Ερμής εξάγωνο Κρόνος 5 Απριλίου. Σοβαρότητα και ευκαιρίες για υλοποίηση σκοπών και στόχων

  Ερμής εξάγωνο Κρόνος 5 Απριλίου, σοβαρότητα και ευκαιρίες για υλοποίηση σκοπών και στόχων στις 05/04/2023, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου στην 03.12’  μοίρα,  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στην 03.12’ μοίρα από το ζώδιο των Ιχθύων στις 18:19 το απόγευμα. Ο Ερμής είναι ο τρόπος που επικοινωνούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που παίρνουμε από το περιβάλλον μας, ενώ ο Κρόνος είναι ο χρόνος, τα όρια και η ανταμοιβή των όσων έχουμε πράξει. Εδώ ο Κρόνος προσπαθεί να βάλει σε σειρά και τάξη την σκέψη μας και να μας οργανώσει.

  Μια εξαιρετική όψη που θα μας βοηθήσει με πειθαρχία να τακτοποιήσουμε ότι έχουμε στο μυαλό μας και να το υλοποιήσουμε. Η απόκτηση γνώσης για να μάθουμε νέα πράγματα, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και προσεχτικοί στους χώρους που απασχολούμαστε, είτε είναι η εργασία μας, είτε το σπίτι μας. Δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες και επαφές με άτομα κύρους ή ανωτέρους στην δουλειά σας.

  Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού   (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους ) και του Μεταβλητού Σταυρού (  Δίδυμους-Παρθένούς –Τοξότες-Ιχθύς ) του 1ου Δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή  Ωροσκόπο, Μεσουράνημα στην 2η, 3η, 4η μοίρα. Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Από την Ανθή Καραταράκη

 Ερμής εξάγωνο Κρόνος 5 Απριλίου. Σοβαρότητα και ευκαιρίες για υλοποίηση σκοπών και στόχων 3

προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

  Η όψη εξαγώνου σας δίνει ευκαιρίες να βρείτε λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να είχαν προκύψει στο παρελθόν. Όσοι ασχολείστε με τον επιχειρηματικό τομέα συζητήσεις ,  μυστικές συναντήσεις  και επαφές θα προκύψουν με οικονομικό όφελος και χρειάζεται να κρατήσετε κρυφά τα χαρτιά σας μέχρι να υλοποιηθούν. Μπορεί να υπάρχει κάποιο άτομο στο παρασκήνιο που σας υποστηρίζει στα σχέδια που έχετε. Ίσως προκύψει και ενδιαφέρουσα  ερωτική επικοινωνία  για την οποία δεν θα μιλήσετε ανοιχτά στο περιβάλλον σας. Προσοχή σε σπατάλες και κρυφούς εχθρούς που περιμένουν να κάνετε λάθος, ενισχύοντας την δική τους θέση και χάνοντας εσείς ότι έχετε δουλέψει μέχρι τώρα.

Ταύρος

 Ενώ είστε συντηρητικοί και επιφυλακτικοί, με την όψη εξαγώνου ανοίγεστε και σας βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις με φίλους. Θα έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα σε ομάδες διευρύνοντας τον κύκλο σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, οι οποίες θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο να επεκταθείτε και να έχετε οικονομικές απολαβές. Συζητάτε ανοιχτά αυτό που θέλετε από τους άλλους ξεκαθαρίζοντας την θέση σας, ενώ καινούργιες ιδέες μπορεί να προκύψουν ξεκινώντας την υλοποίηση τους, αφού είστε σταθεροί στον τρόπο που τις διαχειρίζεστε αλλά και έχετε πρακτικό μυαλό. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον λόγο σας στον κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς γίνεστε πεισματάρηδες και δεν κρύβετε την δυσαρέσκειά σας.

Δίδυμος

  Προσηλώνεστε στα θέματα καριέρας και της δημόσια εικόνα σας. Θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας, ενώ θα έχετε την δυνατότητα για συζητήσεις και συμφωνίες με οικονομικό κέρδος. Σας δίνει διορατικότητα,  ευφράδεια λόγου και μπορείτε να οργανώσετε ότι σας ζητηθεί στην εργασία σας. Η όψη σας δίνει την ευκαιρία να συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε βάλει προτεραιότητα και να τους επιτύχετε, αρκεί ο τρόπος σκέψης σας να είναι συντονισμένος, διπλωματικός και να μην είστε φλύαροι.

Καρκίνος

  Θα είστε δραστήριοι, ενώ θα έχετε πολλές νέες ιδέες που θα θέλετε να τις μοιραστείτε μέσα σε μια ομάδα ή με φίλους και θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Σας δίνετε η δυνατότητα να χειριστείτε σωστά νομικές υποθέσεις και να έχουν θετική κατάληξη. Οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε στο παρελθόν σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε διακανονισμό για την αποπληρωμή τους, ενώ ευνοούνται  οι αγοραπωλησίες ακόμη και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Θέματα σπουδών ευνοούνται για όσους θέλουν να επεκτείνουν την μόρφωσή τους ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να θελήσετε να πάτε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Λέων

  Η όψη εξαγώνου σας κάνει εξωστρεφείς με διάθεση για επικοινωνία. Θα είστε δραστήριοι στην εργασία σας και ιδιαίτερα όσοι εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και έχετε την ευθύνη διαχείρισης των χρημάτων. Σας δίνει πρωτότυπες ιδέες για επενδύσεις που θα σας φέρουν στο προσκήνιο και θα εκτιμήσουν τις γνώσεις  σας οι ανώτεροι σας. Δίνονται ευκαιρίες να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε είτε αφορά δάνεια είτε λογαριασμούς είτε να διαπραγματευτείτε για την βελτίωση των όρων αυτών. Προσοχή δεν χρειάζεται να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, παραμείνετε συγκεντρωμένοι  από τους στόχους σας.

Παρθένος

  Σας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να συζητήσετε τα προβλήματα που μπορεί να είχαν προκύψει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σας βοηθάει με ηρεμία να βρείτε λύσεις με τον σύντροφό σας σε θέματα που σας απασχολούσαν βελτιώνοντας τη σχέση σας σε πρακτικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν επανασυνδέσεις σε προσωπικό επίπεδο και βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων, αφού είστε συγκαταβατικοί και σκέφτεστε συναισθηματικά. Η όψη σας βοηθάει και σε κοινωνικό επίπεδο με νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους, προσοχή αποφύγετε την υπερβολική ανάλυση.

Ζυγός

  Η όψη σας βοηθάει να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην εργασία σας. Έχετε την δυναμική που χρειάζεστε και νιώθετε  αυτοπεποίθηση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των ανωτέρων σας, θα είστε αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί με ότι σας αναθέσουν. Ότι παρεξηγήσεις υπήρξαν στο παρελθόν θα έχετε την ευκαιρία να τις λύσετε, ενώ είστε ικανοί να διαχειρίζεστε τα οικονομικά τρίτων με μεγάλη επιτυχία και θα λάβετε τα εύσημα και την υποστήριξή από τους ανωτέρους σας. Σας βοηθάει να αλλάξετε την εμφάνιση σας και θα έχετε πιο όμορφο παρουσιαστικό, επίσης βοηθητική όψη για να κάνετε τσεκ απ για την υγεία σας.

Σκορπιός

  Σας δίνετε η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε θέματα προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικών, είστε πνευματώδης και κατέχετε άριστα τον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Είστε δημιουργικοί με πολλές ιδέες και με σταθερά βήματα και οργάνωση θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Ξεπερνώντας τους φόβους σας αναλαμβάνεται δράση, συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και αποφασισμένοι. Σχέσεις και συνεργασίες επανεξετάζονται, μπαίνουν στον σωστό δρόμο, αρκεί να είστε ειλικρινής με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

    Η όψη σας βοηθάει στην εργασία, γίνεστε πρακτικοί και επιλύετε με σύνεση προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στα επαγγελματικά σας. Θα γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας, που θα βοηθήσουν  στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχετε μαζί στην καθημερινότητα. Με το αίσθημα αισιοδοξίας που σας περιβάλει θα βρείτε λύση σε προβλήματα οικογενειακά και θα αναθερμανθούν σχέσεις που είχαν φτάσει σε αδιέξοδο. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε διατροφή ενώ θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

  Σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που είχατε στην επικοινωνία σας με αδέλφια ή γείτονες και συγγενείς. Με υπομονή και επιμονή θα σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα είστε πολλοί δημιουργικοί υλοποιώντας αυτά που σκέφτεστε. Μπορεί να προκύψει επαγγελματικό ταξίδι ή κάποια αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου. Όπως πάντα είστε οργανωμένοι και εκπαιδευμένοι να  εφαρμόζετε τα σχέδια  που έχετε και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Μπορεί να κάνετε κάτι δημιουργικό με τα παιδιά σας ή να προκύψει κάτι ερωτικό που θα σας ανανεώσει.

Υδροχόος

  Η όψη θα σας δώσει ευκαιρίες οικονομικές τις οποίες πρέπει να αξιολογήσετε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να βγείτε κερδισμένοι. Οικονομικές εκκρεμότητες που είχαν προκύψει κατά το παρελθόν τώρα είναι ευκαιρία να τις κλείσετε οριστικά. Καλό θα ήταν να συζητήσετε με την οικογένεια σας ότι σας απασχολεί και σε συνεννόηση μαζί τους, να προχωρήσετε στα επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα που σκέφτεστε.

Ιχθύς

  Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε το παρόν, θα έχετε την ευκαιρία μετά από τόσες ψυχολογικές πιέσεις που έχετε περάσει, να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά και να βρείτε λύσεις για ότι καταπιέζατε τον εαυτό σας. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς που είχαν περάσει κρίση βελτιώνονται, ενώ με νέες γνωριμίες θα έρθετε σε επικοινωνία. Στον επαγγελματικό τομέα σας βοηθάει έχοντας καλή επικοινωνία  μέσα στον εργασιακό σας χώρο, εξομαλύνοντας εντάσεις και δημιουργώντας ήρεμο φιλικό περιβάλλον.

Καραταράκη Ανθή