Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2023! Νέα ξεκινήματα αλλά και επανασυνδέσεις!

Νέα ξεκινήματα αλλά και επανασυνδέσεις 2023! Μήνας με πολλές εναλλαγές θα είναι ο Απρίλης… 

Η Αφροδίτη μόλις έχει αφήσει την σύνοδο της με τον Ουρανό και συνεχίζει ανενόχλητη το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου. Αισθάνεται όμορφα στον δικό της χώρο. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι πολύ αυξημένο, (όποιος έχει Αφροδίτη στον Ταύρο με καταλαβαίνει απόλυτα!).  Της αρέσει να νιώθει ασφαλής, αγαπάει την αρμονία, θέλει σταθερότητα, της αρέσει να την προσέχουν και να την περιποιούνται, αγαπάει το καλό φαγητό και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με την ευχαρίστηση.

Στις 7 Απριλίου συναντάει σε εξάγωνο τον Ποσειδώνα στην 25η μοίρα Ιχθύ – Ταύρου… Τις ημέρες αυτές έχουμε ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε, να ξεφύγουμε για λίγο από την πεζή πραγματικότητα, να κάνουμε νοερά ταξίδια ίσως διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακούγοντας μουσική… Ρομαντισμός και ευαισθησία επικρατεί αυτές τις ημέρες… αδράξτε την ευκαιρία, ανάψτε κεριά και ζήστε μια όμορφη ρομαντική βραδιά! Ερωτική όψη, συναντήσεις και ερωτικές επαφές ευνοούνται… Βοηθητική όψη για Ιχθύς και Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και για Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Η Αφροδίτη στις 11 Απριλίου μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και παίρνει ερμαϊκά χαρακτηριστικά… Η Αφροδίτη εδώ γίνεται αέρινη, γίνεται περισσότερο επικοινωνιακή δεν αγαπάει τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις, προτιμάει το φλερτ, το ερωτικό  παιχνίδι και τις εύκολες γνωριμίες (ξεχάστε τα έντονα πάθη και τους μοιραίους έρωτες)… Θέλει ο σύντροφός της να της διεγείρει πρώτα απ’ όλα το μυαλό!  Επίσης της αρέσει να μιλάει…κάποιες φορές παραπάνω απο το κανονικό και να φτάνει στα όρια του κουτσομπολιού…,. 

 Να σημειώσουμε επίσης ότι η Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα….(Αφροδίτη στους Διδύμους, Πλούτωνας στον Υδροχόο). Επηρεάζει μόνο τις δύο πρώτες ημέρες των Διδύμων, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου και Τοξότη. Αφροδίτη Πλούτωνας σημαίνει μοιραίοι έρωτες, πάθη και πόθοι αλλά και έρωτας απόλυτος, δοτικός, αφοσιωμένος … Βέβαια τα ζώδια του αέρα δεν φημίζονται για τα πάθη και την ένταση, έρχεται όμως αυτή η όψη να ξυπνήσει μέσα σας και να σας δώσει μια ευκαιρία πιο απόλυτης συναισθηματικής έκφρασης! 

Η Αφροδίτη φεύγει από το πάθος του Πλούτωνα και μετά από λίγες ημέρες συναντά τον Κρόνο: από το απόλυτο πάθος στο πάγωμα και την ακύρωση του Κρόνου… Ο Κρόνος θέλει να συμμαζέψει την Αφροδίτη, να την βάλει σε όρια και καλούπια και θα τα καταφέρει μιας και ο Κρόνος της επιβάλλει  τα «πρέπει» του και τα κλισέ μονοπάτια του! Η όψη Αφροδίτης Κρόνου γίνεται στις 14 Απριλίου. Αφορά τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου  (Δίδυμοι  Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες). 

Επίσης, στις 11 Απριλίου έχουμε και την πολύ όμορφη όψη Ηλίου – Δια και η συνάντηση τους γίνεται στην 21η μοίρα του Κριού. Η όψη αυτή δίνει τύχη, κέρδος, διάκριση, ακτινοβολία και αισιοδοξία. Αφορά τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και Λέοντες και Τοξότες.

Επίσης, στις 21 Απριλίου έχουμε και την στάση του Ερμή προς αναδρόμηση στην 15η μοίρα του Ταύρου. Θα παρατηρήσουμε ότι στα ερωτικά αλλά και οικονομικά θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση και επιβράδυνση… Ευνοούνται βέβαια οι επανασυνδέσεις και άτομα από το παρελθόν θα χτυπήσουν την πόρτα σας… Προσοχή βέβαια γιατί οι κρυφές παράλληλες σχέσεις θα είναι στα φόρτε τους!. Στην δίνη  αυτή εμπλέκονται οι (ωροσκόποι)  Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες

Πάμε να δούμε τα 12 ζώδια και πως θα περάσουν τον μήνα Απρίλιο. Σας συνιστώ να διαβάσετε πρώτα το ζώδιο του Ωροσκόπου σας και μετά του Ηλίου και της Σελήνης σας.

Από την Αγγελική Φροξυλιά

Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2023! Νέα ξεκινήματα αλλά και επανασυνδέσεις! 3

ΚΡΙΟΣ

Κριοί μου, ήδη είστε σε μια όμορφη και δημιουργική φάση στη ζωή σας, ο Δίας στο ζώδιο σας δίνει ορμή, πάθος, αισιοδοξία. Έχετε μεγάλη περιπετειώδη διάθεση, θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας, βλέπετε την ζωή σας από άλλη οπτική γωνία, θέλετε να χαρείτε και να διασκεδάσετε και το σύμπαν σας το προσφέρει απλόχερα.

Έρωτες έρχονται στη ζωή σας ,ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου,  απολαύστε το, ζήστε το θα είναι μοναδικό! Εύνοια και στα οικονομικά σας! Προσοχή όμως για τους Κριούς των 3 τελευταίων ημερών με την έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου θα νιώσετε ότι  μπλοκάρει η ενέργεια σας, θα είστε άκεφοι και θα νιώθετε ότι σας αφαιρεί αυτό  που σας ευχαριστεί και σας χαροποιεί στη ζωή. Κάντε λίγη υπομονή, τον επόμενο μήνα ο Δίας θα σας επισκεφτεί με τα δώρα του…

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας Ταύροι μου, νιώθετε όμορφα, θέλετε να αλλάξετε το look σας, η καταναλωτική διάθεση σας έχει χτυπήσει κόκκινο, προσέξτε μην παρασύρεστε από περιττά έξοδα (ειδικά οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου). Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας στις 3 Απριλίου και τα ερωτικά θέματα έρχονται σε εξέχουσα θέση στη ζωή σας. Στις 20 Απριλίου με την στάση του Ερμή, οι Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και του πρώτου, το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία και αναζωπυρώνονται έρωτες και πάθη. Όσοι επιθυμείτε κάτι τέτοιο, σας δίνετε η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ήδη δέχεστε την πίεση του Κρόνου και νιώθετε ότι ο ελεύθερος σας χρόνος είναι εξαιρετικά πιεσμένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν σας αφήνει περιθώρια διασκέδασης και να χαρείτε την ιδιωτική σας ζωή. Προσέξτε γιατί στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις και συγκρούσεις. Για τους υπόλοιπους Διδύμους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει αέρα ανανεώσεις, διάθεση για φλερτ και νέους έρωτες,  αλλάζετε την εμφάνιση σας και θέλετε να αρέσετε!  Από τις 21 Απριλίου οι κρυφές και παράλληλες σχέσεις είναι στο φόρτε τους! Σας ιντριγκάρει η ιδέα του παράνομου….Θα ενδώσετε???

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι μου ο μήνας Απρίλιος είναι άκρως ερωτικός για εσάς! Με τον Άρη στο ζώδιο σας είστε γεμάτοι ενέργεια και αυθορμητισμό και νιώθετε έτοιμοι να μπείτε στην μάχη και να διεκδικήσετε αυτό  που ποθείτε! Προσέξτε όμως τις απότομες κινήσεις και έχετε μια τάση προς μικροατυχήματα. Τα ερωτικά σας είναι στο φόρτε τους και η ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη! Επίσης για τους Καρκίνους αρχές 3ου δεκαημέρου έρχεται μια επαγγελματική οικονομική συμφωνία που θα σας ανακουφίσει και θα δείτε επιτέλους αύξηση στα οικονομικά σας. Προσοχή όμως για τους Καρκίνους των 2 τελευταίων ημερών, με την έκλειψη ηλίου στις 20 Απριλίου, προσέξτε επαγγελματικά ναυάγια και ανατροπή στο επαγγελματικό σας status.

ΛΕΩΝ

Επιτέλους παίρνετε ανάσα Λιοντάρια μου, με τον Κρόνο να έχει φύγει οριστικά από  το απέναντι σας ζώδιο, και ο μήνας Απρίλιος σας υπόσχεται όμορφες στιγμές. Η αισιοδοξία και το χαμόγελο έρχεται ξανά στα χείλη σας!

Νέα σχέσεις έρχονται για εσάς (ειδικά για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου), μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε αυτό  που θέλετε, είναι μια όμορφη εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ίσως, γιατί όχι, να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να αρχίσετε κάποια μαθήματα. Την προσοχή σας όμως γύρω στα μέσα του μήνα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και θα σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Προσέξτε διαμάχες και συγκρούσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι μου των πρώτων ημερών έχετε μπει σε περίοδο μακροχρόνιας πίεσης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις,  με τον Κρόνο απέναντι να σας τεστάρει και να θέλει να ξεκαθαρίσει το τι αξίζει, ή όχι, να μείνει στη ζωή σας. Η πρώτη συνειδητοποίηση έρχεται στα μέσα του Απρίλη και έχετε υπόψη σας ότι μπαίνετε σε μία φάση όπου κατά καιρούς θα δέχεστε πιέσεις έως ότου έρθει το τελικό ξεκαθάρισμα στις ιδιαίτερες σχέσεις της ζωής σας. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου και όσοι ασχολείστε με επαγγελματικά ταξίδια θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές. Προσέξτε συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΙ

Ζυγοί μου, ο πλανήτης του πάθους και των μοιραίων σχέσεων μπαίνει για λίγο (αρχικά για ένα τρίμηνο και στη συνέχεια θα εισέλθει κανονικά το 2024) στον 5ο ηλιακό σας οίκο και σας δίνει μια πρώτη αίσθηση (αρχικά για τους ζυγούς των 2 πρώτων ημερών) για την μεταμορφωτική και καταλυτική επίδραση του. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας δίνει πάθος, το παιχνίδι των κατακτήσεων παίζει αυτό το διάστημα, σας κάνει σαγηνευτικούς και μπορείτε να κατανοήσετε τι ακριβώς θέλει ο σύντροφός σας απο εσάς.

Για τους Ζυγούς ειδικά αρχών 3ου δεκαημέρου με την σύνοδο Ηλίου – Δία στον 7ο ηλιακό σας οίκο (ή για όσους έχετε και σελήνη) θα σας φέρει μια όμορφη καινούργια σχέση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια. Για τους δεσμευμένους είναι μια όμορφη εποχή να αναθερμάνετε την σχέση σας και φυσικά να προβείτε σε μία καινούργια συνεργασία. Για τους Ζυγούς των 2 τελευταίων ημερών προσέξτε λίγο τις υπάρχουσες σχέσεις της ζωής σας γιατί θα διαταραχθούν οι  ισορροπίες  και αποφύγετε επίσης  τις επαγγελματικές σας συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου, ο Κρόνος έχει μπει ήδη στον 5ο ηλιακό σας οιίκο και για τα επόμενα 2 με 2,5 χρόνια ο Κρόνος θα βαθύνει και θα ωριμάσει τις σχέσεις σας, θα σας πιέσει και θα αφήσει στην ζωή σας ότι πραγματικά αξίζει να μείνει. Σκορπιοί του πρώτου 5νθημέρου, αυτή  την εποχή έχετε ξεκαθαρίσματα και τελειώματα καταστάσεων της ζωής σας. Εάν κάτι σας έχει κουράσει γύρω στα μέσα Απριλίου σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να προχωρήσετε παρακάτω. Επώδυνο αλλά ωφέλιμο…

Για τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, πισωγυρίσματα έχετε από  σχέσεις που δεν έχουν ακόμα κλείσει τον κύκλο τους γύρω στις 21 Απριλίου και επίσης, είστε σε περίοδο ευερέθιστη και μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Σκορπιοί  του 3ου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου με την Αφροδίτη απέναντι σας στον 7ο ηλιακό οίκο σας δίνει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, και βοηθάει να δημιουργήσετε ερωτική ατμόσφαιρα και με την δημιουργική σας φαντασία  είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές. Για τους αδέσμευτους μια όμορφη ρομαντική γνωριμία είναι προ των πυλών.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Δίας μέσα στον 5ο σας οίκο σας έχει δώσει αέρα ανανεώσεις, το φλερτ έχει πάρει φωτιά, νιώθετε δυνατοί και δημιουργικοί και άκρως ερωτεύσιμοι.  Διάθεση για περιπέτειες και κατακτήσεις είναι στο πρώτο πλάνο σας. Προσέξτε λίγο όμως την επιπολαιότητα και την τάση σας να επενδύεται πολλά σε τυχερά παιχνίδια. Για τους Τοξότες που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο οίκοι σας και δίνει έμφαση στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, μπορεί να προκύψει μία σχέση με ένταση και ασυνήθιστο πάθος που όμως στη συνέχεια θα βιώσετε μία αντίσταση από  το οικογενειακό σας περιβάλλον για τις συναισθηματικές σας επιλογές.

Για τους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου  μετά τις 20 Απριλίου, το παρελθόν επανέρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία…….Προσέξτε γιατί μπορεί και να μην είναι τόσο ωφέλιμο για εσάς.  Για τους Τοξότες αρχές τρίτου δεκαημέρου, σας δίνετε η ευκαιρία για καινούργιες σχέσεις στη ζωή σας που θα περιέχουν όμως το στοιχείο της ελευθερίας και όχι της μόνιμης δέσμευσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να κινείται στον 7ο οίκο, οι πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε λίγο τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σας, ίσως και κάποιες δυσκολίες στις επαγγελματικές συνεργασίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας. Για τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, η σκέψη σας και το παρελθόν θα σας απασχολήσει έντονα από  τα μέσα του Απρίλη και η  ιδέα μιας επανασύνδεσης θα σας απασχολήσει έντονα, όμως προσέξτε γιατί μπορεί αυτή η σχέση να μην είναι και τόσο υγιής.

Αιγόκεροι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, θα ζήσετε όμορφες στιγμές μέσα στην οικογένεια σας, ευνοούνται αγοροπωλησίες ή κέρδη από ακίνητα. Επίσης, ευνοείστε για όμορφες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας και έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας. Για τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών, ενδοοικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και καλείστε να βρείτε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου των πρώτων ημερών, ο Πλούτωνας έχει μπει στο ζώδιο σας για ένα τρίμηνο προσωρινά και θα επιστρέψει το 2024 και σας προετοιμάζει για βαθιές και ριζικές αλλαγές. Υπαρξιακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα αλλάξετε παντελώς μετά το πέρασμα του… Παρότι δεν σας χαρακτηρίζει το έντονο πάθος σαν ζώδιο, γύρω στα μέσα του μήνα θα ζήσετε έντονα ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και μια συναισθηματική σχέση μπαίνει στη ζωή σας. Προσέξτε όμως τα αυξημένα έξοδα και τι αντέχει η τσέπη σας…

Για τους υπόλοιπους Υδροχόους, με την Αφροδίτη στον 5ο σας οίκο η διάθεση σας γίνεται πιο ανάλαφρη, έχετε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια και θέλετε να περνάτε όμορφα βγαίνοντας έξω με τους αγαπημένους σας . Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, ανεπάντεχα γεγονότα με ερωτική χροιά έρχονται να σας ταράξουν λίγο την ησυχία σας. Μ μην αφήνετε το οικογενειακό  σας περιβάλλον να εμπλέκεται στα συναισθηματικά σας. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, μέσα από μετακινήσεις ή από  κοντινά ταξίδια αναδύεται  ένας έρωτας που θα σας ανανεώσει και θα σας ενθουσιάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες μου των πρώτων ημερών στα μέσα Απριλίου η διάθεση σας θα είναι πεσμένη και η προσοχή σας στρέφεται στην οικογένεια σας όπου θα σας απασχολήσουν κάποια ενδοοικογενειακά θέματα. Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα γρήγορα θα φτιάξουν. Για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε επιθυμία για περιπέτεια, διάθεση να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή την επιθυμία να εκφραστείτε μέσα από κάποια καλλιτεχνική δημιουργία. Προσοχή στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες!!! Επίσης, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, έχετε ευκαιρίες επανασύνδεσης, όσοι το επιθυμείτε, ο μήνας Απρίλης προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Επίσης,  ένα οικονομικό όφελος έρχεται και είναι μία καλή περίοδος για επαγγελματικές εκκινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Καρμικές Προβλέψεις Απριλίου 2023: Σχέσεις του Ύψους και του Βάθους! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)