Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Γυναικεία υπόθεση!

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Γυναικεία υπόθεση!

Καρμικός ο ρόλος γυναικείων προσώπων στη ζωή μας αυτή την εβδομάδα με τη Σελήνη και την Αφροδίτη πρωταγωνίστριες του καρμικού ουρανού.  Έντονος ερωτισμός, αισθησιασμός και ανάγκη για αρμονικές σχέσεις. Συγκινήσεις, δημιουργικότητα, καλλιτεχνία και τάση για ικανοποίηση όλων των αισθήσεων. Οικογενειακά ζητήματα εμπλέκονται στην πραγμάτωση κάρματος ενώ κοινωνικές συναναστροφές χαράζουν καρμική πορεία. 

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Δημήτρης Κορμάς

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 20 - 26 Μαρτίου. Γυναικεία υπόθεση! 3

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να επανεξετάσετε τις παρέες σας, αλλά και τις ομάδες στις οποίες είστε μέλος. Μπορεί κάποιοι να μην σας παρουσίασαν το πραγματικό τους πρόσωπο και υπάρχει το ενδεχόμενο οικονομικής απάτης. Σε μία περίοδο με έντονο ερωτισμό νιώθετε την ανάγκη για ένα νέο έρωτα ή ίσως μια πιο αρμονική σχέση. Μπορεί ακόμα να βιώσετε μια κρυφή ερωτική περιπέτεια. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να μετρήσετε τις δυνάμεις σας. Είναι καλό να αφήνουμε πίσω, όταν δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη μας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για επαναπροσδιορισμό σε θέματα προσωπικότητας. Αν και σταθεροί Ταύροι, μπορεί κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας να μην είναι δικά σας. Μπορεί να σας επηρεάζουν έντονα οι παρέες σας ή κοινωνικές αντιλήψεις. Πάρτε λίγο χρόνο και σκεφτείτε τι θα θέλατε να κρατήσετε προχωρώντας. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας πραγματικά, θα εκτιμήσουν τον αυθεντικό εαυτό σας. Έντονος αισθησιασμός και σεξουαλικότητα σας δίνουν την ευκαιρία να ικανοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις. Προσέξτε μην καταλήξετε να ερωτεύεστε τον καθρέφτη σας! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει ανάγκη για απομόνωση, ίσως και τάσεις φυγής, ενώ ταυτόχρονα θέλετε να επικοινωνήσετε το συναίσθημά σας με όλους. Καλό θα ήταν να ζυγίσετε τι θα μοιραστείτε και με ποιον. Ίσως χρειάζεστε απόσταση από κάποια άτομα. Μέχρι το πέρας της εβδομάδας, θα γνωρίζετε σίγουρα καλύτερα! Ένα κυνήγι ηδονής και κρυφοί εραστές σας μπλέκουν σε καταστάσεις που θα χρειαστούν για να θυμηθείτε ποιοι είστε και τι ζητάτε. Οι συναναστροφές σας σε κοινωνικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, παράγουν καρμική πορεία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για αποδοχή είναι και το βασικό μάθημα της εβδομάδας αυτής. Ένταξη σε νέες ομάδες, συνεύρεση με παρέες. Η ψυχή προσπαθεί να ενταχθεί σε νέα πλαίσια. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θέλει να επεκταθεί και να ταξιδέψει. Προσπαθήστε να μοιραστείτε με τους γύρω σας αυτά που σκέφτεστε και μη φοβάστε να εκφράσετε ό,τι νιώθετε. Οι φίλοι σας είναι εκεί για αυτό, αλλά σίγουρα μπορείτε να κάνετε και νέες παρέες. Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι σας κάνει και τι όχι. Ιδανική περίοδος για νέες καρμικές σχέσεις και κοινωνικοποίηση.

ΛΕΩΝ

Το βασικό μέλημα της περιόδου είναι η καριέρα. Μπορεί να μιλάμε και για εργασιακό κάρμα. Δηλαδή εργασιακά καρμικά ζητήματα από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Μια αλλαγή ή κάποιου είδους ριζική ανανέωση στο επαγγελματικό περιβάλλον, ή αλλαγή επαγγελματικής κατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει. Ίσως εργασία από το σπίτι αλλά και αποχή από εργασία για να μείνετε σπίτι. Προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ο ερωτισμός ξεχειλίζει! Ίσως εκφραστεί κάποιος έρωτας στη δουλειά ή μέσω συναδέλφων. Σκεφτείτε λογικά και πράξτε αναλόγως. Μπορεί κάτι που θέλατε να κρύψετε, να μην μείνει κρυφό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει τάση για επέκταση και ταξίδια, ίσως και τάσεις φυγής. Μπορεί να ταξιδέψετε μόνοι σας και να γνωρίσετε κάποιον ή μπορεί να περιμένετε κάποιον έρωτα από μακριά. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, σας ωθούν σε νέες καταστάσεις. Μπορεί να εκφραστείτε με κάποιο νέο χόμπι, ατομικό ή και ομαδικό. Είναι ούτως ή άλλως καλή η αλλαγή σκηνικού για την μεταβλητή Παρθένο, καθώς ξεχνά μερικές φορές την προσαρμοστικότητά της. Αν έχετε καιρό να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, τώρα είναι η ώρα να τολμήσετε! Μια πολύ τυχερή περίοδος που καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε! 

ΖΥΓΟΣ

Για αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να στρέψετε την προσοχή σας σε εργασιακά και θέματα υγείας. Επανεξετάστε την ρουτίνα σας και δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε για να καλυτερεύσει, τόσο για εσάς όσο και τους γύρω σας. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι δίνετε την απαιτούμενη βαρύτητα σε θέματα υγείας. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες (εξετάσεις, ραντεβού με γιατρό κ.ο.κ.), καλό θα ήταν να μπουν σε σειρά. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία εσωτερικά, για να εκφραστεί και προς τα έξω. Μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας μια κατάσταση που σας απασχολεί καιρό να τελειώσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως αυτή την περίοδο έχετε την ανάγκη για κάποιο νέο έρωτα ή και κάτι πιο σταθερό. Το πάθος είναι έντονο, το ίδιο και η σεξουαλικότητα. Εσείς είναι σαν να βιώνετε ήδη το καρμικό μάθημα της περιόδου. Φροντίστε να ικανοποιείτε τις αισθησιακές ανάγκες σας, όσο τις συναισθηματικές. Λίγη καλοπέραση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Χαλαρώστε και απολαύστε την Αφροδίσια δύναμη σε όλο της το μεγαλείο. Δεν χρειάζεται να έχουμε πάντα τον έλεγχο στις καταστάσεις! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο παραπάνω δύσκολο το μάθημα για τους Τοξότες. Οικογενειακές καταστάσεις επηρεάζουν θέματα εργασίας και υγείας, και αντίστροφα. Έντονα συναισθήματα και διάθεση για αλλαγή σκηνικού. Ίσως σας κούρασε η ρουτίνα. Προσοχή στις παρέες και τις ομάδες που συναναστρέφεστε. Μπορεί να διακοπούν φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει για να εξελιχθείτε και να πάρετε το μάθημα. Είναι καλό να υποστηρίζετε ανώτερα ιδανικά και η φιλοσοφία σας πολλές φορές είναι αξιοθαύμαστη. Δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε τα πάντα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ καλή εβδομάδα που υπόσχεται δημιουργικότητα και επικοινωνία. Όνειρα και φαντασία, για τον πρακτικό Αιγόκερω μάλλον είναι ώρα για πλάνο. Μπορεί να θέλετε να φτιάξετε ένα πλάνο, κάτι που έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε, ή ακόμα και να πάρετε το χρόνο αυτό για να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας. Ίσως κάποιο ταξίδι με φίλους να σας έκανε καλό. Νιώθετε την ανάγκη να είστε κοντά στον σύντροφό σας ή νιώθετε πως θα θέλατε κάποιον στο πλάι σας. Η ενέργεια που έρχεται σε εσάς είναι ήρεμη, οπότε καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να ξεκουραστείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε ή να στηριχτείτε οικονομικά από την οικογένειά σας. Δράσεις καριέρας και συνεργασιών μπορεί να σας τροφοδοτήσουν με αυτά που χρειάζεστε για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Το μεγάλο μάθημα εδώ για τον ανεξάρτητο Υδροχόο ίσως είναι να μάθει να ζητά και να δέχεται υποστήριξη όταν το χρειάζεται. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τις καταστάσεις όσο πιο πρακτικά μπορείτε. Το μυαλό σας σας βοηθά σε αυτό, φροντίστε μόνο οι ιδέες σας να είναι υλοποιήσιμες. 

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ώρα να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας. Να σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη σας και να ξεκινήσετε έναν εσωτερικό διάλογο, όπως μόνο εσείς μπορείτε. Τα συναισθήματα είναι έντονα και η φαντασία καλπάζει! Μη διστάσετε να εκφραστείτε και προς το περιβάλλον σας. Παρέες και φίλοι σας είναι εκεί για εσάς και θα σας καταλάβουν. Προσοχή σε καταστάσεις που σας θέλουν θύμα. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του διαλόγου. Να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να βάλετε τα σωστά όρια. Αλλαγές προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρουν πιέσεις, αλλά δεν είναι όλα τα μαθήματα εύκολα.