Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις. 

Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις

Χάρτης συνόδου Ερμή/Δία 

 Η περίφημη σύνοδος των δύο πλανητών γίνεται στην 18ο 13 του Κριού, στον 2ο δεκανό με κυβερνήτες πλανήτες τον Άρη και τον Ήλιο. Προσδίδει σταθερότητα στους προσωπικούς στόχους, δημιουργικές τάσεις, προβολή, πρωτιά. Επίσης είναι σε δωδεκατημόριο Σκορπιού, βγάζει επιμονή, εμμονή, πάθος για την κατάκτηση του στόχου. Και σε όρια Ερμή, μεγάλο ενδιαφέρον για πνευματικά ζητήματα.

Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις.  3

 Η όψη χαρίζει καλή διάθεση, ευχάριστες επαφές, αισιοδοξία, εμπλουτισμό γνώσεων. Θα έχουμε έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες, εύνοια σε επίπεδο γνωριμιών οι οποίες πρόκειται να μας βοηθήσουν στην κοινωνική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Ενδέχεται να ξεκινήσουμε επαφές με το εξωτερικό. Επίσης η εύνοια ανοίγει δρόμους στις προσωπικές και επαγγελματικές μας υποθέσεις.

 Μας φέρνει πιο κοντά σε άτομα με ποικιλία ενδιαφερόντων τα οποία είναι σε θέση να μας βοηθήσουν να ικανοποιήσουμε κάθε μας αναζήτηση. Υπάρχει δε μια έκδηλη δίψα για εγκεφαλικά ενδιαφέροντα και κινητική διάθεση. Αυτές τις ημέρες το χιούμορ θα κυριαρχήσει στη ζωή μας όπως και η αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης με παρορμητικό τρόπο.

 Αυξάνεται η ενεργητικότητά μας, η οποία μας βοηθά να αποκτήσουμε ό,τι είναι πιο σημαντικό για τη ζωή μας. Θα έχουμε έμπνευση, καλές ιδέες αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όταν βρεθεί η ευκαιρία να την θέσουμε σε τροχιά υλοποίησης. Η μεγάλη μας αυτοπεποίθηση πρόκειται να μας οδηγήσει να πάρουμε ρίσκα τα οποία θα πρέπει να είναι καλά μελετημένα από όλες τις απόψεις.

 Η διορατικότητά μας είναι αυξημένη και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας εύκολης και πετυχημένης εξέλιξης στις εμπορικές και επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία μας βοηθά στην εύκολη διεκπεραίωση των υποθέσεων. Ευνοούνται επίσης οι συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες για όσους ενδιαφέρονται. Μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε κάποιο κοντινό ή μακρινό ταξίδι, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.

 Μπορούμε να αλλάξουμε το μεταφορικό μας μέσο, το κινητό ή τον υπολογιστή μας, να  διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να ασχοληθούμε με φιλοσοφικά θέματα. Στην αρνητική εκδοχή ενδέχεται να παρασυρθούμε σε υπερβολές και σε μεγάλες υποσχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν  να προσέξουμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που θα μας δοθούν είτε από εντυπωσιασμό ή με σκοπό να μας δελεάσουν.

 Επιπλέον οι πλανήτες βρίσκονται στη μοίρα έξαρσης του Ήλιου (19ο) και οι ιδιότητές  τους εμπλουτίζονται με μεγάλες ικανότητες στον λόγο, επιτυχία στο εμπόριο, τύχη σε σπουδές, εύνοια από πατέρα ή σύζυγο, εκπαιδευτικό, ίσως και από κάποιο πρόσωπο του εξωτερικού και τύχη σε νομικά θέματα.

 Στα sabian symbol η 18η μοίρα του Κριού συμβολίζεται από μια βασίλισσα ντυμένη στα νυφικά περιμένοντας τον πριγκιπικό σύζυγο καθισμένη στο νυφικό κρεβάτι με βασιλική χάρη και αξιοπρέπεια. Αυτή η μοίρα δίνει φοβερή οξύνοια, κοινωνικό και εγκάρδιο χαρακτήρα. Οι στόχοι επί το πλείστον πραγματοποιούνται με την υποστήριξη μιας γυναίκας, ιδιαιτέρα εάν πρόκειται για το αντρικό φύλο.

 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στον Κριό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, επίσης ευνοεί τα άλλα δύο ζώδια του τριγώνου της Φωτιάς (Λέοντες και Τοξότες) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στις 17ο 18ο 19ο μοίρες. Επίσης μέσω της 8ης αρμονικής θα επηρεαστούν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες 3η και 4η μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες +/-.

 Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η όψη σας βοηθά στην υλοποίηση κάποιων φιλόδοξων σχεδίων και κλείσιμο συμφωνιών. Ενδέχεται να προκύψει κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία και να επιλύσετε ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό χώρο.

 Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  σας δίνεται η δυνατότητα για τη σύναψη οικονομικών συμφωνιών, στην υλοποίηση κάποιων νέων επαγγελματικών σχεδίων, όπως και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν.

 Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κάποιες καλές ιδέες  που θα έχετε, μπαίνετε στη διαδικασία να τις δουλέψετε στο χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει. Μπορείτε επίσης  να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις όπως και να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον.

Από την Ιωάννα Αλμυριώτου

Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις.  5

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει η όψη τα 12 ζώδια.

Κριός 

 Κριοί μου, ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος ανάπτυξης. Νέα άτομα που ενδεχομένως εισέλθουν στη ζωή σας αυτό το χρονικό διάστημα να γίνουν πηγή ευκαιριών. Εκμεταλλευτείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια. Μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες. Ενδέχεται να έχετε επιτυχίες μέσα από την διανόηση. Η πνευματική ανάπτυξη ευνοείται αυτό το χρονικό διάστημα. Ακόμη και οι ικανότητές σας στην επικοινωνία μπορεί να είναι φοβερές. 

 Οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται ανέλπιστα. Μπορείτε να κλείσετε πετυχημένες συμφωνίες σε εμπορικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ίσως λάβετε και βοήθεια από τον περίγυρο ή από τα αδέλφια σας. Προσέξτε όμως τον υπερβολικό παρορμητισμό σας σε ότι κάνετε, όπως και να δώσετε ή να λάβετε υποσχέσεις  λόγω του υπερβολικού σας ενθουσιασμού ώστε να μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ταύρος

 Πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες θα έχετε εσείς οι Ταύροι. Έγκειται αποκλειστικά στη δική σας προσπάθεια να τις αξιοποιήσετε. Αρκετοί ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε παρασκηνιακές συζητήσεις και να θέσετε στόχους για την μελλοντική σας επιτυχία. Η διαίσθηση σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο.

 Ίσως μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με τις υποσυνείδητες παρορμήσεις σας. Έχετε επίσης αυτό το διάστημα έντονη μυστικοπάθεια και ορισμένοι ίσως να ασχοληθείτε με επιτυχία σε κάποια ερεύνα. Βοηθητική περίοδος για ανασκόπηση της ζωής και να έρθετε κατά πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις όπου θα μάθετε αλήθειες. 

Δίδυμοι  

 Η εξωστρέφεια για εσάς θα χτυπήσει κόκκινο. Ωθείστε στην ανάπτυξη νέων σχεδίων και ενδέχεται άτομα από τον φιλικό σας κύκλο να σας βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου προμηνύεται και οι γνωριμίες που ενδεχομένως κάνετε θα είναι άτομα με ποικιλία ενδιαφερόντων τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν την πληθώρα των αναζητήσεών σας και να σας φέρουν τύχη. 

 Επίσης τα σχέδια, τα όνειρα, η εφευρετικότητα και οι προγραμματισμοί που έχετε κάνει έως τώρα μπορούν  να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε ή να γίνετε δημοφιλής και σε μια πλατύτερη ομάδα ανθρώπων. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να περάσετε τις ιδέες σας με πολύ εύκολο τρόπο.

Καρκίνος

 Καρκίνοι μου η όψη σας επηρεάζει στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα ισχύος ενδέχεται να σας βοηθήσουν στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σας. Σημαντικές ευκαιρίες πρόκειται να έχετε και στα επαγγελματικά σας τις οποίες θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Μια καθιέρωση, προαγωγή, δημόσια κοινωνική αναγνώριση ανήκουν στις ευνοϊκές συνθήκες της όψης. 

 Επίσης ίσως μπείτε στη διαδικασία  να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα σεμινάρια για την απόκτηση περισσότερων γνώσεων που αφορούν την δουλειά σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε την μεγάλη αισιοδοξία και να μην παρασυρθείτε  από μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις. Επίσης χρειάζεται να αξιολογήσετε καλύτερα τα ζητήματα και την αξιοποίηση του χρόνου, η βιασύνη ενδέχεται να σας οδηγήσει σε λάθη.

Λέων 

 Η όψη σας βοηθά στη διεύρυνση των επαφών και έχει θετική συμβολή στη μετάδοση των ιδεών  και των έργων σας. Ενδέχεται για ορισμένους από εσάς να προκύψει κάτι με το εξωτερικό. Όσοι ασχολείστε με εκδόσεις, συγγραφή, δημοσιογραφία ή απασχολείστε με μέσα επικοινωνίας και υπερατλαντικούς προορισμούς ταξιδιών να περιμένετε αναγνώριση των προσπαθειών, επέκταση των δραστηριοτήτων  και της φήμης σας, προώθηση των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σχεδίων. Επίσης αναμένεται να έχετε υλική ωφέλεια. 

 Μπορείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να ξεκινήσετε σπουδές, να κάνετε μακρινά ταξίδια, να συμμετάσχετε σε εκθέσεις και διαλέξεις. Ενδέχεται ορισμένοι να κάνετε γνωριμία μέσω του διαδικτύου. Ένα λεπτό σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολική αισιοδοξία και η παρορμητικότητα να μη γίνει αφορμή να χάσετε επιπόλαια την ενέργειά σας. 

Παρθένος 

 Εύνοια πρόκειται να έχετε σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, για ορισμένους ίσως επίκειται απόκτηση κληρονομιάς. Πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει από κάποια αποζημίωση, μισθολογική αύξηση ή κάποιο δάνειο. Επίσης ενδέχεται η τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα και να αποκομίσετε ένα σημαντικό κέρδος. Μπορείτε αυτό το διάστημα να διαπραγματευτείτε με επιτυχία περιουσιακές υποθέσεις, να πάρετε μια υποτροφία ή μια δωρεά.

 Σε προσωπικό επίπεδο ίσως νιώσετε την αυτοκυριαρχία σας σε υψηλά επίπεδα. Θα έχετε αυξημένη αισιοδοξία για τη ζωή. Ορισμένοι θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε την πιο άγνωστη πλευρά του εαυτού σας και όλες τις κρυμμένες σας δυνάμεις. 

Ζυγός      

 Στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες πρόκειται να επωφεληθείτε. Βελτίωση αναμένεται με σχετική ευκολία δια μέσου της υποστήριξης των άλλων. Από κάποιες  καινούργιες γνωριμίες  που γίνονται τώρα μπορείτε να περιμένετε κάποια βοήθεια. Μια συνεργασία ή συμφωνία ενδέχεται να πραγματοποιήσει κάποια επιθυμία σας. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

 Μπορείτε να διαπραγματευτείτε εμπορικές συμφωνίες, να κάνετε ένα συνεταιρισμό ή τη σύναψη μιας στενής σχέσης με άτομα προερχόμενα από άλλο τόπο. Εάν αυτή την περίοδο προμηνύεται ένας γάμος ο σύντροφος θα είναι καθιερωμένος κοινωνικά και επαγγελματικά. 

Σκορπιός

 Θετικά δεδομένα δημιουργούνται στον εργασιακό σας τομέα. Σας δίνεται η ευκαιρία να διαφημιστείτε, να δικτυωθείτε και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στην εργασία σας και να έχετε έξυπνες λύσεις. Μια επιβράβευση των προσπαθειών σας ενδέχεται να προκύψει. Ίσως υπάρξει και μια προαγωγή ή εξασφάλιση καλύτερης αμοιβής.

 Αυτό το διάστημα επίσης, ενδέχεται να έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε ένα όμορφο οικιακό ζωάκι. Φυσική ζωντάνια και δύναμη στον οργανισμό σας υπόσχεται η όψη. Προσέχετε μόνο να ελέγχετε τις τροφές σας, ίσως υπάρξει υπερβολή και να επιβαρύνετε την υγεία καταναλώνοντας λιπαρές τροφές και γλυκά.

Τοξότης

 Προώθηση όλων των φιλόδοξων σχεδίων σας με ευκολία υπόσχεται η όψη. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Σε προσωπικό επίπεδο η τύχη σας χαμογελά και ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σημαδέψει ευχάριστα τη ζωή σας. Προσωπικές επιτυχίες ίσως και διάκριση των αγαπημένων σας προσώπων ή των παιδιών σας αναμένεται. Επίσης μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις μαζί τους.

 Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας βοηθά να εκδηλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη αναμένεται να έχετε κέρδος. Επίσης θα έχετε έντονη επιθυμία για διασκέδαση, να πάτε διακοπές. Προσέξτε όμως την τάση σας για ρίσκα σε τυχερά παιχνίδια,  χρηματιστήριο ή στοιχήματα. Η παρορμητικότητα και ο έντονος ενθουσιασμός ενδέχεται να σας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Αιγόκερως

 Τακτοποίηση των οικογενειακών σας υποθέσεων με περισσότερη ευκολία είναι η υπόσχεση της όψης για εσάς. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε οικονομικά κάποιο ακίνητο, να κάνετε επωφελείς συμφωνίες. Επίσης θα έχετε περισσότερες ευχάριστες στιγμές μέσα στο σπίτι και να συσφίξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις συνθήκες, ως οίκημα.

 Για ορισμένους από εσάς ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση, οικογένεια ή να κάνετε πιο άνετη την προσωπική σας ζωή. Ακόμη μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας, να νιώσετε περισσότερο αυτάρκεις και να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες.

Υδροχόος

 Τυχερές γνωριμίες και συναντήσεις που αλλάζουν την ζωή σας φέρνει η όψη. Ανάπτυξη των πνευματικών σας δραστηριοτήτων, επωφελή ταξίδια, καλύτερες σχέσεις με περισσότερη κατανόηση μπορεί να έχετε με αδέλφια, ξαδέλφια ή τους γείτονες και ίσως δεχτείτε και κάποιο ευεργέτημα από αυτούς. Η αισιοδοξία που αποκτάτε αυτή την περίοδο σας βοηθά να κάνετε μελλοντικά σχέδια και να είστε πιο ανοιχτοί στις ιδέες και περισσότερο άνετοι στις καθημερινές επικοινωνίες.

 Μπορεί να αποφασίσετε την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών ή κάποιου μέσου μεταφοράς. Προσέξτε την μεγάλη σας αισιοδοξία, ίσως  δεσμευτείτε σε ζητήματα που δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να οδηγηθείτε σε ανέφικτα σχέδια.

Ιχθύες

 Βελτίωση των οικονομικών σας με κέρδη ή απόκτηση περιουσίας μπορεί να σας φέρει η όψη. Αυξάνεται αρκετά η ενεργητικότητά σας η οποία σας βοηθά να αποκτήσετε ότι έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς στη ζωή. Ευνοείστε επίσης σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, στην διαπραγμάτευση κτηματικών θεμάτων. Μπορείτε επίσης να δραστηριοποιηθείτε μεθοδευμένα σε εμπορικά ζητήματα. Προσέξτε μόνο την τάση πλεονεξίας μήπως γίνει η αιτία να σας απομακρύνει από άλλα πιο ανθρώπινα ενδιαφέροντα.

 Η αύξηση της αυτοπεποίθησης ίσως σας βοηθήσει αρκετά  στην πνευματική και συναισθηματική σας ισορροπία, επίσης μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα στους αγαπημένους σας, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Από την Αλμυριώτου Ιωάννα