Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 17 έως 23 Απριλίου.  Θετικότητα και υπερβολές.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 17 έως 23 Απριλίου. Θετικότητα και υπερβολές.

Η εβδομάδα αυτή, είναι ιδιαίτερα  σημαντική, μιας και  η Ηλιακή έκλειψη στις 20  Απριλίου στην 29η μοίρα του Κριού, θα επηρεάσει όλα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού – Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι,  Αιγόκεροι- που είναι γεννημένοι στο τέλος του Γ’ δεκαημέρου.

Την  ίδια μέρα, ο Ήλιος θα κάνει την  έλευσή του στο ζώδιο του Ταύρου,  (Χρόνια πολλά  στους  Ταύρους!) και θα  φωτίσει τον τομέα του χάρτη μας που υπάρχει ο Ταύρος. Έμφαση  και ιδέες για τα οικονομικά μας αλλά και γενικότερα για την υλική μας ευημερία, θα είναι κάτι που θα αισθανθούμε έντονα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, την ίδια ημέρα, στο ζώδιο του Ταύρου, θα μας  εμπλουτίσει με ξαφνικές ιδέες και κατανόηση των καταστάσεων, για την άνοδο των οικονομικών μας, αλλά και με έμπνευση για τα επόμενα  επαγγελματικά μας βήματα.  Οι καλλιτέχνες,  θα έχουν  ισχυρή φαντασία και ένστικτο, που θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας του αντικειμένου τους. Σημαντική η όψη επίσης για όσους ασχολούνται με τεχνολογικά επαγγέλματα, αλλά ακόμη και με την αστρολογία. 

Στις 21 Απριλίου, ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιο του Ταύρου, στην  15η μοίρα και μας απασχολούν όλα τα  πρακτικά θέματα  της ζωής μας. Τα  επαγγελματικά, τα  οικονομικά μας, οι τρόποι που κερδίζουμε ή ανανεώνουμε τους πόρους ζωής μας, θα είναι μέσα στα θέματα που θα πρέπει να κάνουμε μια επανεξέταση. Μια  ανασκόπηση στα πεπραγμένα μας, τώρα που το διάστημα δεν ενδείκνυται για  νέα ξεκινήματα, μας δίνετε ο χρόνος να επαναξιολογήσουμε τι κάναμε μέχρι τώρα, να δούμε τα  λάθη και τα σωστά, να κάνουμε καλύτερη μελέτη μελλοντικών σχεδίων και φυσικά  να προχωρήσουμε μπροστά στο σωστό χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/04/2023 – 23/04/2023 – Αρχή και τέλος στην αγάπη. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 17 έως 23 Απριλίου.  Θετικότητα και υπερβολές. 3

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Πολλοί από εσάς θα νιώσετε γεμάτοι δύναμη και όρεξη  για νέα ξεκινήματα, για επιτυχία των στόχων και σκοπών σας. Η αλήθεια είναι πως θα έχετε καλή διάθεση και θα αυξηθεί και η κοινωνικότητά σας, καθώς είστε έτοιμοι να καταπλήξετε τα πλήθη. Έχετε συναίσθηση και κατανόηση της πραγματικότητα και του τρόπου αντιμετώπισης των καταστάσεων  ώστε να οδηγηθείτε σε μια καλύτερη θέση ή ακόμη και σε πιο  επικερδές  επάγγελμα. Η εβδομάδα σας ευνοεί, μιας και οι καλές σχέσεις αλλά και η συμπάθεια για το πρόσωπό σας, βοηθά  ιδιαίτερα.

Β’ δεκαήμερο: Ο Δίας  στο δικό  σας δεκαήμερο, στέκετε αρωγός  σε κάθε σας προσπάθεια. Εύνοια λοιπόν για εσάς, από συνεργάτες  σας, αν είστε ο επιχειρηματίας  ή ο έμπορος, η  εύνοια θα έρθει από τους καλούς υπαλλήλους σας και τον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα γενικότερα οι εργασιακές σχέσεις θα είναι πολύ καλές αφού κι εσείς οι ίδιοι έχετε καλή διάθεση. Νέες καλές συνεργασίες είναι πολύ  πιθανές για κάποιους. Επιτυχία και αναγνώριση σε ό,τι επάγγελμα κι αν κάνετε, θα μπορέσετε να έχετε τις ημέρες αυτές.  Η καλή διάθεση  εξάλλου και όμορφο  περιβάλλον και σχέσεις  διαμορφώνει αλλά και επιτυχίες!

Γ’ δεκαήμερο: Εσείς θα πρέπει να  δώσετε την  προσοχή σας, σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Τα  μηνύματα είναι θετικά κι αρνητικά. Από την μία η έκλειψη θα σας ζορίσει λιγάκι σε κάποια  πράγματα κι ίσως καθυστερήσετε να επιτύχετε κάποιους στόχους σας,  λόγω μικρών δυσκολιών.  Από την άλλη και κάποια πλεονεκτήματα θα έχετε  έναντι άλλων στην δουλειά σας και κάποια αναγνώριση θα λάβετε για την εργατικότητά σας και τις ιδέες σας. Και ίσως  χωρίς πίεση ή φανατισμό  να κάνετε ένα πρώτο βήμα μιας μικρής  συζήτησης για κάποια καλύτερη θέση. Μην  φανατιστείτε και κινηθείτε με προσοχή.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Είστε απόλυτα φανατισμένοι με τους στόχους σας και τα  επαγγελματικά σας θέλω.  Κι  αυτός ο φανατισμός βγαίνει έντονα.  Από την  μία εκδηλώνετε με κάθε τρόπο την θέλησή σας  για επιτυχία,  από  την άλλη μπορεί να εκνευρίσετε τους γύρω σας, αν δεν  καταφέρετε να δαμάσατε την συμπεριφορά σας. Βέβαια εκτιμητέο θα  είναι, ότι θέλετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, δείχνετε υπευθυνότητα και βάζετε προτεραιότητες. Όλα αυτά δεν περνάνε απαρατήρητα. Πάρτε  όμως και την συμβουλή των πιο  έμπειρων  και χωρίς να γίνετε φορτικοί, πράξτε ανάλογα. Μπορείτε να  επιτύχετε.

Β’ δεκαήμερο:  Πλούσια φαντασία, την οποία καλλιτέχνες  κάθε είδους του δικού σας δεκαημέρου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θετικά. Γενικότερα έχετε οξυμένη αντίληψη και παρατηρητικότητα, αλλά και προσδοκίες,  όπως επίσης και την θέληση για επιτυχία. Η αλήθεια  είναι  πως αρκετοί από εσάς ευνοείστε για νέες συνεργασίες και επιχειρηματικά βήματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και μικρά ταξίδια λόγω  δουλειάς.  Επίσης, μια μερίδα Ταύρων του β’ δεκαημέρου, θα λάβετε κάποια καλά  νέα, που μπορεί να εμπεριέχουν είτε μια  οικονομική αύξηση ή βοήθεια, είτε όμως και μια ειδοποίηση για μια θέση, ειδικά για όσους δεν εργάζεστε ή θέλετε να κάνετε μια επαγγελματική αλλαγή.

Γ’ δεκαήμερο: Είναι μία εβδομάδα, που μπορεί να μην σας ταλανίσει με ιδιόρρυθμες καταστάσεις. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετή έμπνευση  και ιδιαίτερα για όσους ασκείτε πνευματικά επαγγέλματα ή καλλιτεχνικά. Γενικότερα  θα παρατηρήσετε, ότι υπάρχει μια πνευματική διέγερση και  αυτό  αφορά όλους τους Ταύρους του δεκαήμερού σας σε όποιον τομέα κι αν εργάζεστε. Παρόλα αυτά, αν και είστε άτομα που σκέφτεστε πάντα καλά πριν κάνετε το επόμενο  βήμα, προσέξτε τις  εξαπατήσεις, κυρίως στο τι σας λένε, αλλά και τις αυταπάτες. Μην ωραιοποιήσετε ανθρώπους ούτε και καταστάσεις και μην βιαστείτε να πράξετε.

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο:  Ενώ η εβδομάδα σας ξεκινά πραγματικά καλά και φαινομενικά  όλα  δείχνουν από απλά έως βαρετά, προς το τέλος της αλλάζει λιγάκι το σκηνικό. Νιώθετε έντονα, φανατικά θα λέγαμε την δύναμη της διεκδίκησης. Φυσικά δεν είναι  κακό αυτό. Το να  διεκδικείτε, μια αύξηση οικονομική ή μια καλύτερη θέση και ειδικά όταν αποδεδειγμένα αξίζετε, είναι φυσικό. Αυτό όμως που μπορεί να σταματήσει κάποιους από εσάς, είναι ότι πιθανόν, όσο φανατίζεστε  τόσο  κάποιοι  ανώτεροι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις  επίμονες συμπεριφορές. Δεν χεριάζετε λοιπόν φανατισμός, και επακόλουθα που θα τα  νιώσετε ότι μια αρνητική αύρα. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και υιοθετείστε μια πιο ήρεμη  συμπεριφορά διεκδίκησης.

Β’ δεκαήμερο: Η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει κατακόρυφα  τις επόμενες μέρες κι αυτό σας ευχαριστεί ιδιαίτερα, παρότι για εσάς το να είστε κοινωνικοί είναι κάτι  δεδομένο. Έχετε πολύ καλή αίσθηση των καταστάσεων γύρω σας, κυρίως των υλικών. Αυτό σας βοηθά να βρείτε νέες σκέψεις αλλά και διόδους για επαγγελματική εξέλιξη και κατ’ επέκταση και οικονομική.  Η ανταλλαγή ιδεών με φίλους και γνωστές θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας δώσει ιδέες για κάθε τόλμημά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε αρκετά ήρεμοι και άνετοι, χωρίς ιδιαίτερες δραστηριότητες που θα σας «ρουφούσαν» την διάθεση. Παρόλα αυτά, μην κάνετε νέες  συμφωνίες τις ημέρες αυτές και μην δείξετε εμπιστοσύνη, ειδικά σε όσους δεν γνωρίζετε. Δώστε προσοχή στ’ άτομα που μπορεί να σας πλησιάσουν για οικονομικές συνεργασίες ή ότι άλλο αφορά τον επάγγελμά σας, διότι μπορεί να απογοητευθείτε ή ακόμη και να οδηγηθείτε σε ακραίο άγχος γιατί μπορεί  να συμβεί κάποιο λάθος. Αφήστε λοιπόν συμφωνίες και τις όποιες διαδικασίες για τις επόμενες μέρες.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Αποφασισμένοι για  επιτυχία είστε τις ημέρες αυτές και δεν κρατιέστε! Η αλήθεια είναι πως έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρετε σε ό,τι προσπαθείτε. Ξαφνικές συναναστροφές και συναντήσεις με άλλα άτομα σας δίνουν ιδέες για το πως να κινηθείτε για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Το επιχειρηματικό/εμπορικό σας πνεύμα δεν μπορεί να κρυφτεί και ίσως δεν θα έπρεπε να το κρατήσετε κρυφό, τώρα που το Σύμπαν σας χαμογελά. Είναι πολύ  πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε επιτυχείς συμφωνίες  και να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

Β’ δεκαήμερο: Κάτι σας ενοχλεί και δεν το εκφράζετε και αυτό  σας  κάνει αφ’ ενός να θέλετε να επαναστατήσετε   για όσα κρατάτε μέσα  σας, αφ’ ετέρου να μην έχετε διάθεση για δουλειά.  Αν υπεύθυνο άτομο γι’ αυτή σας την δυσφορία, είναι γυναίκα σε ανώτερη θέση, μάλλον θα πρέπει να αφήσετε τις ημέρες να κυλήσουν και όλα θα ηρεμήσουν.   Μην λειτουργήσετε από θυμό ή εκνευρισμό, δεν είναι προς το συμφέρον σας. Έχετε καλύτερες μέρες μπροστά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Η καλή διάθεση και συμπεριφορά απέναντι σε συνεργάτες, συνέταιρους ή πελάτες θα είναι εμφανής και μάλιστα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Και αυτό θα το δείτε και στην πράξη, αφού δεν θα είστε λίγοι οι Καρκίνοι του Γ’ δεκαημέρου που θα  έχετε άνοδο σε πολλούς τομείς. Επίσης αρκετοί από εσάς θα κάνετε νέες  γνωριμίες, οι οποίες θα είναι όχι μόνο ευχάριστες αλλά και άκρως βοηθητικές. Το μόνο που μπορεί λίγο  να σας δυσαρεστήσει, είναι κάποιες μικρές διαφωνίες που θα έχετε με κάποια, όχι όλα, άτομα  από το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα περάσει σύντομα  όμως και τα πράγματα θα επανέρθουν στο φυσιολογικό.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Πολλοί από εσάς την  εβδομάδα αυτή θα έχετε προσκλήσεις για κοινωνικές συναντήσεις, μέσα από τις οποίες μπορεί να έχετε επαγγελματικό κέρδος. Παρόλα αυτά, πρέπει να δώσετε την  προσοχή  σας, στον τρόπου που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις ιδέας σας. Μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί να είναι σωστές ή και ιδανικές, αλλά μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στους συνεργάτες  σας, δεν τους είναι αρεστό. Εξάλλου όταν εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ο γαλαντόμος τρόπος σας προς όλους, είναι αυτό που καθηλώνει.

Β’ δεκαήμερο: Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να «ακονίσετε» την υπομονή  σας, μιας και τα γεγονότα της εβδομάδας, για κάποιους λόγους θα  σας εκνευρίσουν. Αυτό που χρειάζεστε να εστιάσετε, είναι ότι για κάποια πράγματα που «τρέχουν» γύρω σας, έχετε ίσως λάθος άποψη, ή δεν έχετε κατανοήσει καλά κάτι  και αυτό φυσικά οδηγεί και σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να  επιφέρουν μια  σύγχυση , που ουσιαστικά δεν θα έχει βάση. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να ενεργήσετε, σκεφτείτε αργά και προσεκτικά τα όσα σας προβληματίζουν και περιμένετε λιγάκι. Μπορεί τα αποτελέσματα αλλά και η ηρεμία σας, να «κρύβονται»  πίσω από κάτι που μέχρι τώρα φαινόταν ακατανόητο.

Γ’ δεκαήμερο:  Έχετε μπροστά σας μια πολύ καλή εβδομάδα. Πρώτα από όλα νιώθετε οι ίδιοι καλά και λειτουργείτε θετικά επίσης, έτσι ώστε γίνεστε ιδιαίτερα ευχάριστοι  στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Δεν είναι  αδύνατο για  πολλούς από εσάς, μια επιτυχία να σας χτυπήσει την πόρτα. Αυτό μπορεί να είναι μέσα από μια αναγνώριση   για κάτι που κάνατε πολύ καλά, μπορεί όμως να έρθει και μέσα από νέες γνωριμίες και καλύτερες εργασιακές προτάσεις. Να είστε έτοιμοι  για τα θετικά λοιπόν και για μέρες με ευχάριστες νότες και  ικανοποιήσεις.

Παρθένος 

Α’ δεκαήμερο: Αν ξεκινήσουμε  από αυτά που πρέπει να προσέξετε, θα πρέπει να είναι συγκρουσιακές συμπεριφορές. Παρότι νιώθετε πιεσμένοι και δεν εκφράζεστε, έχετε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση και οι αναστολές σας μεγεθύνονται, πρέπει να ξέρετε ότι έχετε και θετικές στιγμές αλλά και μέρες. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε μέρος σε κάποια κοινωνικά δρώμενα κι αυτό να αυξήσει την δημοτικότητά σας και να σας προσφέρει και νέες επαγγελματικές  γνωριμίες. Η καλοσύνη και η γλυκύτητα που θα βγάζετε  προς τους άλλους, θα σας βοηθήσουν έτσι οι δημόσιες σχέσεις σας, να  είναι ο αρωγός, σε στόχους που θέλετε να πετύχετε. Δεν μπορεί άλλωστε να κρυφτεί η αγάπη αλλά και η διάθεση που  έχετε για να επιτύχετε στο  επάγγελμά σας.

Β’ δεκαήμερο: Έχετε μια  ήρεμη εβδομάδα, η οποία σας δίνει την δυνατότητα, να αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά σας δρώμενα αλλά και σε ό,τι σας ευχαριστεί.  Είναι πολύ  πιθανό να έχετε ξαφνικές ιδέες, αλλά και κάποια νέα για τα εργασιακά σας τολμήματα που θα σας ευχαριστήσουν.  Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο ή και αλλαγές εργασίας δεν είναι απίθανο να συμβούν  για  μερικούς από εσάς.

Γ’ δεκαήμερο: Η  εβδομάδα σας θα μπορούσε να ήταν πολύ ήρεμη, αν δεν υπήρχε ο φόβος μια αυταπάτης ή και εξαπάτησης, από  συναδέλφους ή συνεταίρους. Δεν σημαίνει πως θα είναι κάτι τραγικό, αλλά  πολύ πιθανό κάτι να σας συγχύσει. Και αυτό ακριβώς πρέπει να προσέξετε γιατί μετά, μπορεί να λειτουργήσετε  με λάθος συμπεριφορά. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση, να χρειαστεί να κάνετε περισσότερα έξοδα από  όσα υπολογίζατε και αυτό να σας εκνευρίσει, γιατί καθώς είστε αυτοί που συνήθως προγραμματίζετε τα  πάντα, βγαίνετε εκτός προγράμματος. Όπως κι αν έχει οι καταστάσεις θα φτιάξουν γρήγορα.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Ευνοείστε ιδιαίτερα,  όσοι  έχετε να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια και να συναντήσετε κόσμο, ή ακόμη και κοινωνικές συνάξεις. Κάποιοι  από εσάς,  μέσω αυτών θα οδηγηθείτε σε κλείσιμο  συμφωνιών και νέες συνεργασίες. Φυσικά, πρέπει να κρατήσετε στο μυαλό  σας, ότι πριν κλείσετε την  όποια  συμφωνία, θα  πρέπει να την  εξετάσετε κάτω από τις κατάλληλες  συνθήκες  και με τους κατάλληλους  ανθρώπους. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και  έχετε και την βοήθεια των άστρων.

Β’ δεκαήμερο:  Μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι, θα ήταν η φράση που θα χρησιμοποιούσαμε για εσάς. Ίσως να  κρατάτε βέβαια κάποια πράγματα, λόγω ανασφάλειας. Πολύ πιθανό για κάποιους από  εσάς να πάρετε τα ηνία μιας οικογενειακής επιχείρησης και με το σθένος σας να αυξήσετε τα εισοδήματα σας αλλά και να την εξελίξετε. Κάποιοι άλλοι, την εβδομάδα αυτή καλείστε να  κάνετε διορθωτικές κινήσεις για τις σχέσεις σας με συνεταίρους ή συνεργάτες. Εξάλλου ένα  αρνητικό κομμάτι στα επαγγελματικά ,  φέρνει  και αρνητικά αποτελέσματα   ή  διάθεση στη δουλειά. Κι αυτό δεν το  αγαπάτε.

Γ’ δεκαήμερο: Θα σας  ζορίσει λιγάκι η συγκεκριμένη  εβδομάδα, αλλά θα έχει πολύ μικρή διάρκεια αυτός ο αρνητισμός. Το θέμα είναι οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεταίρους σας, οι οποίες είναι αρκετά  δύσκολες ή δυσαρμονικές  και αυτό  δυσχεραίνει και την όλη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως νιώσετε για λίγο  ότι θέλετε να απομακρυνθείτε ή ότι μειονεκτείτε σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν είναι αλήθεια. Και πριν αφήσετε την ανασφάλεια σας να διώκει τις σκέψεις σας, καλύτερα μόλις ηρεμήσετε, ξεκαθαρίστε  την σχέση σας  και το πρόβλημα,  έτσι ώστε να επέλθει ξανά η αρμονία.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Ξαφνικές ιδέες για αύξηση του εισοδήματός σας, θα είναι ένα από τα πράγματα που θα έχετε συνεχώς στο  μυαλό σας. Ίσως κάποιοι από  εσάς, να αντιμετωπίσετε περίεργες συμπεριφορές μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και να βγάλετε λάθος  συμπεράσματα  ή και αρνητισμό απέναντι στους άλλους. Αφήστε τα  πράγματα να  ηρεμήσουν έτσι ώστε να μην οδηγηθείτε σε φασαρίες ή μη αναμενόμενες δύσκολες καταστάσεις. Θα ήταν σοφότερο  να  πάρετε μια  μέρα άδεια ή να βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε  κι έπειτα να  αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

Β’  δεκαήμερο: Συναντήσεις ή ταξίδια πέρα από την καθημερινή σας επαγγελματική βάση είναι πολύ πιθανό να έχετε. Επίσης πολύ πιθανό, να κάνετε νέες γνωριμίες που σας ευνοούν να επεκτείνετε την δουλειά σας και μάλιστα με σοβαρό, αξιοπρεπές και υπεύθυνο υπόβαθρο. Λίγη προσοχή σε έξοδα. Κατά τ’ άλλα, η εβδομάδα σας θα κυλήσει ήρεμα και  θα μπορέσετε να  περάσετε καλά αλλά και να διαμορφώσετε καλές σχέσεις με τους όσους έχετε γύρω σας. 

Γ’ δεκαήμερο: Αναστατώσεις με συνεταίρους ή συναδέλφους σας θα υπάρξουν τις ημέρες αυτές. Ξαφνικά συμβάντα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και σας εκνευρίζουν, σε σημείο που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε  όπως θα  θέλατε και κάνετε  κάποια λάθη στα επαγγελματικά  σας. Έμπνευση μεγάλη θα έχετε, όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικούς  τομείς κάθε είδους. Μην επιδοθείτε σε όποιου είδους τυχερά παιχνίδια την εβδομάδα που διανύουμε.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Ίσως δεν είναι η καλύτερη εβδομάδα που μπορούσατε να έχετε. Ελαφρώς τεταμένες σχέσεις με συνεταίρους σας είναι στο επίκεντρο. Παρόλα αυτά έχετε  την  δυνατότητα να επιτύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια έξοδα στο  σπίτι ή  στην οικογένεια που  πρέπει να ανταπεξέλθετε  και αυτό σίγουρα θα σας πιέσει. Μην αφεθείτε  σε καταστάσεις που  δεν  σας ευχαριστούν. Υπάρχουν φορές που  απλά  πρέπει να κάνουμε  υπομονή για να  ξεπεράσουμε κάτι  ή να περάσουν οι αρνητικές ημέρες.  Να είστε σίγουροι πως έχετε  την δυνατότητα να καταφέρετε  πολλά και τα καλύτερα έρχονται.

Β’  δεκαήμερο:  Δημιουργείτε νέες πολύ καλές επαφές, ίσως και νέες συνεργασίες. Οι  ικανότητές σας και   η αγάπη σας για την δουλειά σας, σας φέρνουν μπροστά σε επιτυχίες  και αναγνώριση των δυνατοτήτων  σας. Αυτό ακριβώς  σας κάνει  ιδιαίτερα επιθυμητούς για  μια μερίδα  επαγγελματιών  που θα  ήθελαν να εργαστείτε γι’ αυτούς. Διαφορετικά, έχετε την δυνατότητα  να  τολμήσετε την δική σας  επιχείρηση ή μια καλύτερη θέση  εκεί που ήδη βρίσκεστε. Ό,τι κι  αν επιλέξετε θα είναι  προς όφελός  σας. Εσείς δεν έχετε παρά να  σκεφτείτε την πιο συμφέρουσα προσφορά ανάλογα  με τα θέλω σας. Προσοχή μόνο  μην υπερβάλλετε και μην αφεθείτε στην έπαρση, που μόνο καλό δεν θα κάνει.

Γ’  δεκαήμερο:  Ενδιαφέρουσες πτυχές συνεργασιών, μπορεί να έχετε αυτή την εβδομάδα.  Προτάσεις από  πρόσωπα  σε καίριες θέσεις, είναι πολύ πιθανό να σας γίνουν.  Μια σίγουρη  επαγγελματική επιτυχία  ανοίγετε μπροστά σας και θα ήταν προς συμφέρον σας να μην την αγνοήσετε.  Επιτυχίες  και καλή τύχη είναι στο μενού της εβδομάδας και μάλιστα με την βοήθεια προσώπων σε υψηλά κλιμάκια. Μικρό  αγκαθάκι, κάποιες  οικογενειακά έξοδα ή  σπατάλες. 

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο:  Ήρεμοι και ξεκάθαροι  σε σκοπούς και στόχους είστε  την εβδομάδα αυτή. Ειδικά αν εργάζεστε  με αδέλφια ή  στενούς συγγενείς σας, θα  ήταν καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε  ο καθένας την δική του θέση και ευθύνες  και ως προς το  οικονομικό αλλά και ως προς το εργασιακό  κομμάτι που σας αφορά. Έχετε όλες τις προοπτικές να επιτύχετε στο επάγγελμά σας, αρκεί να λειτουργήσετε υπεύθυνα.  Δεν υπάρχει κάτι που να σκιάζει  τις μέρες  σας και να σας φορτώσει με άγχος. Καλή διάθεση προς τους άλλους και όρεξη για δουλειά και όλα θα είναι καλά!

Β’ δεκαήμερο: Σας περιμένει μία έντονη εβδομάδα  στα εργασιακά σας και οι διαφωνίες θα είναι στο επίκεντρο. Στο ίδιο επίκεντρο όμως θα είναι και οι παρατραβηγμένες επιθετικές συμπεριφορές. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε. Είναι καλύτερα να ζητήσετε μια άδεια  και να  προσπαθήσετε να ηρεμήσετε. Επίσης  κάποια έξοδα οικογενειακά ίσως έρθουν στην επιφάνεια,  όμως  θα έχετε να περιμένετε και  βοήθειες. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, έχετε μια ε βδομάδα όπου θετικά και αρνητικά γεγονότα εμπλέκονται. Μην αφήσετε  το ένα να  μπλοκάρει το άλλο. Ούτως ή άλλως είστε  από τα ζώδια που διαχειρίζεστε καλά το  επαγγελματικό κομμάτι στη ζωή σας.

Γ’ δεκαήμερο: Αρκετά ήρεμοι παραμένετε και  φροντίζετε για όλα τα υπόλοιπα. Αυτό μπορεί  να αφορά την ίδια την εργασία σας ή την βοήθεια σε συναδέλφους  σας.  Πάντα εργατικοί και μεθοδικοί, καταλαμβάνετε θέσεις με την αξία σας. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές  σας, δίχως  κάτι να σας επηρεάζει.  Διατηρήστε  το φιλικό περιβάλλον και την εργασιακή  αξία και  όλα θα  πάνε πολύ καλά!

Υδροχόος

Α’  δεκαήμερο: Μια μικτή  εβδομάδα γεγονότων στον  επαγγελματικό σας τομέα  θα  είναι αυτή. Πρέπει να προσέξετε την  έπαρση  που  μπορεί να έχετε, όχι άδικα ίσως, αλλά δεν είναι κάτι αρεστό  ή  αποδεκτό, όταν εμπεριέχει έντονα στοιχεία. Επίσης αν έχετε φανατιστεί να επιτύχετε σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι τους δουλειάς σας, καλύτερα να προσέξετε τον τρόπο σας. Το να θελήσετε  να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας δεν  είναι  καθόλου κακό, όπως  επίσης  και να θέλετε να επιδείξετε  πόσο ικανοί και αποδοτικοί είστε. Δώστε χώρο και χρόνο σε όλους και σίγουρα με την βοηθητική σας φύση θα διακρίνουν τα πάντα.

Β’ δεκαήμερο: Πολύ καλή και βοηθητική η εβδομάδα  αυτή για εσάς. Πέραν κάποιων οικογενειακών εξόδων για κάποιους από εσάς, τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα. Όσοι εργάζεστε με τα αδέλφια  σας ή συγγενείς θα έχετε πραγματικά επαγγελματική άνοδο αλλά και οικονομική.  Αν  υπήρχαν διαφορές καλά θα είναι να γεφυρωθούν γιατί όλοι θα νιώσετε καλύτερα και θα λειτουργήσει και η εργασία  σας με πολύ θετικό τρόπο. 

Γ’ δεκαήμερο:  Πολύ καλές ημέρες και για το δικό σας  δεκαήμερο, με τα επαγγελματικά σας να κυλούν σε ένα πολύ  καλό επίπεδο. Όπως  επίσης πολύ  θετικό και το επικοινωνιακό σας κομμάτι και φυσικά όσοι εργάζεστε σε τέτοιους τομείς, θα  ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Πιθανές σπατάλες  προς τέρψη ή για κάποια θέματα της  καθημερινότητας. Χαμογελάστε στο Σύμπαν  όπως χαμογελά κι αυτό  σε εσάς. 

Ιχθύς

Α’ δεκαήμερο: Από την μία νιώθετε  αναστολές  και δεν αφήνετε τον εαυτό σας  να εκφραστεί. Δείχνετε  απόμακροι και για κάποιους λόγους δεν νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.  Από την άλλη έχετε τρομερό αυτοέλεγχο, κάτι  που  συνήθως λείπει στους Ιχθείς, έντονη αίσθηση του καθήκοντος και κάνετε  πολύ καλά την δουλειά σας, φέρνοντας σε πέρας τα ζητούμενα.  Ξέρετε τι πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα, αλλά και τι πρέπει να ζητήσετε να χρειαστεί από ανωτέρους σας ή άτομα με  μεγαλύτερη εμπειρία  από τη δική σας. Μην αφήνετε τον αρνητισμό να σας καταβάλει ενώ μπορείτε να πετύχετε στον τομέα σας.

Β’ δεκαήμερο: Νέες συνεργασίες, καλές ειδήσεις, μικρές αλλαγές οι οποίες είναι θετικές, αλλά και  την διέγερση να κάνετε και να  επιτύχετε  στα επαγγελματικά σας. Η αλήθεια είναι πως με την  ισχυρή σας  θέληση και φιλοδοξία, είναι δύσκολο να μείνει κάτι ακατόρθωτο. Μικρά επαγγελματικά ταξίδια  ευνοούνται προς επαγγελματική  επέκταση,  παρότι θα περάσετε καλά και στον ελεύθερο χρόνο που θα έχετε. Επιτυχία θα  έχετε και στο κομμάτι της  επικοινωνίας, είτε αυτό είναι τομέας του επαγγέλματός σας, είτε  απλά το χειριστείτε σωστά για να επιτύχετε κάποιες συμφωνίες. Οικονομικά, θα κλείσετε  κάποια θέματα, αφού τ’ άστρα είναι αρωγοί σας αυτές τις μέρες. 

Γ’  δεκαήμερο:  Εσείς,  παρότι δεν θα έχετε  κάτι ιδιαίτερο να σας ανησυχεί, θα πρέπει να δείξετε προσοχή,  σε παρεξηγήσεις, σε φλυαρίες που δεν έχουν υπόσταση, ακόμη όμως και σε ό,τι ακούσετε, γιατί το «χαλασμένο  τηλέφωνο» λειτουργεί   ακόμη.  Μην παίρνετε μέρος σε «πηγαδάκια» αν θέλετε να αποφύγετε να βάλετε τον εαυτό σας σε μια δύσκολη θέση. Μην  μεγαλοποιείτε ιδέες και καταστάσεις γιατί  μπορεί να απογοητευθείτε λίγο αργότερα. Προσπαθήστε να  μείνετε ουδέτεροι και λειτουργικοί, φιλικοί και τυπικοί με τους γύρω σας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Διαβάστε επίσης:

Μεσοδιαστήματα : ένα εξαιρετικά χρήσιμο και αποκαλυπτικό εργαλείο της Αστρολογίας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)