Ημερήσιες προβλέψεις 21 Μαρτίου 2023. Ο έρωτας που είναι γραφτό να έρθει στο χάραμα μιας Νέας Σελήνης!

Ημερήσιες προβλέψεις 21 Μαρτίου! Ο έρωτας που είναι γραφτό να έρθει στο χάραμα μιας Νέας Σελήνης

Μοιραία αυτή η ημέρα με την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μοιραίοι έρωτες ενώ την ίδια στιγμή οικονομική επιτυχία θα έρθει για άλλα ζώδια που θα βοηθήσει αρκετούς να ξεπεράσουν αρκετά οικονομικά προβλήματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Την ίδια στιγμή η Νέα Σελήνη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητα πολλών ζωδίων φέρνοντας σημαντικά νέα ξεκινήματα. Για νέους έρωτες ιδιαίτερα ευνοούνται οι Ταύροι – Σκορπιοί – Κριοί και Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου ενώ για οικονομικές επιτυχίες ιδιαίτερα οι Ιχθύες και οι Παρθένοι στου 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Αυτή η νέα Σελήνη σας φέρνει μπροστά σε σημαντικά νέα ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ξαφνική σχέση που θα σας ανανεώσει αρκετά. Σημαντική στιγμή για την οικονομική σας ευμάρεια.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή σας με νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες, ενώ δεν θα ήταν αδύνατο αυτή την ημέρα να γίνει μια ξαφνική γνωριμία, η οποία θα μπορούσε να σας αναστατώσει.

Δίδυμοι

Κερδισμένοι αυτή την περίοδο στο κοινωνικό επίπεδο, με νέες γνωριμίες και επαφές που θα σας συγκλονίσουν και θα σας κάνουν να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Λαμβάνετε το ενδιαφέρον άλλων ανθρώπων και αυτό σας βοηθά στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετές από τις δυσκολίες και τις πιέσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος

είναι μια τρομερά δημιουργική περίοδος και μπορείτε από δω και στο εξής να περιμένετε ένα σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να εγκαθιδρυθείτε Στην καριέρα σας. 

Λέων

Σημαντικές ευκαιρίες θα έρθουν στον τομέα των επαγγελματικών σας ζητημάτων, ενώ την ίδια στιγμή μια ευχάριστη είδηση, η οποία έχει να κάνει με ένα ταξίδι θα μπορούσε να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και να σας κάνει να μπορέσετε να δείτε τη ζωή σας με τελείως διαφορετική προοπτική.

Παρθένος

Ξεπερνάτε τις δυσκολίες που υπάρχουν στα οικονομικά σας θέματα και πιθανόν να έχετε μια πολύ καλή έκβαση σε θέματα δικαστικών αποφάσεων. Μια υπόθεση που σχετίζεται με τα κληρονομικά σας, θα μπορούσε σήμερα να έχει μια θετική έκβαση;

Ζυγός

Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να ανανεωθείτε και να μπορέσετε να αλλάξετε επιτέλους πολλά πράγματα στη ζωή σας μέσα από νέες σχέσεις, αλλά και από ανανέωση σημαντικών επαφών που έχετε αυτή τη στιγμή και που πιθανόν είχαν κουραστεί λόγω μακροχρόνιας επαφής.

Σκορπιός

Αλλάζει το σκηνικό επιτέλους και μπορείτε να περιμένετε μία ξαφνική γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει αρκετά. Την ίδια στιγμή στην εργασία σας, μια πολύ σημαντική είδηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα της καθημερινότητάς σας.

Τοξότης

Ημέρα έρωτα και νέων γνωριμιών, οπότε και δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να τολμήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες σήμερα, όπως επίσης και δεν θα πρέπει να παραλείψετε να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που πιθανόν είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αιγόκερως 

Βαρύτητα δίνουμε στις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Τολμήστε να ρισκάρετε σήμερα και να κάνετε κάτι καινούργιο, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά από την μέχρι τώρα επαγγελματική σας πορεία.

Υδροχόος

Τώρα είναι η στιγμή για να μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες και θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε σημαντικά βήματα, όπως και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν, καθότι θα πάρετε πάρα πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο και θα μπορέσετε να προχωρήσετε επί των επαγγελματικών στόχων σας.

Ιχθύες

Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, για αυτό και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε την οικονομική βοήθεια που ζητάτε και να ξεπεράσετε προβλήματα της καθημερινότητας. Ο τομέας των επενδύσεων επίσης ευνοείται πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Σύνοδος Βόρειος Δεσμός – 21 Μαρτίου: Καρμικοί έρωτες  – μοιραίες συναντήσεις πάθους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)