Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 14 Απριλίου 2023 – δοκιμασίες και τριβές στις σχέσεις – οικονομικά crash test.

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 14 Απριλίου 2023 – δοκιμασίες και τριβές στις σχέσεις – οικονομικά crash test.

 Η Αφροδίτη ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα χρήματα, τα αισθήματα, την ομορφιά, τις απολαύσεις από το ζώδιο των Διδύμων μας κάνει να αναζητάμε την επικοινωνία, την κοινωνικότητα, το χιούμορ, την ευελιξία και την πολυπραγμοσύνη. Χαρακτηριστικό όμως ελάττωμα είναι η έλλειψη οργάνωσης, προγραμματισμού και επίμονης δραστηριότητας όπως επίσης η επιπολαιότητα και η ευμεταβλητότητα.

 Ο Κρόνος στους Ιχθύς βρίσκεται στον χώρο του υποσυνείδητου, των ονείρων των εξιδανικεύσεων και των απωθημένων μας βιωμάτων. Από αυτή τη θέση μας απαγορεύει να ονειρευτούμε, περιορίζει τις φανταστικές σχέσεις, τις υψηλές προσδοκίες. Έχουμε έλλειψη πίστης σε ιδανικά, γεμίζουμε ενοχές και μπορεί να επηρεάσει την ψυχική και  σωματική μας υγεία δημιουργώντας φοβίες, αϋπνίες και καταθλίψεις. Η αγάπη μπαίνει σε δοκιμασίες και η ανθρώπινη υπόσταση αδυνατεί να συγχωρέσει αυτούς που την πλήγωσαν επιζητώντας εκδίκηση.

Χάρτης  της όψης τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου 

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 14 Απριλίου 2023 – δοκιμασίες και τριβές στις σχέσεις - οικονομικά crash test. 3

 Στις 14 Απριλίου, στις 6:22 μμ. ο πλανήτης των αισθήσεων Αφροδίτη, από το Αέρινο ζώδιο των Διδύμων 4ο.03΄ θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων 4ο.03΄. Η σχέση των πλανητών είναι προβληματική καθώς ο Κρόνος δεν επιτρέπει στην Αφροδίτη να εκφράσει τον αισθησιασμό της. Η δυσαρμονική όψη εντείνει το πρόβλημα, προκαλώντας  συναισθηματική σκληρότητα και ανασφάλεια, συναισθήματα μοναξιάς και ανεπάρκειας, φοβίες απόρριψης, επικριτική διάθεση, αυτοπεριορισμούς και μια τάση τσιγκουνιάς σε αισθήματα και οικονομικά.

 Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις αλλάζει, κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα γίνονται ανυπόφορα. Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές μας σχέσεις  μπαίνουν στο μικροσκόπιο υπεραναλύοντάς τες για τυχόν ψεγάδια που γίνονται αφορμή για αμείλικτες συγκρούσεις. Τα μικρά προβλήματα περνάνε από τον μεγεθυντικό φακό και ένα ταξίδι αβεβαιότητας αρχίζει το οποίο οδηγεί σε μοναξιά και ψυχολογικές αναστατώσεις.

 Η αυτοεκτίμησή μας πληγώνεται, αισθανόμαστε κοινωνικά αποκομμένοι δημιουργώντας διαχωρισμούς. Κάποια εμπόδια που σε αυτή τη φάση μοιάζουν ανυπέρβλητα μας στερούν τη χαρά. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι συμπεριφορές των ανθρώπων που συνδεόμαστε μας πικραίνουν.

 Από την άλλη η τεράστια ορμή για επιτυχία είναι προκάλυμμα για αισθήματα ανεπάρκειας. Λόγω αυτής της βασικής ανασφάλειας και της ευάλωτης κατάστασης προστατευόμαστε καμουφλάροντας τα πραγματικά μας αισθήματα. Γενικότερα η κακή εκτίμηση των καταστάσεων μας οδηγεί σε μοναξιά και θλίψη.

 Επειδή η διάθεση μας πρόκειται να είναι αρνητική καλό θα ήταν  να αποφύγουμε συναντήσεις που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες. Επίσης, για να κυλήσει ομαλά αυτό το διάστημα ο τομέας των σχέσεων, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε με αντικειμενικότητα  κάθε κατάσταση.

 Η όψη ιδιομοιρίας με Βόρειο Δεσμό, βγάζει την προδιάθεση να εκφραστούν εύκολα τα συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μια αμυντική στάση όπως και μια αύξηση υπευθυνότητας. Η όψη ιδιομοιρίας με τον Κλήρο Τύχης δίνει την τάση να υπάρχει αρμονία και ισορροπία, ταυτόχρονα όμως δημιουργείται εσωτερική ένταση αλλά και μια πιο σοβαρή προσέγγιση στα ζητήματα που μας απασχολούν.

 Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 1ο δεκανό των Διδύμων τον οποίο κυβερνά ο Ερμής, επίσης  βρίσκεται στα όριά του και είναι σε αμοιβαία υποδοχή μαζί του. Η Αφροδίτη χρωματίζεται από αυτές τις ερμαϊκές ενέργειες αναζητώντας την φιλομάθεια, την περιέργεια την επικοινωνία και την κοινωνικότητα. 

Από την άλλη ο Κρόνος, που μόλις μπήκε στο ζώδιο των Ιχθύων και ευρισκόμενος  στον 1ο δεκανό, με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ξαφνικές ανατροπές, πολλές παρακάμψεις, υπερβολική ανησυχία, νευρωτικές τάσεις. Επίσης ο Κρόνος βρίσκεται στα όρια της Αφροδίτης δημιουργώντας ψυχρότητα, δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων, στενοχώρια και περιορισμούς. 

 Η Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα (4η και 17η στα μεταβλητά) μας κάνει πιο κοινωνικούς αυθόρμητους, έχουμε τάση για περιπέτεια, αλλά κάποιες φορές αισθανόμαστε ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Ουσιαστικά θα βγουν στην επιφάνεια οι αδυναμίες αλλά και οι κρυμμένες δυνατότητές μας στον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων. Είναι μια κρίση και ταυτόχρονα αμφιταλάντευση ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε. 

Η ενεργοποίηση της Αφροδίτης από την όψη τετραγώνου δηλώνει ότι οι στενές μας σχέσεις πρόκειται να περάσουν κρίση, αλλά ξαφνικά βρίσκεται μια διέξοδος και  αφήνοντας πίσω όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις προχωράμε για την κατάκτηση της ευτυχίας. 

 Ο Κρόνος σε κρίσιμη μοίρα βγάζει ευγένεια, ευαισθησία, δεν παίρνουμε τη ζωή στα σοβαρά, δημιουργεί τάσεις επικριτικότητας. Γινόμαστε επιφυλακτικοί, είρωνες και νιώθουμε ότι τα συναισθήματά μας δεν γίνονται σεβαστά. 

 Στα Sabian symbol η 4η μοίρα των Διδύμων  είναι κρίσιμη μοίρα, ακμή έκτου Σεληνιακού Τομέα. Σύμβολο, ένα προφίλ που φαίνεται μόνο το ένα μάτι. Ερμηνεύεται ως μια ζωή γεμάτη ευκαιρίες, εμπιστευτικές πολιτικές συναντήσεις. Μια έμφυτη αξιοπρέπεια ελκύει την προσοχή και τον σεβασμό των άλλων. Υπάρχει πρακτική αντίληψη, μεγάλη παρατηρητικότητα, μεγάλες πιθανότητες για ευτυχισμένο γάμο

 Επίσης στα sabian symbol η 4 η μοίρα των Ιχθύων είναι η μοίρα της υπεράσπισης. Σύμβολο ένα τρίλιθο μνημείο με σιδερένια πύλη. Μιλά για δύναμη χαρακτήρα, αυτοθυσία, σταθερότητα και δικαιοσύνη.

 Επίσης ο Κρόνος βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Σελήνης /Ποσειδώνα. Δημιουργεί απαισιοδοξία, απόγνωση, ή τάση να επηρεαζόμαστε από τις επικρατέστερες και προσωρινές καταστάσεις. Ενδέχεται να υπάρξει κατάπτωση, αποθάρρυνση ή τάση να αισθανόμαστε εμποδισμένοι, δίχως θέληση και σωματική κόπωση.

 Από αυτή την όψη επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες 3ο 4ο 5ο. Αφορά όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες. Επίσης από την όψη 8ης αρμονικής επηρεάζονται οι εκπρόσωποι  του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν πλανήτες ή σημεία στην 19ο. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες +/- . 

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/04/2023 – 23/04/2023 – Αρχή και τέλος στην αγάπη. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ας δούμε πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια από αυτή την όψη.

Από την Ιωάννα Αλμυριώτου 

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος 14 Απριλίου 2023 – δοκιμασίες και τριβές στις σχέσεις - οικονομικά crash test. 5

Κριός

 Κριοί μου, δυσκολίες στην επικοινωνία με τον στενό οικογενειακό κύκλο ενδέχεται να σας δημιουργήσει η όψη όπως και να μπλοκαριστούν θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας ή την οργάνωση κάποιου ταξιδιού. Οι καθημερινές σας συναλλαγές αυτό το διάστημα δεν θα έχουν την διεκπεραίωση που θα θέλατε. Επίσης ενδέχεται να λάβετε ή να δώσετε όχι και τόσο ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα τα οποία να ειπωθούν σε στιγμή επιπολαιότητας και να προκαλέσουν δυσάρεστα συναισθήματα.

 Προσπαθήστε να μετριάσετε τα αισθήματα απαισιοδοξίας και φόβου ώστε να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις. Δύσκολη η περίοδος και σε συναισθηματικό επίπεδο η οποία ίσως σας δημιουργήσει άγχος, τάση απομόνωσης και να σας οδηγήσει στη μοναξιά. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να υγιαίνετε τον ψυχικό σας κόσμο, να καλλιεργήσετε μια πιο αισιόδοξη προοπτική και μια ελπίδα να ζεσταίνει την ψυχή και την καρδιά σας. 

Ταύρος

 Ο τομέας των οικονομικών σας βάλλεται Ταύροι μου, και μπορεί να προκύψουν οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες να σας δυσαρεστήσουν. Επίσης μπορεί να έχετε απογοητεύσεις μέσα από ομάδες ή κοινωνικές δραστηριότητες. Εάν ανήκετε στην γκάμα των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται συλλογικά ενδέχεται οι προσδοκίες σας να ανατραπούν. Δώστε προσοχή σε θέματα επενδύσεων ή αγορών αυτό το διάστημα για να αποφύγετε οικονομικές δυσχέρειες.

  Ίσως υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις με τους φίλους ή να υπάρξει απογοήτευση από μια ερωτική σχέση που άρχισε πρόσφατα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο φόβος απόρριψης ενδέχεται να σας οδηγήσει σε παραίτηση. Η αποστασιοποίηση, η εγωιστική σας τάση, αλλά και η αυτάρεσκη ικανοποίηση των αναγκών σας, δεν βοηθούν στην ανάπτυξη των πραγματικών συναισθημάτων. Προσπαθήστε να αποβάλετε την δυσαρέσκεια εκφράζοντας τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

 Δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα ή στις σχέσεις σας με άτομα κύρους δημιουργεί η  δυσαρμονική όψη για εσάς τους Διδύμους. Ενδέχεται οι συνεργάτες σας να γίνουν αρνητικοί και προκλητικοί στην συμπεριφορά τους. Ίσως δεχτείτε αρκετή πίεση από την ανάληψη ευθυνών που δεν είστε εξοικειωμένοι. Οι νέοι επαγγελματικοί στόχοι που ενδεχομένως βάλετε αυτό το διάστημα θα απαιτήσουν από εσάς να εργαστείτε σκληρά και πειθαρχημένα. Προσέξτε όμως να μην κυριαρχηθείτε από έντονους φόβους αποτυχίας. 

 Επίσης προσοχή θα πρέπει να δείξετε και με τη δημόσια εικόνα σας. Οποιαδήποτε τάση αυταρέσκειας, ματαιοδοξίας ή ανυπομονησίας ενδεχομένως να περιέλθει σε αυστηρή κριτική. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη τη διακόσμηση κ.ά. ενδεχομένως να υπάρξει μείωση της αποδοτικότητας ή της ποιότητας της εργασίας σας και κατά συνέπεια της επιτυχίας σας.

Καρκίνος

 Καρκίνοι μου, αυτό το διάστημα ίσως έρθετε αντιμέτωποι με μια ψυχολογική επιβάρυνση γιατί νιώθετε ότι όλα και όλοι σας καταπιέζουν. Θέλετε να αφοσιωθείτε στους στόχους σας, αλλά κάτι συμβαίνει και αποσπά την προσοχή σας δημιουργώντας υπερβολική ανησυχία και ψυχολογικές αναστατώσεις. Αποφύγετε να ασκείτε σκληρή κριτική στον εαυτό σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τις ανασφάλειές σας. 

 Για ορισμένους από εσάς οι ανασφάλειες και οι φοβίες ίσως να αφορούν μια μυστική ερωτική σχέση που ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετά εμπόδια στο δρόμο της υλοποίησής της. Άλλοι πάλι μπορεί να βιώνετε τη ματαίωση ενός διαζυγίου και να μπείτε σε μια επικριτική κατάσταση διεκδικώντας και υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας. Δυσκολίες επίσης ίσως υπάρξουν σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια που ίσως έχετε προγραμματίσει σε μακρινούς προορισμούς, ίσως και προβλήματα που αφορούν κάποια εξειδικευμένη επιμόρφωση.

Λέων

 Ανασφάλειες δημιουργούνται για εσάς τους Λέοντες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών. Ευτυχώς προβλέπεται να είναι κάτι περιστασιακό γι’ αυτό κρατήστε την ψυχραιμία σας. Σε κάποιες τραπεζικές συναλλαγές, αποζημιώσεις ή υποτροφίες ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια. Σε κρίσιμο τεστ αντοχής επίσης μπαίνουν οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές σχέσεις. Επίσης οι στόχοι και οι ελπίδες σας, ίσως περάσουν από συμπληγάδες, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ανασφάλεια, υπερβολική ανησυχία και ψυχολογικές αναστατώσεις. 

 Κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια αυτό το διάστημα, σας ωθήσουν να εκδηλώσετε απαίτηση από την ερωτική σας σχέση να εκφράσει τα συναισθήματά της. Αυτές όμως τις ημέρες επικρατεί η δυσκολία στην έκφραση των  συναισθημάτων  και αυτή η απαίτησή σας να δημιουργήσει κλίμα ψυχρότητας. 

Παρθένος

 Διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή προμηνύονται για εσάς τους Παρθένους. Προετοιμαστείτε, οργανωθείτε και αναλύστε όλες τις εκδοχές ότι για να πάτε ένα βήμα εμπρός στα επαγγελματικά. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε μέρος της προσωπικής σας ζωής και  ότι συνεπάγεται μέσα από αυτό. Να θυμάστε ότι τα άτομα που σας νοιάζονται πραγματικά θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε αποφασίσετε. 

 Στην προσωπική σας ζωή ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποια λάθη ή παραλείψεις που αφορούν επί το πλείστον τις σταθερές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να μπείτε και στη διαδικασία να ανεχτείτε πρόσωπα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι είναι η πηγή των προβλημάτων σας και να αισθανθείτε εμποδισμένοι. Όμως μην πτοείστε, δείτε το ως ευκαιρία να ελέγξετε τις αντοχές και τις δυνάμεις σας. 

Ζυγός

 Τάσεις  κόπωσης, δημιουργούνται για εσάς τους Ζυγούς όπως και υπερένταση κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, εξαιτίας της έλλειψης υποστήριξης αλλά και της δοκιμασίας των ορίων αντοχής σας από κάποια άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως πιεστείτε να οργανώσετε και να σχεδιάσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια. Καθυστέρηση ίσως προκληθεί σε κάποιες εργασίες όπως και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα να μην είναι στα επίπεδα που το θέλατε.

 Προσέξτε στην καθημερινότητά σας, ίσως υποβόσκουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων όπως και έντονη δυσαρέσκεια. Μη χάνετε την ψυχραιμία και το ηθικό σας, γιατί η απογοήτευση να σας οδηγήσει σε παραίτηση και από τις βασικές σας υποχρεώσεις. Μπορείτε όμως αυτό το χρονικό διάστημα – όσοι αντιμετωπίζετε θέματα βάρους –  να ξεκινήσετε πρόγραμμα απώλειας βάρους και ακολουθώντας το με πειθαρχία  να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σκορπιός

 Δυσκολίες δημιουργούνται για εσάς τους Σκορπιούς στον οικονομικό τομέα, κυρίως ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές με τρίτους, τραπεζικές υποθέσεις και στις επενδύσεις σας. Κάποιο δάνειο ίσως καθυστερεί ή να μην πληρείται τις προϋποθέσεις, ίσως και κάποιες δυσκολίες στα χρήματα του συντρόφου να σας αναστατώσουν και να σας απογοητεύσουν.

 Κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο ίσως  να καθυστερήσει ή να υπάρξουν περιστασιακά εμπόδια προς την υλοποίησή του. Επίσης η ερωτική σας ζωή δείχνει να περνάει μια φάση αποστασιοποίησης και ψύχρανσης εξαιτίας των απαιτήσεών σας και της κτητικότητάς σας που έχουν παράφορη μορφή. Εξαιτίας της ανασφάλειάς σας γίνεστε επικριτικοί με τον σύντροφό σας. Όσοι είστε γονείς ίσως αντιμετωπίσετε την επαναστατική διάθεση των παιδιών σας.

Τοξότης

 Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο στόχαστρο της δυσαρμονικής όψης για εσάς τους Τοξότες. Η αδυναμία να εκφράσετε με τον δικό σας τρόπο τα συναισθήματα στον σύντροφό σας, ίσως εξαιτίας της αυστηρότητας του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας δημιουργεί απογοήτευση. Κάποια καινούρια σχέση ή συνεργασία που δεν έχει δοκιμαστεί στις αντοχές, ίσως να βρεθεί στο στόχαστρο και να ανατραπούν όλα τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι στιγμής. Περιμένετε λίγο και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα .

 Ακυρώσεις ενδέχεται να υπάρξουν ακόμη και σε επαγγελματικά ξεκινήματα. Για να προχωρήσει όμως μια συνεργασία να ξέρετε ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Αναστάτωση ίσως υπάρξει και στον οικογενειακό χώρο. Ένα αίσθημα θυμού σας διακατέχει εξαιτίας των πολλών ευθυνών αλλά και ότι δεν σας καταλαβαίνουν, δημιουργεί αρκετές τριβές.

Αιγόκερως

 Κάποια θέματα  στο εργασιακό περιβάλλον ενδέχεται να απασχολήσουν εσάς τους Αιγόκερους. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η επιφυλακτικότητα στις καθημερινές επαφές δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα και δεν είναι διατεθειμένη καμία πλευρά να αλλάξει ρώτα ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Προβλήματα ενδέχεται να υπάρξουν και με τον στενό οικογενειακό σας κύκλο όπως και ακυρώσεις, αναβολές ή χρονικές μεταθέσεις σε έγγραφα, κοντινά ταξίδια και στις καθημερινές σας συναλλαγές.

 Μια τάση κυκλοθυμίας αυτό το διάστημα να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας όπως και να βγάλετε αρνητική διάθεση στα άτομα τα όποια βρίσκονται δίπλα σας. Η τύχη δεν είναι ευνοϊκή αυτό το διάστημα αλλά μην πτοείστε, παιδιά του Κρόνου είστε, θα βρείτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας πολύ σύντομα.

Υδροχόος

 Περιορισμούς  στις απολαύσεις δημιουργεί η δυσαρμονική όψη για εσάς τους Υδροχόους. Ίσως η ανάληψη κάποιας ευθύνης να δημιουργήσει επιπρόσθετες οικονομικές υποχρεώσεις και να σας αναγκάσει να περιορίσετε τα έξοδα. Οι ευθύνες ίσως αφορούν τα παιδιά , την απόκτηση ενός παιδιού, κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Χρειάζεται από μέρους σας μεγαλύτερη προσπάθεια και σύνεση να καλύψετε τα έξοδα που θα προκύψουν.

 Έντονα συναισθήματα ανασφάλειας για την οικονομική αλλά και για τη συναισθηματική σας κατάσταση σας προβληματίζουν. Στην προσωπική ζωή ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες με την  συντροφική σχέση που φαίνεται να μην σας κατανοεί και έτσι δημιουργείτε ένα κλίμα εριστικότητας μεταξύ σας δημιουργώντας ψυχρότητα η οποία πληγώνει την αυτοεκτίμησή σας.

Ιχθύες

 Για όρια στις οικογενειακές σχέσεις μιλά η δυσαρμονική όψη για εσάς τους Ιχθύες. Αναγκάζεστε να λειτουργήσετε με τη λογική και να παραμερίσετε το συναίσθημα που σας κατακλύζει για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την οικογένειά σας. Ενδέχεται να χάσετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας του συσσωρευμένου θυμού και της αίσθησης ότι τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 Επιπλέον ενισχύεται το άγχος σας και η ανασφάλειά σας  με αποτέλεσμα ότι και εάν σας πουν τα άτομα που σας περιβάλλουν να νιώθετε ότι οι όλοι είναι με επικριτική και απορριπτική διάθεση απέναντί σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας στο ακέραιο, μη ξοδεύεται απερίσκεπτα την ενέργειά σας, ώστε να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής κατάπτωση.  

Από την Ιωάννα Αλμυριώτου.

Διαβάστε επίσης:

προβλεψεις 2023 ζωδια