Η πιο τυχερή σας μέρα με βάση το ζώδιο σας την εβδομάδα 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου. 

 Η πιο τυχερή σας μέρα με βάση το ζώδιο σας την εβδομάδα 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου

Σημαντικές γνωριμίες – Επαγγελματικές ευκαιρίες- Προσήλωση σε στόχους – Πραγματοποίηση επιτυχίας σε επαγγελματικά – οικονομικά και ερωτικά.

Από την Σόγια Μαρία 

Η πιο τυχερή σας μέρα με βάση το ζώδιο σας την εβδομάδα 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου.  3

Οι βασικές όψεις της εβδομάδας αυτής ξεκινάνε στις 3 Απριλίου, με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στο Ζώδιο του Υδροχόου, όψη που γίνεται στην μηδενική μοίρα των ζωδίων και επηρεάζει τους γεννημένους αρχή πρώτου δεκαήμερου.

Στη συνέχεια, στις 5 Απριλίου, έχουμε το όμορφο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου στην 3η μοίρα των μεταβλητών, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους αρχές και μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ακολουθεί, στις 7 Απριλίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου, με τον με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, στην 25η μοίρα, ευνοώντας τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες των ζωδίων.

Τέλος, έχουμε στις 8 Απριλίου, την όψη εξαγώνου, μεταξύ του Ερμή από το Ζώδιο του Ταύρου, με τον Άρη στον Καρκίνο, όψη που πραγματοποιείται στην 7η μοίρα, επηρεάζοντας τους γεννημένους τέλος πρώτου δεκαήμερου. 

ΚΡΙΟΣ

  Η Δευτέρα, για εσάς είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους που είχατε θέσει . Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια σημαντική γνωριμία με κάποιο άτομο εξουσίας, το οποίο μπορεί να αλλάξει το εργασιακό σας περιβάλλον, και κατ’ επέκταση την οικονομική σας κατάσταση. Ισχυρές γνωριμίες, και επαναπροσδιορισμός της σκέψης, καθώς και του τρόπου έκφρασής σας. Εύνοια στα εργασιακά, μέσα από φίλους και το κοινωνικό περιβάλλον σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

  Η Τετάρτη, για εσάς θα είναι η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας, καθώς το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να προσηλωθείτε με μεγαλύτερη διαύγεια και μεθοδικότητα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, καθώς και θέματα δημιουργικότητας. Είναι η ιδανική μέρα για να βάλετε τα θεμέλια για μία επαγγελματική επέκταση, την οποία ονειρευόσασταν καιρό. Είναι μια μέρα που ευνοεί τον προγραμματισμό ταξιδιών, αλλά και τη σταθεροποίηση των ονείρων σας, έτσι ώστε σύντομα να περάσετε στη φάση της υλοποίησης τους. Η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία, έστω πρόσκαιρα να σταθεροποιήσετε σε ένα βαθμό και τα έξοδα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Παρασκευή, για εσάς θα είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών σας. Η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ καλά τοποθετημένη και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους ζωή. Μια ευκαιρία, από εκεί που δεν το περιμένατε θα έρθει, ταράζοντας την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Ένας κρυφός ή μυστικός έρωτας μπορεί να προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το υπέροχο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Άρη, σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε όμορφα. Είναι μια μέρα γεμάτη κοινωνικές επαφές, οι οποίες εκτός από της ευχάριστες στιγμές που θα σας χαρίσουν, μπορεί να έχουν ευεργετική επίδραση και στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να καταφέρετε να προβάλλετε τον εαυτό σας , επαγγελματικά μέσα από μια επιτυχία η οποία οφείλεται στην δημιουργικότητα σας.

ΛΕΩΝ

 Η Δευτέρα, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Σε θέματα οικονομικών και σπιτιού, σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε καταστάσεις που σας απασχολούν, ενώ για όσους ενδιαφέρονται να μετακομίσουν, αυτή είναι μια καλή μέρα για  να οργανωθούν, και να φτιάξουν το πλάνο δράσης τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου,  σας ευνοεί τόσο σε θέματα εργασιακά και σπιτιού, όσο και σε θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Η σταθεροποίηση μια σχέσης, που τώρα είναι στα σπάργανα, μια γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σχέση ή και η επισημοποίηση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα. Επίσης, βρίσκονται δημιουργικές λύσεις, σε θέματα που σας απασχολούν και αφορούν την πατρική σας οικογένεια ή το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα αυτή την ημέρα υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές ερωτικές στιγμές. Μια ερωτική γνωριμία, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να συνταράξει την ύπαρξη σας και να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα. Επίσης, εσείς οι ίδιοι μπορεί να νιώθετε έντονη σεξουαλικότητα και αυτό να το επικοινωνήσετε με ένταση στον ερωτικό σας σύντροφο. Απολαύστε, αυτή την «ερωτική» αρχή της εβδομάδας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, σας χαρίζει υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο σας . Έρωτας και αγάπη, η απόλυτη αγάπη, αυτή που ξέρετε εσείς μόνο να νιώθετε. Αυτή η Παρασκευή, είναι το ιδανικό κλείσιμο της εβδομάδας. Και οι ελεύθεροι και οι παντρεμένοι Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε στιγμές απομόνωσης με τον ερωτικό σας σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα, είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς. Το τετράγωνο του Ερμή- Πλούτωνα, σας ευνοεί για γνωριμίες μέσα από το φιλικό και εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτές οι γνωριμίες και η διεύρυνση ουσιαστικά του κοινωνικού σας κύκλου, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν ευκαιρίες, σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, καθώς μπορεί να είναι άτομα μεγάλης επιρροής ή ακόμη και σε μια καινούργια συνεργασία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή, είναι η πιο τυχερή μέρα για εσάς. Το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, λειτουργεί απίστευτα ευεργετικά για εσάς. Ένας καινούριος έρωτας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, μέσα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ευχάριστες στιγμές με τα αδέρφια σας και στιγμές δημιουργίας για όσους είναι πιο καλλιτεχνικοί. Ενώ, δεν είναι απίθανο ένας μεγάλος έρωτας να επισημοποιηθεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα, είναι η πιο τυχερή μέρα για εσάς. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, λειτουργεί πολύ καλά για εσάς. Σας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο σκέψης σας σε θέματα που αφορούν τον εαυτό σας και έτσι να αλλάξετε με δημιουργικό τρόπο και  να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας ή τα παιδιά σας, για όσους έχουν. Ενώ, έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μια διαφορετική διαχείριση των οικονομικών σας, μια αλλαγή που στο μέλλον θα σας ευνοήσει αρκετά. 

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο, είναι η πιο τυχερή μέρα για εσάς. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη σας δίνει ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και όχι μόνο. Θα γνωρίσετε κόσμο, θα περάσετε καλά και θα το ευχαριστηθείτε. Έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε θέματα συνεργασιών, καθώς και γενικότερα εύνοια στα επαγγελματικά σας. Ενώ, δεν είναι απίθανο για όσους θέλουν να έχουν μια ευκαιρία να κάνουν μια ερωτική γνωριμία, μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον, η οποία γιατί όχι, να οδηγήσει και σε ένα μεγάλο έρωτα. 

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το christosarchos.gr
Δείτε και αυτά τα άρθρα

Η Σελήνη στη Παρθένο από 2 μέχρι 5 Απριλίου φέρνει σημαντική εύνοια σε 3 ζώδια!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνα στις 3 Απριλίου 2023. Μπλοκάρισμα στις Επικοινωνίες και εμμονές! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)