Πανσέληνος: Τι θα φέρει το Πασχαλινό φεγγάρι στα 12 ζώδια στις 6 Απριλίου; Ανανέωση από Τραύματα!

Πανσέληνος: Τι θα φέρει το Πασχαλινό φεγγάρι στα 12 ζώδια. Ροζ φεγγάρι 2023

Μια υπέροχη πανσέληνος έρχεται, η οποία θα μας φέρει μια σημαντική ανανέωση και ευκαιρία να μπορέσουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα που μας είχαν απασχολήσει. Η σύνοδος με το Χείρωνα είναι αποκαλυπτική γιατί μας δίνει επιτέλους την ευκαιρία στο να μπορέσουμε να διώξουμε από πάνω μας ανθρώπους που μας είχανε πληγώσει και ήταν τοξική και να μπορέσουμε να φέρουμε ανθρώπους γύρω μας οι οποίοι θα είναι περισσότερο εποικοδομητική και θα μπορούν να μας δείξουν τα θετικά τους συναισθήματα.

Το φεγγάρι αυτό μας γιατρεύει τις πληγές και έτσι όπως ακριβώς το Πάσχα έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα μεταμόρφωσης για κάθε ένα από εμάς, έτσι και αυτό μας δείχνει το δρόμο για την προσωπική μας ολοκλήρωση μέσα από τη συγχώρεση και την αποδοχή των τραυμάτων των οποίων έχουμε περάσει στη ζωή μας.

Ας δούμε συνοπτικά πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος αυτή τα 12 ζώδια, αλλά μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το λινκ μπορείτε να δείτε και αναλυτικά ανά δεκαήμερο τo ζώδιο σας. 

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου. Χρήστος Άρχος. (christosarchos.gr)

Κριός

σίγουρα για εσάς είναι μια πανσέληνος ανανέωσης όπου επιτέλους μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαμένη ελπίδα. Μέσα από αυτή την πανσέληνο μπορείτε να περιμένετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κινείστε στο να μπορέσετε πραγματικά να πιστέψετε ότι μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο στη ζωή σας που θα σας γεμίσει περισσότερο. Όπως επίσης επιτέλους, θα μπορείτε να επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις σας kαι θα μπορέσετε να τις φέρετε σε ένα πιο εποικοδομητικό επίπεδο. Νέες συνεργασίες και νέες επαφές σας βοηθάνε να φύγετε από επαγγελματικά αδιέξοδα. 

Ταύρος

Για εσάς αυτή η πανσέληνος είναι μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας και να μπορέσετε να χαρείτε λίγο από αυτή. Η εργασία σας θα αρχίσει να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και θα μπορέσετε να κερδίσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Θα έχετε μεγάλη ανάγκη για να μπορέσετε να εργαστείτε, όπως επίσης θα μπορέσετε να επιτύχετε μέσα από τη διαίσθησή σας πολλά πράγματα και να βελτιώσετε επίσης θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

Δίδυμοι

Είναι μια πανσέληνος παιχνιδιού όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας, αλλά και τις ικανότητές σας. Μια ιδιαίτερη παιχνιδιάρικη διάθεση θα σας επηρεάσει, ενώ φαίνεται ότι θα μπορέσετε να απολαύσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους ανθρώπους, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να εκφράσετε με εποικοδομητικό τρόπο και τα τάλεντα σας.

Καρκίνος

Την πανσέληνο θα μπορέσετε να νιώσετε επιτέλους ασφαλής δίπλα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε με μοναδική ευκολία σε νέες συνθήκες, ενώ η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας, όπως επίσης και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Ακολουθήστε τα όνειρά σας, καθώς δε θα υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις και ίσως προφητικές σημαντικές πληροφοριες.

Λέων

Θα βρεθείτε σε μία πολύ ευχάριστη κατάσταση με αγαπημένους ανθρώπους, να συζητάτε και να ανταλλάζετε απόψεις, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρξουν διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, οι οποίες θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα. Θα επιθυμήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να μπορέσετε να μάθετε, όπως επίσης θα έχετε τη δυνατότητα το επόμενο διάστημα να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας συναρπάσουν.

Παρθένος

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ τα αποκτήματά σας και γενικότερα την οικονομική σας κατάσταση. Υπάρχει σημαντική βελτίωση επί των οικονομικών σας δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να νιώσετε ότι έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας σας θα είναι αρκετά πιο έντονο. Προστατευμένη πια από διάφορες οικονομικές δυσκολίες, μπορείτε να κάνετε τα επόμενα βήματα στη ζωή σας.

Ζυγός

Με την πανσέληνο αυτή θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε πάρα πολλές νέες καταστάσεις και ταυτόχρονα θα μπορέσετε να αντιδράσετε με εποικοδομητικό τρόπο στα διάφορα ερεθίσματα του εξωτερικού σας περιβάλλοντος. Είναι μια περίοδος καινούργιων σχέσεων και επιθυμιών, ενώ ταυτόχρονα κατακλύζεστε από τη θηλυκή ενέργεια, κάτι το οποίο θα κάνει την καθημερινότητά σας αρκετά δημιουργικοί.

Σκορπιός

Οι κεραίες σας θα είναι υψηλά ευαίσθητες και γι αυτό θα πρέπει να περιμένετε ότι θα τη αισθανθείτε πάρα πολλά πράγματα, ίσως να ασχοληθείτε αρκετά με μυστικιστικές γνώσεις, ενώ ταυτόχρονα μέσα στην ηρεμία σας θα μπορέσετε να λύσετε κάποια πολύ σημαντικά προβλήματα. Θα μπορέσει να λυτρωθείτε από ένα σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινή σας ζωή και κυρίως θα μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία σας

Τοξοτης

Θα περάσετε υπέροχα μαζί με τους φίλους ες, ενώ δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να μπορέσουν να δημιουργηθούν νέες και ισχυρές φιλίες. Είναι μια περίοδος όπου γνωρίζετε νέους ανθρώπους, ενώ μέσα από ομάδες και ομαδικές δραστηριότητες καταφέρετε να επιτύχετε ένα πολύ σημαντικό σκοπό σ ε ς.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος αυτή σας βοηθάει αρκετά στο να μπορέσετε να γνωριστείτε και να επιτύχετε πολλά σχετικά με τη φήμη σας. Θα είστε αρκετά δημοφιλής, ενώ οι φιλοδοξίες σας θα μπορέσω να γίνουν πραγματικότητα. Μια σημαντική επαγγελματική αλλαγή θα μπορούσε να σας αλλάξει τη ζωή σας, ενώ γενικά θα πρέπει τώρα να προσπαθήσετε να αλλάξετε οτιδήποτε αφορά την καριέρα σας.

Υδροχόος

Θα έχετε μία ιδιαίτερη ανάγκη να περιπλανηθείτε και να μπορέσετε να πάτε σημαντικά ταξίδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε μια πολύ εσωτερική πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας, καθότι επιτέλους μπορείτε να περιμένετε ότι έχετε τη ζωή στα χέρια σας.

Ιχθύες

Θα αποκαλυφθούν μυστικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να σπάσετε τα ταμπού του παρελθόντος, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε εσωτερικά ενδιαφέροντα τα οποία σχετίζονται με το μυστικισμό. Θα έχετε ιδιαίτερα αυξημένες προφητικές ικανότητες, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να βρείτε την συναισθηματική σας ασφάλεια, ενώ και η σεξουαλικότητά σας θα είναι στο ζενίθ.

Μην ξεχνάτε αν θέλετε προβλέψεις σχετικές με το δεκαήμερο σας πατηστε στο Ακολουθο link

Η Ροζ Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου. Χρήστος Άρχος. (christosarchos.gr)

πανσεληνος απριλιου 2023 πανσεληνοσ