Τα πάνω και τα κάτω των ζωδίων για 28 Μαρτίου.

Συνεχίζει και αυτή η ημέρα να είναι αρκετά έντονη για τους Κριούς με σημαντικές όμως επιτυχίες στην καθημερινότητα τους ενώ για τους Ταύρους είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική όσο αφορά θέματα σχέσεων και νέες οικονομικές ευκαιρίες.
Οι Αιγόκεροι πιέζονται πάρα πολύ στην καθημερινότητα τους και οικονομικά μπορεί να πέρασουν μία δυσκολία. Οι Ιχθύες πιέζονται να προλάβουν κάποια οικονομικές ευκαιρίες και είναι μία περίοδος όπου υπάρχουν πολλές απαιτήσεις γύρω σας. Οι Καρκίνοι θα έχουν κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και αυτό θα τους βάλει στο περιθώριο της καθημερινότητας με δύσκολες σχέσεις.

Δίδυμοι και Υδροχόοι θα είναι σχετικά πιεσμένοι σε θέματα που αφορούν τη δουλειά τους αλλά οι εντάσεις θα ξεπεραστούν εύκολα και οι Λέοντες και Ζυγοί θα έχουν λίγο χρόνο να φλερτάρουν και να περάσουν ήρεμα με το σύντροφο τους.

Οι Τοξότες , Οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι σήμερα δεν θα έχουν σημαντικές ανακατατάξεις!

Τα πάνω και τα κάτω των ζωδίων για 28 Μαρτίου. 3

Διαβάστε επίσης:

Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις. 

 Η όψη χαρίζει καλή διάθεση, ευχάριστες επαφές, αισιοδοξία, εμπλουτισμό γνώσεων. Θα έχουμε έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες, εύνοια σε επίπεδο γνωριμιών οι οποίες πρόκειται να μας βοηθήσουν στην κοινωνική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Ενδέχεται να ξεκινήσουμε επαφές με το εξωτερικό. Επίσης η εύνοια ανοίγει δρόμους στις προσωπικές και επαγγελματικές μας υποθέσεις.

 Μας φέρνει πιο κοντά σε άτομα με ποικιλία ενδιαφερόντων τα οποία είναι σε θέση να μας βοηθήσουν να ικανοποιήσουμε κάθε μας αναζήτηση. Υπάρχει δε μια έκδηλη δίψα για εγκεφαλικά ενδιαφέροντα και κινητική διάθεση. Αυτές τις ημέρες το χιούμορ θα κυριαρχήσει στη ζωή μας όπως και η αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης με παρορμητικό τρόπο.

 Αυξάνεται η ενεργητικότητά μας, η οποία μας βοηθά να αποκτήσουμε ό,τι είναι πιο σημαντικό για τη ζωή μας. Θα έχουμε έμπνευση, καλές ιδέες αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όταν βρεθεί η ευκαιρία να την θέσουμε σε τροχιά υλοποίησης. Η μεγάλη μας αυτοπεποίθηση πρόκειται να μας οδηγήσει να πάρουμε ρίσκα τα οποία θα πρέπει να είναι καλά μελετημένα από όλες τις απόψεις.

 Η διορατικότητά μας είναι αυξημένη και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας εύκολης και πετυχημένης εξέλιξης στις εμπορικές και επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία μας βοηθά στην εύκολη διεκπεραίωση των υποθέσεων. Ευνοούνται επίσης οι συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες για όσους ενδιαφέρονται. Μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε κάποιο κοντινό ή μακρινό ταξίδι, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.

 Μπορούμε να αλλάξουμε το μεταφορικό μας μέσο, το κινητό ή τον υπολογιστή μας, να  διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να ασχοληθούμε με φιλοσοφικά θέματα. Στην αρνητική εκδοχή ενδέχεται να παρασυρθούμε σε υπερβολές και σε μεγάλες υποσχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν  να προσέξουμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που θα μας δοθούν είτε από εντυπωσιασμό ή με σκοπό να μας δελεάσουν.

 Επιπλέον οι πλανήτες βρίσκονται στη μοίρα έξαρσης του Ήλιου (19ο) και οι ιδιότητές  τους εμπλουτίζονται με μεγάλες ικανότητες στον λόγο, επιτυχία στο εμπόριο, τύχη σε σπουδές, εύνοια από πατέρα ή σύζυγο, εκπαιδευτικό, ίσως και από κάποιο πρόσωπο του εξωτερικού και τύχη σε νομικά θέματα.

 Στα sabian symbol η 18η μοίρα του Κριού συμβολίζεται από μια βασίλισσα ντυμένη στα νυφικά περιμένοντας τον πριγκιπικό σύζυγο καθισμένη στο νυφικό κρεβάτι με βασιλική χάρη και αξιοπρέπεια. Αυτή η μοίρα δίνει φοβερή οξύνοιακοινωνικό και εγκάρδιο χαρακτήρα. Οι στόχοι επί το πλείστον πραγματοποιούνται με την υποστήριξη μιας γυναίκας, ιδιαιτέρα εάν πρόκειται για το αντρικό φύλο.

 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στον Κριό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, επίσης ευνοεί τα άλλα δύο ζώδια του τριγώνου της Φωτιάς (Λέοντες και Τοξότες) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στις 17ο 18ο 19ο μοίρες. Επίσης μέσω της 8ης αρμονικής θα επηρεαστούν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες 3η και 4η μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες +/-.

 Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η όψη σας βοηθά στην υλοποίηση κάποιων φιλόδοξων σχεδίων και κλείσιμο συμφωνιών. Ενδέχεται να προκύψει κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία και να επιλύσετε ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό χώρο.

 Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  σας δίνεται η δυνατότητα για τη σύναψη οικονομικών συμφωνιών, στην υλοποίηση κάποιων νέων επαγγελματικών σχεδίων, όπως και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν.

 Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κάποιες καλές ιδέες  που θα έχετε, μπαίνετε στη διαδικασία να τις δουλέψετε στο χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει. Μπορείτε επίσης  να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις όπως και να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον.

Ερμής σύνοδο με Δία 28 Μαρτίου 2023 – Δημιουργικότητα, προβολή και νέες κατακτήσεις.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)