Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου. Νέα Ξεκινήματα και προοπτικές.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου. Νέα Ξεκινήματα και προοπτικές

 Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου
όπου φέρνει σταθερότητα και σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες όμως θα γίνουν αρκετά αργά καθότι ο Ερμής χαρακτηρίζεται από την τάση του για παθητικότητα και για έλλειψη κινητικότητας στο ζώδιο αυτό. Θα ευνοηθούν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και οι Ιχθύες μαζί με τους Καρκίνους το επόμενο διάστημα με ξαφνικές συναντήσεις, αλλά και ξαφνικές ιδέες που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν προβλήματα της καθημερινότητας τους.
 Το τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής την ίδια ημέρα με τον Πλούτωνα
είναι μια όψη πείσματος και εμμονής, η οποία θα δυσκολέψει αρκετά τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου στο να διαχειριστούν λίγο την καθημερινότητά τους. Όμως πολύ μεγάλα σχέδια και οικονομικές επιτυχίες έρχονται με αυτή την όψη, οι οποίες θα οδηγήσουν σε κάποια σταδιακή επίτευξη στόχων.

 Στις 5 Απριλίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει μια σημαντική ευκαιρία για Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και Καρκίνους, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου να λύσουν κάποιες σημαντικές παρεξηγήσεις με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

 Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει σημαντική επιτυχία σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και πολύ σημαντική οργάνωση, με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε περαιτέρω επίτευξη στόχων για τους Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

 Στις 6 του μήνα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Χείρωνα μας βοηθάει να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την αγάπη γύρω μας. Είναι μια όψη που θα βοηθήσει περισσότερο τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.

 Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μήνα μας βοηθά στο να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε περισσότερο τι έχουμε ανάγκη, όπως επίσης είναι και τρομερά βοηθητική στο να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική μας εικόνα.

Μη ξεχάσετε την εκπομπή για τη Πανσέληνο που θα είναι διαθέσιμη από τις 2/4 στις 18:30 εδω:

(44) Πανσέληνος 6 Απριλίου: Κάθαρση και Θεραπεία – Χρήστος Άρχος – YouTube

 Στις 7 του Απρίλη η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό και νέους έρωτες για τους Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. 

 Η σύνοδος την ίδια ημέρα του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό θα φέρει κάποιες μοιραίες συναντήσεις για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

 Στις 8 Απριλίου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη φέρνει σημαντική ενέργεια και επίτευξη στόχων στα σχέδιά μας, με αρκετή διάθεση στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε διάφορα προβλήματα κυρίως για τους γεννημένους Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

Πριν διαβάσετε τις προβλέψεις μπορείτε να τις ακούσετε:

Διαβάστε λοιπόν τις προβλέψεις: 3 ως 9 Απριλίου 2023
Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

 Το πρώτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα θα μπορέσει να βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική του κατάσταση. Ίσως κάποιες σημαντικές μοιραίες συμφωνίες να σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε επιτέλους να διώξετε από πάνω σας δύσκολες καταστάσεις, ενώ οι επενδυτικές κινήσεις σας θα έχουν σημαντική επιτυχία. Προσοχή όμως στις εντάσεις μέσα στο σπίτι.

 Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία για τα επαγγελματικά του ζητήματα, ενώ επιτέλους μπορείτε να ξεπεράσετε τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να κάνετε μια καινούργια σχέση, η οποία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας.

 Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται επιτέλους τώρα μπροστά σε μια σταδιακή αποκλιμάκωση των δυσκολιών του επί των οικονομικών θεμάτων και μπορείτε να περιμένετε επίσης μία σταδιακή απελευθέρωση από δύσκολες υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει στο νομικό επίπεδο.

Ταύρος 

 Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κάποιες πολύ σημαντικές μοιραίες συναντήσεις με τις οποίες θα μπορέσει να λύσει πάρα πολλά προβλήματα επί των επαγγελματικών του θεμάτων, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά το εξωτερικό ή πιθανόν θέματα σπουδών, ενώ φαίνεται ότι και σε νομικά ζητήματα μια σημαντική επιτυχία επιτέλους έρχεται που θα μπορέσει να σας χαλαρώσει.

 Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει ξαφνικές ρομαντικές σχέσεις, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε ότι είσαστε ιδιαίτερα σαγηνευτικοί και μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα σας ανανεώσουν αρκετά.

Δίδυμοι

 Το πρώτο δεκαήμερο, έχει αρκετές πιέσεις στη δουλειά του και μέσα από αρκετή προσπάθεια θα μπορούσε να περιμένει μία σημαντική επαγγελματική αναγνώριση και εξέλιξη από εκεί που δεν το περίμενε. Δώστε περισσότερη προσοχή στην εργασία σας, καθότι πρόκειται να υπάρξουν πάρα πολλές σημαντικές επιτυχίες.

 Το δεύτερο δεκαήμερο κοινωνικοποιείται αρκετά και θα πρέπει να περιμένει ότι θα λάβει την αγάπη από κάποιους ανθρώπους που περίμενε καιρό, ενώ θα έχετε και πάρα πολύ ωραίες και ευχάριστες στιγμές με φίλους.

 Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε μια περίοδο σημαντικής επίτευξης επαγγελματικών στόχων, ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό τομέα, ενώ φαίνεται ότι θα έχετε επιτέλους και μια σταδιακή διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου με νέες παρέες που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα.

Καρκίνος

 Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει επί των επαγγελματικών του σχεδίων, αλλά κυρίως να γνωρίσετε ανθρώπους στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον που θα μπορέσουν να πιστέψουν στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στους σκοπούς και στόχους σας.

 Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την δύναμη να μπορέσει να αλλάξει αυτή την περίοδο παρά πολλά πράγματα στη ζωή του, και έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε πράγματα τα οποία είχατε εδώ και καιρό βάλει στο μυαλό σας, ενώ και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία θα μπορούσε να σας αναστατώσει.

 Το τρίτο δεκαήμερο είναι έτοιμο να μπορέσει να κάνει ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα στη ζωή του, αλλά ταυτόχρονα ίσως μια καινούργια ρομαντική σχέση να σας ανανεώσει αρκετά, καθότι θα υπάρχει πάρα πολύ έντονο το κομμάτι της αγάπης αλλά και της ερωτικής έκφρασης.

Λέων

Προφανώς θα πρέπει να περιμένετε οι πρώτου δεκαημέρου Λέοντες μία σημαντική επαγγελματική πρόταση και συμφωνία, η οποία κυριολεκτικά θα μπορέσει να σας βοηθήσει να αλλάξετε πολλά από τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσατε μέχρι στιγμής στην εργασιακή σας κατάσταση. Επίσης φτιάχνει αρκετά ο τομέας της διάθεσής σας και αρχίζετε να περιμένετε πολλά και ευχάριστα πράγματα με ανθρώπους οι οποίοι θα σας αγκαλιάσουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει τώρα μια πολύ σημαντική αποκάλυψη στα επαγγελματικά του ζητήματα. Θα πρέπει να κυνηγήσετε ευκαιρίες στο εξωτερικό, ενώ κατά πάσα πιθανότητα επιτέλους κάτι το οποίο περιμένατε θα μπορέσει να έχει μια θετική εξέλιξη, άρα και να μπορέσετε να αλλάξετε επιτέλους τη δουλειά σας,  που σας ταλαιπωρούσε καιρό και να πάτε σε ένα καινούργιο τομέα που θα σας δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερη και ευχάριστη διάθεση.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι τώρα έτοιμο για να μπορέσει να φλερτάρει και να περάσει πάρα πολύ όμορφα στη ζωή του, όμως το πιο βασικό είναι ότι επιτέλους θα έχετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάπου, η οποία θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να λύσετε πολλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να λύσει πολλές από τις δυσκολίες στις διαπροσωπικές του σχέσεις, αν και φαίνεται ότι ιδιαίτερα οι μακροχρόνια δεσμευμένοι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε προβλήματα αποστασιοποίησης και ίσως κάποιες καταστάσεις δύσκολες στις συνεννοήσεις σας με τον σύντροφό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια ξαφνική συνεργασία, η οποία θα τον βοηθήσει στο να μπορέσει να βελτιωθεί αρκετά στα οικονομικά του θέματα, ενώ και μια σημαντική, επιτέλους, απόφαση δικαστική θα σας λύσει τα χέρια.

Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, όπου ο έρωτας και ρομαντισμός  χτυπάει την πόρτα. Για αυτό και θα πρέπει τώρα να κινηθείτε για να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα ερωτική σας σχέση.

Ζυγός

Του πρώτου δεκαημέρου σας περιμένουν κάποιες ξαφνικές συμφωνίες επί των οικονομικών σας θεμάτων, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να κλείσετε πολλά δύσκολα κεφάλαια, ενώ φαίνεται ότι είναι μια περίοδος η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε τώρα να κλείσετε ένα πολύ δύσκολο και προβληματικό θέμα, το οποίο σας είχε ταλαιπωρήσει, από την οικογένεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο επιτέλους καταφέρνει να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις στα οικονομικά του και θα πρέπει να έχετε ίσως κάποια σημαντική αγοραπωλησία ή τέλος πάντων, εξέλιξη που αφορά σπίτια, ενώ μια σημαντική ευκαιρία για την επαγγελματική σας εικόνα θα σας βοηθήσει αρκετά για να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε έναντι των ανταγωνιστών σας.

Το τρίτο δεκαήμερο περιμένει και αυτό με τη σειρά του μια σημαντική οικονομική ανάπτυξη και επίτευξη, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα στη δουλειά σας να δείξετε πραγματικά το ταλέντο σας και έτσι να προχωρήσετε περαιτέρω στην επαγγελματική σας επίτευξη.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο περνάει σε μια φάση νέων συνεργασιών, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε μια καινούργια ευκαιρία από συνεργασίες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες ερωτικές γνωριμίες με μικρότερους σε ηλικία ανθρώπους.

Το δεύτερο δεκαήμερο επιτέλους μπορεί να περιμένει το κλείσιμο δύσκολων κομματιών στη ζωή του σε ότι αφορά την οικονομική του κατάσταση, ενώ και στα επαγγελματικά σας έρχονται επιτέλους κάποιες σημαντικές προτάσεις, οι οποίες έχουν ενδιαφέρον για μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι τώρα έτοιμο να μπορέσει να ερωτευτεί. Προφανώς είστε από  τους πλέον κερδισμένους στην ερωτική κατάσταση, οπότε και μια νέα σχέση θα μπορούσε να σας ανανεώσει αρκετά,  ή θα μπορούσατε να ανανεώσετε την υπάρχουσα ερωτική γνωριμία σας και να μπορέσετε να περάσετε πολύ όμορφα.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τώρα τη δύναμη να μπορέσει να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις, σε ότι αφορά την εργασιακή του κατάσταση, ενώ αρκετοί από εσάς  που μπορεί να είστε άνεργοι,  θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα ή να στείλετε βιογραφικό καθότι θα μπορούσατε να βρείτε δουλειά.

Το δεύτερο δεκαήμερο περιμένει ξαφνικούς έρωτες να γίνουν πραγματικότητα και σίγουρα θεωρείται ένα διάστημα τρομερά ερωτικό, ενώ ταυτόχρονα ευνοείστε αρκετά για να προχωρήσετε στη δημιουργία ενός παιδιού ή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

Το τρίτο δεκαήμερο και αυτό με τη σειρά του θα πρέπει να περιμένει μία σημαντική επιτυχία στον εργασιακό του χώρο, ενώ επιτέλους φαίνεται ότι και οικονομικά υπάρχει μια αύξηση η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

Αιγόκερως 

Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε άνετα να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Έτσι λοιπόν ευνοείστε αρκετά για να μπορέσετε να φλερτάρετε και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Σταδιακά επιτέλους θα πρέπει να περιμένετε και τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αν και ακόμη δεν είναι μια περίοδος για θαύματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί τώρα να επιτύχει πολλά από αυτά που έχει βάλει στο μυαλό του και έτσι θεωρείται ότι είναι μια στιγμή πολύ σημαντικής εξέλιξης σε ότι αφορά την ερωτική του ζωή, αλλά και ταυτόχρονα και για την επαγγελματική του κατάσταση, καθότι και στους δύο τομείς προβλέπεται να έχετε πάρα πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περιμένει μια σημαντική συμφωνία να γίνει πραγματικότητα, η οποία θα τον βοηθήσει να μπορέσει να ξεπεράσει οικονομικές πιέσεις και δυσκολίες, ενώ και στα εργασιακά σας θέματα επιτέλους θα αρχίσουν τα πράγματα να μαλακώνουν και να νιώσετε και εσείς πολύ πιο ήρεμοι.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο ήρθε τώρα η στιγμή για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας μέσα στο σπίτι, οπότε και πιθανά να έχετε μια σημαντική αγοραπωλησία, ενώ την ίδια στιγμή βέβαια θα πρέπει να περιμένετε πίεση  επί των οικονομικών σας θεμάτων, καθότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα από το παρελθόν που ακόμα παλεύετε να ξεφύγετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική συμφωνία, να μπορέσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει κάποιες από τις οικονομικές του δυσκολίες, ενώ είναι ταξιδάκι αναψυχής,  μαζί με φίλους, θα μπορούσε να σας φτιάξει πάρα πολύ τη διάθεση.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τώρα μπροστά του μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσει να ποντάρει στην τύχη του και να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα, ενώ και σε θέματα επενδύσεων επιτέλους ήρθε η ώρα και η στιγμή να διώξετε πράγματα τα οποία σας είχαν ταλαιπωρήσει και να βγάλετε χρήματα. 

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο, αν και έχει λίγο τα ψυχολογικά του και θα νιώσει πιεσμένο, φαίνεται ότι θεωρείται μια περίοδος με σημαντικές οικονομικά συμφωνίες που θα σας βγάλουν μπροστά στον αγώνα για το κέρδος, ενώ την ίδια στιγμή και κάποιες όμορφες συναντήσεις με άτομα από την οικογένειά σας θα σας κάνουν να χαρείτε αρκετά.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει τώρα να περιμένει τη σημαντική οικονομική του επιτυχία και ανάπτυξη. Τολμήστε να επενδύσετε. Τολμήστε να βάλετε τα λεφτά σας σε σημαντικές ευκαιρίες, όπως επίσης και να μπορέσετε να απαιτήσετε πράγματα στη δουλειά σας, καθότι τώρα έρχονται ευνοϊκές καταστάσεις επί των οικονομικών σας θεμάτων σε όλα τα επίπεδα.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι ο πρωταγωνιστής του έρωτα για αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να διεκδικήσετε τον έρωτα με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι σίγουρα μια περίοδος όπου θα σας ευνοήσει αρκετά στο να μπορέσετε να γνωρίσετε κάτι το οποίο θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και όμορφο, ενώ αν έχετε ήδη μια σχέση θα μπορέσετε να την ανανεώσετε αρκετά.

Διαβάστε επίσης:

Ερμής στον Ταύρο – 3 Απριλίου μέχρι 11 Ιουνίου 2023 Μικροί και μεγάλοι χωρισμοί – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)