας κι εκεί νιώθετε καλύτερα. Μην αποτραβιέστε στον λαβύρινθο των αναμνήσεων. Η κατάσταση θα φτιάξει σιγά σιγά.

Β΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, ασχολείστε με την κοινωνική σας εικόνα και την υλική σας περιουσία καθώς και με την προσωπική σας αξία. Ο σύντροφός σας είναι δίπλα σας σε αυτές σας τις ανησυχίες και συμμερίζεται τις ανάγκες σας. Γι΄αυτό αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και εκφράστε την ενέργειά σας μέσω της έκφρασης του έρωτά σας. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε μαζί σε μία επένδυση, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε τυχόν εξαπατήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας κάντε μαζί μία μικρή απόδραση ή περάστε ευχάριστες στιγμές κάνοντας αγορές για το σπίτι σας.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, είναι ένα διάστημα που αποφεύγετε να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και προβλήματα και αναζητάτε στις καθημερινές επαφές την χαρά και την διασκέδαση. Έχετε ανάγκη από έντονη κοινωνική ζωή και ευχαριστιέστε να βρίσκεστε σε συναντήσεις και παρέες με φίλους, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Μέσω αυτών ή μέσω συναναστροφών με φίλους, μπορεί να κάνετε μία νέα γνωριμία. Το αν προχωρήσετε εξαρτάται από τον βαθμό αποδέσμευσή σας από το παρελθόν. Μην αναλώνεστε σε σχέσεις που τέλειωσαν. Κοιτάξτε το μέλλον. 

 Γ΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μία διαδικασία όπου ξεπερνάτε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που θεωρούσατε ότι τα είχατε δουλέψει και ότι τα είχατε ήδη ξεπεράσει στο παρελθόν. Σε αυτό τώρα θα βοηθήσει η ορμή του έρωτάς σας. Με τον σύντροφό σας θα ζήσετε ένα φλογερό τέλος εβδομάδας και θα νιώσετε δεμένοι και ερωτευμένοι. Κοινοί στόχοι και σκοποί σχετικά με το σπίτι σας και την οικογένειά σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είχατε κάποια προβλήματα τώρα θα τα ξεπεράσετε. 

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αφήνετε πίσω σας παλιές πληγές ή τουλάχιστον προσπαθείτε σοβαρά να το κάνετε αυτήν την εβδομάδα. Μην σκέφτεστε απαισιόδοξα για την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Δεν είστε το επάγγελμά σας. Γνωριμίες θα υπάρξουν μεν αλλά έχετε τώρα ανάγκη να απολαύσετε εκτός από αγάπη για κάποιον άλλον, αγάπη για εσάς τους ίδιους. Θα κάνετε λάθος αν διαλέξετε σύντροφο με βάση την οικονομική του επιφάνεια. Αν μπλέξετε σε κάποια μυστική σχέση προσέξτε πολύ γιατί μπορεί να δημιουργήσετε κρυφούς εχθρούς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, είναι η τέλεια στιγμή για να διερευνήσετε τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού σας, τους φόβους σας, να ανακουφιστείτε από ό, τι σας πονάει, να δείτε την αιτία των όσων σας πονάνε και να αποφασίσετε τι πρέπει να αλλάξει. Απαιτείται όμως σοβαρότητα και αυτοπειθαρχία σε αυτήν την διαδικασία. Στην σχέση σας νιώθετε τον σύντροφό σας σαν τον καλύτερο σας φίλο αυτή την εβδομάδα και επενδύετε στην επικοινωνία σας από την οποία θα έχετε κάποιο κέρδος. 

 Μπορεί να αναθερμάνετε την σχέση σας εάν είχατε περάσει κάποια περίοδο ψυχρότητας. Στο τέλος της εβδομάδας καλό είναι να είστε προσεκτικοί, σε ποιόν εμπιστεύεστε θέματα που αφορούν την σχέση σας, καθώς ο περίγυρός σας μπορεί να περιλαμβάνει γυναίκες οι οποίες σας εχθρεύονται και προσπαθούν να σας βλάψουν υπογείως.

 Ελεύθεροι Ιχθύες εστιάζετε στον εαυτό σας, δίνοντας σημασία στις εμπειρίες σας και προσπαθώντας να μάθετε από τα μαθήματα του παρελθόντος. Καλείστε να ξεπεράσετε κάποιες λανθασμένες κινήσεις ή κάποια απομάκρυνση με κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά σας ή έχετε πια ψυχικά απομακρυνθεί πολύ. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε έξω και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Σίγουρο είναι ότι θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες. Προσέξτε μόνο μην άθελά σας παραπλανήσετε κάποιον για το πώς νιώθετε. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου η προσοχή σας είναι στραμένη στην εικόνα σας και στην οικονομική σας κατάσταση. Θα ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας απόλαυση καθώς και για να κάνετε κάποιο δώρο στον σύντροφό σας. Γενικά τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι ήρεμα χωρίς εντάσεις και απρόσμενα γεγονότα. Γίνεστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί και θέλετε τη σωματική επαφή με τα τον σύντροφό σας. Θα περάσετε όμορφα απολαμβάνοντας ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι σας ή μπορεί να θελήσετε να επισκεφτείτε μαζί πολυτελή μέρη και εστιατόρια. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες. Αισθάνεστε την ανάγκη για μακροπρόθεσμη συναισθηματική ασφάλεια, αλλά αυτήν την εβδομάδα είστε επιφυλακτικοί στο να ξεκινήσετε μία νέα ερωτική ιστορία. Μπορεί ωστόσο να κάνετε μια σημαντική ερωτική γνωριμία μέσα από τις ομάδες και τους συλλόγους που ανήκετε ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Θα γοητεύεστε και θα προσελκύσετε σταθερούς συναισθηματικά ανθρώπους με οικονομική άνεση που σας δίνουν την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας. Μην απορρίψετε λοιπόν προτάσεις για ρομαντικά ραντεβού.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Εσείς Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να δώσετε περισσότερη από την ενέργεια που διαθέτετε σε οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις. Έρχονται στην επιφάνεια παλιές καταστάσεις που τις είχατε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου και απαιτούν από εσάς να δώσετε άμεσες λύσεις. Νιώθετε λοιπόν περιορισμένοι σε αυτήν την κατάσταση με αποτέλεσμα να βγάζετε ένταση στον σύντροφό σας. Αποφύγετε καβγάδες και ελέγξτε την οξυθυμία σας. Προτιμήστε να φτιάξετε το κλίμα μεταξύ σας μέσω κοινωνικών συναναστροφών και ασχοληθείτε με πράγματα που αρέσουν και στους δυό σας. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα θα σας είναι δύσκολο να νιώσετε ερωτική διάθεση καθώς έχετε θέματα να αντιμετωπίσετε που αφορούν σε διαμάχες και διαφωνίες μέσα στην οικογένειά σας. Νεύρα, εκνευρισμός και ένταση δεν θα σας επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσετε στην ερωτική σκηνή. Προσέξτε πολύ όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή ψαλίδια και μαχαίρια καθώς έχετε τάση ατυχημάτων. Σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ευχάριστες επαφές με φίλους και να ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητα που αγαπάτε.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.