Προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 8 – 9 Απριλίου. Ανάσα από δυσκολίες!

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου από 8 – 9 Απριλίου

Σχετικά ήσυχο αυτό το σαββατοκύριακο, όπου θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στον κόσμο να μπορέσουν να περάσουν όμορφα. Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 8 του μήνα θα βοηθήσει Ταύρους Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να μπορέσουν να απαιτήσουν πράγματα που δικαιούνται και θα μπορέσουν να εκφράσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Θεωρείται ένα σαββατοκύριακο κοινωνικό που θα μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να περάσουμε καλά με φίλους, ενώ ίσως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές μοιραίες γνωριμίες που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε επίσης:

Η Σελήνη στο Σκορπιό από τις 7 μέχρι τις 9 Απριλίου φέρνει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα 12 ζώδια το Σαββατοκύριακο:

Κριός 

Θεωρητικά ένα ήσυχο σαββατοκύριακο αυτό για εσάς, όπου θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με αγαπημένους ανθρώπους, ενώ και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις επί θεμάτων της καθημερινότητας και των οικονομικών σας.

Ταύρος

Εντονη κοινωνικοποιηση και ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε πάρα πολύ καλά με νέες παρέες και νέες φιλίες, ενώ είστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας.

Δίδυμοι

Σημαντικές αποκαλύψεις μυστικών που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα που σας απασχολούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ φαίνεται ότι και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται αρκετά, έτσι ώστε να μπορέσετε να κλείσετε διάφορες τρύπες.

Καρκίνος

΄Ένα Σαββατοκύριακο κοινωνικοποίησης θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα διασκεδάσετε αρκετά, ενώ μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε να επιτύχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας στόχο θα παρουσιαστεί την Κυριακή, οπότε και πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Λέων

Το Σάββατο μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση θα μπορούσε να σας αλλάξει γενικότερα τη ζωή, ενώ φαίνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε σημαντικές εξελίξεις επί θεμάτων που αφορούν την οικογένειά σας για ζητήματα τα οποία σας είχαν αγχώσει πολύ. 

Παρθένος

Μια ευκαιρία για ένα μικρό ταξιδάκι θα παρουσιαστεί και να μην πείτε όχι, καθότι θα περάσετε πάρα πολύ καλά, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε ίσως να περιμένετε μία ευχάριστη περίοδο αυτό το διήμερο με ωραίους ανθρώπους με τους οποίους θα διασκεδάσετε και θα βρείτε και στήριξη σε προβλήματα που έχετε.

Ζυγός

Κλείνει ένας κύκλος ταλαιπωριών επιτέλους της ζωής σας και μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάπου την οποία περιμένατε καιρό. Διώχνονται από πάνω σας τοξικοί άνθρωποι, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να περιμένετε και μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία την Κυριακή.

Σκορπιός

Νέες σχέσεις και επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα. Όσοι από εσάς είσαστε μόνοι σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια νέα γνωριμία, ενώ και όσοι από εσάς έχετε ήδη μια σχέση θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες να μπορέσετε να την ανανεώσετε.

Τοξότης

Εργασιακά και οικονομικά επιτέλους μπορείτε να περιμένετε μια σταδιακή βελτίωση με μια σημαντική οικονομική βοήθεια, την οποία θα λάβετε, η οποία θα σας βοηθήσει στο να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ευκαιρίες για τυχερά παιχνίδια επίσης θα έχετε.

Αιγόκερως

Μια πολύ ερωτική περίοδος αυτή για εσάς. Θα μπορούσατε επιτέλους να προχωρήσετε σε μια σχέση και όσοι από εσάς θέλετε μια επανασύνδεση θα ήταν πολύ πιθανό αυτό το διήμερο. Ένα διάστημα τρομερά ευχαριστώ επίσης για θέματα δημιουργικότητας, όπου θα δείξετε τι αξίζετε.

Υδροχόος

Σημαντικές εξελίξεις μέσα στο σπίτι θα μπορούσε επιτέλους να διορθώσετε κάτι που εδώ και καιρό σας δημιουργούσε προβλήματα. Στην εργασία σας θα πρέπει να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κατά πολύ τη διάθεσή σας.

Ιχθύες

Μια σημαντική συμφωνία μπορεί να πέσει στο τραπέζι, η οποία θα σας λύσει τα χέρια σε θέματα οικονομικής φύσεως. Από την άλλη, θεωρείται μια περίοδος ιδιαίτερα εποικοδομητική για να μπορέσετε να γνωρίσετε κάτι καινούριο στην αισθηματική σας ζωή, το οποίο περιμένατε καιρό να σας αναστατώσει.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2023: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Χρήστο Άρχο!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

αστρολογικεσ προβλεψεισ