H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια.

H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια

Η ροζ πανσέληνος που συμβαίνει στις 6 Απριλίου, θεωρείται ένας πολύ καλός οιωνός για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Αρκετοί είναι αυτοί που θα δείτε σημαντικές θετικές όψεις, να σας βοηθούν στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θεωρείται μια πανσέληνος, η οποία είναι ευεργετική για να μπορέσουμε να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα, όπως επίσης φέρνει και σημαντικές προοπτικές για θέματα επενδύσεων αλλά και γενικότερα οικονομικών συμφωνιών. 

Τα 4 ζώδια που πρόκειται να έχουν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις με αυτή την πανσέληνο είναι τα εξής.

Ζυγός 

H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια. 3

Μια εντυπωσιακή περίοδος με ξαφνικές ευκαιρίες σε θέματα αισθηματικών ζητημάτων, όπως επίσης και μια περίοδος με σημαντική ανάπτυξη και επιτυχία σε θέματα συνεργασιών, καθότι τώρα μπορείτε να μιλήσετε με ανθρώπους εξουσίας και δύναμης και να μπορέσετε να προχωρήσετε στους σκοπούς και στόχους σας. Μια ξαφνική γνωριμία θα μπορούσε να δημιουργηθεί, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πάρα πολύ καλά και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος. Ευνοείστε επίσης και για επανασύνδεση, οπότε μια σχέση η οποία είχε καταπιεστεί μέχρι τώρα επιτέλους θα μπορέσει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Τολμήστε να ζητήσετε επιτέλους περισσότερα στη δουλειά σας, καθότι θα μπορέσουν να υπάρξουν θετικές αποκρίσεις.

Κριός 

H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια. 5

Πρωταγωνιστείτε με αυτή την πανσέληνο και θα πρέπει να περιμένετε πάρα πολύ ευχάριστα γεγονότα επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Θεωρείται μια περίοδος λαμπρή όπου θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να ξεπεράσετε πάρα πολλά από τα προβλήματα της ζωής σας. Περίοδος επίτευξης και ανάπτυξης, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσατε να περιμένετε την τακτοποίηση μιας κατάστασης, η οποία εδώ και καιρό ήτανε στα μισά και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί. Δικαστικά θα μπορείτε να έχετε μια επιτυχία την οποία περιμένετε καιρό και θα μπορέσετε να δικαιωθείτε για αυτά που σας αξίζουν. Όσοι είστε μόνη σας, προφανώς και ευνοείστε για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση.

Ιχθύες 

H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια. 7

Μπορείτε να περιμένετε ξαφνικά ανοίγματα στα οικονομικά σας θέματα, οπότε και είναι μια καταπληκτική στιγμή για να μπορέσετε να έχετε μια αύξηση στα οικονομικά σας. Αν είσαστε υπάλληλοι ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να περιμένετε μια αύξηση του πελατολογίου σας. Όσοι έχετε τη δυνατότητα επενδύσεων το επόμενο χρονικό διάστημα, θα μπορέσετε να βγάλετε αρκετά χρήματα μέσα από σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

Σκορπιός 

H Πανσέληνος στο Ζυγό 06/04/23 θα φέρει εκπλήξεις σε αυτά τα 4 ζώδια. 9

Όσοι από εσάς κάνετε δημιουργικά επαγγέλματα, θα μπορέσετε να έχετε μια τρομερά εκφραστική και δημιουργική περίοδο με την οποία θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Θεωρείται μια περίοδος όπου έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά αυτός ο έρωτας θα είναι τρομερά ρομαντικός με πάρα πολλά συναισθήματα και ίσως θα μπορούσατε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης:

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου ευκαιρία: για ίαση και κάθαρση

Η πανσέληνος αυτή έρχεται για να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο με τα συναισθήματά μας και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.  Μια πανσέληνος πάντα στο ζώδιο του Ζυγού, έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές μας επαφές, όπως επίσης έχει να κάνει με την ανάγκη μας στο να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους σε ένα πλαίσιο υγιές, εποικοδομητικό και με ισότητα.

Ονομάζεται ροζ λόγω του φυτού με ροζ άνθη που μεγαλώνει στην Βορειοανατολική αμερική κατά το μήνα Απρίλιο με το όνομα Phlox subulata

Σίγουρα η συγκεκριμένη πανσέληνος έρχεται να μας μιλήσει για τις νέες προοπτικές που έρχονται επί των διαπροσωπικών σχέσεων. Όπως επίσης έρχεται να μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος, η υψηλή ενεργοποίηση του Χείρωνα από την πανσέληνο. Αυτή μας δείχνει ότι υπάρχουν τραύματα τα οποία μπορούμε να ξεπεράσουμε το επόμενο διάστημα και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αστρολογική καθήλωση.

Αστρολογική καθήλωση είναι όταν σε έναν άνθρωπο συμβεί ένα πάρα πολύ δύσκολο γεγονός, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση και παραμένει προσκολλημένος σε αυτή τη χρονική στιγμή του παρελθόντος, μη μπορώντας τελικά να εξελίξει περαιτέρω την ζωή του.

Αυτή την περίοδο με αυτή τη συγκεκριμένη πανσέληνο, επιτέλους υπάρχουν δυνατότητες να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις καθηλώσεις μας και να μπορέσουμε αν μη τι άλλο να πιστέψουμε πια ξανά στον εαυτό μας και να κάνουμε ένα φρέσκο ξεκίνημα στη ζωή μας.

Ας δούμε όμως τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου. Χρήστος Άρχος. (christosarchos.gr)