Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε αυτά τα 3 ζώδια αρκετή εύνοια από 23 μέχρι και 26 Μαρτίου.

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε αυτά τα 3 ζώδια αρκετή εύνοια από 23 μέχρι και 26 Μαρτίου

Η Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, καθότι είναι μια επιρροή που φέρνει σταθερότητα και συναισθηματική εκπλήρωση. Είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα το συναισθηματικό μας κόσμο, ενώ μπορεί να βρούμε λύσεις επί οικονομικών θεμάτων που μας ταλαιπωρούσαν καιρό.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε αυτά τα 3 ζώδια αρκετή εύνοια από 23 μέχρι και 26 Μαρτίου. 3

Μη εκπληκτική ευκαιρία για να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, όπως επίσης και στο να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας. Οικονομικά θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση, ενώ τις επόμενες μέρες έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθότι θα μπορούσε να υπάρχει μια καινούργια ερωτικής φύσεως γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει και θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Ιδιαίτερα στις 24 του μήνα έχετε πάρα πολύ σημαντική εύνοια για να γνωρίσετε κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε αυτά τα 3 ζώδια αρκετή εύνοια από 23 μέχρι και 26 Μαρτίου. 5

Σημαντική η ευκαιρία το επόμενο χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και να βρείτε σημαντικές οικονομικές λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Ευνοείστε αρκετά για να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, ενώ γενικότερα θεωρείται ένα διάστημα τρομερά αποκαλυπτικό για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες που θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη στη συνέχεια.

Αιγόκερως 

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε αυτά τα 3 ζώδια αρκετή εύνοια από 23 μέχρι και 26 Μαρτίου. 7

Τρομερά δημιουργική περίοδος αυτή για εσάς με σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας ενθουσιάσει αρκετά. Από την άλλη, θεωρείται μια περίοδος θετική για να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα με τα παιδιά σας. Όσοι ενδιαφέρεστε για μια επανασύνδεση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσετε. Προφανώς όσοι θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα ερωτική σας γνωριμία, έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να το καταφέρετε και να μπορέσετε να προχωρήσετε επιτέλους μετά από αρκετά εμπόδια στη σχέση σας.