Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαρτίου 2023 – Ερωτικές γνωριμίες και η αρχή Ριζικών αλλαγών και αποκαλύψεων

  Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαρτίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται Εβδομάδα ερωτικών γνωριμιών και Ριζικών αλλαγών στην πορεία της ζωής μας

Απο τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαρτίου 2023 – Ερωτικές γνωριμίες και η αρχή Ριζικών αλλαγών και αποκαλύψεων 3

  Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, ο Δίας στον Κριό κάνει μισό εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ξαφνικές ειδήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο (Κριού, Ζυγού, Ταύρου, Σκορπιού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην (15η , 16η , 17η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Ο Ήλιος στον Ιχθύ κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αξιοποιήστε  την εύνοια στις οικονομικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προωθείστε τους στόχους και τα όνειρά σας. 

  Επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο ( Ιχθύ, Παρθένου, Αιγόκερου, Καρκίνου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (28η , 29η , 30η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Το βράδυ ο Ήλιος θα μπει στον Κριό. Χρόνια πολλά στα Κριάρια μας.

   Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, έχουμε την νέα Σελήνη, όπου η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο στην μηδενική μοίρα του Κριού.  

  Ο Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και η Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης,

  Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, που μπορεί να σας εξιτάρουν και να γίνει η αρχή μιας μοιραίας ερωτικής σχέσης. Βγείτε λοιπόν και μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε γιατί όχι;  και τον έρωτα της ζωής σας.

  Επηρεάζεται το 1ο δεκαήμερο ( Κριού, Ζυγού, Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου )

 και όσοι έχουν πλανήτες στην (4η , 5η , 6η ) μοίρα των ζωδίων αυτών. 

  Ο Δίας στον Κριό θα κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Κρόνο στον Ιχθύ, η όψη αυτή φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξη των σχεδίων μας. Μην απογοητευτείτε απλώς αναβάλετε για άλλη μέρα τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.   

  Επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο ( Κριού, Ζυγού) και όσοι έχουν πλανήτες στην

(15η ,16η , 17η ) μοίρα των ζωδίων αυτών καθώς  και το 1ο δεκαήμερο ( Ιχθύ, Παρθένου) και όσοι έχουν πλανήτες στην (1η ,2η ) μοίρα των ζωδίων αυτών και τέλος η 29η μοίρα του Υδροχόου

  Πέμπτη 23 Μαρτίου  2023, ο Πλούτωνας αφήνει μετά από πολλά χρόνια τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο

  Σηματοδοτείται μία νέα «εποχή» καθώς ο Πλούτωνας θα φέρει  θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας τα επόμενα 20 χρόνια.

  Επηρεάζονται άμεσα τα σταθερά ζώδια στην μηδενική μοίρα  (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου)

  Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, ο Άρης μετά από την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Διδύμου, επιτέλους προχωράει και μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. 

 Τα ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) θα «ηρεμήσουν» λιγάκι και έρχεται η σειρά του (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου) να αναστατωθούν και αυτοί από τον πολεμοχαρή Άρη.

  Δυστυχώς η θέση του Άρη στον Καρκίνο δεν είναι ευνοϊκή, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Περιμένουμε λοιπόν δυσάρεστες και εριστικές καταστάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα βίαια γεγονότα. Καλό είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να μην αντιδρούμε χωρίς να σκεφτούμε τις πιθανές αρνητικές συνέπειες των πράξεων μας.

Διαβάστε επίσης:


Είσοδος του Ήλιου στον Κριό – Εαρινή Ισημερία: Ελπίδες, όνειρα, καθρέφτες, ομίχλη και άλλα ταχυδακτυλουργικά τρικ. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Είσοδος του Ήλιου στον Κριό – Εαρινή Ισημερία: Ελπίδες, όνειρα, καθρέφτες, ομίχλη και άλλα ταχυδακτυλουργικά τρικ.

Η Είσοδος του Ήλιου στην 0ο Κριού γίνεται κάθε χρόνο γύρω στις 21 Μαρτίου και σημειοδοτεί την Εαρινή Ισημερία (για το βόρειο ημισφαίριο) και την αρχή του αστρολογικού έτους. Αστρονομικά δείχνει τη στιγμή κατά την οποία η εκλειπτική, η πορεία δηλαδή του Ηλίου στον ουρανό, τέμνει τον Ισημερινό (εξού και η λέξη «ισημερία»).