Τα 5 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 27 Μαρτίου με 2 Απριλίου με τη μέθοδο CO.GA.S.AN

Τα 5 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 27 Μαρτίου

Η εβδομάδα που έρχεται προσφέρει σημαντική ανανέωση και επιτυχία σε αρκετό κόσμο και μέσα στις επόμενες μέρες αρκετά ζώδια θα δουν σημαντική βελτίωση. Υπάρχουν όμως 5 ζώδια που έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι:

Κριός

Οι Κριοί θα έχουν καλή τύχη την επόμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα σε τομείς που αφορούν την απασχόληση και το εισόδημά τους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και να ρισκάρετε, με την προϋπόθεση ότι είναι μετρημένες. Ωστόσο, πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, είναι σημαντικό να αποφύγετε να ενεργείτε με παρόρμηση και αντ’ αυτού να συμβουλευτείτε πρόσωπα εξουσίας με γνώση για την κατάλληλη καθοδήγηση σας. Γενικά ανανεώνεστε και περιμένετε σημαντικές επιτυχίες. 

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μια τυχερή εβδομάδα μπροστά τους, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές τους σχέσεις. Θα ήταν μια υπέροχη στιγμή να πείτε στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πώς νιώθετε και να δείξετε τη στοργή σας για αυτούς με ιδιαίτερους τρόπους. Όσοι είναι αδέσμευτοι μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να βρουν την αγάπη της ζωής τους. Πολύ σημαντικό ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τη μελλοντική σας πορεία. 

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν μια τυχερή εβδομάδα μπροστά τους, ιδιαίτερα σε πράγματα που σχετίζονται με τις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες και τα χόμπι τους. Το να ανακαλύψετε νέα πάθη και να αφήσετε τη δημιουργική σας πλευρά να λάμψει θα πρέπει να είναι υψηλές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πιθανότητα οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν τις ικανότητές σας και να εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Ο Έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα νοιώσετε τρομερά ανανεωμένοι. 

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι έχουν μια τυχερή εβδομάδα μπροστά τους, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τις φιλίες και την κοινωνική τους ζωή.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εργαστείτε για να ενισχύσετε τις συνδέσεις που έχετε ήδη καθώς και να δημιουργήσετε κάποιες νέες. Θα μπορούσατε επίσης να κερδίσετε ενθάρρυνση και να κατευθυνθείτε σωστά από τα άτομα που γνωρίζετε, όπως τους φίλους και τους γνωστούς σας. Σημαντικά μικρά ταξιδάκια θα σας συναρπάσουν. 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν μια τυχερή εβδομάδα μπροστά τους, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με τη δική τους προσωπική ανάπτυξη και πνευματική πορεία. Σε αυτή τη συγκυρία, θα ήταν συνετό να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην αυτοφροντίδα και να συμβουλευτείτε αξιόπιστους συμβούλους πνευματικούς ανθρώπους για κατεύθυνση. Επιπλέον, μπορεί να έχετε μια πιο βαθιά αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και διαύγειας. Σημαντική τέλος η εβδομάδα αυτή για σημαντικές οικονομικές επιτυχίες και εξελίξεις. 

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 27 Μαρτίου

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabhpa ο Ταύρος. Η διαφορά με την δυτική αστρολογία έγκειται στο ότι οι Ινδοί δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην κίνηση της Σελήνης η οποία διανύει ολόκληρο το ζωδιακό σε 28 περίπου ημέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η κίνηση του Ηλίου στο ζωδιακό.

 Γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά που κυριολεκτικά τα έχει όλα. Το τρίγωνο της Σελήνης -Chandra- με τον Δία -Guru- που θα είναι σε ισχύ από το μεσημέρι της 30ης  Μαρτίου  έως αργά το βράδυ της 1η Απριλίου, θα φέρει τύχη σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. 

Ο Ερμης -Buddha- , αλλάζει ζώδιο και στις 31 Μαρτίου εισέρχεται στον Κριό. Η αρμονική του σχέση με Άρη και Κρόνο βοηθάει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας με δυναμισμό και αισιοδοξία. Λίγο πιο πιεστικό θα είναι το διήμερο 28 έως 30 Μαρτίου αλλά και η Κυριακή 2 Απριλίου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου: Νέες δυνατότητες εξέλιξης! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)