Ημερήσιες προβλέψεις 29 Μαρτίου – Ένα Βαλς συναισθημάτων

       

Ημερήσιες προβλέψεις 29 Μαρτίου – Ένα Βαλς συναισθημάτων

Μια όμορφη και έντονη μέρα, με ισχυρό το Εγώ και τα θέλω (ο Ήλιος δυνατός στον Κριό), έντονα τα συναισθήματα (η Σελήνη σε κυβέρνηση στον Καρκίνο) και τις αισθήσεις (η Αφροδίτη σε κυβέρνηση στον Ταύρο), όπου όλοι μαζί ενορχηστρώνουν μια πολυφωνική κατάσταση. Ημέρα Ερμή με τον ίδιο να βρίσκεται στην «Κλείδα» του Ηλίου, οξύνοντας την αντίληψη και κινώντας μας προς υλοποίηση των στόχων και ιδεών μας. 

Βέβαια, με τον Άρη στον Καρκίνο η δράση για πραγματοποίηση ιδεών και στόχων πλημμυρίζεται από τα συναισθήματα και η Σελήνη στον Καρκίνο όχι μόνο επικροτεί, αλλά κι εντείνει την ατμόσφαιρα. Προσοχή σε συναισθηματικές εντάσεις και διακυμάνσεις, μην μας συνεπάρουν λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο (ένταση μεταξύ Εγώ και Ψυχής). Το τετράγωνο αυτό άλλωστε είναι παροδικό, γρήγορο και γίνεται ενώ κοιμόμαστε οι περισσότεροι (05:30). 

Μέχρι αργά το απόγευμα η όποια ένταση έχει γλυκάνει, η ατμόσφαιρα μυρίζει κρίνο, πασχαλιά και ρομάντζο με την Σελήνη να κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 19:50. Οι δυο αυτές κυρίες ευνοούν ιδιαίτερα να κάνουμε πράγματα που θα ευχαριστήσουν τις αισθήσεις και τα εσώψυχά μας

Κάπου εκεί έρχεται το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα (20.00), κι εμείς – ή οι άλλοι τριγύρω μας – λίγο θέλουμε να ξύσουμε τις πληγές μας, λίγο να εκτονωθούμε με δάκρυα και γκρίνια. Ακόμα κι αν ανταλλάξουμε στιγμιαία πικρίες με κάποιο θηλυκό άτομο, η διαίσθηση θα μας χτυπήσει την πόρτα καθώς η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό αργά το βράδυ. Έτσι θα πάμε για ύπνο εκτιμώντας πόσο όμορφο και βοηθητικό είναι να υπάρχει διαφορετικότητα, έδαφος να εκφράσουμε τα συναισθήματα και τις πρωτότυπες ιδέες μας. Μάλιστα, μπορούμε ν’ απολαύσουμε ρομαντικές στιγμές το βράδυ ή να δούμε τα πιο ενδιαφέροντα όνειρα, κάτι που θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα με την Αφροδίτη να πηγαίνει προς σύνοδο με τον Ουρανό. 

Η μέρα για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το συναίσθημα ακούγεται πάνω από όλες τις (αρκετά πολλές) επιθυμίες που έχετε τελευταία, με όποια ένταση να καθησυχάζεται. Αν εκκρεμούν θέματα προς επίλυση με συγγενικά πρόσωπα ή τον σύντροφο, ειδικά αν αφορούν οικονομικά, είναι ιδανική μέρα να τους ρίξετε μια πιο συναισθηματική ματιά, βρίσκοντας τρόπους να μείνετε όλοι ικανοποιημένοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί κάποιο έντονο όνειρο να σας ξυπνήσει απότομα νωρίς το πρωί! Όμως θα ξανακοιμηθείτε ήρεμα, έχοντας μπροστά σας μια μέρα με ευχάριστες νέα, όμορφες συζητήσεις, βόλτες, κρασί και σοκολατάκια – μην το παρακάνετε, το καλοκαίρι πλησιάζει.  Μέρα που λάμπετε τόσο που όποιο σύννεφο εμφανιστεί, γρήγορα θα τρομάξει και θα διασπαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώσατε πληγωμένοι από κάποιο φίλο χθες ή σήμερα, ξεχάστε την όποια ανησυχία. Ακούστε τι λέει η ψυχή και η διαίσθησή σας, βλέποντας την αυτοεκτίμηση ν’ ανεβαίνει. Έτσι θα ευχαριστηθείτε στιγμές με αυτούς που αληθινά σας αγαπούν και αγαπάτε. Ιδανική μέρα για δημιουργική έκφραση και καλλιτεχνία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυρά σας, η Σελήνη, σήμερα βάζει το χεράκι της σα νεραϊδονονά και ακτινοβολείτε! Οκ, είναι αυτός ο Άρης που μόλις πάτησε τον Καρκίνο και σας δημιουργεί μια ένταση, αλλά η Σελήνη τον βάζει να κάτσει κάτω. Σκέψεις και ιδέες ξεφυτρώνουν, που αφορούν καριέρα, αισθηματικά, τις παρέες και το σπίτι σας. Πολύ καλή μέρα για να συζητήσετε οικογενειακά και κληρονομικά θέματα, με λίγο πιο γειωμένα τα συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ

Η έντονη φλόγα και πάθος για ζωή σήμερα ανοίγουν δρόμο να περάσει η υδάτινη Σελήνη. Σας καλεί να κοιτάξετε μέσα στην ψυχή και το υποσυνείδητό σας, ν’ ακούσετε τι θα σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφα και ήρεμα. Εκεί θα πάρετε επίσης φαεινές ιδέες για την βελτίωση της καριέρας, των συνεργασιών και της σχέσης σας. Μπορεί οι ιδέες να φανερωθούν υπό την μορφή ονείρων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανικά θα θέλατε να πάτε ένα ταξίδι αυτές τις μέρες. Μιλήστε με φίλους και σκεφτείτε πώς και πότε θα μπορούσε αυτό να συμβεί, συμβουλευόμενοι πρώτα το πορτοφόλι σας. Όμορφο το κλίμα στην εργασία, όμως ακόμα περισσότερο θ’ απολαύσετε το διάβασμα και την ανταλλαγή ιδεών σήμερα. Περιποιηθείτε τον εαυτό και το σώμα σας! 

ΖΥΓΟΣ

Ο σύντροφος ή ο κάποιος συνεργάτης μπορεί να σας δημιουργήσει μια μικρή ταραχή (κακή ή και καλή) με το καλημέρα σας, όμως αυτό γρήγορα θα ξεπεραστεί, με την γλυκύτητα και την ευγένεια ν’ απλώνονται στο τοπίο. Έτσι θα αφοσιωθείτε σε δικά σας θέματα, θα εκφράζεστε με χάρη και θ’ ανταμειφθείτε με ουρανοκατέβατες ιδέες για καριέρα, κληρονομικά θέματα ή και… τον εαυτό σας! Η βραδιά μυρίζει ρομάντζο και τριαντάφυλλα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας απασχολούν πιθανώς κάποια επαγγελματικά θέματα, όπως και η βελτίωση της υγείας σας. Η μέρα αυτή είναι ιδανική για να δείτε την ευρεία εικόνα, να βρείτε πρακτικές λύσεις που σας καλύπτουν επίσης ψυχικά. Συζητήσεις με τον σύντροφο για θέματα σπιτιού (ή και ταξιδιού) ευνοούνται, όπως και συνεργασίες – όπου θα μπορούσε να εμφανιστεί μια ιδιαιτέρως καλή πρόταση, που δεν την περιμένατε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η διαίσθηση είναι δυνατή, τα συναισθήματα έντονα και σας κατακλύζει το πάθος. Ίδιας έντασης όμως είναι και η αντίληψή σας, δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό πρόγραμμα, ευχάριστες επικοινωνίες και παραγωγική εργασία. Έτσι καταφέρνετε να κλείσετε την ημέρα με αρκετή ενέργεια για επαφές με φίλους και ποιοτικό χρόνο με το έτερον ήμισυ – ή τον εαυτό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα κι αν η μέρα ξεκινήσει με ένταση με τον σύντροφο, την οικογένεια ή κάποιον συνεργάτη σας, γρήγορα θα επέλθουν ισορροπίες. Η επιθυμία γι’ απολαύσεις και ο ρομαντισμός είναι ακόμα πιο δυνατός σήμερα. Αξιοποιείστε τα με τον έτερον ήμισυ, με μια όμορφη βόλτα/έξοδο, με μουσική, καλό φαγητό ή και θέατρο! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγη προσοχή στις μετακινήσεις και επικοινωνίες σας σήμερα, ειδικά στον εργασιακό χώρο, για να μην ανεβούν οι τόνοι και ταραχτεί χωρίς λόγο το νευρικό σύστημα. Έτσι το βράδυ θα μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, μαγειρεύοντας κάτι νόστιμο και υγιεινό, χαλαρώνοντας με τους δικούς σας ανθρώπους. 

ΙΧΘΥΣ

Κάποια πρωινή ή προϋπάρχουσα ένταση σας αγχώνει λίγο, πιθανώς για τα οικονομικά κι εργασιακά σας. Όμως η μέρα έχει τόσα καλά να σας χαρίσει! Ευχάριστη επικοινωνία με φίλους, αδέρφια και συγγενείς, όμορφες σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες, ενώ ο ρομαντισμός είναι τόσο έντονος που είτε θα θελήσετε να γράψετε ποίηση ή θα τον αφιερώσετε ολοκληρωτικά στον/την σύντροφο. 

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 3 Απριλίου – 9 Απριλίου 2023. Νέοι έρωτες γεμάτοι ρομαντισμό! Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/04/2023 – 09/04/2023. Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική για όλους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φέρει ευκαιρίες σε όλους. Εμείς εδώ θα σταθούμε στην ίσως πιο ερωτική όψη της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα σημειωθεί στις 07/04/2023 και θα ευνοήσει τα τρίτα δεκαήμερα των παθητικών ζωδίων.