Ημερήσιες προβλέψεις 7 Απριλίου 2023 – Αντιφατική μέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα.

 Ημερήσιες προβλέψεις 7 Απριλίου 2023 – Αντιφατική μέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Σήμερα στις 8.30 το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, το ζώδιο της πτώσης της. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη θέση της Σελήνης, η οποία πολύ πιθανό να σας προξενήσει ζητήματα συναισθηματικής κτητικότητας, αντιπαραθέσεις και γενικότερα εντάσεις με τη μητέρα σας, ακραία ζήλια, εκδικητικότητα, εξουσιομανία. Θα διακατέχεστε, επίσης, από μελαγχολική διάθεση.

 Η Σελήνη κινείται στο πρώτο δεκαήμερο και σχηματίζει περίπου στις 9.00 το πρωί μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, όπου μπορεί να προκαλέσει από εσωτερικές συγκρούσεις, διαταραχές ή συναισθηματικά μεγάλες και αιφνίδιες αλλαγές  και σκαμπανεβάσματα, μέχρι και βίαιες συναισθηματικές εκρήξεις.

 Το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα εντείνει το αίσθημα μοναχικότητας που αισθάνεστε και θα φανερώσει τη δυσκολία να προοδεύσετε και να ανέβετε γενικά στη ζωή σας. Μπορεί να θελήσετε να συνεχίσετε την οικογενειακή παράδοση ή το οικογενειακό επάγγελμα.

 Στις 20.00 το βράδυ περίπου η Σελήνη σχηματίζει μια απαιτητική αντίθεση με τον Ερμή και τον Βόρειο Δεσμό (σε σύνοδο) στον Ταύρο. Θα πρέπει να προσέξετε την έκθεση σας στην κριτική  και συκοφαντία των άλλων, καθώς και την τάση σας για πολυλογία, φλυαρία και κουτσομπολιό. Ταυτόχρονα χωρισμοί, διακοπή σχέσεων, αποξένωση, μαλώματα και τσακωμοί είναι από τα χαρακτηριστικά της όψης αυτής.

 Την ίδια περίπου ώρα γίνεται ακριβείας το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Ταύρο και στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια ρομαντική και ερωτική όψη, που μπορεί να φανερώσει τη φλόγα της επιθυμίας σας για έρωτα. Επίσης μπορεί να εκδηλώσετε περίεργες επιθυμίες και κλίσεις. Ορισμένοι θα έχετε την τάση να αλλάζετε συχνά επάγγελμα.

 Η μέρα κλείνει με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο, που ενδεχομένως να τονίσει μια επιχείρηση που ξεκινήσατε με ιδιαίτερη δύναμη και σθένος. Για κάποιους/κάποιες  από εσάς είναι πιθανή η ένωση με μια δραστήρια γυναίκα. Θα υπάρξει, όμως,  και η πιθανότητα μια γυναίκα να γίνει σύζυγος. 

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά

Κριός

 Οι συναισθηματικές σας εμπειρίες σήμερα, Κριοί, θα είναι περισσότερο έντονες απ’ ότι συνήθως και εξαρτώνται από το είδος των ανθρώπων που έρχεστε σε επαφή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν πρέπει να εξυπηρετούν μόνο εσάς, αλλά και τους άλλους. 

 Θα ξεκινήσει η μέρα σας δυναμικά αναθεωρώντας στόχους και φιλικές συναναστροφές, όμως θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα γεγονότα του παρελθόντος και να εργαστείτε για ένα καλύτερο και πιο υγιές μέλλον. Θα διακατέχεστε από άγχος για τις εμπορικές και οικονομικές σας συναλλαγές και θα υπάρχει ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον και στο χώρο της δουλειάς. 

Ταύρος

 Εσείς οι Ταύροι, στρέφεστε σήμερα προς τις πιο στενές σας σχέσεις και θα αντιδράτε με πιο συναισθηματικό τρόπο. Ενδεχομένως να έχετε προστριβές, για τις οποίες εσείς οι ίδιοι θα είστε υπεύθυνοι, και μπορεί να επηρεαστεί ο γάμος σας, μια στενή συναισθηματική σχέση, οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ή ακόμα και οι σχέσεις με τους αντιπάλους σας.

  Αρχικά θα συνειδητοποιήσετε, ότι πρέπει να αλλάξετε σε πολλούς τομείς και να αποδεχτείτε αυτές τις αλλαγές, είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι. Θα συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και θα θελήσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ανθρώπων, με απώτερο στόχο τη συνεργασία. Θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά τις δουλειές και τις πολλές δραστηριότητες σας, ώστε να μην εξαντληθείτε. Καλό θα είναι να αναζητήσετε μια πνευματική απασχόληση, για να μετριάσετε την αχαλίνωτη ενεργητικότητά σας, που θα σας οδηγήσει σε εκνευρισμούς και αντιθέσεις. 

Δίδυμοι

 Οι Δίδυμοι σήμερα θα παραμερίσετε τα θέματα που έχουν σχέση με το συναισθηματικό σας κόσμο και θα στραφείτε σε αυτά που σας εξασφαλίζουν τα προς το «ζην». Καλό θα είναι να φροντίσετε την υγεία σας, καθώς θα νοιώθετε μία γενική κατάπτωση  και μια επιρρέπεια προς τις συνηθισμένες ασθένειες.

 Θα θελήσετε να αλλάξετε τις απόψεις σας, ίσως μετά από κάποιες κρίσεις. Προσοχή όμως, να μην καταληφθείτε από έμμονες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα,  θα παιχτεί η τύχη της καριέρας σας. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και πολλή περίσκεψη, για την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Προς το βράδυ θα καταφύγετε στην «απομόνωση», λόγω κάποιας αόριστης ή συγκεκριμένης φοβίας σας. Καλό θα είναι, επίσης, να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και τη βιασύνη σας, που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες και όχι τόσο απαραίτητες αγορές.

Καρκίνος

 Καρκίνοι, σήμερα θα σας είναι πολύ δύσκολο να αποκρύψετε τα συναισθήματά σας απ’ τους άλλους και θα αισθάνεστε την ανάγκη να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Όμως επειδή θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά, θα πρέπει να προσέξετε, ώστε η στάση και όλες οι ενέργειες σας να μην καταπιέζουν την ατομική ελευθερία των άλλων. 

 Θα νοιώθετε την ανάγκη για αναγέννηση, να τελειώσετε με παλιές συνήθειες και ιδέες και τη θέση τους να πάρουν καινούργιες. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές στα οικονομικά σας, που προέρχονται ή μοιράζεστε με άλλους; Επίσης υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε νομικές δυσκολίες, δυσκολίες στην πραγματοποίηση μακρινών ταξιδιών και ίσως να σας διακρίνει και μια στενοκεφαλιά. Παρόλα αυτά θα αποδείξετε στους άλλους μέσω του μυαλού σας πόσο παραγωγικοί, εφευρετικοί και φιλικοί είστε, προκειμένου να πετύχετε κάτι από κοινού. Θα νοιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελευθερία και θα μπορείτε να δώσετε μεγάλες μάχες, αν χρειαστεί, για τα δικαιώματά σας. 

Λέων

 Εσείς οι Λέοντες, θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις του έξω κόσμου και να χαλαρώσετε μένοντας στο σπίτι σας. Το αίσθημα της μοναξιάς και φόβου που σας κυριεύει, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες, που βάζουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας με άλλους. Θα χρειαστεί να προσγειωθείτε, για να περιορίσετε τις πιθανότητες χωρισμού ή απώλειας αγαπημένων ανθρώπων.

 Ριζικές αλλαγές θα βιώσετε στις ανθρώπινες σχέσεις σας, στις συνεργασίες και στο γάμο σας, ακόμα και μια αλλαγή σε πνευματικό επίπεδο. Μια κρίση με το σύντροφό σας, θα σας αναγκάσει  να αναθεωρήσετε τη φύση των σχέσεών σας από την αρχή. Παράλληλα μπορεί να μειωθούν τα έσοδά σας που εξαρτώνται από τρίτους. Θα πρέπει να αποφύγετε τις προσβολές και κατά συνέπεια τις παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο, καθώς και τα ξεσπάσματα γκρίνιας, ζήλιας ή κακίας για τους άλλους, που οφείλονται  στην ανησυχία, στη φοβία και στο άγχος σας.

Παρθένος

  Παρθένοι, θα πρέπει να διαχωρίσετε τελείως το παρελθόν από το παρόν. Μη σκέφτεστε με βάση περασμένες εμπειρίες, συνήθειες, αντιδράσεις ή ενέργειες. Ταυτόχρονα είναι απαραίτητο ν’ ασκήσετε συνειδητό έλεγχο στα συναισθήματά σας και να μη χάσετε την αντικειμενικότητά σας. 

 Θα πρέπει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία σας, τη φυσική σας αντοχή, καθώς και το ενδεδειγμένο διαιτολόγιο για εσάς. Η ένταση και οι απαιτήσεις από τη μεριά των συναδέλφων σας, που θα αισθανθείτε στον εργασιακό τομέα, μπορεί να σας ωθήσει στην αναζήτηση καινούργιας δουλειάς. Ένας γερός δεσμός θα δοκιμαστεί και θα αποδείξει, ότι μπορεί ν’ αντέξει στο χρόνο, ένας ετοιμόρροπος όμως, θα κλονιστεί συθέμελα. Αντίθετα θα ικανοποιήσετε τη δίψα σας για ανώτερη μόρφωση και θα έχετε τη δυνατότητα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σήμερα η βοήθεια και η υποστήριξη των άλλων θα αποδειχθούν πολύτιμες. Καλό θα είναι ν’ ασχοληθείτε με ομαδικά σπορ, την πολιτική, τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες κοκ.

Ζυγός

 Σήμερα οι Ζυγοί θα κυριαρχείστε από υλιστικές διαθέσεις. Όμως η μέρα θα είναι άσχημη για να ξοδέψετε χρήματα. Αυτό συμβαίνει, γιατί θα διακατέχεστε από ασυνείδητα κίνητρα και συναισθηματισμούς , που είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν στην απόκτηση αγαθών, που δε θα εξυπηρετούν τις πραγματικές σας ανάγκες.

 Η σχέση σας με τα παιδιά σας θα μπει σε νέα φάση, μπορεί να υπάρξει μια περίοδος έντασης μαζί τους ή αντίθετα να γίνετε πιο ανεκτικοί με αυτά. Υπάρχει περίπτωση να ζήσετε μια έντονη ερωτική περιπέτεια με πολλές συγκινήσεις. Ταυτόχρονα θα βιώσετε ψυχική και σωματική κόπωση, κυρίως λόγω φόρτου εργασίας ή εξαιτίας απαιτήσεων των προϊσταμένων σας. Θα έχετε όλες τις προϋποθέσεις να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να μην προκαλείτε τους γύρω σας. Συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις οικονομικών ή περιουσιακών υποθέσεων, στις οποίες θα είναι αναμεμειγμένοι και άλλοι, έρχονται στο προσκήνιο.  

Σκορπιός

 Σκορπιοί, σήμερα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως θα υπάρξει μια αυξημένη ευαισθησία στα συναισθηματικά σας, αλλά έχουμε εδώ δύο όψεις: μπορεί να δίνετε συνεχώς, αλλά μπορεί και να ζητάτε συνεχώς. Θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή. 

 Η Πλουτώνια επιρροή (οι τεράστιες, δηλαδή, αλλαγές που βιώνετε) θα φανεί περισσότερο στην ψυχή, στο σπίτι και στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Ορισμένοι θα δημιουργήσετε, ενδεχομένως, δεσμό με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο και άλλοι θα έχετε την τάση ν’ αποτραβηχτείτε από τον ερωτικό στίβο, δίνοντας περισσότερο σημασία σ’ άλλου είδους ενδιαφέροντα. Θα αυξηθούν οι ευθύνες λόγω υποχρεώσεων με τα παιδιά σας, αν έχετε. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε παρεξηγήσεις, εγωισμούς, πείσμα και λογομαχίες. Εκτονωθείτε στον αθλητισμό και κάντε ταξίδια. 

Τοξότης 

 Οι Τοξότες θα νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε τα αισθήματά σας και να έχετε μειωμένη κοινωνικότητα. Ταυτόχρονα οι σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο και τα παιδιά μπορεί να είναι δύσκολες, επειδή θα υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης. Προσέξτε τους φόβους σας, καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

 Θα αρχίσετε να βλέπετε τα «καθημερινά» από άλλη σκοπιά: δε θα πρέπει να παίρνετε τίποτα ως δεδομένο, αλλά και τίποτα να μην απορρίπτετε. Οι ενέργειές σας πάνω σε οικογενειακά θέματα θα πρέπει να είναι φιλοσοφημένες και σωστές. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις σε καταστάσεις που αφήνατε σε εκκρεμότητα. Αποφύγετε να κάνετε  αυστηρή κριτική, αγνοώντας τα συναισθήματα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

  Πολύ πιθανό να νιώθετε εξαιρετικά κουρασμένοι και αδύναμοι και να επηρεαστεί αρνητικά ή ψυχολογική σας κατάσταση. Θα καταπιέζεστε, θα έχετε άγχη και θα αντιδράτε με πολύ εκνευρισμό, καθώς θα αναγκάζεστε να πάτε ενάντια στα πιστεύω σας.  Για όλους τους παραπάνω λόγους ευνοούνται  και επιβάλλονται οι αλλαγές παραστάσεων και η πραγματοποίηση μικρών ταξιδιών. 

Αιγόκερως

 Αιγόκεροι, μια γυναίκα που μπαίνει τώρα στη ζωή σας θα μπορούσε να μείνει μόνιμα ως φίλη και η σχέση μαζί της θα είναι εύκολη και αρμονική. Ταυτόχρονα, θα γίνετε πιο υπεύθυνοι στις φιλικές σας σχέσεις και θα βρείτε συναισθηματική υποστήριξη από κάποιους. Προσέξτε μόνο να μη γίνετε απόλυτοι ή κτητικοί με τους φίλους σας, λόγω της ανασφάλειάς σας. 

 Πιθανόν να αλλάξουν οι απόψεις σας για τις «αξίες» της ζωής, τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο. Πολλές αλλαγές θα γίνουν στα οικονομικά σας, όπως απώλειες και μείωση των εισοδημάτων σας και, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε και άλλες πηγές εσόδων. Με τον Κρόνο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που αφορούν τον τρόπο επικοινωνία σας και ίσως δεχτείτε τις αντιδράσεις του στενού σας περιβάλλοντος. 

 Ο Ερμής από την άλλη θα σας κάνει να σκέφτεστε νέους τρόπους διασκέδασης, όπως τυχερά παιχνίδια, χρηματιστήριο κ.α., ενώ τις περισσότερες φορές θα αισθάνεστε την επιθυμία ν’ αστειευτείτε, δίνοντας εικόνα ανθρώπου που θέλει να παίζει με όλους και με όλα. Ο Άρης, τέλος, θα σας ωθήσει να εργαστείτε με διάθεση συντροφικότητας. Πριν αρχίσετε τις διαμάχες με κάποιον άνθρωπο ή με τον σύντροφό σας, βεβαιωθείτε ότι αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος

 Η προσοχή σας, Υδροχόοι, θα στραφεί σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Με τους συνεργάτες σας θ’ αφήσετε να φανεί όλη η καλή σας διάθεση για μια εποικοδομητική συνεργασία, καθώς στη συμπεριφορά σας εύκολα θα διαπιστώνει κανείς την ευαισθησία και την υπευθυνότητά σας. Αποφύγετε να μπερδέψετε, όμως, τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. 

 Η αυτογνωσία και η αυτοβελτίωση θα γίνει αυτοσκοπός, που όμως δε θα επιτευχθεί απλά και εύκολα. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε συνειδητά με την ανάλυση του Εγώ σας,  μέσα απ’ την οποία θα πετύχετε την αναγέννησή σας. Ο Κρόνος θα σας διδάξει την οικονομία και τη σωστή διαχείριση. Επίσης θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε, ότι οι πνευματικές και ηθικές αξίες έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις υλικές. 

 Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τις εξωτερικές δραστηριότητες, να μείνετε για λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τα προβλήματα, που σας δημιουργήθηκαν πρόσφατα, είτε προσωπικής είτε οικονομικής φύσης. Ταυτόχρονα θα διακατέχεστε από μια ανεξάντλητη διάθεση για δουλειά. Οι συγκρούσεις με υφισταμένους ή εργοδότες στη δουλειά θα μπορέσουν ν’ αποφευχθούν, αν αναπτύξετε μια προσωπική εργασία, χωρίς τις παρεμβάσεις άλλων. Ο εξασθενημένος οργανισμός  θα σας προκαλέσει προβλήματα στην υγεία σας, αν δεν προσέξετε. Τέλος θα θελήσετε να επισκεφτείτε την γενέτειρα πόλη σας ή το πατρικό σας. 

Ιχθύες

 Εσείς οι Ιχθύες, θα αισθανθείτε σήμερα την επιτακτική ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Αν θελήσετε, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε σε ιδέες και έννοιες, που είναι πρωτοποριακές και απελευθερωτικές. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συνάψετε νέες φιλίες ακόμα και με άτομα μιας ξένης χώρας.

  Θα αρχίσει μια σκληρή μετάλλαξη για εσάς, όπου θα νιώθετε να βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, όλα όσα έχετε καταχωνιασμένα στο υποσυνείδητό σας. Επίσης θα πρέπει ν’ ανακαλύψετε και όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που ενήργησαν ανασταλτικά στην ομαλή πορεία της ζωής σας. Θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε μόνο με ό, τι μπορεί να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα πρόβλημα υγείας ή ένα πρόβλημα με άμεση επίπτωση στην προσωπική σας ζωή μπορεί να σας απασχολήσει. 

 Παράλληλα θα νοιώθετε την ανάγκη να βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση. Συζητήσεις,  σύντομα ταξίδια, επαφές με συγγενείς και γείτονες κ.α. θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Θα αποκτήσετε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να εκδηλώσετε όλα τα ταλέντα, τις ικανότητές σας και τις βαθύτερες ερωτικές σας διαθέσεις. Προσοχή, όμως, στις ενδεχόμενες συγκρούσεις με τα παιδιά σας και στη ροπή σας σε τυχερά παιχνίδια. 

Από την Κλειώ Κιγμά

Διαβάστε επίσης:

Η Σελήνη στο Σκορπιό από τις 7 μέχρι τις 9 Απριλίου φέρνει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)