Ημερήσιες προβλέψεις 06 Απριλίου – Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο

Ημερήσιες προβλέψεις 06 Απριλίου – Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο.

Είναι ιδιαίτερη μέρα η σημερινή καθώς σήμερα έχουμε την Ροζ Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στην 16ο μοίρα του Ζυγού, οπότε τα θέματα των σχέσεων -οικογενειακών, φιλικών, συναισθηματικών και επαγγελματικών- αποκτούν μια ιδιαίτερη βαρύτητα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

 Η σημερινή Ροζ Πανσέληνος, στο παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού, θα μας δημιουργήσει  την ανάγκη για κοινωνικοποίηση, σύνδεση και αλληλεξάρτηση. Καθώς αυτή η Πανσέληνος θα εκτυλίσσεται, κάθε ζώδιο θα κληθεί να ισορροπήσει την επιθυμία να επιτύχει από μόνο τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει, με τη λαχτάρα για αμοιβαία υποστήριξη, συντροφικότητα και ισότητα. 

Είναι βέβαιο πως, η αίσθηση του να καταφέρνουμε να κατακτάμε τους στόχους μας μόνοι μας είναι ωραία, αλλά αν περιβαλλόμαστε και από άτομα που μας αγαπάνε και μας στηρίζουν σε κάθε βήμα της διαδρομής μας, τότε η αίσθηση της επίτευξης αποκτά ένα πιο ουσιαστικό νόημα. 

Η σημερινή Σελήνη θα επηρεάσει θετικά κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του Αέρα -Δίδυμοι, Ζυγοί Υδροχόοι- αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς και συγκεκριμένα-  Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. Τα ζώδια που θα ζοριστούν λίγο από τη σημερινή Σελήνη είναι  οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, πάλι του δευτέρου δεκαημέρου. 

Σήμερα το πρωί  η Σελήνη, πριν πραγματοποιήσει την όψη αντίθεσης με τον Ήλιο για την Πανσέληνο,  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα. Είναι μια μέρα που ίσως νιώσουμε παλιά αισθήματα εγκατάλειψης ή ανασφάλειας να βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτά τα αισθήματα έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Ευκαιρία είναι να αντιμετωπίσουμε και να δούμε, μέσα από μια άλλη οπτική πως αυτά μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε μαθήματα για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής και της αυτοεκτίμησή μας. 

Επίσης, η Σελήνη λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα θα σχηματίσει όψη αντίθεσης και με τον Δία. Αισθήματα υπερβολής και μεγάλης αίσθησης αυτοπεποίθησης ίσως σας οδηγήσουν σε κάποιες τριβές με τους άλλους, καθώς θα φανείτε ισχυρογνώμονες. Θυμηθείτε, η λέξη κλειδί για σήμερα είναι ισορροπία. Ακούστε τις γνώμες των άλλων πριν βγάλετε συμπεράσματα για διάφορες καταστάσεις. 

Από την άλλη, το εξάγωνο που δημιουργείται σήμερα μεταξύ Ερμή-Άρη και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και του Νερού, βοηθά στο να βρεθούν πρακτικές λύσεις οι οποίες βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Ζητήματα συνεργασιών και θέματα που χρειάζονται μεγάλη πνευματική διαύγεια ευνοούνται σήμερα. 

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης. 

Τα ζώδια σήμερα

Κριός

Η Πανσέληνος η σημερινή σας εφιστά την προσοχή στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αν έχετε κάποια θέματα με το σύντροφό σας, μπορείτε να καθίσετε να τα συζητήσετε και να δείτε αν αξίζει κιόλας να συνεχίσετε τη σχέση. Με την Πανσέληνο συνήθως ολοκληρώνουμε ζητήματα που μας απασχολούν, οπότε αν έχετε πάρει απόφαση να χωρίσετε, να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε πετυχημένα και να προχωρήσετε.  

Ταύρος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε πως μέσα από τις συνεργασίες μπορείτε να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητα σας.  Προσέξτε να μην είστε απόλυτοι αν οι άλλοι σας πουν ότι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας. Αν συζητούσατε για κάποιο συμβόλαιο, σήμερα μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες που σας απασχολούσαν. 

Δίδυμοι

Δημιουργική μέρα για εσάς με αρκετό συναισθηματισμό. Σας δίνεται σήμερα η δυνατότητα να διοχετεύσετε τα αισθήματά σας μέσα σε ένα δημιουργικό project. Ιδανικά, μπορείτε για αυτό να συνεργαστείτε με άλλα άτομα και να μην απομονωθείτε.  Ίσως σας απασχολήσει και ένα θέμα με τα παιδιά, αν έχετε.  Επιπλέον, σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσετε και αρκετά κομπλιμέντα καθώς θα εκπέμπετε μια αύρα γοητείας στους γύρω σας. 

Καρκίνος

Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή ημέρα. Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις που είχατε αναβάλει καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να βρείτε πάλι την αρμονία μέσα στο σπίτι σας. 

Λέων

Η σημερινή ημέρα θα εστιάσει κυρίως στο πως χειρίζεστε επικοινωνιακά τους άλλους. Ίσως νιώσετε ότι σήμερα θέλετε να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τολμήστε το, απλά μην το κάνετε με έπαρση και πέτυχετε τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλατε. 

Παρθένος

Με τη σημερινή Πανσέληνο θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα ώστε να νιώστε μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι μια μέρα όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Τέλος, αν είστε σε φάση να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αγορά, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος θα σας κάνει να εστιάσετε σε εσάς τους ίδιους  και πώς χειρίζεστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε μια μίνι αυτό-ψυχανάλυση και να δείτε πως μπορείτε να ενδυναμώσετε σχέσεις με άτομα που βλέπετε ότι σας προσφέρουν κάτι ή πως μπορείτε να βγάλετε άτομα από τη ζωή σας τα οποία είναι «τοξικά». 

Σκορπιός

Μια μέρα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής. Το έχετε ανάγκη. 

Τοξότης

Μια ιδανική ημέρα για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητας σας. Η σημερινή ημέρα θα σας βοηθήσει ακόμα να βρείτε και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, ώστε να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Αιγόκερως 

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα για εσάς τους Αιγόκερους ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος θα στρέψει τη προσοχή σας κυρίως στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις που έχετε με τους ανωτέρω σας.  Προσπαθήστε στις συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους να μην γίνεστε εριστικοί και να κρατήσετε τις κατάλληλες ισορροπίες. Θυμηθείτε, είναι μια παροδική φάση. 

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δικτυωθείτε. Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα δικαστήριο ή αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας πάνω σε ένα μεταπτυχιακό ευνοούνται. Είναι κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα. 

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει. Εάν έχετε «μπλέξει» με θέματα δημοσίου για κάποιο ζήτημα π.χ. κληρονομικό, μπορείτε να το προχωρήσετε σήμερα καθώς ενδέχεται να δείτε «φως» στην άκρη του τούνελ.

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 10 έως 16 Απριλίου. Επιτυχίες  και δράση! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη 8 Απριλίου 2023 : Αποφασιστικότητα, τόλμη και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες!!!!!!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)