H Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες σε 3 ζώδια από 11 μέχρι και 13 Μαρτίου. 

H Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες σε 3 ζώδια από 11 μέχρι και 13 Μαρτίου

Με τη Παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό τις επόμενες μέρες αρκετά ζώδια θα μπορέσουν να βελτιώσουν κατά πολύ τη δουλειά τους και κυρίως θα ηρεμήσουν απο δύσκολες καταστάσεις. Όμως αυτή η Σελήνη στο Σκορπιό βοηθά συγκεκριμένα τρία ζώδια στο να μπορέσουν να βελτιώσουν κατά πολύ την Καθημερινότητα τους και να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες. 

Τα 3 ζώδια είναι 

Σκορπιός 

H Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες σε 3 ζώδια από 11 μέχρι και 13 Μαρτίου.  3

Για εσάς είναι μία περίοδος σημαντικών εξελίξεων μιας και η Σελήνη θα σας κινητοποιήσει και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Θεωρείται μία στιγμή σημαντική για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε πράγματα στη δουλειά σας ενώ την ίδια ωρα θα μπορείτε να κάνετε μία σημαντική και ώριμα κατασταλλαγμένη γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να λύσετε θέματα όμως μέσα στο σπίτι που εδω και καιρό δεν είχαν ειπωθεί ενώ και επαγγελματικά το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να αναγνωριστείτε για αυτά που έχετε προσφέρει. 

Καρκίνος 

H Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες σε 3 ζώδια από 11 μέχρι και 13 Μαρτίου.  5

Περίοδος με σημαντικά φλερτ και νέες γνωριμίες που θα σας κάνει να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος και κυρίως να δημιουργήσετε μία νέα δομή στη ζωή σας μέσα στις σχέσεις. Έτσι μπορείτε να έρθετε κοντά με το σύντροφο σας αλλά μπορείτε και να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις με νέες σχέσεις που θα σας αναστατώσουν. Οικονομικά θα πρέπει να περιμένετε μία βοήθεια να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη ρευστότητα σας ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε σημαντικές προοπτικές για να λήξετε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει με τη δουλειά σας, κυρίως παρεξηγήσεις και δύσκολες σχέσεις με το παρελθόν. 

Παρθένος 

H Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες σε 3 ζώδια από 11 μέχρι και 13 Μαρτίου.  7

Η Σελήνη στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε λίγο ύστερα απο την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Ιχθύ που σας άλλαξε την πορεία και σταδιακά καταλαβαίνετε οτι δεν υπάρχει γυρισμός για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Έτσι οι επόμενες μέρες θα λειτουργήσουν ως γιατρικό για να έρθετε κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους ενώ μία πολύ σημαντική λύση θα έρθει σε θέματα εργασίας που περιμένατε καιρό. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις υπάρχει η δυνατότητα το επόμενο διάστημα να διορθώσετε πολλά κακώς κείμενα και κυρίως να αλλάξετε τη ροή της σχέσης σας που πάει σε πολύ δύσκολες διαδρομές που ενέχουν κινδύνους!

Διαβάστε επίσης:

Δίας σύνοδος Χείρωνας – 12 Μαρτίου : Μια νέα ευκαιρία προς την αυτογνωσία. Με το δυναμικό, την μαχητικότητα και την ορμητική φλόγα του Κριού, δίδεται μια νέα ευκαιρία προς την αυτογνωσία, την ανακάλυψη της αποστολής μας και τη θεραπεία των εσωτερικών «πληγών», όπως ένας δρομέας κάνει εκκίνηση με σκοπό την επιτυχία στον αγώνα. 

Όπως κάποτε είπε ο Νικολό Μακιαβέλι: «Υπάρχουν δύο τρόποι να μάχεσαι, μέσω του νόμου και μέσω της δύναμης. Ο πρώτος τρόπος ταιριάζει στον άνθρωπο και ο δεύτερος στα θηρία. Αφού όμως ο πρώτος τρόπος είναι ανεπαρκής, πολύ συχνά γίνεται αναγκαίο να καταφύγει κανείς στον δεύτερο». 

Αυτός ο δεύτερος τρόπος είναι που ταιριάζει στο αρχέτυπο του Κριού. Μάλιστα ο κυβερνήτης αυτής της συνόδου στον Κριό είναι ο Άρης στους Διδύμους, δείχνοντας ότι αυτή η «μάχη», αυτή η αποστολή εμπεριέχει την επικοινωνία.

Μεγάλη επιρροή δέχονται τα παρορμητικά ζώδια (Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως) στις μοίρες 13-14-15, ενώ οι Λέοντες – Τοξότες στις 13-14-15ο θα έχουν έντονη εύνοια. Όμως όλα τα ζώδια επηρεάζονται αναλόγως σε ποιον οίκο του γενέθλιου γίνεται η σύνοδος.  

Δίας σύνοδος Χείρωνας – 12 Μαρτίου : Μια νέα ευκαιρία προς την αυτογνωσία – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ποια ζώδια βρίσκονται πάνω σε κρυφές επιρροές δύναμης και επιτυχίας και ποια βρίσκονται κάτω από αφόρητη πίεση μέχρι τέλη Απριλίου

Θα πρέπει να δείτε κυρίως σε ποιο δεκαήμερο είναι ο ωροσκόπος σας. Αν δε ξέρετε ο ωροσκόπος σας σε ποιο δεκαήμερο είναι μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο: Σε ποιο δεκανό / δεκαήμερο έχεις γεννηθεί; Σε ποιο δεκαήμερο είναι ο ωροσκόπος μου; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Υπάρχουν κρυφές μεσοδιαστηματικές δυνάμεις που δημιουργούν οι πλανήτες και επηρεάζουν το χάρτη μας χωρίς να έχουμε κάποιον συγκεκριμένο πλανήτη εκεί και αυτό πολλές φορές λειτουργεί ώς μία πολύ σημαντική λύση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή μας και δε μπορούμε να το εξηγήσουμε με μία απλή διέλευση.

Ποια ζώδια βρίσκονται πάνω σε κρυφές επιρροές δύναμης και επιτυχίας και ποια βρίσκονται κάτω από αφόρητη πίεση μέχρι τέλη Απριλίου 2023.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)