Ήλιος Σύνοδος Δίας  – 12 Απριλίου:  Όψη μεγάλης τύχης. Το ξύπνημα των δυνάμεων.

Ήλιος Σύνοδος Δίας  – 12 Απριλίου:  Όψη μεγάλης τύχης. Το ξύπνημα των δυνάμεων.

Η όψη αυτή θα γίνει στις 12 Απριλίου στην 22η μοίρα του Κριού, όπου ουσιαστικά ο βασιλιάς Ήλιος, θα συναντήσει τον σοφό Δία. Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια όψη όπου ο εσωτερικός μας εαυτός εκφράζεται με δυναμισμό και δέχεται βοήθεια για να επεκταθεί.

Συχνά μάλιστα, πιστεύεται πως όσοι έχουν αυτή την όψη στο γενέθλιο τους χάρτη, κυρίως σε ζώδια όπου ο Ήλιος και ο Δίας είναι σε κυβέρνηση ή έξαρση όπως ο Λέων, Κριός, ο  Τοξότης, ο Ιχθύς και ο Καρκίνος, έχουν γεννηθεί με το κοκαλάκι της νυχτερίδας στο τσεπάκι. Είναι αυτό που λέγεται ως ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει». Πολλές φορές με αυτή την γενέθλια όψη, θα παρατηρήσετε ότι τελευταία στιγμή, ένας από μηχανής Θεός, σας σώζει από πολλές αναποδιές.

Σε αυτή την σύνοδο Ηλίου και Δία στην 22η μοίρα του Κριού, θα είναι σαν οι Βίκινγκς και οι Σταυροφόροι μαζί να κατεβαίνουν να κατακτήσουν τον κόσμο με την ρώμη, αλλά και τις ιδέες τους. Με αυτή την όψη θα νιώσετε μια αισιοδοξία, αλλά και σωματικά και ψυχολογικά θα βρίσκεστε σε πολύ καλό επίπεδο, ώστε να αποδώσετε με όσα ασχοληθείτε. Προσοχή να μην σας πιάσει το αίσθημα της κυριαρχίας έναντι των άλλων και της επιβολής μόνο των δικών σας επιθυμιών. 

Όπως και να έχει, αυτή είναι μια θετική ημέρα και φαίνεται ότι μπορείτε να έχετε και τη βοήθεια από ένα πρόσωπο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παρεμβαίνει σαν από μηχανής Θεός.

Θα επηρεαστεί κυρίως το πέμπτο πενθήμερο των Κριών, Λεόντων, Τοξοτών, Ιχθύων και Καρκίνων.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, αλλά επίσης ότι ο κάθε χάρτης είναι τόσο μοναδικός όσο κάθε άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης:

Από την Σταυρούλα Σιώκη 

Ήλιος Σύνοδος Δίας  - 12 Απριλίου:  Όψη μεγάλης τύχης. Το ξύπνημα των δυνάμεων. 3

Κριός

Αυτή η όψη λαμβάνει χώρα μέσα στον πρώτο ηλιακό σας οίκο και είναι η στιγμή που νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Βάζετε θεμέλια για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος πραγμάτων στη ζωή σας. Μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια από ένα σημαντικό αντρικό πρόσωπο για την επίτευξη των στόχων σας. Η αυτοπεποίθηση σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και προχωράτε με δυναμική να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, που μπορεί να σχετίζονται με νέους δρόμους που είχατε ονειρευτεί να ανοίξετε στο εξωτερικό, κάποιες ανώτερες σπουδές, κάποια δικαστήρια που εκκρεμούσαν, αλλά και με νέους έρωτες με σημαντικά πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τιθασεύστε λίγο τη δυναμική σας, ώστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Με αυτή την σύνοδο βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα και φοβίες, αλλά και πιθανές αδικίες που έχετε βιώσει από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πεποιθήσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας κι έχουν διαμορφώσει τη ζωή σας, πλέον δεν κρύβεστε πίσω από αυτές, αλλά τις φέρνετε στο φως με σκοπό να τις φιλοσοφήσετε και να τις αναθεωρήσετε ουσιαστικά. Υπάρχει η δυναμική, το παλιό να πεθάνει οριστικά μέσα σας και να αναγεννηθείτε ουσιαστικά και πρακτικά. Αναθεώρηση σχέσεων με την οικογένεια, αλλά και γενικότερα ποιος είμαι και που πάω. Δυναμική υπάρχει επίσης για να αναρρώσετε από κάποια ασθένεια.

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου, ζείτε μια στιγμή εξωστρέφειας και η ανάγκη σας να συναναστραφείτε με φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε γενικότερα είναι υψηλή. Ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να το επιδιώξετε. Ως γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, αξιοποιήστε την ικανότητά σας στη συναναστροφή, επιδιώξτε να εμπλακείτε σε συλλόγους και ομάδες κι μέσα από αυτούς θα δώσετε αλλά και θα λάβετε βοήθεια ώστε να καθιερωθείτε σε τομείς των ενδιαφερόντων σας. Και μιας και είναι επίκαιρο, αν εμπλέκεστε με την πολιτική, αυτή η όψη σας ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των στόχων σας.

Καρκίνος

Καρκινάκια μου, το πλέον αναμενόμενο με αυτή τη σύνοδο από διέλευση είναι να καταφέρετε να αποκτήσετε φήμη και δόξα, υπόληψη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Βγαίνετε “έξω” με μια ξεχωριστή δυναμική. Μη φανείτε αλαζόνες, αλλά εξετάστε με σύνεση τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να επιτύχετε. Είναι μια καλή στιγμή να ευνοηθείτε στην καθημερινή σας εργασία, αλλά και να κερδίσετε χρήματα από αυτή. Επίσης να ασχοληθείτε με κομμάτια της υγείας σας που σας απασχόλησαν μιας και τώρα δέχονται τύχη και βοήθεια.

Λέων

Λέοντα μου, αν αυτό που επιθυμούσες ήταν να αυξήσεις τις γνώσεις σου σε τομείς των ενδιαφερόντων σου, αλλά και σε τομείς φιλοσοφίας, νομικής και πολιτικής τώρα είναι η στιγμή να το πετύχεις. Αν είχες ονειρευτεί τη μετεγκατάστασή σου στο εξωτερικό, ετοίμασε βαλίτσες μιας και όλα δείχνουν ότι θα σου πάνε βολικά. Είσαι πολύ δυνατός σωματικά και ψυχικά και πατάς γερά στα πόδια σου, οπότε δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο, όσοι ασχολείστε με την πολιτική θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Αξιοποιήστε αυτή τη σύνοδο προς όφελός σας. Πρέπει πάντα να θυμάστε να ζυγίζετε προσεκτικά τις δυνάμεις σας και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Παρθένος

Παρθένε μου, χμμμ…αυτή η διέλευση είναι, περιγραφικά, σαν κάποιος να έχει κατέβει στο σκοτεινό μπουντρούμι των ενδόμυχών σου καταστάσεων και να ανάβει εκεί έναν προβολέα. Αναθεωρείς, πεθαίνεις και ξαναγεννιέσαι σε έναν καινούργιο εαυτό, που πλέον δε μπορεί αλλά και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δεχτεί τους περιορισμούς που με έναν τρόπο “καταναγκαστικά” έχουν εντυπωθεί μέσα σας. Μπορεί επίσης να τελειώσετε μια σχέση με άτομο της οικογένειάς σας που δεν σας ωφελούσε, παρά σας κρατούσε με έναν τρόπο εγκλωβισμένο. Αν έχετε κάποια κληρονομικά ζητήματα τείνουν να λυθούν.

Ζυγός

Ζυγάκια μου, είναι μια εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείτε δυναμικά με τον γάμο σας και με σημαντικούς σας συνεργάτες. Με αυτή την όψη καθιερώνετε και βάζετε τα θεμέλια του ποιος είστε και τι επιθυμείτε κι έτσι καταφέρνετε να οριοθετήσετε σαφώς τον εαυτό σας και να σας σεβαστούν οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας. Πιθανόν να δεχτείτε βοήθεια από άντρα αδερφό ή αντρικό φιλικό πρόσωπο και να καταφέρετε να κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι και να κοινωνικοποιηθείτε.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, καθημερινά επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξεις τα ταλέντα σου και να τύχεις αναγνώρισης και κοινωνικής προβολής. Θα δημιουργηθούν κάποιες ευνοϊκές και τυχερές συνθήκες στην εργασία σου που σε πολλές περιπτώσεις θα σου προσφέρουν την αναγνώριση που σου άξιζε, αλλά και οικονομικές απολαβές. Μπορεί μάλιστα να σκεφτείς τρόπους να διευρύνεις τους οικονομικούς σου ορίζοντες με νέους και πρωτοποριακούς τρόπους εύρεσης πηγών εισοδήματος.

Τοξότης

Αρχικά και πρωτίστως, βάλτε στη λίστα των σημαντικών προτεραιοτήτων εκείνης της ημέρας, να πάτε να παίξετε ένα τζόκερ, να πάρετε ένα λαχείο…κάτι τέλος πάντων, χωρίς όμως να τζογάρετε πολλά χρήματα. Η τύχη σας κλείνει το μάτι και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Σε άλλα νέα, νιώθετε πολύ δυναμικοί και ανανεωμένοι και βγαίνετε στο κυνήγι του έρωτα με μεγάλη επιτυχία. Οι δεσμευμένοι κάνετε πράγματα για να φουντώσετε τον έρωτά σας. Αν επιθυμείτε να κάνετε ένα παιδάκι είναι επίσης μια καλή στιγμή. 

Αιγόκερως

Βιώνετε μια περίοδο όπου νιώθετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι σας και να ασχοληθείτε ή να αναθεωρήσετε την σχέση με την οικογένειά σας και τον εαυτό σας. Αναζητάτε ηρεμία και ασφάλεια και είστε αποφασισμένοι να τελειώσετε οποιεσδήποτε τοξικές σχέσεις υπήρχαν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Υπάρχει η περίπτωση να χρειαστεί να μετακομίσετε ή να υπάρχει η ανάγκη αγοράς μιας καινούργιας κατοικίας, αλλά να λείπουν τα χρήματα. Η σύνοδος αυτή, με έναν μαγικό τρόπο, σας βοηθάει να τα βρείτε, ακόμη και αν αυτός είναι η έγκριση ενός δανείου που σκεφτόσασταν να πάρετε.

Υδροχόος

Με αυτή την διέλευση, “φωτίζετε” κομμάτια της καθημερινής σας ζωής και γίνεστε πιο δραστήριοι κι ενεργοί. Έχετε πολλές επαφές και δυνατότητες για ταξίδια και σεμινάρια επιμόρφωσης. Βελτιώνονται οι σχέσεις, με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες κι επιπλέον μπορεί να δείτε μια βοήθεια ή κάποιο ευεργέτημα από αυτούς. Το ούτως ή άλλως “ανοιχτό” μυαλό σας, ανοίγει ακόμη παραπάνω σε νέες και φρέσκιες ιδέες και σας ανοίγει νέους δρόμους. Χρειάζεται βέβαια να είστε κάπως συγκρατημένοι στην έκφραση των απόψεών σας, ώστε να μην φανείτε αλαζόνες, αλλά και υπεραισιόδοξοι. Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, υπολογιστή, κινητό και άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

Ιχθύς

Ψαράκια μου, είναι μια τυχερή στιγμή για να αποκτήσετε ό,τι υλικό ή πνευματικό αγαθό επιθυμείτε. Είναι, όμως, ταυτόχρονα και μια στιγμή που θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και να μην αφήσετε τον εαυτό σας ανεξέλεγκτο, επειδή θα παρουσιαστούν μπροστά σας ανοίγματα για να αποκτήσετε κάποια αγαθά. Σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε από αυτά και μην κάνετε υπερβολές. Είναι σίγουρα μια στιγμή που μπορεί από την εργασία σας, να αποκτήσετε κάποια περιουσία. Έχετε επίσης την ενεργητικότητα και την οξύνοια να αποφασίσετε τι πραγματικά έχει αξία για εσάς σε αυτή τη ζωή.