Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου 2023. Αποφασιστικότητα, επιτυχίες, φανατισμός.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου 2023. Αποφασιστικότητα, επιτυχίες, φανατισμός, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα  γεγονότα της εβδομάδας. 

Στις 3  Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του  Ταύρου. Ρεαλιστής και πρακτικός, θα  αναζητήσει  τρόπους  για να αυξήσει τα υλικά αγαθά. Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα σχηματίζει ένα  τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις μηδενικές μοίρες των Ταύρου/Υδροχόου, όπου δίνει  υπερβολικό ζήλο θα λέγαμε για την  επίτευξη στόχων, πειθώ για  κάποιους που την χρειάζονται αλλά και νεύρα και κάποιες εντάσεις.

Στις 5 του  μήνα, το  εξάγωνο  του Ερμή  με τον Κρόνο, στην 3η μοίρα  Ταύρου/Ιχθύων, δίνει έναν τόνο μεθοδικότητας αλλά και λίγο πιο φιλοσοφημένη  σκέψη. Αρκετοί μάλιστα με την όψη αυτή, θα προσπαθήσουν  να  κάνουν μια νέα αρχή στα επαγγελματικά τους, κάτω από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο, από αυτό που ήδη υπήρχε.

Στις  7  του μήνα, η Αφροδίτη από τον  Ταύρο πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθύες, στην 25η μοίρα των δύο  ζωδίων.  Αφενός χρειάζεται  προσοχή  για οικονομικές εξαπατήσεις αλλά και αυταπάτες, μιας και η όψη μας κάνει να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Αφετέρου μπορούμε να μιλήσουμε για επαγγελματική έμπνευση, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες, μουσικοί, αλλά ακόμη  όσοι ασχολείστε με τον μυστικισμό ή τις μαντικές τέχνες.

Ο Ερμής  έρχεται σε όψη εξαγώνου με τον  Άρη, στις 8 Απριλίου στην 6η μοίρα των Ταύρων/Καρκίνου. Όσοι «επαγγέλλεστε» τον  λόγο, ή  είστε επιχειρηματίες, θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για  κλεισίματα συμφωνιών και αύξηση των αποδοχών σας.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

<strong>Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου 2023. Αποφασιστικότητα, επιτυχίες, φανατισμός.</strong> 3

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Δεν θα σας πω, πως έχετε την απόλυτα  ήρεμη εβδομάδα, αλλά ούτε  και την απόλυτα δύσκολη στα επαγγελματικά σας. Κάποια  άτομα  ίσως αποχωρήσουν και χρειαστεί να καλύψετε τα δικά τους κενά. Οικονομικά, για  κάποιους από εσάς, έρχονται ξαφνικά κέρδη, ειδικά όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα, στα οποία συναναστρέφεστε πολύ κόσμο. Κάποια έξοδα ίσως προκύψουν  λόγω  οικογενειακών θεμάτων. Οι μέρες δεν είναι κακές, φροντίστε μόνο να κάνετε  σωστή διαχείριση των πόρων σας.

Β’ δεκαήμερο: Η ροζ πανσέληνος γίνεται  στο δικό σας δεκαήμερο. Και παρότι  θα «φωτίσει»   καταστάσεις  και ίσως κάποιοι από  εσάς  ολοκληρώσετε και πράγματα που είχατε  ξεκινήσει λίγο καιρό πριν, παρόλα αυτά, μια ένταση και κάποιες  δυσκολίες, θα τις βιώσετε με συνεργάτες ή συνεταίρους. Πιθανόν να μην συμφωνήσετε απόλυτα με τους άλλους  ή εκείνοι με εσάς, κι αυτό  να σας  φέρει  σε μικρές διενέξεις. Αν κάτι αντίστοιχο  έχει ξεκινήσει πολύ πριν, ίσως κάποιες συνεργασίες, να  είναι στο τέλος των ημερών τους. Οικονομικά, ίσως ξοδέψετε για  οικογενειακούς  λόγους.

Γ’ δεκαήμερο: Η προσοχή σας  πρέπει  να στραφεί σε τυχόν διενέξεις, που μπορεί να οδηγήσουν μια κατάσταση σε νομικά πλαίσια. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε φροντίστε να μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή να μην κάνετε κινήσεις δίχως νόημα, που μόνο επιβλαβείς  μπορεί να  είναι. Οικονομικά  φροντίστε να  μην   κάνετε  σπατάλες, γιατί  μπορεί να χρειαστείτε χρήματα για άλλους λόγους.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Έχετε φανατιστεί να πραγματοποιήσετε  τους στόχους σας και η ανυπομονησία  μας  μεγαλώνει, πράγμα που δεν θα βγει απαραίτητα σε καλό.  Είστε  το ζώδιο που σκέφτεται διπλά και τριπλά  πριν πράξετε, το ίδιο κάντε τώρα και μην βιαστείτε. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική  άνοδο και αν αυτό δεν είναι μόνο για  την φήμη  αλλά και για την τσέπη σας, θα σας είναι ιδιαίτερα αρεστό. Με την λογική και το πεποίθηση για τα υλικά αγαθά που σας διακατέχει, να είστε σίγουρα  ότι σιγά σιγά θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  Προσοχή  σε κουτσομπολιά και ανυπόστατες φήμες.

Β’ δεκαήμερο: Ένα θετικό ξεκίνημα για εσάς έχει η  εβδομάδα αυτή. Υποστήριξη  από συνεργάτες σας, για τις ιδέες σας ή τον τρόπο που  εργάζεστε είναι ένα από τα θετικά. Μια ξαφνική επιτυχία έχετε να  περιμένετε, αν και η αλήθεια είναι  πως η ιδιαίτερα καλή  σας  αντίληψη τις ημέρες αυτές  φαίνεται πολύ βοηθητική. Θα υπάρξουν  κάποιες  αλλαγές, τις οποίες δεν χρειάζεται να φοβάστε, μιας και θα έχουν θετική  χροιά.  Προς  το τέλος όμως των ημερών αυτών, θα υπάρξουν κάποιες  καταστάσεις  που θα  σας αναστατώσουν, θα σας ενοχλήσουν.  Προέρχονται κυρίως από  κάποιους συνεργάτες  σας. Μην  διογκώσετε το θέμα, δεν θα  βγει  κάτι καλό. Διαχειριστείτε το ήρεμα κι όλα θα πάνε καλά.

Γ’  δεκαήμερο: Φαίνεται πως η καλή σας αντίληψη, σας βοηθά να έχετε κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας κι επίσης καταλαβαίνετε πολύ καλά και την ουσιαστική αξία  των  συνεργατών σας αλλά και των καταστάσεων.  Κάποιοι από  εσάς θα τολμήσετε να κάνετε  κάποιες αλλαγές, άλλοι πάλι ορμητικά και αποφασιστικά θα θελήσετε να αναδιοργανωθείτε και να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις.

Όπως κι  αν έχει, υπάρχει μια γενικότερη εύνοια, ιδιαίτερα για τους καλλιτέχνες   του ζωδίου σας, όσους ασχολούνται με τη μεταφυσική επίσης. Λίγο προσοχή, ακριβώς στο τελείωμα της  εβδομάδας, όπου μπορεί κάποιες  διαφωνίες με τους  συνεργάτες να σας εκνευρίσουν.  Ξαφνική οικονομική άνοδο  από την εργασία σας, είναι πολύ πιθανό  να έχετε.

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα σε γενικές γραμμές ήρεμη για το  δικό σας  δεκαήμερο. Το μόνο που μπορεί κάπως να σας προξενήσει  μια μικρή αναστάτωση, είναι  κάποιοι άνθρωποι που δεν θα θέλατε ίσως να δείτε ή κάποιες  καταστάσεις  που  δεν  σκεφτόσασταν πως θα αντιμετωπίζατε  τώρα στην εργασιακή σας καθημερινότητα. Κάποια έξοδα είναι πιθανά, κυρίως από τα γυναικεία μέλη της οικογένειά σας.

Β’ δεκαήμερο: Ήρεμα θα κυλήσουν  και για  εσάς οι ημέρες αυτές. Εργασιακά δεν  έχετε να  αντιμετωπίσετε κάτι ιδιαίτερο. Συνεργάτες, συνέταιροι, ακόμη και πελάτες, για όσους εργάζεστε στους ανάλογους χώρους, θα είναι θετικοί προς  εσάς. Όσο για  τα οικονομικά σας, κάποια οικογενειακά έξοδα είναι πιθανόν να έχετε, εκτός από αυτό όμως, προσέξτε λίγο και τις πιθανές σπατάλες από μέρους σας.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποια θέματα που ίσως σας εκνευρίσουν ελαφρώς έχει  η δική σας εργασία.  Είναι πράγματα που θα μάθετε και κάποιοι τα κρατούσαν από εσάς κρυφά, ή καταστάσεις που δεν είχατε προγραμματίσει. Προσέξτε, γιατί περισσότερο το  θέμα  αυτό, έχει να κάνει με τον δικό σας τρόπο διαχείρισης. Δράση  αντίδραση λοιπόν, κι  η αντίδραση σας ανήκει, είναι αυτή που καλείστε να προσέξετε. Τα  οικονομικά σας δεν παρουσιάζουν  αλλαγές, οπότε μπορείτε να κινηθείτε στα γνώριμα για εσάς μονοπάτια.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο:  Ήρεμα ξεκινά η εβδομάδα αυτή και κάπου στη  μέση  της, κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους και λίγα  νεύρα έρχονται στην επιφάνεια. Όμως, πριν τελειώσει το  8ημερο, θα έχετε πολύ καλύτερες  καταστάσεις να βιώσετε. Όσοι από εσάς, ασχολείστε με το εμπόριο ή κάνετε νέα  επιχειρηματικά βήματα, ο δυναμισμός που σας διακατέχει θα αναγνωριστεί. Κι  έστω και αν δεν δείτε άμεση άνοδο,  η υπομονή σας θα επιβραβευτεί  όπως  και οι σωστές κινήσεις. Ιδιαίτερη επαγγελματική  ανέλιξη, αν το επάγγελμά σας έχει να κάνει  με γυναικεία είδη ή γενικότερα με γυναίκες. Κάποιες  σπατάλες για οικογενειακούς λόγους είναι πιθανές.

Β’ δεκαήμερο: Μάλλον ήρεμα έως βαρετά θα κυλήσει η εβδομάδα σας, αν και είστε άνθρωποι που απολαμβάνετε την ηρεμία αυτή. Θα μπορέσετε αδράξετε την ευκαιρία, να  «δουλέψετε» λίγο το κομμάτι της επικοινωνίας σας, μιας και βοηθά στα  επαγγελματικά σας.  Πιθανές συζητήσεις για ομαδική εργασία μπορούν να  γίνουν.  Αν αυτές οι συζητήσεις περιλαμβάνουν ανωτέρους  σας, προσέξτε τι θα πείτε  και πως. Κάποιοι από το δικό  δεκαήμερο, ίσως σκεφτείτε μια συνεργασία με αδέλφια ή γενικότερα στενούς συγγενείς. Οικονομικά θα  μπορέσετε να καλύψετε κάποια έξοδα τα οποία πριν  σας πίεζαν.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποια «ευτράπελα» μπορεί να βιώσετε  κυρίως όμως από ανθρώπους που συνεργάζεστε ή που θα βρεθούν στον δρόμο σας για κάτι καινούριο. Εξετάστε τα όλα πριν αποδεχθείτε οτιδήποτε, γιατί είναι γνωστό πως  ό,τι λάμπει  δεν είναι χρυσός. Επίσης  στρέψτε την προσοχή σας, γιατί  αυτές τις μέρες τείνετε να μην έχετε καθαρή αντίληψη, στο  πως βλέπετε και αντιλαμβάνεστε την κατάσταση στα εργασιακά σας. Οικονομικά, ίσως επιδιώξετε κάτι καλύτερο και το  επιτύχετε.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Παρότι οι μέρες, δεν έχουν ουσιαστικά πράγματα να σας επιβαρύνουν, θα νιώσετε λίγο περίεργα με κάποιες καταστάσεις  ή ανθρώπους και τις απαιτήσεις ή τα θέλω τους, όσον αφορά το  εργασιακό σας περιβάλλον.  Αν πρόκειται να συζητήσετε θέματα με ανωτέρους σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Κάποια έξοδα  διαφαίνονται στον  ορίζοντα, τα οποία μπορεί να αφορούν ζημιές  ή έξοδα σπιτιού και για  κάποιους από εσάς διασκεδάσεις ή τυχερά παιχνίδια.

Β’ δεκαήμερο:  Δεν ευνοούνται οι συνομιλίες με πρόσωπα  σε ανώτερες  θέσεις τις ημέρες αυτές, οπότε μπορείτε να αποφύγετε το κομμάτι αυτό, σε περίπτωση  που κάτι είχατε στο μυαλό  σας. Ιδέες για επεκτάσεις  ή  συζητήσεις αν  το  αντικείμενο της εργασίας  σας το καλεί μπορεί να  έρθουν στο προσκήνιο και μάλιστα ως κάτι θετικό. Επαγγελματικά ταξίδια  ευνοούνται επίσης. Τα οικονομικά σας θα ήταν καλύτερα, να τα μετρούσατε κυριολεκτικά αυτή την εβδομάδα, μιας και κάποια αστάθεια είναι πιθανή.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποια καλά νέα, αλλά και ανταλλαγές ιδεών που πιθανόν να έχετε, σας βοηθούν να  εξελιχθείτε, μιας  και νιώθετε ότι κάτι  σας «ξεμπλοκάρει».   Ομαδικές εργασίες ή συνεργασίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα είναι πολύ πιθανές και θα αποβούν θετικές και αρκετά βοηθητικές για τη δική σας ατζέντα. Πιθανόν να  σπαταλήσετε κάποια χρήματα στην οργάνωση  κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Δεν είναι άσχημα  τα πράγματα για το δικό σας  δεκαήμερο, παρόλα αυτά, αν έχετε σκοπό να    κάνετε  συζητήσεις με ανωτέρους  για τον οποίον λόγο, θα  ήταν πιο συνετό να το αναβάλλεται  για λίγο  αργότερα. Θα έχετε κι εσείς από αυτό που λέμε «περίεργες μέρες», στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως μάλιστα δείτε  κάποιους συναδέλφους  σας να αποχωρούν για κάποιους λόγους. Ξαφνικά κέρδη ή ξαφνικές σπουδές για κάποιους από εσάς, ως μάλιστα «συμπλήρωμα» του επαγγέλματος που ήδη ασκείτε και που μπορεί να σας  αποφέρει λίγο  αργότερα μεγαλύτερο εισόδημα. 

Β’ δεκαήμερο: Κάποιοι από εσάς θα  κάνετε πραγματικά μεγάλες αλλαγές και μάλιστα με έντονη αποφασιστικότητα. Καλείστε να αλλάξετε επάγγελμα ή χώρο και δεν θα είναι κακό αυτό. Όντας ρεαλιστές και με την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων, δεν είναι  διόλου απίθανο να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία, σε ένα νέο ή διαφορετικό περιβάλλον. Εξάλλου η καλή και οξυμένη αντίληψη που έχετε τις  ημέρες αυτές, σας βοηθά ιδιαίτερα να κάνετε τα  σωστά βήματα. Ξαφνικές οικονομικές βοήθειες από κάποιον συγγενή  από μακριά ή  από νέα θέση  εργασίας μακριά από τη βάση σας είναι πιθανή.

Γ’ δεκαήμερο: Το  να έχετε καλή  κρίση κι όχι  απλά ρεαλιστική, είναι κάτι   που θα σας βοηθήσει στα βήματά σας την εβδομάδα αυτή.  Θα έχετε το κατάλληλο έδαφος αλλά και την θέληση, να καλλιεργήσετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αφού αυτό θα φανεί αρκετά βοηθητικό  στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας. Αν υπάρχουν γυναίκες στον εργασιακό σας  χώρο και μάλιστα σε καίριες    θέσεις, θα σας βοηθήσουν σε πολλά από αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε. Μέσα από κοινωνικές επαφές, ίσως βρείτε  μελλοντικούς συνεργάτες,  άρα και νέες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Α’  δεκαήμερο: Είστε αποφασισμένοι να δείτε τους στόχους σας να γίνονται πραγματικότητα αλλά πρέπει να προσέξετε  τον φανατισμό  σας, να μην αποβεί μοιραίος για τις σχέσεις με συναδέλφους ή  συνεταίρους σας. Μην  βιάζεστε να εφαρμόσετε τις επιδιώξεις σας και μάλιστα χωρίς  να υπολογίσετε τους υπόλοιπους στον χώρο  σας, γιατί αυτό μπορεί να σας  οδηγήσει   σε διαμάχες.  Κάποια οικονομική εύνοια  από γυναίκα στο εργασιακό σας  περιβάλλον ή και από συγγενή σας. Λίγη  προσοχή στις σπατάλες προς ευχαρίστηση.

Β’ δεκαήμερο: Ενώ ξεκινάτε καλά και ήρεμα, κάπου στη μέση  της εβδομάδας κι εκεί επάνω στην ροζ Πανσέληνο, που λαμβάνει χώρα στο δικό σας  δεκαήμερο, έρχονται λίγες εντάσεις, κάποιες δυσκολίες στην συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, σε κάποια πράγματα δεν συμφωνείτε, γενικότερα υπάρχει  μια δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί από λανθασμένο τρόπο επικοινωνίας. Είναι καλύτερα  να μην «τραβήξετε  το σκοινί» και να αφήσετε  την ημέρα να περάσει. Θα νιώσετε όλοι καλύτερα και πιο ήρεμοι και θα μπορέσετε εκ νέου να κάνετε μία εποικοδομητική συζήτηση.  Οικονομική εύνοια από ξαφνικές κληρονομιές  ή γενικά βοήθειες.

Γ’ δεκαήμερο: Λίγες δυσκολίες θα υπάρξουν και για το δικό σας δεκαήμερο, που κυρίως έχουν να κάνουν με το επικοινωνιακό κομμάτι στη δουλειά σας. Πιθανές παρεξηγήσεις λόγω διαστρεβλώσεις αυτών που ακούτε ή βλέπετε, σίγουρα όχι από πρόθεση. Αφήστε  την ημέρα με τους αρνητικούς επηρεασμούς της να περάσει και όλα θα είναι καλύτερα. Κάποια άτομα σε ανώτερες θέσεις ή μεγαλύτερης ηλικίας, σας βοηθούν αρκετά και κάποιες οικονομικές σας απαιτήσεις πραγματοποιούνται.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα με τα νεύρα να παίρνουν το μέρος του χαμόγελου ή και το αντίθετο είναι αυτή για  εσάς. Ειδικά από τη μέση και προς το τέλος της, θα  υπάρξουν αρκετές  συγκρούσεις. Μην έχετε εμμονές με όσα θέλετε  να καταφέρετε και αν χρειαστεί μιλήσετε με συναδέλφους ή συνεργάτες σας για να σας κατανοήσουν.

Έτσι και το άσκοπο κουτσομπολιό  μπορείτε να αποφύγετε αλλά και τα τυχόν διαστρεβλωμένα λόγια, αφού ήδη γνωρίζετε πως από στόμα σε στόμα κάτι μπορεί να μεταφερθεί με λάθος τρόπο. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να  ακολουθήσετε την παράδοση της οικογένειάς σας ως επάγγελμα, ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε τη δική σας εργασία και μάλιστα δυναμικά. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σας, μιας και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε περαιτέρω έξοδα από αυτά που υπολογίζατε.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες αναστατώσεις για όσους έχετε συνεργάτες δουλεύετε σε συνεταιρισμούς, θα υπάρξουν. Μια πιθανή ασυμφωνία, κάποια λόγια ή καταστάσεις που μάλλον άλλο αντικατοπτρίζουν, κι  άλλο κατανοείτε, είναι μερικά από τα πράγματα που θα περιμένετε.  Προκειμένου να αποφύγετε τη δυσάρεστη διάθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε με τους συναδέλφους  που σας έχουν προβληματίσει. Εξάλλου είστε άνθρωποι που έχετε την  ικανότητα της  διείσδυσης  και της κατανόησης. Οικονομικά ίσως θα  έχετε κάποια βοήθεια και θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Γ’ δεκαήμερο: Αν είστε καλλιτέχνες, τότε η  έμπνευση που θα έχετε  θα είναι ιδιαίτερη και μάλιστα αναγνωρίσιμη από όλους γύρω σας. Παρόλα αυτά, ό,τι κι αν επαγγέλλεστε, κάποιες  συγκρούσεις και κάποιες διαφωνίες θα υπάρξουν και για το δικό σας  δεκαήμερο. Αν έχετε συνεταίρους μιλήστε μαζί τους για το επενδυτικό σας  πρόγραμμα και κάντε τα βήματά σας με προσοχή, μια και δεν είναι απίθανη κάποια χρηματική απώλεια. Όπως επίσης στον  αντίποδα σας  περιμένουν και κάποια κέρδη. Όχι τολμηρές κινήσεις σε  τυχερά παιχνίδια τις ημέρες αυτές.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με ένα ουδέτερο ύφος για το δεκαήμερο σας. Θα τελειώσει με εσάς να προσπαθείτε να  επιτύχετε όσα πρεσβεύετε, που αυτό δεν είναι κακό, αλλά θα ήταν καλύτερα να προσέξετε τον τρόπο που  θα το διαχειριστείτε. Αν έχετε συνεργάτες  ή  συνεταίρους , σιγουρευτείτε ότι τους ενημερώνετε και τους υπολογίζετε, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Θα είστε κάπως κυκλοθυμικοί, κι  ίσως υπάρξει και μια απομάκρυνση από κάποιο γυναικείο πρόσωπο. Οικονομικά ίσως χρειαστείτε να ενισχύσετε μέλη της οικογενείας σας.

Β’ δεκαήμερο: Αν υπάρχει γυναίκα στην εργασία σας, σε ανώτερη  θέση από τη δική σας, καλό θα ήταν να προσέξετε την συμπεριφορά σας μαζί της, προτού βρεθείτε σε καταστάσεις παρεξηγήσιμες. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά και γενικά επαγγέλματα που σας επιτρέπουν να αναπτύσσετε το κομμάτι της δημιουργίας, έχετε ιδιαίτερη εύνοια. Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, αν και κάποιοι από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε λίγα χρήματα παραπάνω.

Γ’ δεκαήμερο: Δεν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά για το  δικό σας δεκαήμερο, κι έτσι είναι εφικτό να έχετε μία εβδομάδα ήρεμη, σε σχέση με άλλους.  Αφοσιωθείτε σε αυτά που θέλετε ή κάντε καινούρια σχέδια και στόχους, μιας και οι μέρες είναι πιο ξένοιαστες και σας αφήνουν περιθώριο γι’ αυτό. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχει επίσης κάποια αλλαγή. Πάντως καλό θα ήταν να κάνετε  μια καλύτερη διαχείριση, ειδικά όσοι έχετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις ή οικονομικές υποθέσεις που σύντομα πρέπει να φέρετε σε πέρας.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Αιγόκεροι του Α’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να  μείνετε ήρεμοι, γιατί πολύ πιθανόν να έχετε προστριβές και διαφωνίες  με  συνεργάτες σας. Αν μέσα στις συνεργασίες αυτές, εμπλέκεται με κάποιο τρόπο και ο/η σύζυγος, τότε  προσέξτε  λιγάκι  τις οικονομικές απώλειες. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεπεράσετε τυχόν χρηματικές κακοτυχίες και ίσως βρείτε στήριξη και βοήθεια σε άτομα μεγαλύτερα από τον συγγενικό σας κύκλο. Εξάλλου η  εμπειρία  τους θα σας είναι χρήσιμη, αφού για κάποιους από εσάς αναμένονται αρκετά μεγάλες αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Όσοι από το δεκαήμερό σας, εργάζεστε σε οικογενειακή  επιχείρηση, φροντίστε τις ημέρες αυτές να  μην συγκρουστείτε με τους οικείους σας. Η διχογνωμία και η  διαφορετική οπτική θα είναι κάποια από αυτά που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πολλοί από εσάς θα σκεφτούν να ανοίξουν φτερά και ορίζοντες σε όποια δουλειά και αν είστε και πιθανότατα, αν έχετε μελετήσει καλά τις καταστάσεις, το βήμα αυτό θα σας ευνοήσει. Οικονομικά δεν έχετε κάτι που να σας δυσκολεύει ιδιαίτερα και μάλιστα  κάποια ξαφνικά κέρδη είναι πιθανά για κάποιους από εσάς.

Γ’ δεκαήμερο: Για εσάς τα πράγματα έχουν μια σταθερότητα την εβδομάδα αυτή. Δεν υπάρχουν αλλαγές στα επαγγελματικά σας, άρα θα κινηθείτε στους συνηθισμένους ρυθμούς. Το ίδιο συμβαίνει και στον οικονομικό σας τομέα, αν κι εκεί ίσως έχετε κάποια παραπάνω έσοδα από ότι συνήθως, που μπορεί να προέρχονται είτε από κάποια τυχερά παιχνίδια, μπορεί όμως ακόμη να είναι και μια προαγωγή που δεν περιμένατε τώρα.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Για  εσάς η εβδομάδα ξεκινά κάπως «πιεστικά». Είστε ιδιαίτερα ανυπόμονοι να προβείτε σε αλλαγές και ναι μεν είναι καλό που δείχνετε  τόσο έντονη διάθεση  και θέληση για να το κάνετε, αλλά από την άλλη υπερβάλλετε με τις πράξεις και τις κινήσεις σας, γίνεστε ανυπόμονοι και εκνευρίζεστε και με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας.

Κάποια νέα που δεν περιμένατε ίσως να μην σας ευχαριστήσουν πολύ.  Πρέπει να προσπαθήσετε να αποβάλλετε  την εμμονή για επιτυχία που σας διακατέχει. Ούτως ή άλλως, γνωρίζετε και οι ίδιοι πως τίποτα καλό δεν μένει χωρίς επιβράβευση. Συγγραφείς, μουσικοί, καλλιτέχνες θα έχετε έντονες εμπνεύσεις και τρομερή εκφραστικότητα σε αυτά που κάνετε, αλλά και την μεταδοτικότητα  να τα «περάσετε» στους άλλους. Σύνεση και υπευθυνότητα για τα οικονομικά σας και όλα θα είναι καλά.

Β’ δεκαήμερο: Εσείς μπορείτε να μείνετε χαλαροί και σχετικά ήρεμοι, μιας και οι πλανητικές επιρροές της εβδομάδας αυτής για το δικό σας δεκαήμερο, δεν δίνουν κάτι το οποίο να σας απασχολήσει έντονα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, προσέξτε τις σπατάλες που αφορούν σε πιθανές ανακαινίσεις σπιτιού, αφού δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να αποφασίσετε κάτι τέτοιο.

Γ’ δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σας δεν υπάρχει κάτι που να σας προβληματίζει. Έτσι μπορείτε να κάνετε τα  επόμενα σχέδιά σας και να περιμένετε το κατάλληλο χρονικό διάστημα να τα φέρετε σε πέρας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές, ακόμη  και μέσα από στενό συγγενικό κύκλο, που μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε νέα επαγγελματικά βήματα. Τα οικονομικά σας ζητούν ευθύνη και καλή διαχείριση.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Με τον Κρόνο στο δικό σας δεκαήμερο, η αργή αλλά παράλληλα σίγουρη πρόοδος σας είναι γεγονός. Όσοι ασχολείστε με φιλοσοφία, ταξίδια, διδαχή, επαγγέλματα διά του λόγου, ευνοείστε και μάλιστα κάνετε βήματα που σας οδηγούν στην επιτυχία  κάποιων από τους στόχους σας. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, δείξτε υπευθυνότητα και σταθερότητα στα επαγγελματικά σας και δεν θα  απογοητευθείτε.

Προσέξτε  μόνο, προς  το τέλος της εβδομάδας, τις σχέσεις  σας με ανωτέρους σας. Μην πείτε ή κάνετε κάτι που  θα τους κάνει να  σας  δουν κάπως διαφορετικά, γιατί θα  είστε  τελικά εσείς που θα απογοητευθείτε  και θα έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά και κάποιοι θα κάνετε και πράγματα, που περιμένατε εδώ και καιρό.

Β’ δεκαήμερο: Μια αστάθεια ανάμεσα σε εσάς και στους συνεταίρους, τους  συναδέλφους σας, τους συνεργάτες σας. Φροντίστε να μην υπερτονίσετε με τον τρόπο σας αυτή την κατάσταση. Είναι περισσότερο μια «κυκλοθυμική» μπόρα, παρά ένα ουσιαστικό πρόβλημα, οπότε κάνετε λίγη υπομονή και αφήστε το να περάσει. Οικονομικά δεν θα είστε άσχημα κι εσείς. Ίσως να μην αποταμιεύσετε αλλά θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας της υποχρεώσεις σας.

Γ’ δεκαήμερο: Περισσότερο πιεστική είναι η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της, αφού θα πρέπει να προσέχετε τυχόν εξαπατητικές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμη και να διαχειριστείτε την διάθεσή σας, αν νιώθετε ότι προτιμάτε να ονειρευτείτε από το να εργαστείτε.  Κάποιοι από εσάς ίσως θέλετε να κάνετε αλλαγή επαγγέλματος και δεν θα είστε λίγοι που θα το τολμήσετε.

  Ιδιαίτερη έμπνευση και ταλέντο θα έχετε όσοι ασχολείστε με κάθε είδος  τέχνης και μεγάλη εκφραστικότητα. Επίσης όσοι ασχολείστε με τις μαντικές τέχνες ή την μεταφυσική, θα νιώσετε ότι σας διακατέχει μια ιδιαίτερη έμπνευση τις ημέρες αυτές και αυτό θα βγαίνει και προς τους υπόλοιπους, που συνεργάζεστε μαζί τους. Προσοχή στα οικονομικά σας, αφού οι σπατάλες δεν θα λείψουν και θα υπάρξει οικονομική αστάθεια.