Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός 31 Μαρτίου 2023 – Ξαφνικοί Κεραυνοβόλοι Έρωτες και Μαγνητικές Έλξεις.

Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός 31 Μαρτίου

Αναμένονται ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες και μαγνητικές έλξεις.

 Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς, της ηρεμίας, της χάρης και των απολαύσεων της ζωής, βρίσκεται στο Ταύρο (το ζώδιο που κυβερνά). Αυτή είναι μια ευνοϊκή θέση τόσο για τις σχέσεις μας όσο και για τα οικονομικά μας. Αυτή η ήρεμη ατμόσφαιρα θα διαταραχθεί, όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τον απρόβλεπτο Ουρανό στην 16η μοίρα του Ταύρου με απότομες αλλαγές και κραδασμούς.

Αυτή η συνάντηση ανάβει το πράσινο φως για κεραυνοβόλους έρωτες και μαγνητικές έλξεις με αντισυμβατικά άτομα. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την εκρηκτική σύνοδο είναι όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη και Δία) στη 14η έως 18η μοίρα του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

 Στην Αστρολογία, η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και τον Ζυγό. Η Θεά της Αγάπης κυβερνά τα συναισθήματά μας, τι εκτιμούμε και τι ευχαρίστηση παίρνουμε από τη ζωή. Η χάρη, η γοητεία και η ομορφιά κυβερνώνται και αυτά από την Αφροδίτη. Μέσω της Αφροδίτης, μαθαίνουμε για τα γούστα, τις απολαύσεις, τις καλλιτεχνικές μας κλίσεις και τι μας κάνει ευτυχισμένους.

Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με τη σχέση μας, με τον εαυτό μας και τους άλλους, το πώς μπορούμε να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη, με τις αξίες μας, το γούστο μας και το πώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας. Η Αφροδίτη είναι επίσης ο κυβερνήτης των οικονομικών και των χρημάτων.  

 Ο Ουρανός, ο σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου, ανακαλύφθηκε τυχαία το 1781, ενώ συνέβαινε η Αμερικανική και η Γαλλική Επανάσταση. Η ανακάλυψή του άλλαξε για πάντα την κατανόησή μας για το Ηλιακό Σύστημα και ήταν ένα ανατρεπτικό γεγονός για την επιστημονική κοινότητα. Ο Ουρανός μας ανάγκασε να αμφισβητήσουμε όλα όσα υποθέσαμε ότι ήταν αληθινά για τον Γαλαξία μας και να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και δυνατότητες. 

 Το επταετές ταξίδι του Ουρανού μέσα από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χτίσουμε μια ευέλικτη βάση για τη ζωή μας και να γίνουμε πιο προσαρμοστικοί. Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να μάθουμε να αποδεχόμαστε την αλλαγή και να δούμε ότι η σταθερότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Ο απώτερος στόχος του Ουρανού είναι να μας ελευθερώσει από οτιδήποτε δεν είμαστε εμείς και από οτιδήποτε μας εμποδίζει να λάμψουμε πλήρως. Αυτό το ταξίδι του Ουρανού μπορεί να είναι προκλητικό και τραυματικό, επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου που εκτιμά τη σταθερότητα, αλλά θα βασίζεται στη αλλαγή μέσα από ξαφνικές και απρόβλεπτες καταστάσεις.

 Κάθε χρόνο, η Αφροδίτη και ο Ουρανός ενώνονται για να σηματοδοτήσουν το τέλος ενός κύκλου απελευθέρωσης όσον αφορά το σύστημα αξιών μας, το πώς συμπεριφερόμαστε στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις μας και πώς χειριζόμαστε και συνδεόμαστε με τα χρήματα μας. Αυτό σηματοδοτεί επίσης την έναρξη μιας νέας φάσης στη διαδικασία εξατομίκευσής μας.

 Όταν η Αφροδίτη και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται, τείνουμε να έλκουμε προς το ασυνήθιστο, το παράξενο, το εκκεντρικό και να απομακρυνόμαστε από το συνηθισμένο. Μπορεί να μας ελκύει να αλλάξουμε τις ιδέες και τις προσδοκίες μας γύρω από την αγάπη, να αμφισβητήσουμε τη παλιά μας αντίληψη για τις σχέσεις, ίσως ακόμη και να εξερευνήσουμε και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους σχέσης με τους άλλους. Επίσης, μπορεί να αναπτύξουμε μια ξαφνική έλξη για κάποιον που δεν θα περιμέναμε να μας ελκύει ή μπορεί κάποιος να μας εκφράσει ξαφνικά τα συναισθήματά του.

 Επίσης η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να αντανακλά ευκαιρίες για να βγάλουμε εισόδημα με ασυνήθιστους τρόπους, ξαφνικές αλλαγές στη καριέρα ή το μισθό μας ή στο τρόπο με τον οποίο επενδύουμε τα οικονομικά μας. Μπορεί να αποφασίσουμε να απομακρυνθούμε από δουλειές ή επαγγέλματα που δεν υποστηρίζουν την ανάπτυξή μας, ενώ νέες και απροσδόκητες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε.

 Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, να απελευθερωθούμε από προηγούμενα μοτίβα που δεν υποστηρίζουν πλέον την ανάπτυξή μας και να δημιουργήσουμε νέα.

Από την Έλενα Πίτρη

<strong>Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός 31 Μαρτίου 2023 – Ξαφνικοί Κεραυνοβόλοι Έρωτες και Μαγνητικές Έλξεις.</strong> 3

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ

 Για εσάς τους παρορμητικούς Κριούς, η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σας. Εκπλήξεις και απρόοπτα μπορούν να τροποποιήσουν την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας χωρίς να σημαίνει απαραίτητα χρηματική απώλεια ή ζημιά.

Η αλλαγή μπορεί να σημαίνει και απροσδόκητα κέρδη. Ίσως λάβετε ένα απροσδόκητο δώρο ή να αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση για τη διαχείριση των οικονομικών σας. Τα χρήματα μπορούν να εισέλθουν απότομα στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να φύγουν ξαφνικά από αυτόν, επομένως θα πρέπει να επιδείξετε σύνεση με τις αγορές σας για να διατηρηθεί η αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Για εσάς τους σταθερούς Ταύρους, η συγκεκριμένη όψη θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπικότητά και στην εμφάνισή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δραστικά την εμφάνισή σας ή να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει νέες δραστηριότητες για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απαιτήσετε μεγαλύτερη ελευθερία από τον σύντροφό σας ή ίσως κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να τερματίσετε μια κατάσταση και να επιλέξετε τη δική σας πορεία, ανεξάρτητα από το πώς θα αντιδράσουν ή το πως θα νιώσουν οι άλλοι. Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον που, αν και μπορεί να είναι εντελώς ασυνήθιστός για τα γούστα σας, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας κερδίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 Για εσάς τους μεταβλητούς Δίδυμους, η συγκεκριμένη όψη θα έχει αντίκτυπο τον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Οι προσωπικές και κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι μυστικοπαθείς και ασταθείς. Ίσως υπάρξουν νέοι συναρπαστικοί έρωτες ή καυτά ειδύλλια πίσω από κλειστές πόρτες ή ίσως πυροδοτήσει την επιθυμία σας να εξετάσετε και να φέρετε στο φως σχέσεις που έχουν κρυφτεί ή που δεν έχουν μακροπρόθεσμα κάποιο όφελος. Ανεξάρτητα για το ποιες σχέσεις επηρεάζονται, θα βιώσετε κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ή κάποια απροσδόκητα συναισθήματα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ξαφνικές προσαρμογές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Για εσάς τους παρορμητικούς Καρκίνους, η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει το κοινωνικό σας κύκλο. Θα έχετε αυξημένη επιθυμία για ζωντανή κοινωνική ζωή. Θα θελήσετε να αναπτύξετε φιλίες και κοινωνικές σχέσεις με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και τρόπους σκέψης με τα δικά σας. Ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που επικεντρώνεται σε κάτι ασυνήθιστο, διαφορετικό ή εκκεντρικό. Φιλίες οι οποίες είναι ασφυκτικές, συντηρητικές ή περιοριστικές θα εγκαταλειφθούν. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον ξαφνικά μέσω κοινών φίλων ή μέσω κοινών δραστηριοτήτων ή εκδηλώσεων.

ΛΕΩΝ

 Για εσάς τους σταθερούς Λέοντες, η συγκεκριμένη όψη, σηματοδοτεί απρόβλεπτα γεγονότα και αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, στο τομέα της σταδιοδρομίας, της φήμης και της εργασίας σας. Ενώ μπορεί να αισθανθείτε ανήσυχοι και ανασφαλείς για τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν, θα πρέπει να επικεντρωθείτε ή να εστιάσετε στο γεγονός ότι θα επωφεληθείτε από την τρέχουσα κατάσταση ή τις περιστάσεις.

Είναι πιθανό να δημιουργηθούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, όπου μακροπρόθεσμα θα είναι ευνοϊκές. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια απότομη αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση, μια προαγωγή ή τη δημιουργία ευεργετικών συμμαχιών με άτομα με επιρροή. Επίσης εάν ερωτευτείτε κάποιον στα ξαφνικά, είναι πιθανό να προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο ή να είναι κάποιος μεγαλύτερος ή πιο έμπειρος από εσάς, όπου θα αναλάβει και το ρόλο του μέντορα σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Για εσάς τους μεταβλητούς Παρθένους, η συγκεκριμένη όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να συνομιλήσετε και να συναναστραφείτε με άτομα με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες συναντήσεις ή ευκαιρίες για δουλειά μέσω δημοσίων σχέσεων ή ακόμα και ένα ξαφνικό ταξίδι όπου η δημοτικότητά σας θα ενισχυθεί. Ίσως έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, όπου θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες προοπτικές και τρόπους ζωής. Αν ξεκινούσε αυτή τη στιγμή μια ρομαντική σχέση, πιθανότατα θα ήταν με κάποιον από διαφορετικό κοινωνικό ή εκπαιδευτικό υπόβαθρο ή με κάποιον που γνωρίσατε ενώ ταξιδεύατε.

ΖΥΓΟΣ

 Για εσάς τους παρορμητικούς Ζυγούς, η συγκεκριμένη όψη θα φέρει απροσδόκητα κέρδη από κοινές επενδύσεις ή ίσως η ερωτική σας διάθεση βελτιωθεί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες που αφορούν χρήματα που μοιράζεστε όπως φόρους ή λογαριασμούς. Επίσης, η λίμπιντο σας διεγείρεται και θα νιώσετε πιο νέοι, πιο ενεργητικοί, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε απρόβλεπτες έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Καταστάσεις με μεγάλη ένταση αλλά με μικρή διάρκεια. Ίσως άτομα με αύρα μυστηρίου θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα νιώσετε γοητευμένοι από αυτούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Για εσάς τους σταθερούς Σκορπιούς, η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει το τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ίσως υπάρξουν απροσδόκητες ανατροπές ή αλλαγές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, που θα είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Θα έχετε έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις ή ακραίες συμπεριφορές ή από άψυχες ή φθαρμένες σχέσεις, όπου θα θελήσετε να επαναστατήσετε για την ελευθερία σας. Μπορεί να τερματίσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, η οποία δεν σας παρέχει πια αυτό που θέλετε ή σας έχει απογοητεύσει. Εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον που θα είναι εντελώς αντισυμβατικό άτομο ή ίσως γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει να νιώσετε ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Για εσάς τους μεταβλητούς Τοξότες, η συγκεκριμένη όψη, προϋποθέτει αλλαγές και ανατροπές στη ρουτίνα σας. Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη τυχαία συνάντηση με ένα παλιό φίλο, που θα σας αλλάξει τη διάθεση ή κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εκπλήξεις και ειδήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σας περιβάλλον όπου θα επηρεάσουν θετικά τη δουλειά σας. Θα μπορούσε επίσης να έχετε έντονη την επιθυμία να ξεφύγετε από περιοριστικές συνθήκες και θα αναζητήσετε νέες προσεγγίσεις ή μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα σας.

Ίσως αναζητήσετε ευχάριστες ασχολίες που θα ανακουφίσουν το άγχος, τις πιέσεις και τις ευθύνες της καθημερινότητας σας. Επίσης θα θελήσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ενισχύσετε τη ελκυστικότητα σας, ή να αλλάξετε την εμφάνιση ή το στυλ σας. Εάν ερωτευτείτε ξαφνικά κάποιον, πιθανότατα θα είναι κάποιος από την εργασία σας ή κάποιος μέσω κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Για εσάς τους παρορμητικούς Αιγόκερους, η συγκεκριμένη όψη, προϋποθέτει νέες εμπειρίες, νέους πειραματισμούς, και νέους τρόπους αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας. Δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις και απρόβλεπτες ευκαιρίες για διασκέδαση, ψυχαγωγία, έρωτα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο έρωτας κυριαρχεί σε όλο του το «μεγαλείο». Δεν αποκλείεται να υπάρξει στα ξαφνικά μια νέα σχέση ή ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον, με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με άτομα εκκεντρικά, όπου θα ανατρέψουν τα αυστηρά σας «πρέπει». 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Για εσάς τους σταθερούς Υδροχόους, η συγκεκριμένη όψη, προϋποθέτει αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι ή στην οικογενειακή σας ζωή. Λόγω απροσδόκητων δαπανών που σχετίζονται με το σπίτι, ίσως νιώσετε άγχος ή ένταση. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάποιες ανακαινίσεις για να βελτιώσετε την αισθητική του σπιτιού ή του περιβάλλοντός σας.

Ακόμη πολύ πιθανό να χρειαστεί να μετακομίσετε στα ξαφνικά. Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της αναταραχής ή αναστάτωσης, μπορεί να νιώσετε αποστασιοποιημένοι από τα μέλη της οικογένειας σας και να δημιουργηθούν συγκρούσεις, διαφωνίες, εντάσεις ή παρεξηγήσεις μαζί τους. Ωστόσο, εάν έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα μπορέσετε να αποφύγετε τις ακραίες ενέργειες ή συμπεριφορές. Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, να υπάρξει στα ξαφνικά μια νέα σχέση ή να γνωρίσετε κάποιον μέσω ενός συγγενή ή το επάγγελμα του να σχετίζεται με το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

 Για εσάς τους μεταβλητούς Ιχθύς, η συγκεκριμένη όψη θα ενισχύσει τη διάθεση σας για επικοινωνία και θα παρουσιαστούν απρόβλεπτες νέες ευκαιρίες ή δυνατότητες για να εκφραστείτε μέσω της ομιλίας ή της γραφής. Επίσης ίσως θελήσετε να τροποποιήσετε τις σχέσεις σας με τα αδέρφια, γείτονες και συναδέλφους σας, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Είναι πιθανό μέσα από όλες αυτές τις συζητήσεις να υπάρξουν κάποια ξαφνικά φλερτ που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον ή θα σας ενθουσιάσουν. Ίσως συναντήσετε τον έρωτα στο διαδίκτυο ή μέσω ενός γείτονα, ενός αδελφού ή ενός σύντομου ταξιδιού.