Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου 2023. Αποπροσανατολισμός συναισθημάτων – φανατισμός στην επικοινωνία

Τα ζώδια σήμερα 3 Απριλίου 2023. Αποπροσανατολισμός συναισθημάτων – φανατισμός στην επικοινωνία.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και διατρέχει το 2ο δεκαήμερο. Επηρεάζονται όλα τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικότερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Δημιουργείται η ανάγκη για τάξη και τελειότητα, ασχολούμαστε περισσότερο με την υγιεινή και την καθαριότητα. 

Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή δεν επιτρέπουν τα συναισθήματα να βγουν εύκολα και είναι μπλοκαρισμένα. Γινόμαστε περισσότερο γκρινιάρηδες, ιδιότροποι, με κριτική και αναλυτική διάθεση. 

Η θετική όψη τριγώνου με τον ουρανό δημιουργεί συναισθηματικό αυθορμητισμό και αλλαγές στους προσωπικούς προγραμματισμούς. Επίσης το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί τάση για έλεγχο, δογματισμό, εμμονή και πίεση στην επικοινωνία. Από αυτή την όψη επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και  Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Για εσάς ενδέχεται να υπάρξει μια τάση υπερκριτικής στον τομέα της εργασίας και να σας χαλάσει τη διάθεση. Μπορεί να έχετε απρόσμενο οικονομικό ή συναισθηματικό όφελος και να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας. Δώστε προσοχή στις συνδιαλλαγές σας με φιλικά άτομα, ίσως υπάρξει πίεση στην επικοινωνία μαζί τους. 

Ταύρος

Για εσάς ίσως υπάρξει έλλειψη συντονισμού με τους αγαπημένους σας και αυτό να σας δημιουργήσει άγχος και ανησυχία. Μπορείτε όμως να βρείτε νέους και διαφορετικούς δρόμους αυτοέκφρασης και να ανέβει λίγο η διάθεσή σας. Ενδέχεται στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον να υπάρξει φανατικό κλίμα και έλλειψη ανεκτικότητας.

Δίδυμοι

Ο χώρος του σπιτιού ίσως σας προκαλέσει εσωτερική δυσαρέσκεια για κάποιο στόχο σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια προσαρμογή πάνω σε αυτό. Ενδέχεται μια αλλαγή στις συνθήκες του σπιτιού να σας αναστατώσει ευχάριστα. Ο υπερβολικός ζήλος και η ανυπομονησία για ένα ταξίδι ή επαφές με το εξωτερικό ίσως  διαταράξουν το νευρικό σας σύστημα.

Καρκίνος

Για εσάς ίσως υπάρξει κριτική από το κοντινό σας περιβάλλον και η δυσαρέσκεια που ενδέχεται να  δημιουργηθεί ίσως να έχει επίπτωση στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο. Μια παράξενη φιλία ίσως σας βοηθήσει να νιώσετε όμορφα. Αποφύγετε τυφλό φανατισμό και επικριτικότητα στις κοινωνικές σας ομάδες.

Λέων

Για εσάς κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα που έχουν σχέση με κάποιο μακρινό ταξίδι ή νομικό θέμα να ενδέχεται να σας αναστατώσει. Μπορείτε όμως να γίνεται δημιουργικοί και εφευρετικοί στα επαγγελματικά σας και να αυξηθεί η αυτοεκτίμησή σας. Εμμονές και χειριστικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ίσως έχουν αντίκτυπο και στην κοινωνική σας εικόνα. 

Παρθένος

Ανησυχία και αφηρημάδα ίσως προκληθεί εξαιτίας κάποιων φοβιών για τα χρήματα του συντρόφου ή των τραπεζικών σας συναλλαγών. Κάποιες προοδευτικές αντιλήψεις σας που έχουν ως στόχο την προσωπική φιλοσοφία της ζωής ενδέχεται να σας χαροποιήσουν. Η έλλειψη ανεκτικότητας και η αλλαγή πεποιθήσεων στον εργασιακό χώρο ενδέχεται να σας δημιουργήσει έντονες πιέσεις.  

Ζυγός

Για εσάς η δογματικότητα που ίσως υπάρχει στον τρόπο επικοινωνίας με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και η απροθυμία συμβιβασμού ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης. Ίσως ευνοηθείτε από ενστικτώδεις και ασυνήθιστους  τρόπους επενδύσεων. Αποφύγετε να ρισκάρετε τα πάντα στις χρηματοοικονομικές συνδιαλλαγές σας.

 Σκορπιός

Ίσως πιεστείτε αρκετά από κάποια συζήτηση και να εκδηλωθεί ένα είδος ανησυχίας  στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενδέχεται να έχετε δυνατές συγκινήσεις με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν ανταγωνισμούς και οικογενειακές μάχες ισχύος ενδεχομένως από μια αθέτηση συμφωνίας λογω εγωιστικής συμπεριφοράς.    

Τοξότης

Για εσάς ίσως υπάρξει συναισθηματική ένταση στο εργασιακό περιβάλλον εξαιτίας κάποιας αυστηρής κριτικής ενδεχομένως για κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Μπορείτε όμως να αναπτύξετε καινούριες αντιλήψεις, να ενστερνιστείτε νέες ιδέες και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας τομέα. Αποφύγετε όμως όσο μπορείτε το κυριαρχικό και επίμονο ύφος ομιλίας στον εργασιακό σας χώρο.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως υπάρξει κάποια ένταση με την οικογένειά σας. Η πηγή της έντασης ενδέχεται να προέρθει από την αδιαφορία για τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας. Η επικοινωνία με τα παιδιά ή τις σχέσεις ενδέχεται να είναι απρόσεκτη και μέσα σε πνεύμα αντιλογίας. Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας σε δημιουργικούς στόχους. Η εγωιστική σας συμπεριφορά ενδεχομένως να δημιουργήσει διαφωνίες με τους αγαπημένους σας.

Υδροχόος

Κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως υπάρξουν με το στενό οικογενειακό περιβάλλον να σας δημιουργήσουν έντονες ψυχολογικές αναστατώσεις και τάσεις εσωστρέφειας. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, όπως ανακαίνιση ή διαμόρφωση του χώρου σας, αυτή η ενέργεια ίσως σας χαροποιήσει. Προσέξτε μόνο την ερειστικότητα και προσπαθήστε να μην γίνετε αντιπαθείς με άτομα της οικογενείας σας.

Ιχθύες

Για εσάς ίσως δημιουργηθούν προστριβές με τις σχέσεις σας για οικονομικά και υλικά θέματα που ενδεχομένως αφορούν το στενό σας  κύκλο. Θα μπορούσε όμως μια ξαφνική ιδέα σας για κάποιο εκπαιδευτικό σκοπό ή ταξιδιωτικό προσδιορισμό να δημιουργήσει σύσφιξη των σχέσεων. Προσέξτε όμως  κάποιους απροσδιορίστους  φόβους και την κακή σας προδιάθεση μήπως μετατραπεί σε επεισόδιο με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. 

Από την Αλμυριώτου Ιωάννα 

Διαβάστε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου. Νέα Ξεκινήματα και προοπτικές

 Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου

όπου φέρνει σταθερότητα και σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες όμως θα γίνουν αρκετά αργά καθότι ο Ερμής χαρακτηρίζεται από την τάση του για παθητικότητα και για έλλειψη κινητικότητας στο ζώδιο αυτό. Θα ευνοηθούν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και οι Ιχθύες μαζί με τους Καρκίνους το επόμενο διάστημα με ξαφνικές συναντήσεις, αλλά και ξαφνικές ιδέες που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν προβλήματα της καθημερινότητας τους.

 Το τετράγωνο που θα κάνει ο Ερμής την ίδια ημέρα με τον Πλούτωνα

είναι μια όψη πείσματος και εμμονής, η οποία θα δυσκολέψει αρκετά τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου στο να διαχειριστούν λίγο την καθημερινότητά τους. Όμως πολύ μεγάλα σχέδια και οικονομικές επιτυχίες έρχονται με αυτή την όψη, οι οποίες θα οδηγήσουν σε κάποια σταδιακή επίτευξη στόχων.

 Στις 5 Απριλίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει μια σημαντική ευκαιρία για Ταύρους, Σκορπιούς αλλά και Καρκίνους, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου να λύσουν κάποιες σημαντικές παρεξηγήσεις με το οικογενειακό τους περιβάλλον.

 Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει σημαντική επιτυχία σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και πολύ σημαντική οργάνωση, με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε περαιτέρω επίτευξη στόχων για τους Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

 Στις 6 του μήνα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Χείρωνα μας βοηθάει να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την αγάπη γύρω μας. Είναι μια όψη που θα βοηθήσει περισσότερο τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.

 Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μήνα μας βοηθά στο να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε περισσότερο τι έχουμε ανάγκη, όπως επίσης είναι και τρομερά βοηθητική στο να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική μας εικόνα.

Μη ξεχάσετε την εκπομπή για τη Πανσέληνο που θα είναι διαθέσιμη από τις 2/4 στις 18:30 εδω:

(44) Πανσέληνος 6 Απριλίου: Κάθαρση και Θεραπεία – Χρήστος Άρχος – YouTube

 Στις 7 του Απρίλη η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό και νέους έρωτες για τους Ιχθύες, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. 

 Η σύνοδος την ίδια ημέρα του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό θα φέρει κάποιες μοιραίες συναντήσεις για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

 Στις 8 Απριλίου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη φέρνει σημαντική ενέργεια και επίτευξη στόχων στα σχέδιά μας, με αρκετή διάθεση στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε διάφορα προβλήματα κυρίως για τους γεννημένους Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 έως 9 Απριλίου. Νέα Ξεκινήματα και προοπτικές. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)