Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία – Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.  

Ο Δίας – Πλούτωνας σε τετράγωνο είναι μία όψη ιδιαίτερα σημαντική και φέρνει πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλαγής στη ζωή μας. Όμως ειδικά στα οικονομικά θέματα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ευνοηθούν πάρα πολύ και θα καταφέρουν να αλλάξουν τα οικονομικά τους δεδομένα.  Από τις αρχές του Απρίλη μέχρι και τις αρχές του Ιουλίου προβλέπεται aυτά τα 4 ζώδια να έχουν φοβερές προοπτικές επί των οικονομικών τους δυνατοτήτων, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Στο διάγραμμα μπορείτε να δείτε την χρονική εξέλιξη μέχρι και τη κορύφωση της όψης αλλά και πότε τελειώνει συνολικά η επιρροή της.

Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία - Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.   3
Πολύ σημαντικό να δείτε αν έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια και ειδικά στο 1ο δεκαήμερο. Αν δε ξέρετε ψάξτε τον αστρολογικό μας χάρτη: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν τις τεράστιες αλλαγές.

Κριός 

Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία - Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.   5

Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα για εσάς είναι καθοριστικό για τη βελτίωση των οικονομικών σας καταστάσεων και θα πρέπει οπωσδήποτε από τις αρχές Απρίλη μέχρι και τις αρχές Ιούλη να προσπαθήσετε να κάνετε τις κατάλληλες επενδυτικές κινήσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Η συγκεκριμένη όψη έρχεται για να σας βοηθήσει, έτσι ώστε στην εργασία σας να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί αλλά και να μπορέσετε να επιτύχετε πράγματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας γενικότερη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αλλάξετε δουλειά ή θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε νέους δρόμους επί της επαγγελματικής σας προοπτικής.

Αιγόκερως 

Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία - Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.   7

Σημαντικότατη αυτή η περίοδος για εσάς, καθότι έχετε επιτέλους μεγάλες αποκαλύψεις και επιτυχίες σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας κατάσταση. Μέσα από τη δουλειά σας και πως σωστές επενδυτικές κινήσεις προβλέπεται να υπάρχει μια τεράστια οικονομική ανάπτυξη τους επόμενους μήνες, με αποκορύφωμα ιδιαίτερα τον μήνα Μάιο και Ιούνιο. Προσπαθήστε να μιλήσετε με ανθρώπους που έχουν την εξουσία και τη δύναμη για να σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα είναι μια κατάλληλη ώρα για να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε, αλλά και να ξεπεράσετε θέματα τα οποία σας είχαν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, κυρίως με δάνεια.

Καρκίνος

Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία - Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.   9

Τολμήστε τώρα να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στη ζωή σας, καθότι έχετε μια απίστευτη δυναμική να επιτύχετε σημαντικά πράγματα στα οικονομικά σας. Θεωρείται μια περίοδος σημαντικής επίτευξης και αλλαγών επιτέλους τους στόχους σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια καινούργια πορεία, η οποία θα έχει τελικά την αναγνώριση που χρειάζεστε, αλλά κυρίως τα οικονομικά κέρδη που ποθούσε καιρό.  Επενδύσεις και συνεργασίες με επιχειρήσεις θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να τερματίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες σας είχαν πίεση, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι θέματα με το εξωτερικό θα μπορούσε να σας φέρουν σημαντικές οικονομικές διεξόδους.

Ζυγός

Τα 4 ζώδια που με το τετράγωνο του Δία - Πλούτωνα από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο θα έχουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.   11

Είναι η περίοδος όπου μπορείτε να λάμψετε μέσα από τη δημιουργικότητά σας και να μπορέσουν να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας, άρα και μέσα από αυτό να καταφέρετε να αποδείξετε τι αξίζετε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα από ποτέ. Η όψη αυτή σας ευνοεί επίσης και για θέματα τυχερών παιχνιδιών, οπότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και την τύχη σας. Δεν θα πρέπει τέλος, να παραλείψουμε ότι η συγκεκριμένη όψη για εσάς φέρνει και σημαντικές ευκαιρίες επί αισθηματικών θεμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Άρης αντίθεση Πλούτωνας και Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας 21 Μαΐου 2023 – Ατμόσφαιρα συγκρούσεων και εντάσεων.

Στις 21 Μαΐου 2023 θα γίνουν δύο πολύ δυναμικές όψεις στο πλανητικό στερέωμα με τη συμμετοχή του πλανήτη Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός σε όλους μας ως ο πλανήτης της ολικής μεταμόρφωσης, ως ο πλανήτης του θανάτου, σε μεταφυσικό επίπεδο.  . Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν για ακόμη μία φορά τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους αλλά και του τριγώνου του αέρα Διδύμους, Υδροχόους και Ζυγούς, κυρίως όσους έχουν ωροσκόπο αλλά και προσωπικούς πλανήτες στη μηδενική μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η όψη της αντίθεσης γίνεται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και Λέοντα και η όψη του τριγώνου γίνεται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και Διδύμων.

Για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα.  Αυτή η διέλευση θα δείξει το αποκορύφωμα επιτυχημένων προσπαθειών που έχετε κάνει εδώ και καιρό ή την οριστική λήξη τους. Είναι σίγουρα γεγονός ότι κατά τη διάρκεια αυτής της όψης θα βιώσετε πιεστικές καταστάσεις καθώς θα υπάρξουν εχθροί και αντίπαλοι που θα προσπαθήσουν να βάλουν τρικλοποδιά στις προσπάθειές σας. Μπορεί μάλιστα η στάση των άλλων απέναντι σας να είναι αρκετά ασεβής, έως και ωμή. 

Προσπαθήστε να επιλέξετε τους συμμάχους σας σωστά και να διαλέγετε τους ανθρώπους που θα σταθούν πλάι σας. Κρατήστε την ορμή σας και μη γίνετε και οι ίδιοι επιθετικοί. Αποφύγετε συναντήσεις και συζητήσεις που μπορεί να έχουν ρίσκο. Αποφύγετε ανθρώπους που είναι επιθετικοί απέναντί σας. Με αυτή την διέλευση προκύπτουν συχνά εντάσεις, ακόμη και κάποια μικροατυχήματα. 

Είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη και να φανείτε δυναμικοί με σκοπό να πετύχετε προσπάθειες που μπορεί να αφορούν σε πολύ υψηλούς στόχους που είχατε βάλει εδώ και καιρό. Εγώ προσωπικά πιστεύω στη δυναμική των σταθερών ζωδίων και στην ικανότητά τους να τα καταφέρνουν.

Για τους εκπροσώπους του αέρα, η όψη αυτή έχει μία ιδιαίτερη δυναμική. Κατανοείτε καλύτερα και βαθύτερα ποιοι είστε και τι θέλετε και παράλληλα εδραιώνετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Μάλιστα μπορεί να βιώσετε και κάποιες εμπειρίες την ημέρα της διέλευσης, οι οποίες θα βοηθήσουν σε αυτό. Μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στη ζωή σας, η οποία θα σας δώσει μία δυνατότητα για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Όπως και να έχει, σε συνειδητό ή ασυνείδητο επίπεδο κατακτάτε μία εσωτερική δύναμη την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε και σε μία μελλοντική περίπτωση.

Θα επηρεαστεί κυρίως το πρώτο πενθήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αλλά και το πρώτο πενθήμερο των Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε κυρίως τον ωροσκόπο σας, αλλά επίσης μην ξεχνάτε ότι ο κάθε χάρτης είναι τόσο μοναδικός όσο κάθε άνθρωπος.