Η Σελήνη στο Κριό μέχρι 23 Μαρτίου ευνοεί 3 ζώδια στη καθημερινότητα τους. 

Η Σελήνη στο Κριό μέχρι 23 Μαρτίου ευνοεί 3 ζώδια

Η Σελήνη στον κριό που μπαίνει στις 21 Μαρτίου και πρόκειται να μείνει εκεί μέχρι και τις 23, πρόκειται να βοηθήσει 3 ζώδια στην καθημερινότητά τους να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα, όπως επίσης και στο να μπορέσουν να εκφράσουν καλύτερα τα θέλω τους, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσουν να επιτύχουν.

Κριός 

Η Σελήνη στο Κριό μέχρι 23 Μαρτίου ευνοεί 3 ζώδια στη καθημερινότητα τους.  3

Δεν θα μπορούσε να λείπετε αυτή την περίοδο που είναι πραγματικά η στιγμή όπου μπορείτε να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας σημαντικές νέες προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης. Έτσι, για μια ακόμη φορά έχετε τη δυνατότητα στο να πετύχετε πολλά από τα πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας, αλλά και να μπορέσετε αυτές τις επόμενες μέρες να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους οι οποίοι θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην οικονομική, σας και επαγγελματική σας κατάσταση.

Διεκδικείστε με θάρρος καθότι πραγματικά το επόμενο διάστημα οτιδήποτε και αν θελήσετε εάν το οργανώσεις σωστά και το προτείνετε με σωστούς τρόπους, θα μπορέσει να έχει την θετική ανταπόκριση από τον κόσμο. Προφανώς μέσα σε αυτή την περίοδο εύνοιας συνεχίζετε να ευνοήστε και στα αισθηματικά σας κομμάτια, οπότε και θα πρέπει να βγείτε και να προσπαθήσετε τώρα να ρισκάρετε για μία νέα σχέση. 

Λέων 

Η Σελήνη στο Κριό μέχρι 23 Μαρτίου ευνοεί 3 ζώδια στη καθημερινότητα τους.  5

Οι επόμενες μέρες είναι τρομερά βοηθητικές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας και εκπλήρωσης σε έναν στόχο που έχετε βάλει στο μυαλό σας εδώ και καιρό.

Θεωρείται μια περίοδος ανάπτυξης επίσης σε όσους από εσάς τολμήσετε να ξαναπάτε στα θρανία και να μάθετε κάτι καινούργιο, το οποίο θα σας ευνοήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και μέσα από αυτό να μπορέσετε να επιτύχετε πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα. Η διάθεσή σας φτιάχνει επειδή συναντάτε ανθρώπους πολύ όμορφους και γοητευτικούς που θα σας δώσουν την προσοχή τους και θα σας ανεβάσουν αρκετά την αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος 

Η Σελήνη στο Κριό μέχρι 23 Μαρτίου ευνοεί 3 ζώδια στη καθημερινότητα τους.  7

Οι επόμενες μέρες είναι τρομερά βοηθητικές για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους και να μπορέσετε να δείξετε τα σχέδιά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε μια θετική απόκριση απέναντι σε πράγματα που περιμένετε καιρό. Νέες γνωριμίες επίσης θα σας βοηθήσουν στο να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος, αλλά και να μπορέσει να φτιάξει η διάθεσή σας, καθότι τα νέα αυτά πρόσωπα θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

Επί δικαστικών θεμάτων θα έχετε μια σημαντική επιτυχία, οπότε και θεωρείται μια περίοδος όπου θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ανάσα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά κληρονομικά ζητήματα. Ένα ταξιδάκι θα μπορούσε να σας φτιάξει πολύ τη διάθεση και να περάσετε υπέροχα με τον αγαπημένο σας.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Σύνοδος Βόρειος Δεσμός – 21 Μαρτίου: Καρμικοί έρωτες  – μοιραίες συναντήσεις πάθους. Για την Αφροδίτη ως πλανήτη, γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Είναι ο πλανήτης που εκφράζει την ομορφιά και το κάλλος στη ζωή μας, αλλά αντιπροσωπεύει και το κομμάτι των ερώτων μας, του τρόπου που αγαπάμε και που θέλουμε να αγαπηθούμε.

Η Αφροδίτη στις 21 Μαρτίου θα βρίσκεται στην 5 και 45’ μοίρα του Ταύρου, σε ζώδιο κυβέρνησής της και μας υποδέχεται όπως μια πριγκίπισσα στο παλάτι της, που ξέρει να προσφέρει δώρα, απολαύσεις, νόστιμα φαγητά, ωραίο περιβάλλον και τέχνη. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι δυνατή, αισθησιακή και αφοσιωμένη. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να ευχαριστεί αλλά και να ευχαριστιέται. Απολαμβάνει το σεξ και την σωματική επαφή κι έχει ανάγκη από υλικές ανέσεις και χρήμα. Περισσότερα γι’ αυτή την Αφροδίτη, διαβάστε εδώ https://christosarchos.gr/afroditi-ston-tavro-17-martiou-epithymies-kai-nees-scheseis/

Ο Βόρειος Δεσμός στον χάρτη μας, δεν είναι ένας πλανήτης, αλλά ένα σημείο στο οποίο η Σελήνη τέμνει την εκλειπτική τροχιά του Ήλιου. Ο Βόρειος Δεσμός, αλλιώς κεφαλή του Δράκου, είναι το σημείο στο οποίο το άτομο προσπαθεί να πετύχει προσωπική ολοκλήρωση. Για πολλούς είναι το σημείο που, όταν αυτό ενεργοποιηθεί από κάποια διέλευση, το κάρμα ή αλλιώς η μοίρα λαμβάνουν τα ηνία και προξενούν γεγονότα στη ζωή μας.

Όταν οποιοσδήποτε πλανήτης πάει και ακουμπήσει πάνω στον Βόρειο Δεσμό, ιδίως με την σύνοδο ακριβείας, όπως γίνεται στη συγκεκριμένη διέλευση της 21 Μαρτίου, τότε λέμε ότι το άτομο είναι έρμαιο της μοίρας του και των γεγονότων που αυτή του επιφυλάσσει.

Μην σας τρομάζει όμως αυτό, μιας και τα μοιραία γεγονότα δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό, όπως ίσως κάποιοι το έχουν στο μυαλό τους. Πόσο μάλλον όταν πάνω στην μοίρα περνάει ένας τόσο τρυφερός κι ερωτικός πλανήτης!

Θα επηρεαστεί κυρίως το πρώτο πενθήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αλλά και το πρώτο πενθήμερο του Ζυγού.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, αλλά επίσης ότι ο κάθε χάρτης είναι τόσο μοναδικός όσο κάθε άνθρωπος.

Αφροδίτη Σύνοδος Βόρειος Δεσμός – 21 Μαρτίου: Καρμικοί έρωτες  – μοιραίες συναντήσεις πάθους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)