Ποια ζώδια βρίσκονται πάνω σε κρυφές επιρροές δύναμης και επιτυχίας και ποια βρίσκονται κάτω από αφόρητη πίεση μέχρι τέλη Απριλίου 2023. 

Ποια ζώδια βρίσκονται πάνω σε κρυφές επιρροές δύναμης και επιτυχίας και ποια βρίσκονται κάτω από αφόρητη πίεση μέχρι τέλη Απριλίου

Θα πρέπει να δείτε κυρίως σε ποιο δεκαήμερο είναι ο ωροσκόπος σας. Αν δε ξέρετε ο ωροσκόπος σας σε ποιο δεκαήμερο είναι μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο: Σε ποιο δεκανό / δεκαήμερο έχεις γεννηθεί; Σε ποιο δεκαήμερο είναι ο ωροσκόπος μου; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Υπάρχουν κρυφές μεσοδιαστηματικές δυνάμεις που δημιουργούν οι πλανήτες και επηρεάζουν το χάρτη μας χωρίς να έχουμε κάποιον συγκεκριμένο πλανήτη εκεί και αυτό πολλές φορές λειτουργεί ώς μία πολύ σημαντική λύση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή μας και δε μπορούμε να το εξηγήσουμε με μία απλή διέλευση.

Εξελίξεις για Παρορμητικά ζώδια ( Κριός – Καρκίνος – Ζυγός και Αιγόκερως)

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για το πρώτο δεκαήμερο του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.

Μια σημαντική εξέλιξη για εσάς, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα νιώθετε τρομερά ανανεωμένοι και θα έχετε μια σημαντική επιτυχία και εξέλιξη την οποία περιμένατε καιρό. Ένα όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα και θα μπορέσετε μέσα από διάφορες δύσκολες καταστάσεις να μπορέσετε να εκπληρώσετε κάτι πολύ σημαντικό που είχατε στο μυαλό σας και βεβαίως θα μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις αλλά ευνοήστε και για επανασυνδέσεις. Σημαντικές εξελίξεις στη καριέρα.

Το 2ο και το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών δεν έχει καμία ιδιαίτερα επιρροή απο μεσοδιαστήματα.

Εξελίξεις για Σταθερά ζώδια ( Ταύρος – Σκορπιός – Λέων και Υδροχόος)

Ξαφνικές επιτυχίες και σημαντικές εξελίξεις για το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Χρυσή περίοδος αυτή για εσάς, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε επιτέλους ένα καινούργιο πλαίσιο στη ζωή σας και στη δουλειά σας, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει μια σημαντική πραγματοποίηση ενός σκοπού και στόχους σας, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε τρομερά διαφορετικά και με πάρα πολλή ενέργεια και αποφασιστικότητα να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας.

Ένας κύκλος τελειώνει για το δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Για εσάς είναι μια περίοδος η οποία δείχνει ότι επιτέλους θα βρεθείτε σε ένα πλαίσιο όπου αλλάζουν όλα στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα χωρίσετε κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε δουλειές, κάποιοι από εσάς θα κλείσετε δύσκολα κεφάλαια. Με κάποιον τρόπο σηματοδοτείται ένα τέλος στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής σας στο επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό βεβαίως από τη μια είναι ιδιαίτερα λυπηρό, καθότι θα πιεστείτε αρκετά για να κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά είναι και μια περίοδος όπου οι ορίζοντες και οι ευκαιρίες είναι όλες ανοιχτές μπροστά σας για να μπορέσετε να επιτύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. 

Το τρίτο δεκαήμερο σταθερών δεν έχει επιρροή ιδιαίτερα σημαντική από μεσοδιαστήματα!

Εξελίξεις για Μεταβλητά: (Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες)

Σημαντική επαγγελματική επιτυχία και άνοδος για το πρώτο 10 ημερο του Διδυμου, Παρθένου, Τοξότη, και Ιχθύ.

Μια φανταστική περίοδος αυτή για εσάς που τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται κατά πολύ και θα έχετε τεράστιες δυνατότητες να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες υποθέσεις. Οικονομικά υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα που θα σας κάνουν να μπορέσετε να νιώσετε τρομερά ανανεωμένοι, ενώ θεωρείται γενικά μια περίοδος σημαντικής επιτυχίας και ανάπτυξης.

Ψυχολογικές κρίσεις και εμπόδια για το δεύτερο δεκαήμερο του Ιχθύ, Παρθένου, Διδύμων και Τοξότη.

Θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ την ψυχολογική σας διάθεση, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να βρεθείτε ίσως σε κάποια αδιέξοδα και αυτό βεβαίως δείχνει ότι αν δεν κοιτάξετε λίγο καλύτερα την ψυχική σας κατάσταση, μπορεί να πέσετε σε μελαγχολική διάθεση κάτι το οποίο θα σας τραβήξει πίσω. Είστε επίσης τρομερά αγχωμένοι για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εικόνα, αλλά φαίνεται τελικά ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Αντικρουόμενες επιρροές και ξαφνικές αναστατώσεις για το τρίτο 10 ημερο του Διδύμου, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ.

Εσείς βρίσκεστε κάτω από τις επιρροές των μεσοδιαστημάτων του Δία Κρόνου και του Oυρανού Πλούτωνα και προβλέπεται μέχρι και το τέλος του Απρίλη να βρίσκεστε σε μια κατάσταση συνεχόμενης έντασης και πιέσης, όπως επίσης είναι και μια περίοδος σημαντικών ανατροπών όπου δεν πρόκειται να σταθεροποιηθεί κάτι και θα έχετε μόνιμα σημαντικές εντάσεις και συγκρούσεις.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη εξάγωνο Άρης 11 Μαρτίου – Ερωτικές κατακτήσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)