Ήλιος σύνοδος με Χείρωνα 6 Απριλίου. Φεγγαρόφωτα της Ψυχής – Πόνος – Γνώση και Δύναμη 

Ήλιος σύνοδος με Χείρωνα 6 Απριλίου. Φεγγαρόφωτα της Ψυχής – Πόνος – Γνώση και Δύναμη

Ο  Ήλιος στον Κριό και σήμερα στην 16 05΄ σχηματίζει όψη συνόδου με τον Χείρωνα από τον Κριό στην 15 05΄ ταυτόχρονα πραγματοποιείται μια Χειρώνια πανσέληνος με την Σελήνη από τον Ζυγό στην 15 49΄ μια δύσκολη όψη της οποίας την επιρροή θα δεχθούν οι Παρορμητικοί: Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί – Αιγόκεροι του Β΄ δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Ο Ήλιος στη θέση έναρξης της εαρινής ισημερίας από τον Κριό και όλα γύρω μας αποπνέουν μια επιθυμία αναζήτησης νέων συναρπαστικών εμπειριών, μια έκρηξη αδρεναλίνης δίχως ίχνος υπομονής και επιμονής για όσα απαιτούν χρόνο, τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς επείγοντος και δεν επιτρέπει σε τίποτα να τον προσπεράσει, δεν υπάρχει καν χρόνος για δεύτερη σκέψη καθώς το αισιόδοξο πνεύμα του αρκεί και την εκτοπίζει.

Χείρωνας, ένας Κένταυρος ημίθεος που υιοθετείται από τον θεό Απόλλωνα και μεγαλώνει δίπλα  στις Μούσες εγκαταλειμμένος από τον πατέρα του Κρόνο και την νύμφη Φιλύρα την μητέρα του, και σε αυτό το σημείο έχουμε το παιδικό τραύμα από το οποίο πρέπει να θεραπευτεί, διαφορετικά  θα γίνει συνοδοιπόρος του στη ζωή και τροχοπέδη στη εξέλιξη του.

Μισός άνθρωπος μισό άλογο, αποσυμβολίζοντας έχουμε την ένωση και εξισορρόπηση της πνευματικής φύσης του ανθρώπου με την ενστικτώδη του πλευρά. Εκπαιδεύεται και μυείται σε όλες τις τέχνες από τον θεό του φωτός και εξελίσσεται στον μεγαλύτερο μυθολογικό θεραπευτή, η βαθύτερη εσωτερική του ανάγκη είναι να θεραπευτεί από τα τραύματα του και έτσι γίνεται αρωγός στην θεραπεία των άλλων.

Είναι γνωστό άλλωστε πως  προσφέρουμε στους άλλους αυτό που εμείς πραγματικά χρειαζόμαστε και επιθυμούμε να λάβουμε…ή μήπως όχι; Ο Χείρωνας αντιπροσωπεύει το ευαίσθητο σημείο μας, εκείνο  όπου κάθε φορά που κάποιος το ακουμπήσει μας προκαλεί πόνο, είτε αφορά μια συναισθηματική πληγή είτε μια υπαρκτή αναπηρία που μας κάνει να αισθανόμαστε διαφορετικοί από τους άλλους.

Κάποιοι υποσυνείδητα επιλέγουμε να είμαστε οι θεραπευτές, αναζητούμε την δική μας θεραπεία θεραπεύοντας τους άλλους, άλλοι προσπαθούμε να την κρύψουμε από τους γύρω μας και γινόμαστε επιθετικοί προβάλλοντάς το στους άλλους,  τραυματίζοντας τους,  είτε κοιτάμε συνεχώς την πληγή μας οι Πληγωμένοι. Ο Χείρωνας διέπει τον γάμο, τον/τη σύντροφο, τα παιδιά, την εγκυμοσύνη, και το πέρασμά του μπορεί να ανατρέψει στην κυριολεξία την ζωή μας.

Με τον Χείρωνα από την θέση του Κριού ψάχνουμε την αληθινή μας ταυτότητα και αξία για να αποκτήσουμε την δύναμη που προσάπτει η αυτοπεποίθηση, το τραύμα μας είναι το εγώ μας και αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία στο να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό, να τον κοιτάξουμε κατάματα και να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας προκαλεί πόνο, με αυτόν τον τρόπο καταπιέζουμε επιθυμίες μας συσσωρεύοντας θυμό και απωθημένα.

 Με την σύνοδο του Ήλιου – Χείρωνα μέσα από την ενέργεια του Κριού θα βρεθούμε μπροστά σε καταστάσεις όπου θα δυσκολευτούμε να εξωτερικεύσουμε συναισθήματά μας, να εκφράσουμε τον εαυτό μας και αυτό θα είναι αιτία να δούμε παλιές πληγές μας που έχουν μείνει αθεράπευτες να ξεπηδούν μπροστά μας. Παρέα με τη Χειρώνια πανσέληνο θα δούμε το τραύμα αλλά και την θεραπεία στο κομμάτι της υγείας, οικογένειας, εργασίας, ζητήματα συναισθηματικά και ευρύτερα ζητήματα σε εθνικό επίπεδο, θέματα ευπαθών ομάδων, όπου όλα θα επιτάσσουν την επίλυση και δικαίωση.

Από τη Μαρία Leon

Ήλιος σύνοδος με Χείρωνα 6 Απριλίου. Φεγγαρόφωτα της Ψυχής - Πόνος - Γνώση και Δύναμη  3

Ας δούμε την επιρροή αυτής της συνόδου στα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε σαν κάτι να μην σας αρέσει επάνω σας, δεν σας ικανοποιεί η εμφάνισή σας αισθάνεστε να μην έχετε καμία εμπιστοσύνη στην κρίση σας, καμία πίστη στις δυνατότητες και ικανότητές σας, βλέπετε παντού ψεγάδια όπου και εάν ακόμα υπάρχουν μην ξεχνάτε πως μέσα από αυτά είμαστε ξεχωριστοί. Αδυναμία να δράσετε ελεύθερα και αυθόρμητα. Φοβίες, άγχη και ενοχές σας δημιουργεί η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησής σας  και νιώθετε πως όσα θέματα υπάρχουν στις μεταξύ σας σχέσεις οφείλονται αποκλειστικά σε εσάς.

Αυτή σας η ψυχολογία θα σας ωθήσει στο να στρέψετε την προσοχή σας σε θέματα άλλων προσπαθώντας για την επίλυσή τους, αρκετές φορές μας είναι πιο εύκολο να εστιάσουμε την προσοχή μας στα προβλήματα των άλλων από ότι να διαχειριστούμε τα δικά μας. Μέσω αυτής σας της προσφοράς θα καταφέρετε να δώσετε λύση και για την δική σας θεραπεία. Κάποιοι από εσάς ίσως νιώστε κάποια αδιαθεσία ή αν ακόμα σας ταλαιπωρεί κάποια ασθένεια φαίνεται πως είναι η περίοδος που θα αναζητήσετε μια εναλλακτική θεραπεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα κάθε πράξη και ενέργειά σας αφορούν όλα όσα το υποσυνείδητό σας επιτάσσει, είναι διάστημα εσωτερικών διεργασιών. Η ενεργοποίηση αυτή θα σας σπρώξει σε πνευματικές αναζητήσεις, σε μία ανάγκη να καλλιεργήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, να κάνετε έρευνες, και ίσως κάποιοι από εσάς μελέτες που αφορούν μεταφυσικές σας ανησυχίες. Κάποιοι έχοντας ανάγκη να νιώσουν την πνευματικότητα της θρησκείας τους θα το εκφράσουν μέσω αγαθοεργιών.

Παράλληλα βέβαια, μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να φέρεται άκρως εγωιστικά και να επιζητά δικαίωση ή ακόμα και εκδίκηση για αδικίες που σας έγιναν στο παρελθόν ή νομίζετε απλά πως σας συνέβησαν. Σενάρια συνομωσίας που διαδραματίστηκαν κατά το παρελθόν εις βάρος σας όπου τις περισσότερες φορές θα αφορούν απλά φόβους σας παρά την πιθανότητα του να ισχύουν στην πραγματικότητα. Ενοχές και τύψεις που θα σας βασανίζουν για παρελθοντικές σας ενέργειες.

Θα κινείστε κάποιοι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας πράγμα που θα μπερδέψει τους γύρω σας καθώς θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν την συμπεριφορά σας, και τελικά όλο αυτό που σας συμβαίνει μπορεί απλά να αφορά έναν βαθύ φόβο εγκατάλειψης, την πιθανότητα του να μείνετε μόνοι, ακόμα ο φόβος του να σας συμβεί ένα δύσκολο γεγονός…. σκεφτείτε κάποιοι… μήπως διατηρείτε δεσμούς που δεν σας ταιριάζουν ουσιαστικά και ο φόβος της μοναξιάς τις συντηρεί;

Ακόμα πιο ακραία μήπως κάποιοι από εσάς δεν μπαίνετε καν σε σχέση και απομονώνεστε από φόβο μην εγκαταλειφθείτε..; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το διάστημα καθώς η ψυχολογία σας βάλλετε και ο κίνδυνος να φτάσετε στα άκρα είναι μεγάλος, είτε αφορά σχέση σας με άλλους, είτε ακόμα την ψυχική σας υγεία. Πρέπει να θυμάστε πάντα πως οι ατυχίες και οι δυσκολίες στην ζωή μας είναι απαραίτητες για την εξέλιξη μας και συμβαίνουν παντού και σε όλους. Όταν αυτό σας γίνει συνείδηση θα καταφέρετε να θεραπεύσετε την ψυχή σας και θα μπορέσετε με την σειρά σας να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους που βασανίζονται με το ίδιο με εσάς θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα διάστημα όπου οι ιδέες και αντιλήψεις σας βρίσκουν  αποδοχή και ανταπόκριση καθώς όλοι γύρω σας είναι ανοιχτοί και γεμάτοι κατανόηση να σας ακούσουν. Ευνοούνται οι συνεργασίες με ανθρώπους που ανήκουν στην ίδια κοινωνική ομάδα με εσάς και ενστερνίζεστε τις ίδιες ιδεολογικές πεποιθήσεις.

Σημαντικές φιλίες θα δημιουργηθούν οι οποίες θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην ζωή σας. Επανεξετάζετε φιλικές σας σχέσεις και συνεργατικές σας συναλλαγές τόσο για την δική σας πιστότητα όσο και των άλλων, και μέσω αυτοκριτικής αξιολογείτε την μεταξύ σας σύνδεση. Μπορείτε τώρα να δείτε την σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας καθώς θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά πάνω σε αυτό το μοτίβο αυτόν τον καιρό.

Θα είστε ξεκάθαροι στους στόχους σας διαχωρίζοντας τους προσωπικούς από τους συλλογικούς σας στόχους και με αυτόν τον τρόπο σιγά σιγά θα καταφέρετε να καθιερωθείτε μεταξύ των φίλων σας. Η αλήθεια είναι πως κατά το παρελθόν κάποιοι από εσάς ίσως κυριευόσασταν από τον φόβο της απόρριψης και εξαιτίας αυτού ασπαζόσασταν ιδέες και αντιλήψεις άλλων για να  είστε αρεστοί, συνειδητοποιείτε λοιπόν αυτό το διάστημα, πως όλοι δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν με όλους, θα ήταν και βαρετό δεν νομίζετε;  και αυτό δεν σας καθιστά εκκεντρικούς αλλά ξεχωριστούς  και ιδιαίτερους  μέσα από την δική σας άποψη και οπτική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καριέρας, κοινωνικής σας εικόνας και φήμης θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Ενδεχεται να προκύψουν προβλήματα επαγγελματικά, κοινωνικά, ή ακόμα οικογενειακά, ή ακόμα να σας απασχολήσει μια συναλλαγή που αφορά γονείς σας. Ίσως κάποιοι κληθούν να αναλάβουν μια εργασία πολλά υποσχόμενη με πολλές ευθύνες, πράγμα που ίσως σας θέσει διλλήματα, ακόμα και ως απόφαση αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Θα πρέπει η όποια απόφασή σας να έχει βάση ρεαλιστική, να έχετε πλήρη συνείδηση των δυνάμεών αλλά και των αδυναμιών σας καθώς διατρέχετε τον κίνδυνο να παρασυρθείτε μέσα από μια ανάγκη κοινωνικής αναγνώρισης και προβολής και να δεχθείτε να αναλάβετε κάτι πέρα από δυνατότητες και ικανότητές σας, κάτι το οποίο δεν θα αργήσει να φανεί και θα χάσετε την αξιοπιστία σας και κατά συνέπεια την εμπιστοσύνη των άλλων στο πρόσωπό σας.

Πρέπει να θυμάστε πως η αυτοεκτίμηση και η προσωπική σας αυτοπεποίθηση είναι αυτά που σας χρειάζονται, και πως δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν πέραν από τον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό πρέπει να το κάνετε συνείδηση.

ΛΕΩΝ

Ένα διάστημα που θα σας προσφέρει αρκετές εμπειρίες καθώς σας δίνεται η ευκαιρία για μελέτη, ανυψώνοντας έτσι το πνευματικό σας επίπεδο, τέχνη για κάποιους, πολιτική, θέματα θρησκείας, και εάν ακόμα δεν θελήσετε να ασχοληθείτε με νέα πνευματική δραστηριότητα σίγουρα θα θελήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο και να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο. Η επιθυμία για απόκτηση κάποιου ανώτερου πτυχίου για κάποιους καθώς και ο αθλητισμός πιθανόν να σας ελκύσει.

Μπορεί να ταξιδέψετε κάποιοι στο εξωτερικό και κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο διαμονής σας ανοίγοντας τους ορίζοντές σας και μέσα από μια άλλη οπτική να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας μέσω της εμπειρίας που σας φέρνει σε επαφή με άλλους πολιτισμούς. Γενική διάθεση να κάνετε οτιδήποτε άλλο έξω από τα συνηθισμένα. Εύνοια σε δικαστικές υποθέσεις για όσους έχετε αυτόν τον καιρό. Αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πως η ικανοποίηση που επιθυμείτε διακαώς δεν είναι κάτι που μπορείτε να λάβετε μέσα από προσδοκίες που τυχόν έχετε από άλλους ανθρώπους ούτε καν μέσα από καταστάσεις παρά μόνο μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προσοχή σας θα απαιτήσουν θέματα οικονομικά είτε αφορά επενδύσεις σας, κεφάλαια, κληρονομικά ζητήματα, και οτιδήποτε οικονομικό όπου τυχόν εμπλέκονται τρίτοι. Ίσως κάποια σχέση λήξει ή κάποια δραστηριότητα τελειώσει, αλλά πάντα μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο.  Μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται αυτό το διάστημα να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο σε μια προσπάθεια κατανόησης των όσων απωθημένων έχετε και μέσω αυτού μπορέσετε να  αναθεωρήσετε την στάση και συμπεριφορά σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως όσο μένετε ψυχικά στάσιμοι σε ένα γεγονός του παρελθόντος μεταφέροντας το έτσι στο παρόν δεν θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από φοβίες και εμμονές που θα πολλαπλασιάζουν οτιδήποτε σας παρουσιάζεται στο μέλλον, αφήστε στο παρελθόν ό,τι του ανήκει και ζήστε το τώρα.  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα η σκέψη σας διχάζεται μέσα από ενδόμυχες φοβίες σας. Η εικόνα που θα έχετε για τις σχέσεις σας είτε αφορούν σύντροφο ή συνεργασία θα φαντάζουν ιδιαίτερα προβληματικές γεγονός που θα σας οδηγήσει σε λαθεμένες επιλογές εάν βρίσκεστε μπροστά από κάποια απόφαση συντρόφου η δίλλημα συνεργασίας. Φοβίες μην διαλυθεί υπάρχουσα σχέση σας ή να μην λειτουργήσει μια νέα σας πλημμυρίζουν καχυποψία και εκδηλώνεστε μέσω έλλειψης εμπιστοσύνης στους άλλους και φέρεστε απόμακρα και ψυχρά στην καλύτερη περίπτωση και στην άλλη δημιουργείται εντάσεις μέσω αντιπαραθέσεων που δημιουργείται.

Αυτή σας η συμπεριφορά δεν αποκλείετε να σας οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας και τελικά όλα για όσα εμπορικά και αδικαιολόγητά ανησυχείτε τα βιώσετε με δική σας υπαιτιότητα. Σε κάποιους από εσάς ίσως μπουν στην ζωή σας άνθρωποι που φέρουν κάποιο ισχυρό προσωπικό δικό τους τραύμα και εδώ προσοχή μην εγκλωβιστείτε σε μια τέτοιου χαρακτήρα σχέση. Αυτό το διάστημα καλείστε να συνειδητοποιήστε πως στην ζωή μας οι άνθρωποι μας εκτιμούν και αγαπούν για όλα όσα ως προσωπικότητες είμαστε και όχι  όσα υλικά η μέσω προσωπικής μας προσφοράς δίνουμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένες οι ευθύνες και υποχρεώσεις αυτό το διάστημα σε εργασιακό επίπεδο. Θα συμβαίνουν γεγονότα όπου ακόμα και όσο ιεραρχικά πιο ψηλά από άλλους και εάν βρίσκεστε κάποιοι θα χρειαστεί να εξυπηρετήσετε ακόμα και υφιστάμενα πρόσωπα.

Όσο και άν αυτό το διάστημα λειτουργείτε δίχως εγωισμούς, η αστάθεια που θα δημιουργηθεί μέσω θεμάτων που θα εμφανίζονται, είτε κάποιο μπέρδεμα μεταξύ συναδέλφων ή ακόμα μια μετακόμιση που δεν περιμένετε θα αποσταθεροποιεί την μέρα και  πρόγραμμά σας.  Για όσους από εσάς η τήρηση του είναι μία συνθήκη εξισορρόπησης και χαράς μέσα στην μέρα σας, θα νιώσετε άγχος από την καταπίεση που θα αισθάνεστε και μια εσωτερική σας άρνηση να εξυπηρετήσετε τις καταστάσεις, γεγονός που θα σας φέρει σε συγκρούσεις.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτή η άμεση ανταπόκριση που θα έχετε κάποιοι, αυτή η πειθαρχημένη πνευματική προθυμία, αφορά αποκλειστικά την ανάγκη ελέγχου των καταστάσεων γύρω σας, μέσω ενός πνιγηρού αισθήματος ευθύνης που αισθάνεστε, όπου ο φόβος του να μην χαθεί, σωματοποιείται τις περισσότερες φορές και δημιουργούνται προβλήματα υγείας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να γίνεται πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να εγκαταλείψετε το κυνήγι της τελειότητας, ο κόσμος γύρω μας είναι όμορφος και τέλειος όπως και να το κάνουμε και όλοι γύρω μας έχουν ένα δικό τους μερίδιο ευθύνης οπότε μην το φορτώνεστε και επιτρέψτε τους να το αναλάβουν.

Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να ασχοληθείτε με θέματα υγείας σας, μπορείτε να κάνετε τον καθιερωμένο ετήσιο ιατρικό έλεγχο σας, να φροντίσετε καλύτερα το διαιτολόγιό σας ακόμα να ξεκινήσετε κάποιοι ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αυξάνοντας την αντοχή και ζωτικότητα που όλοι τόσο χρειαζόμαστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφράζεστε ελεύθερα δίχως την σκιά κανενός φόβου, προβάλλοντας αντίσταση σε ότι προσπαθήσει να σας σταθεί εμπόδιο, κάνοντας ένα διάλλειμα από τα καθημερινά σας προβλήματα και υποχρεώσεις. Θα βιώσετε την αίσθηση της ολοκλήρωσης αυτό το διάστημα μέσα από την ευτυχία που θα εισπράξετε καθώς θα γεμίσετε εσωτερική χαρά απολαμβάνοντας την ζωή, ένα διάστημα δημιουργικότητας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να επιδοθείτε σε όποιο ταλέντο σας – για κάποιους χόμπι για άλλους πάλι, πλούσια και η αισθηματική σας ζωή.

Οι ελεύθεροι θα ριχτείτε στον στίβο της ερωτικής μάχης και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποί σας θα αφιερώσετε αυτές τις μέρες στο ταίρι σας κάνοντας μοναδική και ξεχωριστή την κάθε σας μέρα. Όσοι από εσάς είχατε παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί θα έχετε την ευκαιρία μιας επανασύνδεσης. Όσοι θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια ενδεχομένως να έχετε κάποια κέρδη, προσοχή όμως στην τήρηση του μέτρου. Οι σχέσεις με τα παιδιά για όσους έχετε θα είναι όμορφες αγαπημένες δίχως συγκρούσεις. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η οικογένεια  θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο καθώς για κάποιους θα προκύψουν θέματα είτε περιουσιακά ή ακόμα συναισθηματικά, Θα ανασυρθούν μνήμες από το παρελθόν και θα επιτίθεστε σαν το πληγωμένο ζώο πυροδοτώντας τις καταστάσεις και φτάνοντας τες στα άκρα, άλλοι θα αντιδράσουν ως θεραπευτές κάνοντας τον μεσολαβητή στην προσπάθεια να κρατηθούν οι ισορροπίες. Ένα χάος γενικότερα θα βιώσουν κάποιοι από εσάς καθώς θα δημιουργηθούν περίπλοκες σχέσεις με γονείς και συγγενείς.

Είναι αυτή η ανάγκη να ανήκετε κάπου και η συναισθηματική ασφάλεια που αυτό σας παρέχει. Κάποιοι θα νιώστε νοσταλγία για το παρελθόν και θα αναζητήσετε ανθρώπους που έχετε πολύ μεγάλο διάστημα να δείτε, ακόμα κάποιοι ίσως να αναζητήσετε τις ρίζες σας.  Μέσα από αυτήν την περίοδο ίσως καταφέρετε να νιώσετε λίγο αισιόδοξοι καθώς θα αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας σε σχέση με τους άλλους κάνοντας συνειδητοποιήσεις μέσω της αυτογνωσίας και έτσι να μπορέστε να βρείτε την ψυχική ηρεμία που χρειάζεστε δίνοντας στον εαυτό σας την αγάπη που του αξίζει θεραπεύοντας το τραύμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος όπου νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις και όνειρά σας. Σας δίνεται λοιπόν αυτή η ευκαιρία καθώς άτομα κοντινά σας ακόμα και συγγενείς έρχονται δίπλα σας γεμάτοι κατανόηση να ακούσουν, και έτοιμοι να αγκαλιάσουν όσα έχετε ανάγκη να πείτε, κάτι που στο παρελθόν θα ήταν αδύνατον να βρει ανταπόκριση. Άνθρωποι που πιθανόν διατηρούσαν επιφυλάξεις για το άτομό σας θα νιώσουν πως μπορούν να σας εμπιστευτούν.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους από εσάς δεν είχατε επιδείξει την πρέπουσα εντιμότητα στις δοσοληψίες σας, να αναθεωρήσετε τακτικές σας υιοθετώντας πιο έντιμες και μια ανώτερη πνευματική στάση και αντίληψη, εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας να εκφράζει την αλήθεια του με αυτοπεποίθηση δίχως τον φόβο της απόρριψης. Πραγματικά θα νιώσετε να θεραπεύεστε μέσω αυτής της μορφής επικοινωνίας αυτήν την περίοδο.

Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες. Κάποιοι από εσάς αν επιτρέπουν οι συνθήκες μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξιδάκι, όπου εκεί μπορεί να ανακαλύψετε κάτι νέο με το οποίο θα θελήσετε να ασχοληθείτε, θα έχετε την ικανότητα να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία και να εργαστείτε πάνω σε αυτήν. Κατάλληλο διάστημα να ξεκινήσετε κάποιοι την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

ΙΧΘΥΣ

 Κινείστε σε ρυθμούς αργούς και εκδηλώνεστε με ιδιαίτερο πείσμα αυτήν την περίοδο, και  η ψυχολογία σας δεν βρίσκεται και στο καλύτερο επίπεδο. Η αυτοεκτίμησή σας δείχνει να είναι χαμηλή αυτό το διάστημα και λόγω αυτού σας γεννάται  ένας εθισμός και μια προσκόλληση σε όσα υλικά και οικονομικά έχετε από όπου δεν δείχνει να λαμβάνετε την συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμείτε.

Τείνετε να είστε ιδιαίτερα κτητικοί με όσα σας ανήκουν και δεν θέλετε να μοιραστείτε τίποτα. Εκδηλώνεστε με επιθετικότητα, διοχετεύετε όλη την ζωτικότητά σας στην απόκτηση χρημάτων, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για τους άλλους καθώς δεν θα επιδείξετε καμία ευαισθησία για τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες τους. Θέλετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια παίρνοντας περισσότερα από όσα πρέπει από τους άλλους ή που μπορείτε να δώσετε, ασχολείστε με θέματα περιουσιακά, χρεών, ή ακόμα και κερδοσκοπίας.

Κάποιοι ίσως κινηθείτε ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα και ισως ξοδέψετε πολλά χρήματα για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πως είναι άδικο για εσάς να περιορίζετε την αξία σας μέσα μόνο από τα όσα υλικά αγαθά κατέχετε.

Από τη Marion Leon  

Διαβάστε επίσης:

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου. Χρήστος Άρχος. (christosarchos.gr)

Τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας από 3 έως 9 Απριλίου.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

απρίλιος 2023 απριλιος 2023 ζωδια